Yaptirma canim. Karma asılarda banyo sorunu yok ama verem asisina su dememeli 3gun. Aşıdan 1 gün önce duş aldır asidan 3 gün sonra tekrar yıka. Kola su değdiğinde aşı tutmuyormusKızlar yarin 2. Ay asilarimiz var. Banyo olayı nasıl oluyor hatırlıyor musunuz ? Arefe günü banyo ettirebilir miyim acaba
Ben sirt ve bel bolgemi arkadan gorunce cok kotu hissettim. Bir de sanki enine genislemisim. Ilkinde ben eski halime donmustum. Bence ilk cocuklular sansli, ancak ikincide sanirim kalici olabiliyormusCanım napican mecbur yeniyor ayakta durmak için. Neyse ki telafisi olacak şeyler biraz düzene girince inşallah veririz
Bende çok acıkma olmuyor hatta yemiyorum diye annemle kavga ediyoruzAma yine de kilo olayından ziyade vücudumun şekli hiiic hoşuma gitmiyor Nasıl düzelir düzelir mi hiç bi fikrim yok. 50 kilo olduğumdaki vücuduma dönmem için 30 kiloya düşmem lazım şuan
Aynı benim de öyle işteGöbek bölgem hiç hoşuma gitmiyor istediğin kadar tartıda düşük çık bisey ifade etmiyor Aslında bize en iyi gelecek şey reformer ama şuan imkansız Çocuklar biraz düzene girince yapariz biseyler inşallah sıkılasırız
Bende anayım ben ana deyip hiç umursamama moduna giriyorum şuan. Önceliğim sağlık açıkçası. İki çocuğu da büyütüp kendime vakit ayırdığımda bir şekilde toparlarım diyorum..mesela dün aynaya baktım hamilelikte değil de doğumdan sonra çatladım ben mesela. Bacaklarım hatta göbeğimde bir sürü var hatta morumsu renkte. Durdum... baktım baktım... üzüldüm bir an gözüme çok kötü geldi sonra eşimin bir lafı aklıma geldi "üzüldüğünde ağladığında geçmeyecek şeyler için gününü maf etme" dedim kendime rheaa ağlasan iyileşecek mi hayır o zaman onla yaşamayı öğren. Baktın canını sıkıyor üzülüyorsun bakma o zamanBen sirt ve bel bolgemi arkadan gorunce cok kotu hissettim. Bir de sanki enine genislemisim. Ilkinde ben eski halime donmustum. Bence ilk cocuklular sansli, ancak ikincide sanirim kalici olabiliyormus
Kızlar yarin 2. Ay asilarimiz var. Banyo olayı nasıl oluyor hatırlıyor musunuz ? Arefe günü banyo ettirebilir miyim acaba
Ben 3.yu yaparsam bebege yazik olur gibi geliyor. Kendi amaclarimdan ödun vermem gerekir. O sekilde de mutsuz olurum. Mutsuz bir kadin olunca da birak dogan bebege, var olanlara bile zarar veririm. Yok, Allah isteyene versin insallah3.cocugu aklının ucundan geçiren kocama yapmak istediğim
Ben sirt ve bel bolgemi arkadan gorunce cok kotu hissettim. Bir de sanki enine genislemisim. Ilkinde ben eski halime donmustum. Bence ilk cocuklular sansli, ancak ikincide sanirim kalici olabiliyormus
Insallah canim. Bakalim biraz buyusunler ugrasacagiz insallah eski halimizden de guzel oluruz... Ben gerekirse estetik yaptiracagim zaten. Genital estetik diyordum ama baya duzeldi, galiba gerek kalmicak. Memeye gerek ama, bir de ciltte lekeler olustu ona yaptiririm... Sporla da sikilasiriz dedigin gibiBende anayım ben ana deyip hiç umursamama moduna giriyorum şuan. Önceliğim sağlık açıkçası. İki çocuğu da büyütüp kendime vakit ayırdığımda bir şekilde toparlarım diyorum..mesela dün aynaya baktım hamilelikte değil de doğumdan sonra çatladım ben