Sütümün kilo yapmadığını düşünüyorum ondan dolayı mama da vereyim günde 2 defa diyorum ama yok asla kabul etmiyor.Üzme canım kendini, o eltinin densizliği. İstemediğini bildiği halde yapması ayıp. Ben başkasının çocuğuna böyle bir şey yapmaya asla Cesaret edemem şahsen. Senlik durum yok bir şey olsa şimdiye belli olurdu, Allah'ın izniyle olmaz , kendini topla üzülmeyi bırak sen de
Büyük oğlum kolikti seni cok iyi anlıyorum. Biz arabada gezdirirdik ya da YouTube dan araba motor sesi açardıkdizel araba sesinde uyuyordu mesela benim oğlum öyle sakinlerdi
Teşekkür ederim canım önerilerin için, zorlamak daha da ilerletiyor meme reddini.
1 hafta falan yaptım süt artinca bıraktım. Göğüslerim de yara oldu tabii, vakum gibi olduğu için
Sütün yetiyor bence kilo alımı gayet iyi, biberon meme reddi yalabilir mesela benim oğlum.
1 ayda dediğin gramı almışsa gayet de sütün kilo aldırıyor demekki.. biberonu mu istemiyor, şurınga ile vermeyi denedin mi ?Sütümün kilo yapmadığını düşünüyorum ondan dolayı mama da vereyim günde 2 defa diyorum ama yok asla kabul etmiyor.
Canım meme reddi tam olarak nasıl oluyor ? Hiç memeyi almıyor mu ağzına yoksa biraz emip sonra emmek mi istemiyorÜzme canım kendini, o eltinin densizliği. İstemediğini bildiği halde yapması ayıp. Ben başkasının çocuğuna böyle bir şey yapmaya asla Cesaret edemem şahsen. Senlik durum yok bir şey olsa şimdiye belli olurdu, Allah'ın izniyle olmaz , kendini topla üzülmeyi bırak sen de
Büyük oğlum kolikti seni cok iyi anlıyorum. Biz arabada gezdirirdik ya da YouTube dan araba motor sesi açardıkdizel araba sesinde uyuyordu mesela benim oğlum öyle sakinlerdi
Teşekkür ederim canım önerilerin için, zorlamak daha da ilerletiyor meme reddini.
1 hafta falan yaptım süt artinca bıraktım. Göğüslerim de yara oldu tabii, vakum gibi olduğu için
Sütün yetiyor bence kilo alımı gayet iyi, biberon meme reddi yalabilir mesela benim oğlum.
İşe yarar canım içeriğinde gliserin olanlar kaka yapma açısından baya fayda ediyor inşallah rahatlar minikValla canim aldim. Verdim bir cay kasigi, sanki etki etti... Gorsen oglumun halini, kendimden gectim. Biraz cocuk uyusun... Bebek haliyle 2 gundur uykusuz kaka yuzunden.. dun banyo sonrasi yapti ama sonra gene ayni ... Bu yuzden memeyi de azaltti, meme reddinden korktum, insallah ise yarar... tesekkur ederim
Bağırsak gazı için de şöyle etkili bişey olsaGaz çıkartmzkta çok sık kullandığım yöntem. Karnına gelen elimle de karnına masaj yapıyorum parmaklarimla ohhhh misss
Yok şırıngayla veriyorum zaten biberonu hiç kullanmıyor çok kuralcı bi kız1 ayda dediğin gramı almışsa gayet de sütün kilo aldırıyor demekki.. biberonu mu istemiyor, şurınga ile vermeyi denedin mi ?
NedennnnKızlar dün akşam çiğ sarimsak yedim.yemez olaydım. Bugün öğlenden beri dünya bana dar geliyorrrrrrrr..... bebe sürekli ağlıyor sürekli meme istiyorum.....
Prima premium careKızlar ben sleppy natural bez kullanıyorum son bir haftadır hiç memnun değilim çok dolmasa bile bez taşma yapıyor bizde numaramı küçük geliyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım, başka bez önerebilecek var mı?
