2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bel kismina baya ince bir yastik koyuyorum rahat.oluyor o sekilde. Cocuk doktorumuz da oyle.yapmami soylemisti
Bizimkinin bele gore aparati var ama fayda etmedi. Ya da destek gerek demekki... Bir de senin gibi deniyeyim... tesekkur ederim

Kızlar bu arada sağım yaptıkça sütüm tazyikleniyor bu durumun önüne nasıl geçebiliriz :/ Geçen ön sütü sağdım öyle emzirmeye başladım yine de genzine kaçtı öksürdü

Kizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
Daha önce yaptığım bi tabloyu paylaşmıştım burdan bakabilirsin bazı özel aşılarda 1-2 ay ileri atabilir doktor yönlendirmesi ile. Ben tüm aşılarını yaptıracağım canim

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-17-17-32-12-501_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2023-04-17-17-32-15-473_com.android.chrome.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2023-04-17-17-32-19-499_com.android.chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 75
arwengsd bu arada özel aşıları ya eczaneden ya çocuk doktorundan alabilirsin. Sağlık ocağında da yaptirabilirsin doktoruna da yaptirabilirsin. Ben bu ay içinde rotayı yaptiricam ağızdan. Menenjiti ileriki aylarda yapicaz doktor öyle dedi hepsi ayni anda ağır gelebilir dedi

Bizimkinin bele gore aparati var ama fayda etmedi. Ya da destek gerek demekki... Bir de senin gibi deniyeyim... tesekkur ederim
Benim de icinde vad canim da yine de destek ekledim basta koymamistim ilk oglumda doktor gorunce ekle demisti

Canım mama düzenini bir anda mı kestin? Bende mamayı kesmek istiyorum ve senin gibi 2-3 saatte bir 60cc veriyorum. Ebe önce 10cc kes yani 50cc ver dedi. Düzene devam et dedi. Her iki günde bir de 10cc daha azalt dedi. Bir anda düzen değişmemeliymiş. Ne yapacağımı şaşırdım

Bugün Dr a sordum sagdigimiz mi daha kuvvetli yoksa bebek mi diye bebek daha çok süt çekiyormuş o yüzden sagdigimiz sütün miktarı belirleyici değil. Var oldugunu gösteriyor işte. Sagdikca zamanla artıp artmadigi belli olur. Bn sütüm artsın diye emzirme sonrası 5-10 dklik sağım yapıyorum. Bol sütlü günlerimiz olsun inşallah

Ne diyorsunnn bende 1 ay sonra rahatlamayı düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…