mesela. Bacaklarım hatta göbeğimde bir sürü var hatta morumsu renkte. Durdum... baktım baktım... üzüldüm bir an gözüme çok kötü geldi sonra eşimin bir lafı aklıma geldi "üzüldüğünde ağladığında geçmeyecek şeyler için gününü maf etme" dedim kendime rheaa ağlasan iyileşecek mi hayır o zaman onla yaşamayı öğren. Baktın canını sıkıyor üzülüyorsun bakma o zamanbelim kalinlasmis, resmen popom büyümüş, bacaklarım kalinlasmis.. önceliğin sağlık, azcık büyüsün çocuklar sonra spora da diyete de doktora da gidersin az sabır diyorum ve üzülmüyorum. Hiçbir kıyafetim olmuyor dün gittim 2 pantolon aldım kendime en azından şuan çok kilo aldım kıyafetlerime girmiyorum demiyorum içine girdiğim kiyafetler ediniyorum
Ben 3.yu yaparsam bebege yazik olur gibi geliyor. Kendi amaclarimdan ödun vermem gerekir. O sekilde de mutsuz olurum. Mutsuz bir kadin olunca da birak sogan bebege, var olanlara bile zarar veririm. Yok, Allah isteyene versin insallah
Kizlar yeri gelmisler, sizce en iyi korunma yolu hangisi? Doktor 40 bitince gel, bunu konusacagiz dedi. Acaba konusan var mi? Fikri olan?
O zaman emzirme olayi bitecek, bi 6 ay sonra ortaya cikan ben, ben olacagimBir arkadaşımın eşi demişti ki; 30 yaşımdaki kilomda olamam şuan, olsam zaten sağlığım elvermez. Yani yağlanma, genişleme illa kaçınılmaz. Hiç bebek doğurmayanlar da bile zamanla bi kalınlaşma oluyor. Şuan bizim memeler, sırt, omuzlar emzirmeden kaynaklı; bel ve bacaklar ise doğumdan kaynaklı geniş. Benim göbek var, bir de hamilelikteki kiloya yakın kiloda olmak zoruma gidiyor
Aynen öyleymiş kuzum ben de simdi ebeyle konuştum bugün banyo yaptıracağım artıkAşıdan sonra 3 gün su degmesin demişti hemşire bana aşıdan önce.yikayip getirmemi söyledi
Biz konuştuk, sadece erkeğin korunduğu yöntemi öneriyorum dedi bizimki
Evet 3 günmüş canım. Artık bugün yaptiririm banyosunu napalimYaptirma canim. Karma asılarda banyo sorunu yok ama verem asisina su dememeli 3gun. Aşıdan 1 gün önce duş aldır asidan 3 gün sonra tekrar yıka. Kola su değdiğinde aşı tutmuyormus
Ama kol dışında vücudunu o 3 gün içinde pamukla silebilirsin. Onemli olan aşı üzerine su damlası gelmemesi...
Feminist galiba acikcasi ben de oyle dusunuyorum
Ben de 10 günlük kontrolde korunma yöntemi hakkında konuşacağız deyince bilmediğimiz bir şey önerecek zannettim
Bence kalıcı hiç bir şey yok sporla düzelmeyecek vücut yok bence ne obez insanlar ne hale geliyor biz mi gelemicezBen sirt ve bel bolgemi arkadan gorunce cok kotu hissettim. Bir de sanki enine genislemisim. Ilkinde ben eski halime donmustum. Bence ilk cocuklular sansli, ancak ikincide sanirim kalici olabiliyormus
Evet ya ona üzüldüm artık bugünden yaptiricamGitmeden banyo yaptır canım, aşınız olmasaydı arefe suyuna sokardın ama olsun
Ben 3.yu yaparsam bebege yazik olur gibi geliyor. Kendi amaclarimdan ödun vermem gerekir. O sekilde de mutsuz olurum. Mutsuz bir kadin olunca da birak dogan bebege, var olanlara bile zarar veririm. Yok, Allah isteyene versin insallah
Kizlar yeri gelmisler, sizce en iyi korunma yolu hangisi? Doktor 40 bitince gel, bunu konusacagiz dedi. Acaba konusan var mi? Fikri olan?
