Ve yapti, yasasinAy hadi ins benimkide kabiz gunlerdir
Gecmislerine gitsin o zamanEvet 6 saatte 1-1 çay kaşığı verebilirsin canım ben aşıya gitmeden önce verdim 6 saat sonra verdim gece çok ağlayınca 6 saat sonra bi daha verdim yani o gün 3 çay kaşığı vermiştim
Kız belki ölmemiştir
O zaman El-fatihaaaVe yapti, yasasinsirtina kadar molfix bile yetersiz kaldi birinci gun Aguline benden tam puan aldi. 2 gun daha takip edeyim. Yazicam kizlar...Ben gunde 3 defa veriyorum bu arada...
Bugün doktoruma sordum gül suyu kullanabilirsin dedi. Anne karnında suyun içinde kaldığı için doğduğunda nemsiz kalıyor o yüzden oluyormuş. 3-4 aydan sonra geçer genelde dedi.Kizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Surubu bulduguna bin pisman bulanO zaman El-fatihaaa
Ay yok bizzat yasadım hatta dedi niye yıkıyorsun aksam diye rahat uyuyor ve ben de gece uyumak istiyorum dedim sustu
Suyunu normalden bı tık sıcak yap canım daha çok küçük usuyodur. Bizimki de titriyordu suyu sıcak yaptık çok hoşuna gidiyo artık kuvetine su koyup biraz bekletiyoruz. Kafasını da olabildiğince hızlı yıkıyoruz.Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Bn yedim canım ama gaz yada süt yaptı mı bişey diyemem. Bugün annem yarma kaynatti tereyağı eritip üstüne döküp yedim. Yarma nin ici süt diyolar inşallah fayda görürüm. Günde 2 fincan kimyon rezene içiyorum genelde kahvaltı ve yemekten sonra . Deneye yanila ogrenicez ne gaz yapiyo diyeKızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
Ben de öyleyim ya sıcağın iyi olmadığını biliyorum ama çocuk usuyo ellerinde damarları beliriyo bı de çok ağlayınca ablamın ördüğü battaniyeye sariyorum rahatliyo cidden. Usuyup karnı ağrır gaz olur diye de korkuyorum. O yüzden terlemedigi sürece sıcak tutmaya çalışıyorum. Eşim de tam tersi sıcak olmasın diyo ama usudugunu de goruyo mecbur sarıyı o da. Yanakları sütten isilik oluyodur bizim ki de öyle. Emiyo ağzı yüzü süt icinde kaliyo temizlemek lazım her seferindeMuhtemel dimi sicaktan ... Ben esimle sicak soguk konusunda mucadele edemicem artikTek kat giydiriyorum ama gorseniz battaniyeye nasil sariyor Istanbul yaz; kombi 40- 45 gece bile hepimizin uzerini orter durur
Ben de sariyorum ya ayaklarina patigini falan giydiriyorum. Usurse iyice gazlanir diye. Zaten.doktor da bana eldivenini patigini şapkasini eksik etme dedi. Esim hic usumez ben de dogumlarimdan sonra cok.usuyorum. Kendimi de usutmemeye calisiyorum sutume gecer diye deBen de öyleyim ya sıcağın iyi olmadığını biliyorum ama çocuk usuyo ellerinde damarları beliriyo bı de çok ağlayınca ablamın ördüğü battaniyeye sariyorum rahatliyo cidden. Usuyup karnı ağrır gaz olur diye de korkuyorum. O yüzden terlemedigi sürece sıcak tutmaya çalışıyorum. Eşim de tam tersi sıcak olmasın diyo ama usudugunu de goruyo mecbur sarıyı o da. Yanakları sütten isilik oluyodur bizim ki de öyle. Emiyo ağzı yüzü süt icinde kaliyo temizlemek lazım her seferinde
Canim hangi siteden aldin? Eczanelerde satiliyor mu?Ve yapti, yasasinsirtina kadar molfix bile yetersiz kaldi birinci gun Aguline benden tam puan aldi. 2 gun daha takip edeyim. Yazicam kizlar...Ben gunde 3 defa veriyorum bu arada...
