2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim de etrafim yasli ve hasta dolu Bundan oturu Genc anne olmaya yemin icmistim
Valla bnde 25 imde evlendim bı kaç yıl yapmayalım dedik hayat dedi zaten olmayacak rahat ol 5. Yılda oldu bastık 30 a. Oğlum 30 unda evlense bn 60 yaşında olucam kendime iyi bakıp dış gorunusten yaslanmamam lazım

Bnde gobegimi görmek istemiyorum komple zayıfım ama göbeğim sönmüş balon gibi. Yüksek bel krem renk iç çamaşırı giyince kendimi iyi hissediyorum diğer tarz çamaşırı sanırım bı sure giyemicem

Bizim doktor iki aylıkken başlayabilirsin dedi canım. Babybroosh aldım ben de daha başlamadık.
Ben doktora sormayı unuttum sağ olun
Kıyafet çok vardır, gelişim destekleyici oyuncak olabilir mi ? Fisher price tarzı öğretici

Ben kullanıyorum, içinde yeni doğan aparatı var
Ben de yok sanirim o aparattan
Ben de bu sebepten tereddütte kaldim, dün doktora gittim ama sormayı unutmusum. Sorarsan beni de bilgilendirir misin @minseo

Doğumdan sonra şuanda biraz göbek kaldı bende onun gitmesi gerekiyor ama hep almıştım dün düz karna gitmeli

Maşallah canım ne güzel artmış,doymazsa ağlıyorlar çığlığı basıyorlar merak etme
Valla düzenli olarak 2 farklı anne çayı içtim bir de e bebekte satılan alkolsuz malt içecek belki bunlarin etkisi vardir

Hepimizin aynı demek ki Tükendik sayın enerji bakanım
Ben de bu sebepten tereddütte kaldim, dün doktora gittim ama sormayı unutmusum. Sorarsan beni de bilgilendirir misin @minseo
Tabi ki canım, bayramdan sonra gideceğiz yazarım sana da.

Ben de sağlık ocağinda yaptirayim bari bi eczaneyle konusayim of baktim da bu rota ne kadar pahaliymis digerlerine bakmadim. Gerci ne ucuz ki

Dün menenjiti okudum gerçekten çok kötüydü ekran görüntüsü aliyorum hepsini ben de yaptiricam ne olur ne olmaz

Ben 3 numarayi stoklamistim ama 4 numara indirime girince 4 numara da alicam dursun evde

Bebeğinin saçları dökülen var mı kızlar? Erken gibi geldi bana. Tek tük görüyordum battaniyede ama bugün çok fazla dökülmüş battaniyesi hep saç.
Doğduğundan beri dökülüyor benim oglumun saçi kelleşen babam gibi geziyor evde

Merhaba herkese Ben bizim ağlak ve mızmız bebeğe park çözümü buldum,artık parklarda uyutuyorum yavrumu Derdi dışarıymış teee Allahım yaaa

Eklentiler

• 08733716-8821-4C4E-A49C-B565B822235B.webp
    141,5 KB · Görüntüleme: 62
Ay benim de iştahım yok sadece aksam yemek yiyorum o da yemek icin yiyorum Allahtan su içiyorum

Sürekli alışveriş yapıyorum aldığım pantolonlar 40 beden hala hamile siyah Tayt giyiyorum sürekli aynı şey giymekdan dolayı kartım şişti sürekli eve kargo geliyor
Kızlar yarin 2. Ay asilarimiz var. Banyo olayı nasıl oluyor hatırlıyor musunuz ? Arefe günü banyo ettirebilir miyim acaba
bize üç gün banyo yasak dedi ikinci ay gittiğimizde o yüzden yıkayıp getir sonra banyo yok dedi
Biz doktora gittik bize bu çok tatlı olmuş ikinci de yapın korunmayın hiç dedi tam gaz devam dedi başkada bir şey söylemedi çok komikti
Kondom dünyaya kondom herkese kondom eline beline cebine kondom
Bu şarkılar boşuna yazılmıyor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…