Benim eşim de öyle iki kat battaniye örtüyor ben alıp tek kat ince bişey örtüyorum kafayı yemişMuhtemel dimi sicaktan ... Ben esimle sicak soguk konusunda mucadele edemicem artikTek kat giydiriyorum ama gorseniz battaniyeye nasil sariyor Istanbul yaz; kombi 40- 45 gece bile hepimizin uzerini orter durur
Seviyoruz onlariBenim eşim de öyle iki kat battaniye örtüyor ben alıp tek kat ince bişey örtüyorum kafayı yemiş
Dogru diosun ya... Ne zarari var ki bebege... Bence de bi sey yapmama gerek yok. SagolCanım sürekli memede olan bebeklerde oluyor yanak meme teması terleme derken bence hiç bir şey yapma geçiyor bı süre kendiliğinden. Benim de sırtım isilik oldu terlemekten çok fenayim
Etkilerini gormeye baslarsan beni de etiketleyip yazarsan cok sevinirim,bizde de hem kaka hem gaz problemi varRica ederim ne demek... Bebek icin, Kaka ve gaz sorununa guya dogal cozummus. Kullanmaya basladim bakalim
Tam olarak bu durumdayım. Ve kendim de hasta oldum bir süre giremedim. Hatta küçük çaplı bir lohusa depresyonu da yaşadım bu süreçte. Cidden çok zor .İki küçük cocukla gerçekten zor oluyor kızlaroğlanı uyutuyorum zar zor daha dakika geçmeden Kız bir çığlık atıyor yada kucuk addaaaaammmm diye gidip sarılıyor cocuga hooop gözler faltasi gibi açılıyor ağlamaya basliyor süreç sil bastan isliyor. Valla pilim bitti tek başımayım artık.
Bu calpol her derde deva sanirim bende vereyim ya :)Dün gece Ekin de çok huzursuzdu ağladı çoook.Ama aananemde sürekli emdi emdi uyudu gazını çıkarmadı hiç uyanmadi o yüzden iyice gazlar birikti akşam da bize yol su elektrik ve gaz ağrısı olarak geri döndüEşim nazar olduğunu iddia etse de hemen bir çay kaşığı calpol verdim huzura erip uyudu çocuk Böylece nazar teorisini kendi adımıza yok etmiş olduk
Bu calpol her derde deva sanirim bende vereyim ya :)
Hemen siparis ettik bende aguline kullanimi nasil verionuz kizlarEtkilerini gormeye baslarsan beni de etiketleyip yazarsan cok sevinirim,bizde de hem kaka hem gaz problemi var
Ben basladim canim. Gunde 4'e kadar bir cay kasigi.Hemen siparis ettik bende aguline kullanimi nasil verionuz kizlar
Ay hadi ins benimkide kabiz gunlerdirBen basladim canim. Gunde 4'e kadar bir cay kasigi.
Bugun cok fazla gaz cikardi. Kaka da yaparsa Aguline yapanin ruhuna fatiha okucam
Cnm bizde de artmıştı şimdi her beslenme sonrası ıslattığım pamukla siliyorum bazen de gül suyu ile siliyorum, kalmadı.Kizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Ben gecen hafif normal banyo suyundan sicak suda bedenini 3 dk falan tuttum. Kuvezin altina yumusak bir sey serdim. Basini tuttum, oylece yatta suya, karnina Suda masaj yaptim. O sekilde dustan sonra 2 gun yapmamisti bolca yapti. Dun de bu Aguline verdim, gece gene bolca yapti. Normalde gazini cikartiyordu ama bugun cok daha fazla cikardi. Bilmiyorum etkisi oldu gibi ama 3 gun falan takip etmek lazim ise yaradi demek icin ... Insallah kurtuluruz, ise yarar daAy hadi ins benimkide kabiz gunlerdir
Sutten mi yani? Ben de daha sik sileyim bari... Tesekkur ederimCnm bizde de artmıştı şimdi her beslenme sonrası ıslattığım pamukla siliyorum bazen de gül suyu ile siliyorum, kalmadı.
Ben kullanmadimHemen siparis ettik bende aguline kullanimi nasil verionuz kizlar
Evet 6 saatte 1-1 çay kaşığı verebilirsin canım ben aşıya gitmeden önce verdim 6 saat sonra verdim gece çok ağlayınca 6 saat sonra bi daha verdim yani o gün 3 çay kaşığı vermiştimminseo calpolü bi çay kaşığı mı veriyosun canım? Bi de ekin 3 tane aşıyı olunca tedbir amaçlı calpol verdin mi
Kız belki ölmemiştirBen basladim canim. Gunde 4'e kadar bir cay kasigi.
Bugun cok fazla gaz cikardi. Kaka da yaparsa Aguline yapanin ruhuna fatiha okucam
Bugün 40 c'myEvet ıkınıyor ama yapamıyor. Sizinki kaç günlük ? Bazen altı temiz karnı tok gazsız olsa bile ağlıyor
Bizim de korkunç gaz durumlarımız var ne olacak bilmiyorum. Ben de öncesinde reformer yapıyordum. Geri dönüş olacak sanırım 6. AydaAmin canım inşallahLohusalık herkeste farkli seyrediyor kimi duygusal, kimi daha agresif olabiliyor canım. Çok melankolik şeyler izleyip düşünmemeye çalış Benim kız doğdu doğduğu gün gazı bi başladı benim lohusalık orda bitti onla uğraşmaktan lohusalik yaşamaya vakit kalmadi kilo verilir de vücut nasıl toparlayacak ben onu düşünüyorum Sıkı bir spor rutinine başlamak gerekiyor onun için de önce kafanın rahat olması lazım. Bebisler biraz daha büyüse daha rahat olur heralde ama reformerdan kaçış yok gibi görünüyor yoksa bu etler başka türlü sıkılaşmaz.
Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorumBen gecen hafif normal banyo suyundan sicak suda bedenini 3 dk falan tuttum. Kuvezin altina yumusak bir sey serdim. Basini tuttum, oylece yatta suya, karnina Suda masaj yaptim. O sekilde dustan sonra 2 gun yapmamisti bolca yapti. Dun de bu Aguline verdim, gece gene bolca yapti. Normalde gazini cikartiyordu ama bugun cok daha fazla cikardi. Bilmiyorum etkisi oldu gibi ama 3 gun falan takip etmek lazim ise yaradi demek icin ... Insallah kurtuluruz, ise yarar da
Benim vücudum saldı ya öyle çok yememe rağmen böyle olması can sıkıcıBizim de korkunç gaz durumlarımız var ne olacak bilmiyorum. Ben de öncesinde reformer yapıyordum. Geri dönüş olacak sanırım 6. Ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?