2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de etrafim yasli ve hasta dolu Bundan oturu Genc anne olmaya yemin icmistim

Fiziki büyüme de evet canım. hatta yanlış hatırlamıyorsam bir atak şeysi paylasmistin. 2 tür atak haftalari biri fiziki büyüdükleri haftalar, diğeri zihinsel gelişim haftalari idi.
Benim kıza ondan da oldu galiba doymak bilmiyor
Ben de kolikmisim bebekken her akşam üstü saat 5 ile 8 arası ağlıyordun diyor annem tabi onlar kolik ne bilmiyor. Babannem gelirmiş tarhana yakısı yapıp karnıma koyarmis çok onun sıcağı ile sakinlermisim Eşim hele çok fenaymis o sabahlara kadar ağlarmiş. Kayinvalidem nazar olduğunu iddia etse de gazdan olduğuna adım gibi eminim Kayinbabam eşim yüzünden 2. Ye tövbe etmişte 15 sene sonra ikna edebilmiş kayinvalidem 2. Çocuğa Benim kızın bu kadar gazlı olması çok normal

Hocam o kadwr haklısınki stoklarımdan kullandım hep hiç almadım bez. 1 no 200 tane kullanmadım duruyo. Aynı kg hesabını bende yapıyorum yaşasın kuralcı öğrtmenler

Doktor bana öyle dediğinden beri aklım kilo meselesinde çocuk bir ayda 4 cm attı ama kilosu 500 gr artmadı. Annelik zaten doydu mu yettim mi ile geçiyor böyle olunca iyice aklın takılıyor mesajın çok iyi geldi çok teşekkür ederim

Vericez inşallah şu olaylar bi düzelsin Hiç diyet motivasyonu bulamıyorum kendimde. Temmuz gibi başlarım sağlıklı beslenip yürüyüş yapmaya inşallah

Ramazanda ekstra yedim ya, iftarda eşimle yiyip yattım tatlıları saymıyorum bile. Yemeyi akşam daha erken bırakmalıyım

Vericez inşallah şu olaylar bi düzelsin Hiç diyet motivasyonu bulamıyorum kendimde. Temmuz gibi başlarım sağlıklı beslenip yürüyüş yapmaya inşallah
Kızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???

O biziz işte akşam 6-12 sabah da 5-10 arası alarma geçiyoruz.

Evettt o problem bende de var. 13kg da benden gitti ama hala üzerimde 10kg var. Herkes kilo çok yakışmış sakın verme diyor ama üzerime hiç bişey olmuyor. Dediğin gibi 36-38 beden pantolonlarım düğmeleri kapanmıyor bi tane buldum likralı diye kapandı düğmesi onu giyiyorum . 67yim şuan bi 60a düşsem yeter. 57 ile hamile kalmıştım ama boyum 170. Çok da sıska olmaya gerek yok iki çocuk anası oldum

Ya maşallahhh arkadaşım sen çok iyisinnn verirsin bencede 2 çocuk annesi ne demek ya birden çok çocuğu olan insanlar bana dünyanın en güçlü insanı gibi geliyo

Ben 70 kilo olmuşum yaa ben ben, doğuma 76 kiloyla giren ben
Dun kendime bir baktim resmen eski benden eser kalmamis. Guya 4 kilom kaldi gebelikten ama vucudum cok cirkinlesmis. Sanki ici bosaltilmis da sarkmis her sey... Bilmiyorum 40 bitene kadar bir sey degisir mi! Bende de suanda motivasyon sifir minseo herhalde yorgunluktan oyle hissediyoruz

3 ay gecince spor diyet oneriyorlar canim. Bende de benzer durum. 15 kg almistim. 11 verdim. Ama vucudumun kalibi bicimi degismis, hic begenmiyorum kendimi

3 ay gecince spor diyet oneriyorlar canim. Bende de benzer durum. 15 kg almistim. 11 verdim. Ama vucudumun kalibi bicimi degismis, hic begenmiyorum kendimi
Evet yaaa aynıı. Kocalarda sıkıntı gerçektrn ramazan çok bozdu hepimizi bence. Sahur bile yaptım neden ki oruç tutmuyorum benim koca da tam bir diyet killer zaten

Kızlar benim 40.güne kadar kanamam oldu. Bi geldi bi gelmedi ama oldu. 40ımda da regl oldum. 1 hafta sürdü bugün ağdaya gidicem bişey olmsz heralde yarın kontrole gidicdm. Ağdadan sorun olcağını düşünmüyorum

Ramazanda ekstra yedim ya, iftarda eşimle yiyip yattım tatlıları saymıyorum bile. Yemeyi akşam daha erken bırakmalıyım
Canım napican mecbur yeniyor ayakta durmak için. Neyse ki telafisi olacak şeyler biraz düzene girince inşallah veririz
Bende çok acıkma olmuyor hatta yemiyorum diye annemle kavga ediyoruz Ama yine de kilo olayından ziyade vücudumun şekli hiiic hoşuma gitmiyor Nasıl düzelir düzelir mi hiç bi fikrim yok. 50 kilo olduğumdaki vücuduma dönmem için 30 kiloya düşmem lazım şuan
Aynı benim de öyle işte Göbek bölgem hiç hoşuma gitmiyor istediğin kadar tartıda düşük çık bisey ifade etmiyor Aslında bize en iyi gelecek şey reformer ama şuan imkansız Çocuklar biraz düzene girince yapariz biseyler inşallah sıkılasırız

Ben 70 kilo olmuşum yaa ben ben, doğuma 76 kiloyla giren ben
Yaşasın yemek yemekkk
kızlar bebis emeklemeye yürümeye başlayınca kilo verme hızlanıyor çünkü sürekli evin içinde depar atma modunda oluyorsunuz. Güzel.lguzel bırakıyorsun arkanı dönmenle bir yaramazlık peşinde ve ramak.kala yakalıyorum birde o dönem ek gıda başlayinca emzirme sıklığı azalıyor, O zaman yemek ihtiyacımız da azalacak
Hele yürüyünce ordan oraya kosturacagiz.

Daha hep birlikte diyet grubu kurucaz
Bazı ay 300 alır ama sonraki ay bir bakmışsın 800 almış mesela. O yüzden aylık olarak düşünme canım. Ben kziin dosyasına baktım. Mesela bazı ay 1 kilo almış bazı ay sadece 80 grm 500 degil de 420 grm aldı diye üzülme sonraki ay belki 700 grm alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…