2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim bu mesaja cevap verecektim. Unuttumusum. Kusura bakma. 6 yasinda. psikologlar yapiyor canim. Bizimkini MEB yapti. Okullarda ustun yetenekli cocuklari secip farkli egitim veriyorlar. Bu kapsmada... Hatta yatili bi okul bile var da hayatta vermem yatiliya...

Benim kizinda bugun 6. Gunu bugun de yapmazsa yarin doktorora yazacagim,buyuk kizda ishal olmus,şaka gibi biri kabiz biri ishal
İkisine de probiyotik vermiyorsan başlayabilirsiniz canım. Baya etkiliyor çünkü.
1 günde sür çocuklarının kaka sancısı olmaz canım. Gaz sancısı vardır yüksek ihtimal.
Kızımın algıları çok açık çok çabuk ortama uyum sağlıyor ve öğrenme hızı çok güzel ilerliyor şuan. Bende ilerde yaptırmayı düşünüyorum ki ona göre eğitim alsın. Bende sizin gibi düşünüyorum yatılı okula pek sıcak bakmıyorum.

Kizlar Aguline kullanan var mi? Bitkisel bir urunmus. Fikri olan var mi acaba?

İnan herkes yaşıyor bunu. O an bu kadar kötü hissedeceğini bilsen izin vermezdin, engel olurdun zaten. Ama bilmiyordun tecrübe işte..Ama inan elinde olmuyor bazı şeyler.. Eşimin küçük yeğeni kızımın kafasına vurdu sert bi ciismle 2 hafta ağladım keşke oraya götürmeseydim keşke şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye. Ve evimde biliyorsun kızımla ilgili her konuda müdahil olanlar var.. herşeye hayır demeyi bu süreçte daha iyi öğrendim. Artık herşeye kafadan hayır diyorum dün dua okunmasına bile hayır dedim, kalabalık olur bir şey olur düşüncesiyle. Her şeye hayır.. Amcasına Halasına öptürmeyecek kadar hayır. O kadar hayır deyip yaygara kopardım ki kimse bebeğimi eline almıyor artık. Çünkü gördüm ki sen alanına girmeye bir adım izin verdikçe insanlar on adım girmeye hak görüyor. kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün umursama koy hayırlarını sana dert olacağına ona olsun. lohusa sendromunda olduğumu düşünüyorlar mesela bu kız böyle değildi diye.. analık iç güdüsü aslında aman öyle düşünsünler diyorum.

Bebege biogaia veriyordum,buyuk kiza da verdim sabah.Daha once ishal oldugunda da probiyotik vermisti doktorumuz.

Bence hic bir mudahale etmeyin. Kanlanma, aglama, kizarma gibi normalden farkli bir sey gozlerseniz Doktora gidersiniz . Benim oglumda da oluyor. Dokunmuyorum, kendi cikiyor...
Canım durum güncellemesi yapayım kirpik konusuna dün çok ağladı kriz yaptı resmen o sıra nasıl olduysa ucuna geldi kirpik bezle sildim çıktı çok şükür hergun saat 7 den akşam gece bir bucuga kadar ağlama krizi var

Üzme canım kendini, o eltinin densizliği. İstemediğini bildiği halde yapması ayıp. Ben başkasının çocuğuna böyle bir şey yapmaya asla Cesaret edemem şahsen. Senlik durum yok bir şey olsa şimdiye belli olurdu, Allah'ın izniyle olmaz , kendini topla üzülmeyi bırak sen de
Büyük oğlum kolikti seni cok iyi anlıyorum. Biz arabada gezdirirdik ya da YouTube dan araba motor sesi açardık dizel araba sesinde uyuyordu mesela benim oğlum öyle sakinlerdi

Teşekkür ederim canım önerilerin için, zorlamak daha da ilerletiyor meme reddini.
Her emzirme sonrası yapabiliyorsan ne güzel bak gaza geldim şimdi

Canım ben de sağınca çok hassaslaşıyor meme ucu ama sık da sağmak gerek, of zor iş gerçekten.
1 hafta falan yaptım süt artinca bıraktım. Göğüslerim de yara oldu tabii, vakum gibi olduğu için
Sütün yetiyor bence kilo alımı gayet iyi, biberon meme reddi yalabilir mesela benim oğlum.

Kizlar Aguline kullanan var mi? Bitkisel bir urunmus. Fikri olan var mi acaba?
Ben kullandım canım bayağı etki etti, hatta doğduğunda gazı vardı bebek hemşireleri götürüp bu ilacı vermişlerdi. Ben hemşirelere sordum ilacın adı nedir diye , öyle almıştım

Senin tek hatan o insana güvenip çocuğunu emanet etmek olmuş. Hayatta her şey ders işte sen de bundan sonra tavrını ona göre koyarsın. Ellerini ve saçma fikirlerini çocukların üzerinden çeksinler artık ya Keşke o hareketi yaptığında napiyosun sen diye bagirsaydin
Büyük oğlum kolikti seni cok iyi anlıyorum. Biz arabada gezdirirdik ya da YouTube dan araba motor sesi açardık dizel araba sesinde uyuyordu mesela benim oğlum öyle sakinlerdi
Ay bi de dizel benzinli mi ayirt ediyordu sizin kolik ne zaman başlamıştı canım ne zaman bitti ?

Ben kullandım canım bayağı etki etti, hatta doğduğunda gazı vardı bebek hemşireleri götürüp bu ilacı vermişlerdi. Ben hemşirelere sordum ilacın adı nedir diye , öyle almıştım
Neymiş canim bu ilaç? bebek için mi ?

pcfl şimdi baktım aguline a google dan. Ben de colex kullanmıştım o da bitkisel içinde gliserin var onun sayesinde kakalarini kolay yapıyorlar. Eğer bunda da varsa gliserin faydasi olur. Ama bunda rezene var rezene pek bebeklere önerilmiyor diye biliyorum. Colexte kimyon ve dereotu yağı vardı

Ben de bugun aldirdim. Cok arastirdim. Ilac degil canim, tamamen bitkisel zararsizmis. Faydali olmasina sevindim. Insallah bize de etki eder bakalim

Valla canim aldim. Verdim bir cay kasigi, sanki etki etti... Gorsen oglumun halini, kendimden gectim. Biraz cocuk uyusun... Bebek haliyle 2 gundur uykusuz kaka yuzunden.. dun banyo sonrasi yapti ama sonra gene ayni ... Bu yuzden memeyi de azaltti, meme reddinden korktum, insallah ise yarar... tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…