Senin şurup baya ilgi cektiSurubu bulduguna bin pisman bulanölmeden öldurdum yasiyor ise ama dedim artik 40im cikinca okucam
Ya daha küçükler o yüzden hemen soğuk aliyolar. Altını degisirken 1 dk içinde titriyor. Bizim Dr da bulunduğu yer sıcak olmasın dedi ama çocuğa sıcak iyi geliyo. Bazen usuyup ağladığını düşünüyorum. Sıcağın iyi olmamasının nedeni terleyip o terle hasta olması. O yüzden terletmemek en iyisi. Bende soğuğu sevmem hemen karnım ağrır. Vücut ısım hep soğuktur. Eşim tişört le dolaşırken bn triko hırka giyiyorum.Ben de sariyorum ya ayaklarina patigini falan giydiriyorum. Usurse iyice gazlanir diye. Zaten.doktor da bana eldivenini patigini şapkasini eksik etme dedi. Esim hic usumez ben de dogumlarimdan sonra cok.usuyorum. Kendimi de usutmemeye calisiyorum sutume gecer diye de
Aynen bende oyleyim. Doktor gece yatarken yattigi oda cok.sicak olmasin ki rahat uyusun dedi. Zaten bizim de oyle degil mi karnimiz agriyinca sicak iyi geliyorYa daha küçükler o yüzden hemen soğuk aliyolar. Altını degisirken 1 dk içinde titriyor. Bizim Dr da bulunduğu yer sıcak olmasın dedi ama çocuğa sıcak iyi geliyo. Bazen usuyup ağladığını düşünüyorum. Sıcağın iyi olmamasının nedeni terleyip o terle hasta olması. O yüzden terletmemek en iyisi. Bende soğuğu sevmem hemen karnım ağrır. Vücut ısım hep soğuktur. Eşim tişört le dolaşırken bn triko hırka giyiyorum.
Çok sağol canımCanım anneler
Bugün bebeğimin 40 ı çıktı ve doktorda kontrol randevumuz vardı. Benim gibilere faydası olur belki diye yazmak istedim.Sunrseee
Daha önce yazmıştım. 38+5 te Epidural sezaryen ile doğdu kızım. Malesef bir hafta sütüm gelmedi. Sonrasında ise çok çok azdı. 20-30cc kadar. Her iki memeden… Yeni bir doktora gittik on gün önce ve tavsiyeleri bende işe yaradı. Öncelikle gündüzleri özellikle uyusa bile uyandır emzir demişti. En geç iki saatte bir. 15dk her meme için. Sonrasında mama ver dedi. Biz 60cc veriyorduk. Bunu yavaş yavaş azalttık ve son olarak öğün başına 40cc yaptık. Mama öğünlerinin arasını ise yarım saat-bir saat kadar arttırarak açtık. Bu arada mamaları ilk 2-3 gün enjektör ile verdim. Sonra baş edemedim ve Philips Avent in yenidoğan biberonu ile vermeye başladım. Şükür bir red durumu yaşamadımMalt içecek, Solgar vitamin , fazlaca su içme işe yaradı. Sanıyorum en önemlisi iyi dinlenmeye başladım ve sütümün artacağına inandım. Bu süre zarfında sütümü sağmadım. Doktor bundan sonrada sağmana gerek yok dedi. İki hafta içinde mamayı daha da azaltarak sonunda sıfırlayacağız. Doktor istersen gece mama verebilirsin dedi. Birinin işine yarar belki…
Aynen uyudugumuz oda 22-23 derece tikanmadan uyuyor. Evet ya oğluşum bana çekmiş bnde karnım agrisin bagirsaklarimla sorun yaşayayım battaniyeye sarılıp sıcak tutuyorum kendimi iyi geliyo.Aynen bende oyleyim. Doktor gece yatarken yattigi oda cok.sicak olmasin ki rahat uyusun dedi. Zaten bizim de oyle degil mi karnimiz agriyinca sicak iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?