Yok denemedim bugün bi deneyeyim bakalım işe yarar inşşş. Evet saptamış tadı en iyi olan bebekler aptamili seviyor genelde.Aptamil aslında arasında tadı en iyi olan diye biliyorum yani çocuklar seviyor. Mamayı Biraz daha sıcak vermeyi denedin mi? Bizimki belli derecenin altında olunca almıyor mamayı içmiyor ağzından çıkarıyor direk.
Bende de gebelik şekeri vardı ne ultrasonu cnm bende yaptırayım. Çocuk Dr bize çocuk nöroloji Dr da gidin dedi ememediği için bi görünün dedi. İşitmeyi geçemedik tekrar yapılıcak kalça testi de yapılacak biraz kilo alsın öyle yapalım dedi doktor. Çocuk kardiyolojiye gittik sıkıntı yoktu.Doğumdan sonra ayağımla baskı uyguladığımda acima olmayınca direksiyona geçtim. Eşim zaten çok yoğun çalışıyor. Dışarı çıkmak için onu bekleseydim vay halime. 1 aylık olana kadar annem burdaydı onla gezdik, şimdi kızı oto koltuğuna oğlanı da poşete onu da kemerle bağlayıp fink fink geziyorum.mecbur. 2.5 yaş bebesini evde tutmak yok. Hatun benden daha aktif. Haftada 2 gün jimnastik 1 gün orman okulu 1 gün at binmesi var.
Bu ultrasonlari hamilelikte gebelik şekeri olanlara yapıyorlarmış. Direk bende gebelik şekeri vardı o yüzden bu testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsin
Tuvalete gitmek için susmasını bekliyorum desem sabahin korunden beri
Ikisine deGaza mı kabızlığa mı iyi geliyor ?
6 aylik olunca emekleme Vs hareketlendiklerinde gidiyor canim... Sevindim iyi olmasina Ekin'inİşte olması gereken örnek davranışı görüyoruz
Ohh iyi bari canım çocukların tek derdi gaz ya resmen. Sabah 6 da gazdan uyanıyor Ekin bu sabah 5 gibi gazını çıkardı iki kere uyumaya devam etti ama çıkaramadigi zamanlar uyuyamıyorneyse geçecek diyip sabrediyoruz
Kolik olmayan bile zor kolik düşünemiyorum
Rica ederim ne demek... Bebek icin, Kaka ve gaz sorununa guya dogal cozummus. Kullanmaya basladim bakalimAnne icin mi bebek icin mi? Neye faydasi var,ayy cok sordum kusura bakma lutfen.
Oysa düşüncelerini soyleseler bebeğin annesi isterse yapar isterse yapmaz. İlla aralar bozulacak sinir stres yaşanacak. İstemediğini söylediğin halde niye gizlice yaparsın ki nasıl güvenilsin şimdi sana.Ben de bu hurafeler yüzünden çıldırdım, babaannesine dokundurmuyorum mesela çocuğu. Bizim kayınvalide hurafemin kitabını yazmış. Geçen bana ikindiden sonra doğum yaptın, çocuğu yıkadın o yüzden lohusa sendromuna girdin diyor. İçimden hayır diyorum tüm o cazgırlığımın sebebi sensin. Eşime de söyledim bunları bunları yapacağım diyor yapmaya yelteniyor dedim ben konuşurum dedi. Benimki yapalım mı diye de sormuyordu direk bebeğimin göğüslerine saldırdı banyoda hayatımda öyle birine bağırdığımı hatırlamıyorum. Bir de inat mesela olmaz diyorum arkamı döndüğümde yapmaya yelteniyor. Biz ipleri kopardık mesela geri dönüşü çok zor ben ona evde istemediğimi söyledim umrumda mı zerre değil.
İnşallah canım. Çaktırmadan yapmaya çalışmaları aklıma gelince daha bı sinirlendim. Unutmaya çalışıyorumCanım bu senin suçun değil ki onların sınır veya kural tanımlaması, çok ayıp, sen yüreğini ferah tut bu batıl inançlar ilk senin çocuğun üzerine denenmiyor geçmişte de yapılmış insanlara böyle düşünüp sakinleştir kendini hiçbir şey çıkmayacak inşallah
Molfix pure soft kullanıyorum canım ben çok memnun kaldım
Bende vardı zaten dediğin gibi de söylerim şekeri de sağol canım benimDoğumdan sonra ayağımla baskı uyguladığımda acima olmayınca direksiyona geçtim. Eşim zaten çok yoğun çalışıyor. Dışarı çıkmak için onu bekleseydim vay halime. 1 aylık olana kadar annem burdaydı onla gezdik, şimdi kızı oto koltuğuna oğlanı da poşete onu da kemerle bağlayıp fink fink geziyorum.mecbur. 2.5 yaş bebesini evde tutmak yok. Hatun benden daha aktif. Haftada 2 gün jimnastik 1 gün orman okulu 1 gün at binmesi var.
