Sağlıkla inşallahOhh maşallah prensesedarısı bize
Bu gece tam olarak böyleydim
Bugün nasıl bi gün geçirdik bilmiyorum. Resmen içimden geçti 50 cm lik cüceUykuya dalamiyor dalamadikca çıldırıyor algıları açıldıkça işler daha da zorlasmaya başladı yandık ki ne yandık
Göğüs uçlarına 4 parmağını koyup ovalamahareketi yap canım. Bı gogsum taş olmuştu hiç emzirmedim diye hafiften akiyodu annem söylemişti ovaladihimda durdu.Kızlar bu arada sağım yaptıkça sütüm tazyikleniyor bu durumun önüne nasıl geçebiliriz :/ Geçen ön sütü sağdım öyle emzirmeye başladım yine de genzine kaçtı öksürdü
Ah canım bence biz artik rahat olmayı unutalımNe diyorsunnnbende 1 ay sonra rahatlamayı düşünüyodum
Verem aşısından önce mi yaptiracaksın rotayı yoksa veremden sonra mıarwengsd bu arada özel aşıları ya eczaneden ya çocuk doktorundan alabilirsin. Sağlık ocağında da yaptirabilirsin doktoruna da yaptirabilirsin. Ben bu ay içinde rotayı yaptiricam ağızdan. Menenjiti ileriki aylarda yapicaz doktor öyle dedi hepsi ayni anda ağır gelebilir dedi
Ya çok teşekkür ederimDaha önce yaptığım bi tabloyu paylaşmıştım burdan bakabilirsin bazı özel aşılarda 1-2 ay ileri atabilir doktor yönlendirmesi ile. Ben tüm aşılarını yaptıracağım canim
Ben de hiç bişey yapamadim bi bardak çay bile icemedim çok acayipti neden böyle oldu anlamadımBugün saat 15.00’e kadar bizim de öyleydi. 10 dk uykular, tepinmeler.. gündüz zaten salonda yatırıyorum; ütü masasını da getirdim biraz ütü yapayım diye. 1 nevresim ütüleyip bir uyuttum gibi bir şey olduakşam ettik böylece
Sonra canım önce devlet aşılarını yaptıracağım bayramdan sonra rotayı yaptiririm rotanin yan etkisi yokmuş zatenVerem aşısından önce mi yaptiracaksın rotayı yoksa veremden sonra mı
Ah canım bence biz artik rahat olmayı unutalım
Ben de hiç bişey yapamadim bi bardak çay bile icemedim çok acayipti neden böyle oldu anlamadım
Yaa ne güzelBiz artık beraber yatıyoruzvalla benim çok hoşuma gidiyor hem de onu çok mutlu ediyor. Ben böyle devam edebilirim sorun yok yani
Deneyeyim bunu canım sağolGöğüs uçlarına 4 parmağını koyup ovalamahareketi yap canım. Bı gogsum taş olmuştu hiç emzirmedim diye hafiften akiyodu annem söylemişti ovaladihimda durdu.
Ben de esime diyorum uyuyan dev uyandiBugün nasıl bi gün geçirdik bilmiyorum. Resmen içimden geçti 50 cm lik cüceUykuya dalamiyor dalamadikca çıldırıyor algıları açıldıkça işler daha da zorlasmaya başladı yandık ki ne yandık
Benimki hiç uyumadi hep meme hep meme full memeBu gece tam olarak böyleydim
Iyi bari ben de öyle yapayimSonra canım önce devlet aşılarını yaptıracağım bayramdan sonra rotayı yaptiririm rotanin yan etkisi yokmuş zaten
Dogru valla rahatlığa çok uzağızAh canım bence biz artik rahat olmayı unutalım
Maşallah canım ne güzel artmış,doymazsa ağlıyorlar çığlığı basıyorlar merak etmekızlar sanırım emzirdikçe sütümüz artıyor ya da bana öyle geliyor anlamadım. eskiden mama da verirdim doymuyor diye şimdi emiyor uykuya dalıyor, memeleri kontrol ediyorum hala süt geliyor. doyuyordur değil mi içim rahat etmiyor
Kesinlikle daha kötü yapıyor...Dün eşim gaz damlası verdi, sap simplex. Bence ondan oluyor. Gaz damlası pişmanlıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?