Canım mavi molfix kullanıyoruz çok memnunum ben.Kızlar ben sleppy natural bez kullanıyorum son bir haftadır hiç memnun değilim çok dolmasa bile bez taşma yapıyor bizde numaramı küçük geliyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım, başka bez önerebilecek var mı?
Ah o sarımsak, ben de geçen hafta yemiştim o günden beri yüzüm gülmedi, yanına çiğ soğanlı patates salatası da vardı e bu çocuk gazlanmasın da ne yapsın. Sonrasında çok dikkat ettim ama yok hep gazlı bir haftadır, oyunda yeni levela geçtik resmen gaz özelliği açıldı ve kapatamıyorum gibiKızlar dün akşam çiğ sarimsak yedim.yemez olaydım. Bugün öğlenden beri dünya bana dar geliyorrrrrrrr..... bebe sürekli ağlıyor sürekli meme istiyorum.....
Ben şimdi Eds deneyeceğim bakalım.. onu araştırıyorumYok şırıngayla veriyorum zaten biberonu hiç kullanmıyor çok kuralcı bi kıztadını alınca hemen elimi tutuyor parmağımı diliyle ittiriyor ağzını kilitliyor zamane bebeleri de bi değişik
Yapmayın yaaaAh o sarımsak, ben de geçen hafta yemiştim o günden beri yüzüm gülmedi, yanına çiğ soğanlı patates salatası da vardı e bu çocuk gazlanmasın da ne yapsın. Sonrasında çok dikkat ettim ama yok hep gazlı bir haftadır, oyunda yeni levela geçtik resmen gaz özelliği açıldı ve kapatamıyorum gibi
Benim canım da bol tereyağlı mercimek çorbası çekiyor.Yapmayın yaaaçok da güzel oluyor namızsız.. Rüya gibi başlayan uyku alışkanlığım bu gece son bulabilir demek oluyor bu bi sarımsağa yaktım bu geceyi
soyle diyim, sabah 6.30da kapkan bebeği halen uyutamadim uyutamıyorum. Karın gazı var çok az çıkıyor ama karnı kaskatı. Sadece memede duruyor ve asla kucağımda milim oynayamıyorum, memede de tilki bayilmasi. Şuanda da memede. Resmen kısır döngüye girdi. Gazı var diye karni ağrıyor, karni ağrıdığı için emiyor emince daha çok midesi dolup daha çok gaz oluyor. Böyle gidiyor. Ne kolumdan hayır var nede sırtımdan...Nedennnnben de şimdi sarımsaklı yoğurt yedimmm
Kız akşam yedim bu günüm pert. Umarım yarına düzelir yoksa bende pertAh o sarımsak, ben de geçen hafta yemiştim o günden beri yüzüm gülmedi, yanına çiğ soğanlı patates salatası da vardı e bu çocuk gazlanmasın da ne yapsın. Sonrasında çok dikkat ettim ama yok hep gazlı bir haftadır, oyunda yeni levela geçtik resmen gaz özelliği açıldı ve kapatamıyorum gibi
Biz değil sen yapmışsın canım yapacağınıYapmayın yaaaçok da güzel oluyor namızsız.. Rüya gibi başlayan uyku alışkanlığım bu gece son bulabilir demek oluyor bu bi sarımsağa yaktım bu geceyi
Kovaya su koyup oturtmayi dene canim belki biraz rahatlarKızlar dün akşam çiğ sarimsak yedim.yemez olaydım. Bugün öğlenden beri dünya bana dar geliyorrrrrrrr..... bebe sürekli ağlıyor sürekli meme istiyorum.....
Şırıngada çok iyi aslında aktif emiyorsa çok pratikBen şimdi Eds deneyeceğim bakalım.. onu araştırıyorumsütüm artıyor ama bebeğimin ihtiyacı daha çok artıyor
Sleepy de genel olarak taşma şikayeti var kullananlarda ben molfix kullanıyorum şuana kadar hiç sorun yaşamadım şükürKızlar ben sleppy natural bez kullanıyorum son bir haftadır hiç memnun değilim çok dolmasa bile bez taşma yapıyor bizde numaramı küçük geliyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım, başka bez önerebilecek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?