- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
600 ile 1 kg arası normal kabul ediliyormuş bir aylık kontrolünde 800 gram almıştı şimdi üstüne 15 gün geçti, bizim kız ufak olduğu için bir no kullanıyordum birkaç gündür bezi sıkıyor fark ediyordum bugün sağlık ocağına götürdüm 500 gr almış şimdi iki numara bez kullanıyoruz. (Molfix pure& soft)Kızlar bebekler 1 ayda kaç gr veya kg almalıydı? Bide 3 nolu beze geçen var mı
Gündüz uykusunda kolay olan yemekleri yapıyorum bazen uyumadigi oluyo eşim gelince yapıyorum ite kaka götürüyoruz işteGün geçtikçe daha fena oluyolar bizimkinin gaz sorunu kalmadı öyle ama ağlamaları var şuan yok yere.Hele hele kaka yaptiysa altı pisse sıkıyorsa temizleme böyle bir ağlamak yok
Yemek falan yapabiliyor musun peki canım. Sürekli uyu uyan insanı çok yıpratıyor ya
Çekeceğimiz var deseneKotu haber: 3 yasina kadar
AA benimkinin de bacağında iz oluyo ama beli aşırı büyük daha elimde 100 tane var sayılır o bitince 2 ye geçerim heralde. Bezleri denedigim için stok yapmadım şimdi molfixden memnun kaldım sarı paketi de denerim sonra hangi numara ne kadar gider ona bakıp alırım artıkKızlar hepinize teşekkür ederim.ben molfix pıre soft 2 kullanıyodum 3 haftadır. Bacaklarda iz yapmaya başladı. 3 no var evde 2 numaradan da 30’tane falan kaldı. Acaba artık indirmde görünce 4 ve5 no mu alsam siz stok yaptınız mı
Onu bende yapıyorum yaeğer yatirdigimda kalktiysa yeniden meme veriyorum, memede uyuyor memeden ayırmadan beraber yatıyoruz sonra adım adım memeyi ağzından çekiyorum, sonra yataktan su gibi kayarak inmeye çalışıyorum.yeter ki uyanmasın
Doktora iki haftadır gitmedik canım, gazdan yapıyor biliyorum, bir de kolik olabilir diye düşündük, sanırım ilk büyüme atagida gelmis. Hepsi kombine bizi mahvetti. Haftaya doktora gidicez detaylıca sorucam doktora. Allah herkesin yardımcısı olsunDoktora gittiniz mi? Cani yandiklarinda oyle yapiyorlar. Gazli ise ondandir, degilse bence bi doktora goturun...
Allah kolaylik versin kuzum valla benim pek yemekle işim olamıyor annem sağolsun... Yoksa eşim işten gelince yapacaktı. Bazen wc ye giremiyorum bütün gün.Gündüz uykusunda kolay olan yemekleri yapıyorum bazen uyumadigi oluyo eşim gelince yapıyorum ite kaka götürüyoruz işte
Gece bı 3-4 saatlik uykusu oluyo işte onu da uyumazsa kötü oluyo böyle. Gece uyanıp yaptığım şeyleri hatirlamiyorum. Geçen alarm kurdum alarm çalmış eşim uyandirdi ama bn ne yaptım hatırlamıyorum
Her gün belli saatlerde mu ağlıyor canım?Doktora iki haftadır gitmedik canım, gazdan yapıyor biliyorum, bir de kolik olabilir diye düşündük, sanırım ilk büyüme atagida gelmis. Hepsi kombine bizi mahvetti. Haftaya doktora gidicez detaylıca sorucam doktora. Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin hepimize inşallahAllah kolaylik versin kuzum valla benim pek yemekle işim olamıyor annem sağolsun... Yoksa eşim işten gelince yapacaktı. Bazen wc ye giremiyorum bütün gün.
Ben daha yeni geçtim iki no yaKızlar hepinize teşekkür ederim.ben molfix pıre soft 2 kullanıyodum 3 haftadır. Bacaklarda iz yapmaya başladı. 3 no var evde 2 numaradan da 30’tane falan kaldı. Acaba artık indirmde görünce 4 ve5 no mu alsam siz stok yaptınız mı
Çok zor kuzum valla. Annenin de yaşı varsa özenerek yapamiyordur. Benim annem genç olduğundan yetisebiliyor yoksa ona da zor. Geçici süreç napalim bi şekilde idare edeceğizAmin hepimize inşallahOff sorma eşim geliyo akşam anca WC ye gidiyorum yani söyleseler inanmazdım nasi ya lavaboya gidemicek kadar ne olabilir derdim ama işte yaşayan bilirmis.
