2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Benim ki acsa ya da gaz tutmussa catlayacak kadar agliyor senin de ondan olmasin mi?Emzik tutusturuyorum biraz idare ediyor bizi

Maşallah senin kız çok aktif, severken randevu alıyor musunuz ben de mecbur olsam kullanırdım ama zaten eşim Ramazan’da evde çalıştı doğduğunda da izni vardı annem de gelip gidiyor hiç yalnız kalmadım her şeyim karşılanıyordu yani bebek asıl bendim desem yeridir
Kızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
Evet hocam bulgur pilavı bana gaz yapıyor

Benim ki acsa ya da gaz tutmussa catlayacak kadar agliyor senin de ondan olmasin mi?Emzik tutusturuyorum biraz idare ediyor bizi

Altını açınca bebeklerin hoşuna gider genelde. Herşey tamkren mi agliyo.
Her türlü ağlıyor, açsa işin başında başlıyor, toksa başlarda susuyor ama sonlara doğru yine ağlayıp kıyamet koparıyor. Bebekler sever rahatlar diye biliyordum ben de. Emziği sadece uykuya destek kullanıyordum bunda da kullanayım o zmn cnm sağol.

Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Emzik dene canim başka çaresi yok. Benim kiz açken hiç sevmiyor ama toksa ondan mutlusu yok altını açık birakiyorum hatta ben bi 10-15 dk çok mutlu oluyor konuşuyor gülüyor oyalaniyor ama açsa huysuzlaniyor emzik veriyorum o şekilde hallediyorum canim

Denedim hocam bende de yaptı malesef

Ben iki günde bir içmeye çalışıyorum. Bir şişe içiyorum. Yalnız 500ml değil benimki. Miller şişesi gibi. 330 ml falandır

minseo arkadaşım keşke zamanım olsa sana online ders versem keşke zamanın olsa ders alabilsen tebrik ederim azmini hocam biz ne zaman geri dönücez sahalara M miniktostos
Pilates hocası misiiiin Umut var mi gider mi bu göbek sıkılasır mı bu popo bana güzel biseyleri söyle valla kendimi kötü hissediyorum ya bi yerden başlamam lazım böyle olmayacak

Kalp ultrasonu , kalça ultrasonu(rutin her bebekte yapılıyor kalca) tüm batın, yumuşak doku ultrasonu, omurga ultrasonu canım.
Bende vardı zaten dediğin gibi de söylerim şekeri de sağol canım bebenim
Bazı doktorlar biraz rahat anne endişe ediyor gidiyor mesela sikayetini söylüyor bunun için mi geldin diyor şu şu tahlili yapabilir miyiz diyorsun bunlar için tahlil yapmaya gerek yok diyor. O yüzden dedim. O tarzda bir yaklaşımı olursa gebelik şekerim vardı ondan bu tahlilleri yaptırmak istiyorum içim rahat olsun diyebilirsin diye söylemek istedim.
Oyyy sen sarımsağı bi daha eve sokma
Hala çiğ sarımsağın etkilerini çekiyorum hem ben hem yavrucak. Bir daha ağzıma koymaya cesaret edemem...
Kizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Memede çok durduğunda da isilik oluyor canım.. evet nemlendirici sür canım. Bana hem kendi doktorumuz hem de falultedeki hoca yüzündeki isiliği görünce gün içinde nemlendirici sür dedi ki ben sürüyorum.

