Gece tum bagirsaklarini bosalti canim, suruptan mi kendiliginden mi bilmiyorum ama sanki iyi geldi gibi... Biraz gozlemliyeyim, buraya yazarim ki insanlar faydalansinpcfl şurup iyi geldi mi kuzum ?
Hiç almıyor canım kendini yay gibi gerip geriye itiyor, ağlayıp bağırıyor, ama ben hallettimCanım meme reddi tam olarak nasıl oluyor ? Hiç memeyi almıyor mu ağzına yoksa biraz emip sonra emmek mi istemiyor
Farklı mama deneyebilirsiniz,Sütümün kilo yapmadığını düşünüyorum ondan dolayı mama da vereyim günde 2 defa diyorum ama yok asla kabul etmiyor.
Evet bebek için gaz olduğu zaman günde 1 çay kaşığı veriyorumNeymiş canim bu ilaç? bebek için mi ?
15 günlükken başlamıştı, 4. Ayda bitti . Benim için çok zor bir dönemdiSenin tek hatan o insana güvenip çocuğunu emanet etmek olmuş. Hayatta her şey ders işte sen de bundan sonra tavrını ona göre koyarsın. Ellerini ve saçma fikirlerini çocukların üzerinden çeksinler artık yaKeşke o hareketi yaptığında napiyosun sen diye bagirsaydin
Ay bi de dizel benzinli mi ayirt ediyordusizin kolik ne zaman başlamıştı canım ne zaman bitti ?
Biz baby turco kullanıyoruz asla taşma yapmadı.Kızlar ben sleppy natural bez kullanıyorum son bir haftadır hiç memnun değilim çok dolmasa bile bez taşma yapıyor bizde numaramı küçük geliyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım, başka bez önerebilecek var mı?
Canım birçoğumuz bu süreçlerden geçiyoruz, ben başlarda ilk iki hafta tam senin gibiydim muhtaç bebekleri düşünüp ağlıyordum, sonraki hafta her yerim tutuldu kendi derdime düştüm ağrılarıma ağlamaya başladım ve benim dışımda olan duygusal sebeplere ağlama işi bitti bendeKızlar nasılsınız? Biizm 40mız çıktı çok şükürlohusalık belirtileri azalır dediler ama ben de gün geçtikçe daha da çok artıyor. Çok acayip duygusalım. Bebeğime baktıkça mutluluktan, sevgiden, korkudan ağlayasım geliyor sürekli o kadar masumlar, savunmasız ve muhtaçlar ki aklıma hep depremde ailelerini kaybetmiş, yetimhanede kimsesi olmayan, ne bileyim terk edilmiş bebekler geliyor içim sızlıyor, kalbim sızlıyor. Ben oğlumun gözünün içine bakıp gözümden sakınırken, o o kadar muhtaçken… Allahım tüm ailesini kaybetmiş olan çocukları iyi insanlarla karşılaştırsın.. yollarına çiçekler, güzellikler sersin
Bir de şu kilo ve çok yeme mevzusu var. 63 ile hamile kaldım. 78 ile doğuma girdim, şuan 67-68 kiloyum ama gitmiyor ve sonsuz bir iştahım var ne yapacağımı bilemiyorum, vücudum zaten korkunç durumda
Valla bu ara inanılmaz duygudan duyguya atlıyorum. Kimseyle de paylaşamıyorum, içimi size dökmek istedim hakkınızı helal edin
Hepsi mi aynı olur yaa sinirlerim bozuldu. Annem demişti ailesi bize uygun değil diye. Demiştim ben ailesiyle mi evleniyorum evim ayrı barkım ayrı öyle olmuyormuş işte.Benim bebisi de salladılar boynundan tutupta bir de ayaklarından üstüne memisleri ovdular yok neymis her gün ovcakmısım ondan sonra göbeği düstü yok neymis göbeğine bezi yuvarlak edip bağlicakmısım ki düzgün olcakmıs göbek deliği yapmam ne sacma seyler dediğimde sen ne bilirsin eskilerin bi bildiği var vs vs iste kaynanam simdiler akıllı biz gerizekalıydık dedi bir de püfff şükür tepemde değiller
Ne şurubu?Gece tum bagirsaklarini bosalti canim, suruptan mi kendiliginden mi bilmiyorum ama sanki iyi geldi gibi... Biraz gozlemliyeyim, buraya yazarim ki insanlar faydalansintesekkur ederim canim bugun uyuduk biraz sukur...