Benim annem 2-3 gün geliyo çamaşır bulaşık işlerini yapiyo tüm düzenimi bozuyo bulaşıklar yanlış yerlere diziliyo çamaşırlar değişik katlaniyo çok basit şeyler ama düzen bozulup bı de bu durumd isim zorlasiyo bnde sinir yapiyo. Uzun zaman gelmeyip 2 günlüğüne gelince yardım ediyorum oluyo heralde. Yemeği de ben yapıyorum diyorum sabah en azından kahvaltı hazır olur çocuk yatınca hemen yaparım yok o da imkansız ben hazırlıyorum yine anneme kalsa yavaş yavaş yapiyo belki soylesem hemen hazır eder ama biliyorum ki söyleyince kirilacak. yine sikintidayim yani gelmesi bişey farkettirmiyo ama işte ağzımı açıp bişey desem çok kırılgan hemen üzülür bnde kiyamiyorum yaşlı zaten o uzulse bn 2 kat üzülüyorum kırdım diye.
Eşim de diyo annenden bişey anlmadim bı geliyo bı gidiyo.
O yüzden bişey beklemiyorum annemden.
Böyle durumda cidden yemek günlük ev işi yapıldığında işler çok kolay olur.
Bazen yemek yaparken soyleniyorum kendi kendime sizin bana yemek yapıp getirmeniz gerekirken ben yemek düşünüyorum bı de yapıyorum diye sonra niye süt az niye yemek yemiyosun niye kilo almiyosun nfalan diyosunuz. Ayy ne döktüm içimi
Harika haftalar diye bi program var ama ücretli canım ben kullanmıyorum, ama kullananlar baya memnunmusKızlar bu ataklar için kullandığınız program var mı
Aynen yaşlı işte ne yapalım zor ama geçici süreç dayanicaz artık. Kaynanam var o daha da yaşlı ve hasta görümcem de var ama o da hasta hem de torununa bakiyo . Gencanne olmak bu yüzden çocuğa faydalı işteÇok zor kuzum valla. Annenin de yaşı varsa özenerek yapamiyordur. Benim annem genç olduğundan yetisebiliyor yoksa ona da zor. Geçici süreç napalim bi şekilde idare edeceğizsende kayınvalide görümce falan da yoktu sanırım
Harika haftalar diye bi program var ama ücretli canım ben kullanmıyorum, ama kullananlar baya memnunmus
Aaa görümcenin torunu mu var ben şokAynen yaşlı işte ne yapalım zor ama geçici süreç dayanicaz artık. Kaynanam var o daha da yaşlı ve hasta görümcem de var ama o da hasta hem de torununa bakiyo . Gencanne olmak bu yüzden çocuğa faydalı işte
Aynen 40 yaşın üstünde görümcemAaa görümcenin torunu mu var ben şokSık dişini canim en azından şu yenidoğan sıkıntıları geçene kadar... Öyle böyle büyüyecekler
Yok bende c tutuş, makas tutuş hiç değişmiyor. Fışkırıyor sürekli.Elimi C şeklinde tutup veriyorum memeyi ama bu sefer de elim çok ağrıyorKesin bir çözümü yok anlaşılan bizimki de alışacak o halde yapıcak bi şey yok
Ne oldu bilmiyorum ama hiç güzel şeyler olmuyor orası kesinNoldu bu çocuklara
Ay inşallah olmaz canım
Fiziki büyüme de evet canım.Kızlar bu bebeklerin mideleri ataklarda büyüyor mu ?
Hiç stok yapmadım cnim .ihtiyaç halinde aldım.Kızlar hepinize teşekkür ederim.ben molfix pıre soft 2 kullanıyodum 3 haftadır. Bacaklarda iz yapmaya başladı. 3 no var evde 2 numaradan da 30’tane falan kaldı. Acaba artık indirmde görünce 4 ve5 no mu alsam siz stok yaptınız mı
Valla yeterki uyanmasın her şekle girebilirizsu gibi kayarak inmene yarıldım
Canım kolik bebekler her gün aynı saatlerde ağlarlar. Ağlama saat aralıkları sabit oluyor ve genelde akşam hava karardiktan sonra siddetleniyor. Komşumun kızı kolikti her gece 9 ile 11 arasi hiç durmadan ağlıyordu. Birde sabah 4-7 arası. Susunca saat 7 diye ağlıyordum artıkDoktora iki haftadır gitmedik canım, gazdan yapıyor biliyorum, bir de kolik olabilir diye düşündük, sanırım ilk büyüme atagida gelmis. Hepsi kombine bizi mahvetti. Haftaya doktora gidicez detaylıca sorucam doktora. Allah herkesin yardımcısı olsun
3 yasina girince de 2. yi yapiyorsunÇekeceğimiz var desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?