Evet cnm hem sütten hem de uzun süre memeye değmesinden oluyor, çok çabuk düzeldi bizimki düzenli silince senin de öyle olur inşallah.Sutten mi yani? Ben de daha sik sileyim bari... Tesekkur ederim
Benim ki acsa ya da gaz tutmussa catlayacak kadar agliyor senin de ondan olmasin mi?Emzik tutusturuyorum biraz idare ediyor biziKızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Altını açınca bebeklerin hoşuna gider genelde. Herşey tamkren mi agliyo.Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Maşallah senin kız çok aktif, severken randevu alıyor musunuzDoğumdan sonra ayağımla baskı uyguladığımda acima olmayınca direksiyona geçtim. Eşim zaten çok yoğun çalışıyor. Dışarı çıkmak için onu bekleseydim vay halime. 1 aylık olana kadar annem burdaydı onla gezdik, şimdi kızı oto koltuğuna oğlanı da poşete onu da kemerle bağlayıp fink fink geziyorum.mecbur. 2.5 yaş bebesini evde tutmak yok. Hatun benden daha aktif. Haftada 2 gün jimnastik 1 gün orman okulu 1 gün at binmesi var.
Bu ultrasonlari hamilelikte gebelik şekeri olanlara yapıyorlarmış. Direk bende gebelik şekeri vardı o yüzden bu testleri yaptırmak istiyorum diyebilirsin
Tuvalete gitmek için susmasını bekliyorum desem sabahin korunden beri
Evet hocam bulgur pilavı bana gaz yapıyorKızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
Benim ki acsa ya da gaz tutmussa catlayacak kadar agliyor senin de ondan olmasin mi?Emzik tutusturuyorum biraz idare ediyor bizi
Her türlü ağlıyor, açsa işin başında başlıyor, toksa başlarda susuyor ama sonlara doğru yine ağlayıp kıyamet koparıyor. Bebekler sever rahatlar diye biliyordum ben de. Emziği sadece uykuya destek kullanıyordum bunda da kullanayım o zmn cnm sağol.Altını açınca bebeklerin hoşuna gider genelde. Herşey tamkren mi agliyo.
Emzik dene canim başka çaresi yok. Benim kiz açken hiç sevmiyor ama toksa ondan mutlusu yok altını açık birakiyorum hatta ben bi 10-15 dk çok mutlu oluyor konuşuyor gülüyor oyalaniyor ama açsa huysuzlaniyor emzik veriyorum o şekilde hallediyorum canimKızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Denedim hocam bende de yaptı malesefMaşallah senin kız çok aktif, severken randevu alıyor musunuzben de mecbur olsam kullanırdım ama zaten eşim Ramazan’da evde çalıştı doğduğunda da izni vardı annem de gelip gidiyor hiç yalnız kalmadım her şeyim karşılanıyordu yani bebek asıl bendim desem yeridir
Evet hocam bulgur pilavı bana gaz yapıyor
Ben iki günde bir içmeye çalışıyorum. Bir şişe içiyorum. Yalnız 500ml değil benimki. Miller şişesi gibi. 330 ml falandırÇok sağol canımyaptıklarının ise yaramasin a çok sevindim canım. benim de sorunum sanırım dinlenmemek. Doğumdan bu yana ilk defa bugün gündüz bebeğimle uyudum hem bn hem oğlum dinlendi sütü de geldi çok şükür. Doydugu için huysuzlugu da olmadı.
Bende süt artsın diye sağım yapayım diyodum ama sagdikca hem süt gelmiyodu 30-40 CC anca hem çocuk emdiginde süt olmuyo akşama bitiyodu. Onun yerine sana dendiği gibi sık sık emzirmeye gayret ediyorum. Gece uyandığında emzirmek de işe yarıyor. Ben gece uykusuna geçmeden mama veriyorum ki rahat uyku uyusun gece kalkınca emziriyorum.
2 gün önce çocuk memeyi almamak için ağladı ödüm koptu ret mi yasiyoruz diye meğer süt gelmiyomus. Hemen mama yaptım.
