Gün geçtikçe daha fena oluyolar bizimkinin gaz sorunu kalmadı öyle ama ağlamaları var şuan yok yere.Ben de esime diyorum uyuyan dev uyandidunden beri her sey degisti Benim sutum gazli galiba ya 2 cocuguma da ayni etkiyi yaptigina gore.
Yemek falan yapabiliyor musun peki canım. Sürekli uyu uyan insanı çok yıpratıyor yaDogru valla rahatlığa çok uzağız3,5 saatlik uykuyla duruyorum pertim çıktı. Keşke uykuya düşkün olmasaydım ahh ahh
Dogru valla rahatlığa çok uzağız3,5 saatlik uykuyla duruyorum pertim çıktı. Keşke uykuya düşkün olmasaydım ahh ahh
Doktora gittiniz mi? Cani yandiklarinda oyle yapiyorlar. Gazli ise ondandir, degilse bence bi doktora goturun...Kızlar selam, kafaya huni takmama az kaldı. Benim oğlan neredeyse sürekli çığlık atarak ağlıyor, karnı tok altı temiz, gazimiz var ona da ilaç veriyoruz. Büyüme atağı falan mı geldi benim bebeğim mi zor anlamadım. Hele bir Kac gündür çok az uyuyor neden acaba
Benimki alti pis olunca hic tepki vermiyor. Kaka yaomissin agla bi yani dimi... Hani gunduz bakip duruyorum sorun yok da gece oyle olmuyor ki... Belki 2 aylik olunca aglarGün geçtikçe daha fena oluyolar bizimkinin gaz sorunu kalmadı öyle ama ağlamaları var şuan yok yere.Hele hele kaka yaptiysa altı pisse sıkıyorsa temizleme böyle bir ağlamak yok
Yemek falan yapabiliyor musun peki canım. Sürekli uyu uyan insanı çok yıpratıyor ya
Sen artik gaz damlasi kullanmiyorsun degil mi?Benimkinin dogdu dogali vardi karin agrisi falan dun daha durmuyordu da tursu yemistimGün geçtikçe daha fena oluyolar bizimkinin gaz sorunu kalmadı öyle ama ağlamaları var şuan yok yere.Hele hele kaka yaptiysa altı pisse sıkıyorsa temizleme böyle bir ağlamak yok
Yemek falan yapabiliyor musun peki canım. Sürekli uyu uyan insanı çok yıpratıyor ya
Rota yaptiricam iki doz oluyor bexsora yaptiricam üç doz oluyor nimenrix tek doz yaptiricam bir yaşından sonra tek doz yeterli oluyor. Eczaneden kendin alıp sağlık ocağında da yaptirabilirsin özel hastane de de yaptirabilirsinKizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
Benim kız bi değişik o konuda doğduğundan beri. Gece kaka yapıyorsa altını temizlemeden asla uyutamazsin. Uykusunda kaka yapmasın diye dua ediyorum yoksa uyanıyor direkBenimki alti pis olunca hic tepki vermiyor. Kaka yaomissin agla bi yani dimi... Hani gunduz bakip duruyorum sorun yok da gece oyle olmuyor ki... Belki 2 aylik olunca aglar
Ben 3 numaraya geçtim.Kızlar 3 no beze geçen var mı?
yaaa ben bunu yaptım işe yaradı kızlar
Yok kuzum kullanmiyorum 3 hafta olmuştur hiç bişey vermiyorum. Ben de süt ürünü çok tüketirsem aynı tepkileri veriyor onu azaltinca gazı baya normale döndü. Gaz sancısı olunca uyumuyorlar asla. Ekin yanımda yatarken elimi karnına koyuyorum bağırsakları gurul gurul yapıyor ardından mizirdaniyor demek o an sancısı oluyor. Ay onların da işi zor bizim de Allah hepimizin yardımcısı olsunSen artik gaz damlasi kullanmiyorsun degil mi?Benimkinin dogdu dogali vardi karin agrisi falan dun daha durmuyordu da tursu yemistimTovbeler olsun bir daha yemem Normalde gece 2 saatte bir uyanirdi emmeye dun gece aniden uyandi uyumadi agladi baya.