Valla bence de erkek korunmalı. Ben kadının vücuduna aldığı hiç bir yapay hormonu masum bulmuyorum. Doğum kontrol haplari, korunma iğneleri, hormonlu spiraller bana korkutucu geliyor açıkçası. Normal spiral icin de tanıdığımız bi dr bi kadının kendine yapacağı en kötü şeylerden biri demişti. Bizim organlarımız içerde ve her türlü müdahelenin hormonun ekstra bi yan etkisi var allah korusun. Erkeklerin organlari disarda onlar korunsunlar biz niye risk alalim kiBiz konuştuk, sadece erkeğin korunduğu yöntemi öneriyorum dedi bizimki
Ben de tam boyle dusunuyorum. Tek cocuk varken rahattim. ikinciyi istedigim icin. Ama simdi korku var acikcasi. Bakalim Allah hayirlisini versinBence kalıcı hiç bir şey yok sporla düzelmeyecek vücut yok bence ne obez insanlar ne hale geliyor biz mi gelemicezAnnem 50 yaşında nasıl zayıfladı beslenme ve yürüyüş ile fıstık gibi oldu vücudu bizim de olur o yüzden takma
Evet ya ona üzüldüm artık bugünden yaptiricam
Valla bence de erkek korunmalı. Ben kadının vücuduna aldığı hiç bir yapay hormonu masum bulmuyorum. Doğum kontrol haplari, korunma iğneleri, hormonlu spiraller bana korkutucu geliyor açıkçası. Normal spiral icin de tanıdığımız bi dr bi kadının kendine yapacağı en kötü şeylerden biri demişti. Bizim organlarımız içerde ve her türlü müdahelenin hormonun ekstra bi yan etkisi var allah korusun. Erkeklerin organlari disarda onlar korunsunlar biz niye risk alalim kiBenim eşim de hormon hapı icmemi istemiyor vücuduna ekstra neden hormon alacaksın boşver diyor. Tabi bazı erkekler bu konuda biraz kas kafalı olabiliyorlar anlayış göstermiyorlar. Ben gebelik için hormon ilaçları kullanırken bile psikolojim bozulmuştu sanki kendime zarar veriyormusum gibi hissedip ağlıyordum sürekli.
Kızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???
Evettt o problem bende de var. 13kg da benden gitti ama hala üzerimde 10kg var. Herkes kilo çok yakışmış sakın verme diyor ama üzerime hiç bişey olmuyor. Dediğin gibi 36-38 beden pantolonlarım düğmeleri kapanmıyorbi tane buldum likralı diye kapandı düğmesi onu giyiyorum . 67yim şuan bi 60a düşsem yeter. 57 ile hamile kalmıştım ama boyum 170. Çok da sıska olmaya gerek yok iki çocuk anası oldum
3 ay gecince spor diyet oneriyorlar canim. Bende de benzer durum. 15 kg almistim. 11 verdim. Ama vucudumun kalibi bicimi degismis, hic begenmiyorum kendimi
Ben sirt ve bel bolgemi arkadan gorunce cok kotu hissettim. Bir de sanki enine genislemisim. Ilkinde ben eski halime donmustum. Bence ilk cocuklular sansli, ancak ikincide sanirim kalici olabiliyormus
Kondom dünyaya kondom herkese kondom eline beline cebine kondomBen de tam boyle dusunuyorum. Tek cocuk varken rahattim. ikinciyi istedigim icin. Ama simdi korku var acikcasi. Bakalim Allah hayirlisini versin(derken bile 3.korkusu var )
Maşallah büyüsün büyüsün buyumese büyük dert emin ol. Derdini bulana kadar çekiyoruz işte keşke ağlamalarında şıp diye anlasak da yapsakKızlar merhaba doğum yaptığımdan beri giremedim. Bu nasıl biseymis valla annelik çok zormuş gerçekten benimde wcye girecek vaktim kalmıyor. Benim kız biraz hızlı büyüyor sanırım bel falan kalmadı bendeDaha 1. Aydayız hayırlısı diyorum…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?