2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Bugün saat 15.00’e kadar bizim de öyleydi. 10 dk uykular, tepinmeler.. gündüz zaten salonda yatırıyorum; ütü masasını da getirdim biraz ütü yapayım diye. 1 nevresim ütüleyip bir uyuttum gibi bir şey oldu akşam ettik böylece

Kızlar bu arada sağım yaptıkça sütüm tazyikleniyor bu durumun önüne nasıl geçebiliriz :/ Geçen ön sütü sağdım öyle emzirmeye başladım yine de genzine kaçtı öksürdü
Göğüs uçlarına 4 parmağını koyup ovalamahareketi yap canım. Bı gogsum taş olmuştu hiç emzirmedim diye hafiften akiyodu annem söylemişti ovaladihimda durdu.

Verem aşısından önce mi yaptiracaksın rotayı yoksa veremden sonra mı

Daha önce yaptığım bi tabloyu paylaşmıştım burdan bakabilirsin bazı özel aşılarda 1-2 ay ileri atabilir doktor yönlendirmesi ile. Ben tüm aşılarını yaptıracağım canim
Ya çok teşekkür ederim

Ben de hiç bişey yapamadim bi bardak çay bile icemedim çok acayipti neden böyle oldu anlamadım

Ah canım bence biz artik rahat olmayı unutalım

Canım inanmazsınız en rahat dönemleri gene şu zamanlar bence. Beslenmesini yapıp iki pışpışlayıp uyuyabiliyoruz. Sonraları hastalıkları, diş sancıları, benimle oyna istekleri beni daha zorlamıştır hep

Biz artık beraber yatıyoruz valla benim çok hoşuma gidiyor hem de onu çok mutlu ediyor. Ben böyle devam edebilirim sorun yok yani
Yaa ne güzel Normalde sakin uyurum uykum da hafiftir ama annelikten sonra kendime güvenemiyorum yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz

Ben de esime diyorum uyuyan dev uyandi dunden beri her sey degistiBenim sutum gazli galiba ya 2 cocuguma da ayni etkiyi yaptigina gore.

Kızlar selam, kafaya huni takmama az kaldı. Benim oğlan neredeyse sürekli çığlık atarak ağlıyor, karnı tok altı temiz, gazimiz var ona da ilaç veriyoruz. Büyüme atağı falan mı geldi benim bebeğim mi zor anlamadım. Hele bir Kac gündür çok az uyuyor neden acaba

Maşallah canım ne güzel artmış,doymazsa ağlıyorlar çığlığı basıyorlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…