2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
15 günlükken başlamıştı, 4. Ayda bitti . Benim için çok zor bir dönemdi

Biz baby turco kullanıyoruz asla taşma yapmadı.
Hatta bazen 3 gun kaka yapmıyor, sonra birden yapinca dolu dolu oluyor ya , o bile taşmadı

Canım birçoğumuz bu süreçlerden geçiyoruz, ben başlarda ilk iki hafta tam senin gibiydim muhtaç bebekleri düşünüp ağlıyordum, sonraki hafta her yerim tutuldu kendi derdime düştüm ağrılarıma ağlamaya başladım ve benim dışımda olan duygusal sebeplere ağlama işi bitti bende Şimdi de bebeğim bazen gazdan ağladığında uyumadığında çaresiz hissettiğimde ağlıyorum yine ama geçecek hepimiz farklı sebeplerden yorgunluktan hormonlardan dengesi oturmamış bir psikoloji içindeyiz, yaşadığımız her şey normal ve geçecek elbet 40 olur 60 olur ama sihirli söz benim için ‘geçecek’

Hepsi mi aynı olur yaa sinirlerim bozuldu. Annem demişti ailesi bize uygun değil diye. Demiştim ben ailesiyle mi evleniyorum evim ayrı barkım ayrı öyle olmuyormuş işte.

Gece tum bagirsaklarini bosalti canim, suruptan mi kendiliginden mi bilmiyorum ama sanki iyi geldi gibi... Biraz gozlemliyeyim, buraya yazarim ki insanlar faydalansin tesekkur ederim canim bugun uyuduk biraz sukur...
Ne şurubu?

Aptamil kullanıyordum Sma alıcam bugün inşşş işe yarar. Keşke bu mamaların 100 gr olarak satılanı olsa bari o kadar para ve mama ziyan olmaz.
Aptamil aslında arasında tadı en iyi olan diye biliyorum yani çocuklar seviyor. Mamayı Biraz daha sıcak vermeyi denedin mi? Bizimki belli derecenin altında olunca almıyor mamayı içmiyor ağzından çıkarıyor direk.

Banada ikindiden sonra yıkama dedi inatla yıkadım
İşte olması gereken örnek davranışı görüyoruz
Gece tum bagirsaklarini bosalti canim, suruptan mi kendiliginden mi bilmiyorum ama sanki iyi geldi gibi... Biraz gozlemliyeyim, buraya yazarim ki insanlar faydalansin tesekkur ederim canim bugun uyuduk biraz sukur...
Ohh iyi bari canım çocukların tek derdi gaz ya resmen. Sabah 6 da gazdan uyanıyor Ekin bu sabah 5 gibi gazını çıkardı iki kere uyumaya devam etti ama çıkaramadigi zamanlar uyuyamıyor neyse geçecek diyip sabrediyoruz
15 günlükken başlamıştı, 4. Ayda bitti . Benim için çok zor bir dönemdi
Kolik olmayan bile zor kolik düşünemiyorum

Canım çok şükür de gitmişsin Ben daha kendim tek araba kullanamadım ki hiç bebekle deneyeyim
Doğumdan sonra ayağımla baskı uyguladığımda acima olmayınca direksiyona geçtim. Eşim zaten çok yoğun çalışıyor. Dışarı çıkmak için onu bekleseydim vay halime. 1 aylık olana kadar annem burdaydı onla gezdik, şimdi kızı oto koltuğuna oğlanı da poşete onu da kemerle bağlayıp fink fink geziyorum. mecbur. 2.5 yaş bebesini evde tutmak yok. Hatun benden daha aktif. Haftada 2 gün jimnastik 1 gün orman okulu 1 gün at binmesi var.
Aynen bnde bunlari isteyeyim soru işareti kalmasın
Bu ultrasonlari hamilelikte gebelik şekeri olanlara yapıyorlarmış. Direk bende gebelik şekeri vardı o yüzden bu testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsin
Rheaa Efe nasıl oldu canım rahatladı mi biraz ?
Tuvalete gitmek için susmasını bekliyorum desem sabahin korunden beri

Oglumda gece uyuyor tum gazlari sabaha kadar birirktirip erkenden uyaniyor uyanmasa da yatakta sesler.cikariyor kivraniyor falan kiyamayip.kaldiriyorum altini aciyorum bacak hareketleri yaptiriyorum buyukler adamlar gibi resmen vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…