Benim de etrafim yasli ve hasta doluAynen yaşlı işte ne yapalım zor ama geçici süreç dayanicaz artık. Kaynanam var o daha da yaşlı ve hasta görümcem de var ama o da hasta hem de torununa bakiyo . Gencanne olmak bu yüzden çocuğa faydalı işte
Benim kıza ondan da oldu galiba doymak bilmiyorFiziki büyüme de evet canım.hatta yanlış hatırlamıyorsam bir atak şeysi paylasmistin. 2 tür atak haftalari biri fiziki büyüdükleri haftalar, diğeri zihinsel gelişim haftalari idi.
Ben de kolikmisim bebekken her akşam üstü saat 5 ile 8 arası ağlıyordun diyor annemCanım kolik bebekler her gün aynı saatlerde ağlarlar. Ağlama saat aralıkları sabit oluyor ve genelde akşam hava karardiktan sonra siddetleniyor. Komşumun kızı kolikti her gece 9 ile 11 arasi hiç durmadan ağlıyordu. Birde sabah 4-7 arası. Susunca saat 7 diye ağlıyordum artıkçok zor kolik bebek...
Kızlar rahatlayabiliriz
Hocam o kadwr haklısınki stoklarımdan kullandım hep hiç almadım bez. 1 no 200 tane kullanmadım duruyo. Aynı kg hesabını bende yapıyorum yaşasın kuralcı öğrtmenlerBen daha yeni geçtim iki no yaüstünde 2-5 kg yazıyordu diye kullanıyordum cok kuralcıyımdır
Bende bacaklarda iz görüyorum ama bantlar birleşiyor anlamadım bende değiştirdim valla
eğer memnunsan stokla hocam bu ekonomik durumda ne alsan her türlü kardasın
Vericez inşallah şu olaylar bi düzelsinBen 70 kilo olmuşum yaaben ben, doğuma 76 kiloyla giren ben
Doktor bana öyle dediğinden beri aklım kilo meselesinde çocuk bir ayda 4 cm attı ama kilosu 500 gr artmadı. Annelik zaten doydu mu yettim mi ile geçiyor böyle olunca iyice aklın takılıyorKim demiş her ay 500 grm alacağını? Bize doktorumuz hiç öyle bir şey söylemedi. Bazı ay fazla boya gidiyor kilo az alıyor mesela. Robot değil ki bu çocukbizim doktorumuz 1.ay doğum kilosunu geçmesine dikkat ediyor birde 6.ay kilosu doğum kilosunun 2 katı olmalı ona dikkat ediyor. Olmazsa ek kontrol yapıyor mesela. O yüzden aylk gramlara çok takılmıyorum ben canım. Genel sağlık durumu iyi mi, boyu kilosu aylık olarak artıyor mu iştahı yerinde mi bu kriterler benm için tatmin edici sahsen
Vericez inşallah şu olaylar bi düzelsinHiç diyet motivasyonu bulamıyorum kendimde. Temmuz gibi başlarım sağlıklı beslenip yürüyüş yapmaya inşallah
Kızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???Vericez inşallah şu olaylar bi düzelsinHiç diyet motivasyonu bulamıyorum kendimde. Temmuz gibi başlarım sağlıklı beslenip yürüyüş yapmaya inşallah
O biziz işteCanım kolik bebekler her gün aynı saatlerde ağlarlar. Ağlama saat aralıkları sabit oluyor ve genelde akşam hava karardiktan sonra siddetleniyor. Komşumun kızı kolikti her gece 9 ile 11 arasi hiç durmadan ağlıyordu. Birde sabah 4-7 arası. Susunca saat 7 diye ağlıyordum artıkçok zor kolik bebek...
Evettt o problem bende de var. 13kg da benden gitti ama hala üzerimde 10kg var. Herkes kilo çok yakışmış sakın verme diyor ama üzerime hiç bişey olmuyor. Dediğin gibi 36-38 beden pantolonlarım düğmeleri kapanmıyorKızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???