Bu ultrasonlari hamilelikte gebelik şekeri olanlara yapıyorlarmış. Direk bende gebelik şekeri vardı o yüzden bu testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsin
Tuvalete gitmek için susmasını bekliyorum desem sabahin korunden beri
Dogdugu gundrn beri yiyorum asiri gazli olmasa da gazi tutugu anlad var ya da bazi gunler daha gazli ama bulgur yedigimde gazli olmadi.Kızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
Canim siz de kabizlik var mi ailede. Aslinda sadece anne sutu aliyor nasil kabiz oluyor ki oyle6 aylik olunca emekleme Vs hareketlendiklerinde gidiyor canim... Sevindim iyi olmasina Ekin'inGaz sorunu fena kesinlikle... Bizimki de cikartiyor ama kakasini yapamiyor sorun o... Bakalim hayirlisi ile 6aylik da olurlar insallah
Ay yok bizzat yasadım hatta dedi niye yıkıyorsun aksam diye rahat uyuyor ve ben de gece uyumak istiyorum dedim sustuAnneme anlattım inanmıyor öyle şey mi olur öyle dememiştir dalga geçme diyor
Oyyy sen sarımsağı bi daha eve sokmaTuvalete gitmek için susmasını bekliyorum desem sabahin korunden beri
Aynı işte canim 5 saat kesintisiz uyuyor sonra gazına uyanıyor sesler çıkarıp ikinarakOglumda gece uyuyor tum gazlari sabaha kadar birirktirip erkenden uyaniyor uyanmasa da yatakta sesler.cikariyor kivraniyor falan kiyamayip.kaldiriyorum altini aciyorum bacak hareketleri yaptiriyorum buyukler adamlar gibi resmen vallahi.
Canım ben yiyorum ama bu gaz işi bebekten bebeğe değişiyor kimini etkilemeyen diğerini etkiliyebiliyor. Deneye yanila öğreneceksinKızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
Öyleymiş kuzum. Onlar iyi olsun da kendime değil onun kivranisina üzülüyorum. Zaten kaka yapinca rahatliyorlar6 aylik olunca emekleme Vs hareketlendiklerinde gidiyor canim... Sevindim iyi olmasina Ekin'inGaz sorunu fena kesinlikle... Bizimki de cikartiyor ama kakasini yapamiyor sorun o... Bakalim hayirlisi ile 6aylik da olurlar insallah
Soyle ki kimi bebeklerin rektumu 3.aya kadar ancak olgunlasiyormus. O yuzden kakayu biriktirip yapiyorlar. Itemiyor kaslari henuz. Kabiz degil yani. Zaten kakasini kivami rengi cok guzel masallahCanim siz de kabizlik var mi ailede. Aslinda sadece anne sutu aliyor nasil kabiz oluyor ki oyle
Ben çok giydirmedim yani 2 kat giydiriyorsan tek kat+ yelek giydirdim üstünü çok örtmedim oda sıcaklığını düşürdüm ve 2 güne bir banyo yaptırdım geçti ama yine oda sıcak oluyorsa veya eşim çok örtüyorsa üstünü isilik oluyor kafasının içi bile oluyorKizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Muhtemel dimi sicaktan ... Ben esimle sicak soguk konusunda mucadele edemicem artikBen çok giydirmedim yani 2 kat giydiriyorsan tek kat+ yelek giydirdim üstünü çok örtmedim oda sıcaklığını düşürdüm ve 2 güne bir banyo yaptırdım geçti ama yine oda sıcak oluyorsa veya eşim çok örtüyorsa üstünü isilik oluyor kafasının içi bile oluyor
Biz sma comfort kullanıyoruz. Gaz ve kolik bebeler için bu mama.Aptamil kullanıyordum Sma alıcam bugün inşşş işe yarar. Keşke bu mamaların 100 gr olarak satılanı olsa bari o kadar para ve mama ziyan olmaz.
Kullandığınız şampuandan olabilir mi, benim oğlum da Johnson's baby kullanınca yüzü vücudu kırmızı kırmızı olur minik minikKizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Mustela canim. Aklima benim de bu geldi ama bedeninde olmayinca... Sadece yuzunde var, bir de kafasinda ...degistireyim genede, denemis olurum. Bu sekildeKullandığınız şampuandan olabilir mi, benim oğlum da Johnson's baby kullanınca yüzü vücudu kırmızı kırmızı olur minik minik
Canım sürekli memede olan bebeklerde oluyor yanak meme teması terleme derken bence hiç bir şey yapma geçiyor bı süre kendiliğinden. Benim de sırtım isilik oldu terlemekten çok fenayimKizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?