2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de esime diyorum uyuyan dev uyandi dunden beri her sey degistiBenim sutum gazli galiba ya 2 cocuguma da ayni etkiyi yaptigina gore.
Gün geçtikçe daha fena oluyolar bizimkinin gaz sorunu kalmadı öyle ama ağlamaları var şuan yok yere. Hele hele kaka yaptiysa altı pisse sıkıyorsa temizleme böyle bir ağlamak yok
Dogru valla rahatlığa çok uzağız 3,5 saatlik uykuyla duruyorum pertim çıktı. Keşke uykuya düşkün olmasaydım ahh ahh
Yemek falan yapabiliyor musun peki canım. Sürekli uyu uyan insanı çok yıpratıyor ya

Doktora gittiniz mi? Cani yandiklarinda oyle yapiyorlar. Gazli ise ondandir, degilse bence bi doktora goturun...

Benimki alti pis olunca hic tepki vermiyor. Kaka yaomissin agla bi yani dimi... Hani gunduz bakip duruyorum sorun yok da gece oyle olmuyor ki... Belki 2 aylik olunca aglar

Sen artik gaz damlasi kullanmiyorsun degil mi?Benimkinin dogdu dogali vardi karin agrisi falan dun daha durmuyordu da tursu yemistimTovbeler olsun bir daha yememNormalde gece 2 saatte bir uyanirdi emmeye dun gece aniden uyandi uyumadi agladi baya.

Kizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
Rota yaptiricam iki doz oluyor bexsora yaptiricam üç doz oluyor nimenrix tek doz yaptiricam bir yaşından sonra tek doz yeterli oluyor. Eczaneden kendin alıp sağlık ocağında da yaptirabilirsin özel hastane de de yaptirabilirsin

Benimki alti pis olunca hic tepki vermiyor. Kaka yaomissin agla bi yani dimi... Hani gunduz bakip duruyorum sorun yok da gece oyle olmuyor ki... Belki 2 aylik olunca aglar
Benim kız bi değişik o konuda doğduğundan beri. Gece kaka yapıyorsa altını temizlemeden asla uyutamazsin. Uykusunda kaka yapmasın diye dua ediyorum yoksa uyanıyor direk

Sen artik gaz damlasi kullanmiyorsun degil mi?Benimkinin dogdu dogali vardi karin agrisi falan dun daha durmuyordu da tursu yemistimTovbeler olsun bir daha yememNormalde gece 2 saatte bir uyanirdi emmeye dun gece aniden uyandi uyumadi agladi baya.
Yok kuzum kullanmiyorum 3 hafta olmuştur hiç bişey vermiyorum. Ben de süt ürünü çok tüketirsem aynı tepkileri veriyor onu azaltinca gazı baya normale döndü. Gaz sancısı olunca uyumuyorlar asla. Ekin yanımda yatarken elimi karnına koyuyorum bağırsakları gurul gurul yapıyor ardından mizirdaniyor demek o an sancısı oluyor. Ay onların da işi zor bizim de Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben koyarken balerin dansı yapıyorum resmen uyanmaması için,tüm ince işçilikleri unutun artık herşeyi yapabilirim mesela jenga oyununda dünya finaline kalabilirim o derece hassas çalışıyorum
Onu bende yapıyorum ya eğer yatirdigimda kalktiysa yeniden meme veriyorum, memede uyuyor memeden ayırmadan beraber yatıyoruz sonra adım adım memeyi ağzından çekiyorum, sonra yataktan su gibi kayarak inmeye çalışıyorum.yeter ki uyanmasın

Kizlar devletin karşılamadığı aşılar neler, kaçıncı ayda yapılıyor? Sadece özel hastanelerde mi yapılıyor? bir de yaptiran veya yaptirmayı düşünen var mı? Çok soru sordum
Rota aşıları ve menenjit aşıları canım. Rota 2 doz, menenjitte ilk aşının yapıldığı aya göre sayısı değişiyor. Ben kziimda 6.ayda menenjit yaptırdım. 3 doz bexero 2 doz nimenrix yapildi. Yine yaptıracağım çünkü sağlık bu ihmale gelmiyor ve iki aşı da çok çok çok önemli. Rota kanlı ishal aşısı. Bir kez yakalandığında hastaneye yatırıyorlar ve uzun sürüyor tedavisi, menenjitte sonuçları malesef kötü oluyor genelde.