Anneme anlattım inanmıyor öyle şey mi olur öyle dememiştir dalga geçme diyorBanada ikindiden sonra yıkama dedi inatla yıkadım
Aguline canim. Bazi bitkilerin yaglarinin karisimi bir surup, ilac degil...Ne şurubu?
Aptamil kullanıyordum Sma alıcam bugün inşşş işe yarar. Keşke bu mamaların 100 gr olarak satılanı olsa bari o kadar para ve mama ziyan olmaz.Farklı mama deneyebilirsiniz,
Gaza mı kabızlığa mı iyi geliyor ?Aguline canim. Bazi bitkilerin yaglarinin karisimi bir surup, ilac degil...
Aptamil aslında arasında tadı en iyi olan diye biliyorum yani çocuklar seviyor. Mamayı Biraz daha sıcak vermeyi denedin mi? Bizimki belli derecenin altında olunca almıyor mamayı içmiyor ağzından çıkarıyor direk.Aptamil kullanıyordum Sma alıcam bugün inşşş işe yarar. Keşke bu mamaların 100 gr olarak satılanı olsa bari o kadar para ve mama ziyan olmaz.
İşte olması gereken örnek davranışı görüyoruzBanada ikindiden sonra yıkama dedi inatla yıkadım
Ohh iyi bari canım çocukların tek derdi gaz ya resmen. Sabah 6 da gazdan uyanıyor Ekin bu sabah 5 gibi gazını çıkardı iki kere uyumaya devam etti ama çıkaramadigi zamanlar uyuyamıyorGece tum bagirsaklarini bosalti canim, suruptan mi kendiliginden mi bilmiyorum ama sanki iyi geldi gibi... Biraz gozlemliyeyim, buraya yazarim ki insanlar faydalansintesekkur ederim canim bugun uyuduk biraz sukur...
Kolik olmayan bile zor kolik düşünemiyorum15 günlükken başlamıştı, 4. Ayda bitti . Benim için çok zor bir dönemdi
Doğumdan sonra ayağımla baskı uyguladığımda acima olmayınca direksiyona geçtim. Eşim zaten çok yoğun çalışıyor. Dışarı çıkmak için onu bekleseydim vay halime. 1 aylık olana kadar annem burdaydı onla gezdik, şimdi kızı oto koltuğuna oğlanı da poşete onu da kemerle bağlayıp fink fink geziyorum.Canım çok şükür de gitmişsinBen daha kendim tek araba kullanamadım ki hiç bebekle deneyeyim
Bu ultrasonlari hamilelikte gebelik şekeri olanlara yapıyorlarmış. Direk bende gebelik şekeri vardı o yüzden bu testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsinAynen bnde bunlari isteyeyim soru işareti kalmasın
Tuvalete gitmek için susmasını bekliyorum desem sabahin korunden beriRheaa Efe nasıl oldu canım rahatladı mi biraz ?
Oglumda gece uyuyor tum gazlari sabaha kadar birirktirip erkenden uyaniyor uyanmasa da yatakta sesler.cikariyor kivraniyor falan kiyamayip.kaldiriyorum altini aciyorum bacak hareketleri yaptiriyorum buyukler adamlar gibi resmen vallahi.İşte olması gereken örnek davranışı görüyoruz
Ohh iyi bari canım çocukların tek derdi gaz ya resmen. Sabah 6 da gazdan uyanıyor Ekin bu sabah 5 gibi gazını çıkardı iki kere uyumaya devam etti ama çıkaramadigi zamanlar uyuyamıyorneyse geçecek diyip sabrediyoruz
Kolik olmayan bile zor kolik düşünemiyorum
Anne icin mi bebek icin mi? Neye faydasi var,ayy cok sordum kusura bakma lutfen.Aguline canim. Bazi bitkilerin yaglarinin karisimi bir surup, ilac degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?