Bizimkinin bele gore aparati var ama fayda etmedi. Ya da destek gerek demekki... Bir de senin gibi deniyeyim... tesekkur ederimBel kismina baya ince bir yastik koyuyorum rahat.oluyor o sekilde. Cocuk doktorumuz da oyle.yapmami soylemisti
Biz 3e geçtik baya oldu 168li 2.paketteyizKızlar 3 no beze geçen var mı?
yaaa ben bunu yaptım işe yaradı kızlar
Benimkinin dr butları sıkıyor ama karın daha sıkmıyorOrtalama 500 gr-800 gr deniyor canım. Ben geçmedim ama geçicem butlar dolunca bacakları kızarmaya başladı sıkıyor demek ki
Bizim doktor iki aylıkken başlayabilirsin dedi canım. Babybroosh aldım ben de daha başlamadık.Kızlar kanguru kullanan var mi? Erken mi acaba kanguruyakoymak için
Daha önce yaptığım bi tabloyu paylaşmıştım burdan bakabilirsin bazı özel aşılarda 1-2 ay ileri atabilir doktor yönlendirmesi ile. Ben tüm aşılarını yaptıracağım canimKizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
Biz de ayni durumdayiz canim o yüzden biraz daha 2 ye devam edicemBenimkinin dr butları sıkıyor ama karın daha sıkmıyor1 numaradayız
Benim de icinde vad canim da yine de destek ekledim basta koymamistim ilk oglumda doktor gorunce ekle demistiBizimkinin bele gore aparati var ama fayda etmedi. Ya da destek gerek demekki... Bir de senin gibi deniyeyim... tesekkur ederim
Tebrikler asıl şimdi başlıyorMinnoşumun kırkı çıktı teyzelerirahatı yerinde
Canım mama düzenini bir anda mı kestin? Bende mamayı kesmek istiyorum ve senin gibi 2-3 saatte bir 60cc veriyorum. Ebe önce 10cc kes yani 50cc ver dedi. Düzene devam et dedi. Her iki günde bir de 10cc daha azalt dedi. Bir anda düzen değişmemeliymiş. Ne yapacağımı şaşırdımİlk hafta 2 saatte bir 40 lık mama veriyordum. İkinci hafta 2-3 saatte bir 60 lık verdim. Bir haftadır da meme veriyorum günde 1 defa 30 yerse 60 lık. Evde yoksam da bir kere daha veriliyor o kadar. Sütünü sağında Benim 30 cc anca çıkıyor ama kilo alıyor anlamadım
Bizim ebe 700-800 Gr normal demişti. Bn hala 1 kullanıyorum Molfix mavi den.Kızlar bebekler 1 ayda kaç gr veya kg almalıydı? Bide 3 nolu beze geçen var mı
Ahahahha yandıkTebrikler asıl şimdi başlıyor
Bugün Dr a sordum sagdigimiz mi daha kuvvetli yoksa bebek mi diye bebek daha çok süt çekiyormuş o yüzden sagdigimiz sütün miktarı belirleyici değil. Var oldugunu gösteriyor işte. Sagdikca zamanla artıp artmadigi belli olur. Bn sütüm artsın diye emzirme sonrası 5-10 dklik sağım yapıyorum. Bol sütlü günlerimiz olsun inşallahİlk hafta 2 saatte bir 40 lık mama veriyordum. İkinci hafta 2-3 saatte bir 60 lık verdim. Bir haftadır da meme veriyorum günde 1 defa 30 yerse 60 lık. Evde yoksam da bir kere daha veriliyor o kadar. Sütünü sağında Benim 30 cc anca çıkıyor ama kilo alıyor anlamadım
Ohh maşallah prenseseMinnoşumun kırkı çıktı teyzelerirahatı yerinde
Ne diyorsunnnBugün nasıl bi gün geçirdik bilmiyorum. Resmen içimden geçti 50 cm lik cüceUykuya dalamiyor dalamadikca çıldırıyor algıları açıldıkça işler daha da zorlasmaya başladı yandık ki ne yandık
Kızlar bebekler 1 ayda kaç gr veya kg almalıydı? Bide 3 nolu beze geçen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?