Kızlar bu arada sağım yaptıkça sütüm tazyikleniyor bu durumun önüne nasıl geçebiliriz :/ Geçen ön sütü sağdım öyle emzirmeye başladım yine de genzine kaçtı öksürdü
benim sütüm hep tazyikli , kızımda da öyleydi.her emmede mutlaka tıkanır birkaç kez yanlış yere kaçar hep, ne yaptıysam degismedi otururken arkaya doğru eğimli otururken bebeğin yüzü sana bakacak şekilde emzirince tazyik azalıp tıkanıyor ama çok zor bir pozisyon yani. Bir iki defa denedim ise yarıyor ama zor olunca bir daha o şekilde emzirmedim. Tıkana Tıkana tikanmamayi öğrendi yavrucak

Bizimde felaket bir gündü bugün....
Prima premium care 2, goon 3’e geçtim
Prima 2 yi bitirdim goon 3 e geçtik.
Sonra canım önce devlet aşılarını yaptıracağım bayramdan sonra rotayı yaptiririm rotanin yan etkisi yokmuş zaten
Rota nin yan etkisi oluyor canım kimisinde. Umarım olmaz tabi. Kziimda yoğun ishal olmustu mesela. Arkadaşımın çocuğunda da kusma yaptı Ne yediyse hep cikartti. Gerçi 4-5 günden sonra düzeliyor da o 4-5 nasıl geçiyor gel sor...

Elimi C şeklinde tutup veriyorum memeyi ama bu sefer de elim çok ağrıyor Kesin bir çözümü yok anlaşılan bizimki de alışacak o halde yapıcak bi şey yok

Elimi C şeklinde tutup veriyorum memeyi ama bu sefer de elim çok ağrıyor Kesin bir çözümü yok anlaşılan bizimki de alışacak o halde yapıcak bi şey yok

Emzirmenin başlarında makaslamayı denedin mi? Memeyi işaret ve orta parmaklarının arasına al, baş parmakla destekle. Hatta bastır biraz ki fazla gelen kısma engel olsun.
Bebek büyüdükçe ve güçlü çekme/yutma refleksi geliştikçe artık rahat rahat emzirirsin inşallah

Bizimde felaket bir gündü bugün....
Noldu bu çocuklara
Ay inşallah olmaz canım

Bi de böyle deneyeyim canım inşallah sağol

Doğum kilosuna ulaştıktan sonra ortalama 25-35 gram günde deniliyor. Doğum kilosuna em geç 13-17. Günde ulaşması beklenir demişti doktorum

Ben geçtim 2 ve 1 numaradan da almış eşim bitiremedik ama çocuğa iz yaptı mecbur geçtim

Ben molfixte 3 numaraya geçtim

Ortalama 500 gr-800 gr deniyor canım. Ben geçmedim ama geçicem butlar dolunca bacakları kızarmaya başladı sıkıyor demek ki

Instagrama girdim şimdi karşıma bu çıktı

Ben bugun itibaren canim...evet bezin izi geciyor arkadaslarin dedigi gibi ve disari cikiyor idrar ozellikle... Molfix kulkaniyorum

Biz 3e geçtik baya oldu 168li 2.paketteyiz

Bizim ebe 700-800 Gr normal demişti. Bn hala 1 kullanıyorum Molfix mavi den.

Prima premium care 2, goon 3’e geçtim
Kızlar hepinize teşekkür ederim. ben molfix pıre soft 2 kullanıyodum 3 haftadır. Bacaklarda iz yapmaya başladı. 3 no var evde 2 numaradan da 30’tane falan kaldı. Acaba artık indirmde görünce 4 ve5 no mu alsam siz stok yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…