2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Tabi siz iyice beni ozendirin kiz cocugunaYani.cok fazla isterim kizim olsun adi da belliydi bir turlu kismet olmadi ilk oglumda da istedim kiz hatta bu oglumda cok agladim kiz degil diye sonra.dedim hayirlisi buymus once saglikli olsunda kendime geldim sirkelendimAma diyorum hani 3. Yu de yapsam sanki ömurumuz gencligimiz cocuk.bakmakla gececek. Bakalim bunu bir buyuteyim de Allah zamanla ne gosterecek hic bir sey planladigimiz gibi gitmiyor.

O kadar zor ki... Sana gelip yemek yapması bile bence çok büyük bi mucize. Bi anda evladini torununu gelinini çok acı şekilde kaybetmek çok kötü çok 1 saniye olsun aklından çıkmaz insanin kimbilir neler düşünüyordur. Enkaz altinda ne yaptilar hemen mi vefat ettiler yardim mi beklediler... Allah kalplerine ferahlık versin inşallah

Esim 3 kardeslerdi. Depremde abisini.kaybetti simdi diyor 2 kisi kaldik. Keske cok kardes olsaymisiz diyor. Aslinda 3 cocuk cok degil aralarinda yas farki olursa arka arkaya zor olur. Sorayim 3 cocuklulara

Su soğuk ama girince alışıyorsun misali canım tabiki istedikten sonra 3’e de bakılır 5’e de. Çocuklar biraz büyüyünce insan tekrardan bir bebeği olsun istiyor. Diğer faktörler de var; aile genişlesin, kızım olsun oğlum olsun, çocuğuma kardeş olsun vs. Ben mutluyum memnunum hamdolsun. Bizim çocukların büyük oluşları da bunda etkili, 3 küçük olsaydı çok zor olurdu mutlaka. Aklında varsa bu bebişi büyüttükten sonra denemelisin mutlaka. Ben ilk çocuğu nasıl büyütmüşüm o tecrübesizlikle hala şaşıyorum

Ablamin iki oglu vardi cok istiyordu bir de kizi olsun,bir cesaret ucuncuyu de yapti surpriz o da erkek oldu benim de iki kiz var,yasim genc olsa ucuncuyu yapardim,erkek olsun diye degil,uc cocuk ideal geliyor ama yas olmus 36 bundan sonra zor artik.

Hemen ölmusler canim. Kamera.kayitlarinda bina 7 sn icinde yikilmis. Zsten yataklarinda yorganlari uzerindeymis. Dusun benim bile.hep aklimdalar onlari dusunemiyorum. Bir an olsun aklimdan cikmiyorlar diyordu. Biz evlendik evleneli hatirliyorum hep tayin işiyle ugrasiyorladir Marastan cikmak icin.cok.ugrastilar ama olmadi cenazeleri cikti

Ablamin iki oglu vardi cok istiyordu bir de kizi olsun,bir cesaret ucuncuyu de yapti surpriz o da erkek oldu benim de iki kiz var,yasim genc olsa ucuncuyu yapardim,erkek olsun diye degil,uc cocuk ideal geliyor ama yas olmus 36 bundan sonra zor artik.
insan her iki duyguyu da tatmak ister canim

Ayy Allah korumus, benim sutum tazyikli geldigi icin ben de uzanarak emziriyorum,daha dikkat edeyim

Biraz daha ugrassak ikna olacaksin kiz olacagini bilsem zaten yaparim diosun gerci ... Ay merak ederim ben, bir gun olursa bana da haber et. Ben de dua edeyim insallah sagliklica bir kiz verir Rabbim sana

Insanin evladini kaybetmesi cok ama cok zor Allah im sabir guc versin...

Evet ben Bursa dayım. En azından düşündüğüm gibi yalnız değilmişsin, sevindim. Buraya yolun düşerse yine de beklerim

Ay yasimizda ne var en guzel yas... 40 da bir tane daha olabilir imkan varsa bence...

Ben 37 yaşındayım

Kızlar 1 haftadır sağlam bir meme reddi yaşıyorum. Sensörlü gibi 2 saatte uyanan bebe şimdi uzun uzun uyuyor ve meme emme anına geldiğinde çığlık kıyamet. İlk zamanlar hemen emziği kestim ama şimdi emziği bile emmiyor diyebilirim. Baya uğraştırıyor beni, dua edin
Dün üstelik tüm günüm burnunu açmakla geçti, başkası olsa derim ki bol bol emzir hastalığı atsın (eşim gripti ondan geçti bebeğe de) ama emmiyor ki bol bol hastalığı atsın.

Ben de en çok yatarak ve ayakta başlayıp oturarak emziriyorum. İlk kızımda da yaşamıştım; insanı müthiş derecede üzen bir olay ama çaresiz değil inşallah Allah yardımcımız olsun

Ne diye başvuracagiz

Biraz daha ugrassak ikna olacaksin kiz olacagini bilsem zaten yaparim diosun gerci ... Ay merak ederim ben, bir gun olursa bana da haber et. Ben de dua edeyim insallah sagliklica bir kiz verir Rabbim sana
Aha haaTamam olursa muhakkak yazarimBu ara da esimin hep hayali ilk iki erkek souncu kiz olmasiymis adamin dilegi mi kabul olur belki

Ay yasimizda ne var en guzel yas... 40 da bir tane daha olabilir imkan varsa bence...
Bir sey yok tabi de zaten iki kizim arka arkaya oldu,bir tane daha zor olur gibi,ilk kizim biraz buyuk olsaydi yine dusunulurdu tabi de, yine de belli olmaz
Ben 37 yaşındayım
Ama sen zaten ucuncuyu dogurdun kiz, ben ucuncuyu dogurana kadar kirka dayanirim
Tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Bebegim emerken surekli bogazinda kaliyor,memeyi birakinca da fiskirir tarzda akiyor,o sekilde anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…