Eşim şimdiden istiyo bana delirme geliyo3 yasina girince de 2. yi yapiyorsunAnne olmaya bir bulastin mi artik esiyi unut
Valla bnde 25 imde evlendim bı kaç yıl yapmayalım dedik hayat dedi zaten olmayacak rahat olBenim de etrafim yasli ve hasta doluBundan oturu Genc anne olmaya yemin icmistim
Bnde gobegimi görmek istemiyorum komple zayıfım ama göbeğim sönmüş balon gibi. Yüksek bel krem renk iç çamaşırı giyince kendimi iyi hissediyorumCanım napican mecbur yeniyor ayakta durmak için. Neyse ki telafisi olacak şeyler biraz düzene girince inşallah veririz
Bende çok acıkma olmuyor hatta yemiyorum diye annemle kavga ediyoruzAma yine de kilo olayından ziyade vücudumun şekli hiiic hoşuma gitmiyor Nasıl düzelir düzelir mi hiç bi fikrim yok. 50 kilo olduğumdaki vücuduma dönmem için 30 kiloya düşmem lazım şuan
Aynı benim de öyle işteGöbek bölgem hiç hoşuma gitmiyor istediğin kadar tartıda düşük çık bisey ifade etmiyor Aslında bize en iyi gelecek şey reformer ama şuan imkansız Çocuklar biraz düzene girince yapariz biseyler inşallah sıkılasırız
Ben doktora sormayı unuttum sağ olunBizim doktor iki aylıkken başlayabilirsin dedi canım. Babybroosh aldım ben de daha başlamadık.
Ben de yok sanirim o aparattanKıyafet çok vardır, gelişim destekleyici oyuncak olabilir mi ? Fisher price tarzı öğretici
Ben kullanıyorum, içinde yeni doğan aparatı var
Ben de bu sebepten tereddütte kaldim, dün doktora gittim ama sormayı unutmusum. Sorarsan beni de bilgilendirir misin @minseoBen dün kanguru aldım. Ama benim doktorum kalça çıkıklığı ultrasonda cikmayabilir 3 aya kadar fiziki takipte yapacağız dedi. O yüzden 3 ay dolana kadar kullanmayi düşünmüyorum canım ben. Bir de eklemleri daha çok yumuşak bacaklarında şekil bozukluğu olur diye korktum biraz. 3 ay dolunca başlarım heralde. Yine kontrole gidince sorarım doktora da bakalım be diyecek.
Doğumdan sonra şuanda biraz göbek kaldı bende onun gitmesi gerekiyor amaBir arkadaşımın eşi demişti ki; 30 yaşımdaki kilomda olamam şuan, olsam zaten sağlığım elvermez. Yani yağlanma, genişleme illa kaçınılmaz. Hiç bebek doğurmayanlar da bile zamanla bi kalınlaşma oluyor. Şuan bizim memeler, sırt, omuzlar emzirmeden kaynaklı; bel ve bacaklar ise doğumdan kaynaklı geniş. Benim göbek var, bir de hamilelikteki kiloya yakın kiloda olmak zoruma gidiyor
Valla düzenli olarak 2 farklı anne çayı içtim bir de e bebekte satılan alkolsuz malt içecek belki bunlarin etkisi vardirMaşallah canım ne güzel artmış,doymazsa ağlıyorlar çığlığı basıyorlar merak etme
Hepimizin aynı demek kiBnde gobegimi görmek istemiyorum komple zayıfım ama göbeğim sönmüş balon gibi. Yüksek bel krem renk iç çamaşırı giyince kendimi iyi hissediyorumdiğer tarz çamaşırı sanırım bı sure giyemicem
Tabi ki canım, bayramdan sonra gideceğiz yazarım sana da.Ben de bu sebepten tereddütte kaldim, dün doktora gittim ama sormayı unutmusum. Sorarsan beni de bilgilendirir misin @minseo
Ben de sağlık ocağinda yaptirayim bari bi eczaneyle konusayim of baktim da bu rota ne kadar pahaliymis digerlerine bakmadim. Gerci ne ucuz kiRota yaptiricam iki doz oluyor bexsora yaptiricam üç doz oluyor nimenrix tek doz yaptiricam bir yaşından sonra tek doz yeterli oluyor. Eczaneden kendin alıp sağlık ocağında da yaptirabilirsin özel hastane de de yaptirabilirsin
Dün menenjiti okudum gerçekten çok kötüydü ekran görüntüsü aliyorum hepsini ben de yaptiricam ne olur ne olmazRota aşıları ve menenjit aşıları canım. Rota 2 doz, menenjitte ilk aşının yapıldığı aya göre sayısı değişiyor. Ben kziimda 6.ayda menenjit yaptırdım. 3 doz bexero 2 doz nimenrix yapildi. Yine yaptıracağım çünkü sağlık bu ihmale gelmiyor ve iki aşı da çok çok çok önemli. Rota kanlı ishal aşısı. Bir kez yakalandığında hastaneye yatırıyorlar ve uzun sürüyor tedavisi, menenjitte sonuçları malesef kötü oluyor genelde.
