2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Muhtemel dimi sicaktan ... Ben esimle sicak soguk konusunda mucadele edemicem artik Tek kat giydiriyorum ama gorseniz battaniyeye nasil sariyor Istanbul yaz; kombi 40- 45 gece bile hepimizin uzerini orter durur
Benim eşim de öyle iki kat battaniye örtüyor ben alıp tek kat ince bişey örtüyorum kafayı yemiş

Canım sürekli memede olan bebeklerde oluyor yanak meme teması terleme derken bence hiç bir şey yapma geçiyor bı süre kendiliğinden. Benim de sırtım isilik oldu terlemekten çok fenayim
Dogru diosun ya... Ne zarari var ki bebege... Bence de bi sey yapmama gerek yok. Sagol

Tam olarak bu durumdayım. Ve kendim de hasta oldum bir süre giremedim. Hatta küçük çaplı bir lohusa depresyonu da yaşadım bu süreçte. Cidden çok zor .

Bu calpol her derde deva sanirim bende vereyim ya :)

Kizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Cnm bizde de artmıştı şimdi her beslenme sonrası ıslattığım pamukla siliyorum bazen de gül suyu ile siliyorum, kalmadı.

Ay hadi ins benimkide kabiz gunlerdir
Ben gecen hafif normal banyo suyundan sicak suda bedenini 3 dk falan tuttum. Kuvezin altina yumusak bir sey serdim. Basini tuttum, oylece yatta suya, karnina Suda masaj yaptim. O sekilde dustan sonra 2 gun yapmamisti bolca yapti. Dun de bu Aguline verdim, gece gene bolca yapti. Normalde gazini cikartiyordu ama bugun cok daha fazla cikardi. Bilmiyorum etkisi oldu gibi ama 3 gun falan takip etmek lazim ise yaradi demek icin ... Insallah kurtuluruz, ise yarar da

minseo calpolü bi çay kaşığı mı veriyosun canım? Bi de ekin 3 tane aşıyı olunca tedbir amaçlı calpol verdin mi
Evet 6 saatte 1-1 çay kaşığı verebilirsin canım ben aşıya gitmeden önce verdim 6 saat sonra verdim gece çok ağlayınca 6 saat sonra bi daha verdim yani o gün 3 çay kaşığı vermiştim
Ben basladim canim. Gunde 4'e kadar bir cay kasigi.

Bugun cok fazla gaz cikardi. Kaka da yaparsa Aguline yapanin ruhuna fatiha okucam
Kız belki ölmemiştir

Bizim de korkunç gaz durumlarımız var ne olacak bilmiyorum. Ben de öncesinde reformer yapıyordum. Geri dönüş olacak sanırım 6. Ayda

Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum

Bizim de korkunç gaz durumlarımız var ne olacak bilmiyorum. Ben de öncesinde reformer yapıyordum. Geri dönüş olacak sanırım 6. Ayda
Benim vücudum saldı ya öyle çok yememe rağmen böyle olması can sıkıcı diyet yapsak emzirirken nasıl olacak onu da bilmiyorum moraller bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…