Onu bende yapıyorum yaBen koyarken balerin dansı yapıyorum resmen uyanmaması için,tüm ince işçilikleri unutun artık herşeyi yapabilirim mesela jenga oyununda dünya finaline kalabilirim o derece hassas çalışıyorum
Rota aşıları ve menenjit aşıları canım. Rota 2 doz, menenjitte ilk aşının yapıldığı aya göre sayısı değişiyor. Ben kziimda 6.ayda menenjit yaptırdım. 3 doz bexero 2 doz nimenrix yapildi. Yine yaptıracağım çünkü sağlık bu ihmale gelmiyor ve iki aşı da çok çok çok önemli. Rota kanlı ishal aşısı. Bir kez yakalandığında hastaneye yatırıyorlar ve uzun sürüyor tedavisi, menenjitte sonuçları malesef kötü oluyor genelde.Kizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
benim sütüm hep tazyikli , kızımda da öyleydi.her emmede mutlaka tıkanır birkaç kez yanlış yere kaçar hep, ne yaptıysam degismedi otururken arkaya doğru eğimli otururken bebeğin yüzü sana bakacak şekilde emzirince tazyik azalıp tıkanıyor ama çok zor bir pozisyon yani. Bir iki defa denedim ise yarıyor ama zor olunca bir daha o şekilde emzirmedim. Tıkana Tıkana tikanmamayi öğrendi yavrucakKızlar bu arada sağım yaptıkça sütüm tazyikleniyor bu durumun önüne nasıl geçebiliriz :/ Geçen ön sütü sağdım öyle emzirmeye başladım yine de genzine kaçtı öksürdü
Bizimde felaket bir gündü bugün....Bugün nasıl bi gün geçirdik bilmiyorum. Resmen içimden geçti 50 cm lik cüceUykuya dalamiyor dalamadikca çıldırıyor algıları açıldıkça işler daha da zorlasmaya başladı yandık ki ne yandık
Prima 2 yi bitirdim goon 3 e geçtik.Prima premium care 2, goon 3’e geçtim
Rota nin yan etkisi oluyor canım kimisinde. Umarım olmaz tabi. Kziimda yoğun ishal olmustu mesela. Arkadaşımın çocuğunda da kusma yaptı Ne yediyse hep cikartti. Gerçi 4-5 günden sonra düzeliyor da o 4-5 nasıl geçiyor gel sor...Sonra canım önce devlet aşılarını yaptıracağım bayramdan sonra rotayı yaptiririm rotanin yan etkisi yokmuş zaten
Elimi C şeklinde tutup veriyorum memeyi ama bu sefer de elim çok ağrıyorbenim sütüm hep tazyikli , kızımda da öyleydi.her emmede mutlaka tıkanır birkaç kez yanlış yere kaçar hep, ne yaptıysam degismedi otururken arkaya doğru eğimli otururken bebeğin yüzü sana bakacak şekilde emzirince tazyik azalıp tıkanıyor ama çok zor bir pozisyon yani. Bir iki defa denedim ise yarıyor ama zor olunca bir daha o şekilde emzirmedim. Tıkana Tıkana tikanmamayi öğrendi yavrucak
Bizimde felaket bir gündü bugün....
Prima 2 yi bitirdim goon 3 e geçtik.
Rota nin yan etkisi oluyor canım kimisinde. Umarım olmaz tabi. Kziimda yoğun ishal olmustu mesela. Arkadaşımın çocuğunda da kusma yaptı Ne yediyse hep cikartti. Gerçi 4-5 günden sonra düzeliyor da o 4-5 nasıl geçiyor gel sor...
Elimi C şeklinde tutup veriyorum memeyi ama bu sefer de elim çok ağrıyorKesin bir çözümü yok anlaşılan bizimki de alışacak o halde yapıcak bi şey yok
Noldu bu çocuklaraBizimde felaket bir gündü bugün....
Ay inşallah olmaz canımRota nin yan etkisi oluyor canım kimisinde. Umarım olmaz tabi. Kziimda yoğun ishal olmustu mesela. Arkadaşımın çocuğunda da kusma yaptı Ne yediyse hep cikartti. Gerçi 4-5 günden sonra düzeliyor da o 4-5 nasıl geçiyor gel sor...
Ya banyo yapmasına rağmen bizim içinde çok zor biir gündü retro falan var bu kankileride mi çarptı acabaNoldu bu çocuklara
Ay inşallah olmaz canım
Bi de böyle deneyeyim canım inşallah sağolEmzirmenin başlarında makaslamayı denedin mi? Memeyi işaret ve orta parmaklarının arasına al, baş parmakla destekle. Hatta bastır biraz ki fazla gelen kısma engel olsun.
Bebek büyüdükçe ve güçlü çekme/yutma refleksi geliştikçe artık rahat rahat emzirirsin inşallah
Retro mu varmışYa banyo yapmasına rağmen bizim içinde çok zor biir gündü retro falan var bu kankileride mi çarptı acaba
Doğum kilosuna ulaştıktan sonra ortalama 25-35 gram günde deniliyor. Doğum kilosuna em geç 13-17. Günde ulaşması beklenir demişti doktorum
Ben geçtim 2 ve 1 numaradan da almış eşim bitiremedik ama çocuğa iz yaptı mecbur geçtim
Ben molfixte 3 numaraya geçtim
Ortalama 500 gr-800 gr deniyor canım. Ben geçmedim ama geçicem butlar dolunca bacakları kızarmaya başladı sıkıyor demek ki
Instagrama girdim şimdi karşıma bu çıktı
Ben bugun itibaren canim...evet bezin izi geciyor arkadaslarin dedigi gibi ve disari cikiyor idrar ozellikle... Molfix kulkaniyorum
Biz 3e geçtik baya oldu 168li 2.paketteyiz
Bizim ebe 700-800 Gr normal demişti. Bn hala 1 kullanıyorum Molfix mavi den.
Kızlar hepinize teşekkür ederim.Prima premium care 2, goon 3’e geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?