Bu arada sn malti nasıl tuketiyosun. Şişesi 500 ml günde ne kadar tuketiyosun.
Pilates hocası misiiiinminseo arkadaşım keşke zamanım olsa sana online ders versem keşke zamanın olsa ders alabilsen tebrik ederim azmini hocam biz ne zaman geri dönücez sahalara M miniktostos
Kalp ultrasonu , kalça ultrasonu(rutin her bebekte yapılıyor kalca) tüm batın, yumuşak doku ultrasonu, omurga ultrasonu canım.Bende de gebelik şekeri vardı ne ultrasonu cnm bende yaptırayım. Çocuk Dr bize çocuk nöroloji Dr da gidin dedi ememediği için bi görünün dedi. İşitmeyi geçemedik tekrar yapılıcak kalça testi de yapılacak biraz kilo alsın öyle yapalım dedi doktor. Çocuk kardiyolojiye gittik sıkıntı yoktu.
Bazı doktorlar biraz rahatBende vardı zaten dediğin gibi de söylerim şekeri de sağol canım bebenim
Hala çiğ sarımsağın etkilerini çekiyorum hem ben hem yavrucak. Bir daha ağzıma koymaya cesaret edemem...Oyyy sen sarımsağı bi daha eve sokma
Memede çok durduğunda da isilik oluyor canım.. evet nemlendirici sür canım. Bana hem kendi doktorumuz hem de falultedeki hoca yüzündeki isiliği görünce gün içinde nemlendirici sür dedi ki ben sürüyorum.Kizlar her gun banyo yapiyor oglum ama gene de yuzu cok fena isilik. Gitmiyor da ya... Ergen gibi nedir bu ... Karbonatli su da ise yaramadi. Aile hekimi nemlendirici sur dedi ama mantikli gelmedi! Var midir onerisi olan?
Ay bu bizz... uyurken üstünü değiştiriyorum çıt yok ama bezi açtığım anda çığlık kıyamet... pipisi kıymetli diyorum artık. Ama zamanla azaldığını gözlemledim ben ilk doğduğunda çöl daha yoğun ağlıyordu en azından şuan o kadar uzun süreli değil bezi kapattığımda ağlama duruyor otomatik olarak...Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Yok kız nerde seveceğiz. Annecim gel seveyim diyorum anneeee durrr benim çok çok çok işim var diyor hayir yani sen daha 2.5 yaşındasın havam kime diyorum icimdenMaşallah senin kız çok aktif, severken randevu alıyor musunuzben de mecbur olsam kullanırdım ama zaten eşim Ramazan’da evde çalıştı doğduğunda da izni vardı annem de gelip gidiyor hiç yalnız kalmadım her şeyim karşılanıyordu yani bebek asıl bendim desem yeridir
Allah büyükminseo arkadaşım keşke zamanım olsa sana online ders versem keşke zamanın olsa ders alabilsen tebrik ederim azmini hocam biz ne zaman geri dönücez sahalara M miniktostos
O yaşlarda öyle oluyormuş değil mi o yüzden şimdi kime desem Defnoş hep memede diye keyfini çıkar sonra sevdirmiyorlar diyorlarAy bu bizz... uyurken üstünü değiştiriyorum çıt yok ama bezi açtığım anda çığlık kıyamet... pipisi kıymetli diyorum artık. Ama zamanla azaldığını gözlemledim ben ilk doğduğunda çöl daha yoğun ağlıyordu en azından şuan o kadar uzun süreli değil bezi kapattığımda ağlama duruyor otomatik olarak...
Yok kız nerde seveceğiz. Annecim gel seveyim diyorum anneeee durrr benim çok çok çok işim var diyor hayir yani sen daha 2.5 yaşındasın havam kime diyorum icimden
Birde biz mi farklı yetiştiriyoruz bilmiyorum ama öperken vs izin istiyorum kızımdan, annecim opebilirmiyim, sarılabilir miyim diye. Kabul ederse sevgi yumagiyiz da kabul etmezse asla kimse elini degdiremiyor öyle de inatçı.