Ya maşallahhh arkadaşım sen çok iyisinnn verirsin bencede 2 çocuk annesi ne demek ya birden çok çocuğu olan insanlar bana dünyanın en güçlü insanı gibi geliyoEvettt o problem bende de var. 13kg da benden gitti ama hala üzerimde 10kg var. Herkes kilo çok yakışmış sakın verme diyor ama üzerime hiç bişey olmuyor. Dediğin gibi 36-38 beden pantolonlarım düğmeleri kapanmıyorbi tane buldum likralı diye kapandı düğmesi onu giyiyorum . 67yim şuan bi 60a düşsem yeter. 57 ile hamile kalmıştım ama boyum 170. Çok da sıska olmaya gerek yok iki çocuk anası oldum
Dun kendime bir baktim resmen eski benden eser kalmamis. Guya 4 kilom kaldi gebelikten ama vucudum cok cirkinlesmis. Sanki ici bosaltilmis da sarkmis her sey... Bilmiyorum 40 bitene kadar bir sey degisir mi! Bende de suanda motivasyon sifirBen 70 kilo olmuşum yaaben ben, doğuma 76 kiloyla giren ben
3 ay gecince spor diyet oneriyorlar canim. Bende de benzer durum. 15 kg almistim. 11 verdim. Ama vucudumun kalibi bicimi degismis, hic begenmiyorum kendimiKızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???
Evet yaaa aynıı. Kocalarda sıkıntı gerçektrn ramazan çok bozdu hepimizi bence. Sahur bile yaptım neden ki oruç tutmuyorum3 ay gecince spor diyet oneriyorlar canim. Bende de benzer durum. 15 kg almistim. 11 verdim. Ama vucudumun kalibi bicimi degismis, hic begenmiyorum kendimi
Canım napican mecbur yeniyor ayakta durmak için. Neyse ki telafisi olacak şeyler biraz düzene girince inşallah veririzRamazanda ekstra yedim ya, iftarda eşimle yiyip yattımtatlıları saymıyorum bile. Yemeyi akşam daha erken bırakmalıyım
Bende çok acıkma olmuyor hatta yemiyorum diye annemle kavga ediyoruzKızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???
Aynı benim de öyle işteDun kendime bir baktim resmen eski benden eser kalmamis. Guya 4 kilom kaldi gebelikten ama vucudum cok cirkinlesmis. Sanki ici bosaltilmis da sarkmis her sey... Bilmiyorum 40 bitene kadar bir sey degisir mi! Bende de suanda motivasyon sifirminseo herhalde yorgunluktan oyle hissediyoruz
Aşıdan sonra 3 gün su degmesin demişti hemşire bana aşıdan önce.yikayip getirmemi söylediKızlar yarin 2. Ay asilarimiz var. Banyo olayı nasıl oluyor hatırlıyor musunuz ? Arefe günü banyo ettirebilir miyim acaba
Yaşasın yemek yemekkkBen 70 kilo olmuşum yaaben ben, doğuma 76 kiloyla giren ben
Bazı ay 300 alır ama sonraki ay bir bakmışsın 800 almış mesela. O yüzden aylık olarak düşünme canım. Ben kziin dosyasına baktım. Mesela bazı ay 1 kilo almış bazı ay sadece 80 grm 500 degil de 420 grm aldı diye üzülme sonraki ay belki 700 grm alacakDoktor bana öyle dediğinden beri aklım kilo meselesinde çocuk bir ayda 4 cm attı ama kilosu 500 gr artmadı. Annelik zaten doydu mu yettim mi ile geçiyor böyle olunca iyice aklın takılıyormesajın çok iyi geldi çok teşekkür ederim
Verem asisinda yaptirilmiyordu 2 gun mu ne sanirimKızlar yarin 2. Ay asilarimiz var. Banyo olayı nasıl oluyor hatırlıyor musunuz ? Arefe günü banyo ettirebilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?