2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kızlar sanırım emzirdikçe sütümüz artıyor ya da bana öyle geliyor anlamadım. eskiden mama da verirdim doymuyor diye şimdi emiyor uykuya dalıyor, memeleri kontrol ediyorum hala süt geliyor. doyuyordur değil mi içim rahat etmiyor

Kesinlikle evet. Bence denemelisiniz mamasiz bir gun... Ama sik uyanir mamadaki gibi uzun uyumaz

Kesinlikle evet. Bence denemelisiniz mamasiz bir gun... Ama sik uyanir mamadaki gibi uzun uyumaz
Evet ya 2 gündür mama vermiyorum özellikle gündüzleri 20 dakika bile uyumuyor

Alisir pes etmeyin derim. Bi sure sonra daha fazla emer, sut artar bunyesi alisir. Benim sutum 2 gundur falan baya koyu geliyor artik. Sutte duruma uyum sagliyor. Cok sevindim insallah boyle devam eder
Ben de acaba çocuğu doyuramiyor muyum diye endişelenmeye başlamıştım sürekli uyandığı için aç kalmiyorsa tabi pes etmem anne sütü için kurşun atar kurşun yeriz yani tek memeyi uzun süre emiyor diyorum diğerine gecireyim artik süt bitmistir ama ucunu sıkıyorum hâla geliyor umarım böyle devam eder o zaman senin ne kadar zaman sonra koyu gelmeye başladı

Sut geliyor ise o memeden devam edin, cunku devami giderek koyulasiyor ve o doyuruyor. Benim oglumun 27. gunu, 2-3 gundur koyu sutum artti, gece de 3-5 yerinde 2-3 defa uyanmaya basladi. Emdikce onlarin sut ile bebegin uyumu artiyor. Masallah diyelim nazar olmasin

Kucakta uyuyan bebisi yatirirken bu şekilde yatiriyorum ben yatarken uyanmıyor bilginize

Ben koyarken balerin dansı yapıyorum resmen uyanmaması için,tüm ince işçilikleri unutun artık herşeyi yapabilirim mesela jenga oyununda dünya finaline kalabilirim o derece hassas çalışıyorum

Benim oğlum da 2 gündür geceleri kolay kolay uyanmiyor ve 5 dk emip hemen uyuyor. Mesela bugun 23.30da uyudu sabaha karşi 4te uyandi o kadar sonra sabah 7de. O mutlu ben mutlu uykumuzu alıyoruz. Evet ya maşallah diyelim o zaman nazar değmesin. bu durumdan çok memnunum özellikle sabaha karşı artik biraz da olsa uykumu alabiliyorum

Kizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum

Canım böyle olunca da az da olsa mama takviyesi yapmak lazım o zaman. Tek başına sütüm yeterli gelse keşke
Canım süt sonrası mama verdiğinde kusma yaşıyorsan doyuyordur yada emdikten sonra uzun süre uyuyorsa aranmıyorsa muhtemelen doyuyordur
Kizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
Canım rota var 2.4. aylarda yada 3.5. aylarda yapılıyor birde menenjit aşısı var oda en az 2 doz yapılıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…