Ay bu bizz... uyurken üstünü değiştiriyorum çıt yok ama bezi açtığım anda çığlık kıyamet... pipisi kıymetli diyorum artık. Ama zamanla azaldığını gözlemledim ben ilk doğduğunda çöl daha yoğun ağlıyordu en azından şuan o kadar uzun süreli değil bezi kapattığımda ağlama duruyor otomatik olarak...
Yok kız nerde seveceğiz. Annecim gel seveyim diyorum anneeee durrr benim çok çok çok işim var diyor hayir yani sen daha 2.5 yaşındasın havam kime diyorum icimden
Birde biz mi farklı yetiştiriyoruz bilmiyorum ama öperken vs izin istiyorum kızımdan, annecim opebilirmiyim, sarılabilir miyim diye. Kabul ederse sevgi yumagiyiz da kabul etmezse asla kimse elini degdiremiyor öyle de inatçı.

minseo arkadaşım keşke zamanım olsa sana online ders versem keşke zamanın olsa ders alabilsen tebrik ederim azmini hocam biz ne zaman geri dönücez sahalara M miniktostos
Allah büyük Ya sanırım üç aydan sonra spora başlanıyormuş burada öyle okudum,zaten şu an hiç motivasyonum yok tıbben o kadar zaman olması da iyi oldu desem yeridiir
O yaşlarda öyle oluyormuş değil mi o yüzden şimdi kime desem Defnoş hep memede diye keyfini çıkar sonra sevdirmiyorlar diyorlar
Bence çok güzel ve doğru bir şey yapıyorsunuz bende öyle yapıyorum başkalarının çocuklarını sevmeden hep izin isterim istemezse kucagıma almam öpmem. Kendi kızıma da aynısını yapacağım ve onu da öyle yetiştireceğim inşallah

Bende son aşısında ağrı kesici vereyim dedim çok huysuzlandi çünkü. Sonra aşı ile ilgili bilgi arastirirken aşı öncesi sonrası ağrı kesici vermeyin ağrı kesiciler antikor üretimini azaltıyor antikor üretimini azaltıyor diye bir yazıya denk geldim vermekten vazgeçtim

Ben hep öyle yapıyorum suya yatırıyorum baya bekletiyorum, rahatlıyor filede falan yikamiyorum.

Aynen doğru diyosun basit bı giriş yapacaklar ama zor mu geliyo neyse insanı vazgeciriyolar. Net bı sebep istiyorlar bnde şekeri baştan söylerim

Pilates hocası misiiiin Umut var mi gider mi bu göbek sıkılasır mı bu popo bana güzel biseyleri söyle valla kendimi kötü hissediyorum ya bi yerden başlamam lazım böyle olmayacak
Evett kuzumm toparlanır ama çok sıkı olması lazım spor ve diyetin uzun bi süre bi de doktorun izin verirse 3 ay sonra başlayabilirsin doktoruna sor sezeryanlı üyelerim karınlarının uyuşukluğundan çok zor hissediyordu karın kaslarını, ben şuan deneme yapıyorum karın kaslarımı hissetmiyorum asla allah büyük bilmek ve tecrübe etmek çok farklıymış ya. Ayrıca kesinlikle hocam bende şuan yapamıcak olmak beni çok mutlu ediyor bahane değil sonuçta hhaahahahahaha M miniktostos

Ve yapti, yasasin sirtina kadar molfix bile yetersiz kaldi birinci gun Aguline benden tam puan aldi. 2 gun daha takip edeyim. Yazicam kizlar...Ben gunde 3 defa veriyorum bu arada...
Bu gaz sancısı için mi ? Ne olur birisi bana şu kaza için bir şey önersin kafayı yicem, gece hiç uyumuyor çocuk. Dün gece 12’de bir başladı öğlen 12’ye kadar , tam dalıyor 5 dakika sonra uyanıyor.bu arada hergün probiyotik,2 saatte bir simetikon veriyorum.bliss Watera da devam ama artık hiçbirinin işe yaramadığını düşünmeye başladım.

Kızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
Bence olumlu etkisi oluyor,iki günde 1 yiyorum bende ya da bebekte gaz yapmadı hiç. Benim arttı biraz sütüm bulgurdan mı kaynaklı bilmiyorum. Benim kullandığım şeyler ekstra olarak bestlak, Solgar vitamin, bir de geçenlerde arkadaş alkolsüz bira önermişti onu içiyorum günde 1 adet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…