Ben 3 numarayi stoklamistim ama 4 numara indirime girince 4 numara da alicam dursun evdeKızlar hepinize teşekkür ederim.ben molfix pıre soft 2 kullanıyodum 3 haftadır. Bacaklarda iz yapmaya başladı. 3 no var evde 2 numaradan da 30’tane falan kaldı. Acaba artık indirmde görünce 4 ve5 no mu alsam siz stok yaptınız mı
Doğduğundan beri dökülüyor benim oglumun saçi kelleşen babam gibi geziyor evdeBebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
Doğumdan sonra şuanda biraz göbek kaldı bende onun gitmesi gerekiyor amahep almıştım dün düz karna gitmeli
YaaaDoğduğundan beri dökülüyor benim oglumun saçi kelleşen babam gibi geziyor evde
Kondomla gebe kalan tanidiklarim varKondom dünyaya kondom herkese kondom eline beline cebine kondom
Normal canim, bir aydan sonra basliyor dokulme ...Bebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
O degilde bu ekonomik krizde kondom kac para oldu acepKondom dünyaya kondom herkese kondom eline beline cebine kondom
Ay benim de iştahım yok sadece aksam yemek yiyorum o da yemek icin yiyorum Allahtan su içiyorumCanım napican mecbur yeniyor ayakta durmak için. Neyse ki telafisi olacak şeyler biraz düzene girince inşallah veririz
Bende çok acıkma olmuyor hatta yemiyorum diye annemle kavga ediyoruzAma yine de kilo olayından ziyade vücudumun şekli hiiic hoşuma gitmiyor Nasıl düzelir düzelir mi hiç bi fikrim yok. 50 kilo olduğumdaki vücuduma dönmem için 30 kiloya düşmem lazım şuan
Aynı benim de öyle işteGöbek bölgem hiç hoşuma gitmiyor istediğin kadar tartıda düşük çık bisey ifade etmiyor Aslında bize en iyi gelecek şey reformer ama şuan imkansız Çocuklar biraz düzene girince yapariz biseyler inşallah sıkılasırız
Sürekli alışveriş yapıyorum aldığım pantolonlar 40 beden hala hamile siyah Tayt giyiyorum sürekli aynı şey giymekdan dolayı kartım şişti sürekli eve kargo geliyorKızlar ya bende diyet yapmak istiyorum eski fotoğraflarıma bakıp bu ben miyim diyorum. Emzirmek gerçekten acıktırıyor ama bunu anladım sizde de öyle mi? Tatlı hiç sevmem deli gibi tatlı istiyo canım günde sanırım 4 lt falan su içiyorum doğumdan sonra 15 kilo verdim ama bütün pantlonlarım 36 38 beden giremiyorumMesela bayramda ne giyicez???
bize üç gün banyo yasak dedi ikinci ay gittiğimizde o yüzden yıkayıp getir sonra banyo yok dediKızlar yarin 2. Ay asilarimiz var. Banyo olayı nasıl oluyor hatırlıyor musunuz ? Arefe günü banyo ettirebilir miyim acaba
Biz doktora gittik bize bu çok tatlı olmuş ikinci de yapın korunmayın hiç dedi tam gaz devam dedi başkada bir şey söylemedi çok komiktiBen 3.yu yaparsam bebege yazik olur gibi geliyor. Kendi amaclarimdan ödun vermem gerekir. O sekilde de mutsuz olurum. Mutsuz bir kadin olunca da birak dogan bebege, var olanlara bile zarar veririm. Yok, Allah isteyene versin insallah
Kizlar yeri gelmisler, sizce en iyi korunma yolu hangisi? Doktor 40 bitince gel, bunu konusacagiz dedi. Acaba konusan var mi? Fikri olan?
Bu şarkılar boşuna yazılmıyor beKondom dünyaya kondom herkese kondom eline beline cebine kondom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?