Bende son aşısında ağrı kesici vereyim dedim çok huysuzlandi çünkü. Sonra aşı ile ilgili bilgi arastirirken aşı öncesi sonrası ağrı kesici vermeyin ağrı kesiciler antikor üretimini azaltıyor antikor üretimini azaltıyor diye bir yazıya denk geldim vermekten vazgeçtimEvet 6 saatte 1-1 çay kaşığı verebilirsin canım ben aşıya gitmeden önce verdim 6 saat sonra verdim gece çok ağlayınca 6 saat sonra bi daha verdim yani o gün 3 çay kaşığı vermiştim
Kız belki ölmemiştir
Ben hep öyle yapıyorum suya yatırıyorum baya bekletiyorum, rahatlıyor filede falan yikamiyorum.Ben gecen hafif normal banyo suyundan sicak suda bedenini 3 dk falan tuttum. Kuvezin altina yumusak bir sey serdim. Basini tuttum, oylece yatta suya, karnina Suda masaj yaptim. O sekilde dustan sonra 2 gun yapmamisti bolca yapti. Dun de bu Aguline verdim, gece gene bolca yapti. Normalde gazini cikartiyordu ama bugun cok daha fazla cikardi. Bilmiyorum etkisi oldu gibi ama 3 gun falan takip etmek lazim ise yaradi demek icin ... Insallah kurtuluruz, ise yarar da
Aynen doğru diyosun basit bı giriş yapacaklar ama zor mu geliyo neyse insanı vazgeciriyolar. Net bı sebep istiyorlar bnde şekeri baştan söylerimKalp ultrasonu , kalça ultrasonu(rutin her bebekte yapılıyor kalca) tüm batın, yumuşak doku ultrasonu, omurga ultrasonu canım.
Bazı doktorlar biraz rahatanne endişe ediyor gidiyor mesela sikayetini söylüyor bunun için mi geldin diyor şu şu tahlili yapabilir miyiz diyorsun bunlar için tahlil yapmaya gerek yok diyor. O yüzden dedim. O tarzda bir yaklaşımı olursa gebelik şekerim vardı ondan bu tahlilleri yaptırmak istiyorum içim rahat olsun diyebilirsin diye söylemek istedim.
Hala çiğ sarımsağın etkilerini çekiyorum hem ben hem yavrucak. Bir daha ağzıma koymaya cesaret edemem...
Memede çok durduğunda da isilik oluyor canım.. evet nemlendirici sür canım. Bana hem kendi doktorumuz hem de falultedeki hoca yüzündeki isiliği görünce gün içinde nemlendirici sür dedi ki ben sürüyorum.
Evett kuzummPilates hocası misiiiinUmut var mi gider mi bu göbek sıkılasır mı bu popo bana güzel biseyleri söyle valla kendimi kötü hissediyorum ya bi yerden başlamam lazım böyle olmayacak
Bu gaz sancısı için mi ? Ne olur birisi bana şu kaza için bir şey önersin kafayı yicem, gece hiç uyumuyor çocuk. Dün gece 12’de bir başladı öğlen 12’ye kadar , tam dalıyor 5 dakika sonra uyanıyor.bu arada hergün probiyotik,2 saatte bir simetikon veriyorum.bliss Watera da devam ama artık hiçbirinin işe yaramadığını düşünmeye başladım.Ve yapti, yasasinsirtina kadar molfix bile yetersiz kaldi birinci gun Aguline benden tam puan aldi. 2 gun daha takip edeyim. Yazicam kizlar...Ben gunde 3 defa veriyorum bu arada...
Bence olumlu etkisi oluyor,iki günde 1 yiyorum bende ya da bebekte gaz yapmadı hiç. Benim arttı biraz sütüm bulgurdan mı kaynaklı bilmiyorum. Benim kullandığım şeyler ekstra olarak bestlak, Solgar vitamin, bir de geçenlerde arkadaş alkolsüz bira önermişti onu içiyorum günde 1 adet.Kızlar bulgur pilavı yediniz mi hiç? Ben bugün yicem süt yapıyo diyolar. Ama aynı zamanda gaz da diyolar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?