- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Oda ısısını banyo yaptıracağın sırada daha yüksek tut. Nomali 22-24 derece ise banyo yapacak sıcaklık 25 olmalı mesela. O zaman üşümez diye düşünüyorum benimki hiç titremiyor. Hem üşümediği için suyu da seviyor bu şekilde.Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Söylediğin maltı aldım ben de.. Teşekkür ederim paylaşımın için e bebektekini tadı kötü geliyordu içemiyordum bunu severek içtimCanım anneler
Bugün bebeğimin 40 ı çıktı ve doktorda kontrol randevumuz vardı. Benim gibilere faydası olur belki diye yazmak istedim. @Sunrseee
Daha önce yazmıştım. 38+5 te Epidural sezaryen ile doğdu kızım. Malesef bir hafta sütüm gelmedi. Sonrasında ise çok çok azdı. 20-30cc kadar. Her iki memeden… Yeni bir doktora gittik on gün önce ve tavsiyeleri bende işe yaradı. Öncelikle gündüzleri özellikle uyusa bile uyandır emzir demişti. En geç iki saatte bir. 15dk her meme için. Sonrasında mama ver dedi. Biz 60cc veriyorduk. Bunu yavaş yavaş azalttık ve son olarak öğün başına 40cc yaptık. Mama öğünlerinin arasını ise yarım saat-bir saat kadar arttırarak açtık. Bu arada mamaları ilk 2-3 gün enjektör ile verdim. Sonra baş edemedim ve Philips Avent in yenidoğan biberonu ile vermeye başladım. Şükür bir red durumu yaşamadımMalt içecek, Solgar vitamin , fazlaca su içme işe yaradı. Sanıyorum en önemlisi iyi dinlenmeye başladım ve sütümün artacağına inandım. Bu süre zarfında sütümü sağmadım. Doktor bundan sonrada sağmana gerek yok dedi. İki hafta içinde mamayı daha da azaltarak sonunda sıfırlayacağız. Doktor istersen gece mama verebilirsin dedi. Birinin işine yarar belki…
Gluteni şekeri kesicem canim. Ben hissediyorum karin kaslarimi karnımı içeri çekince ağrım sızım da yok yine de 3 ayi mi beklemeliyimEvett kuzummtoparlanır ama çok sıkı olması lazım spor ve diyetin uzun bi süre bi de doktorun izin verirse 3 ay sonra başlayabilirsin doktoruna sor sezeryanlı üyelerim karınlarının uyuşukluğundan çok zor hissediyordu karın kaslarını, ben şuan deneme yapıyorum karın kaslarımı hissetmiyorum asla allah büyük bilmek ve tecrübe etmek çok farklıymış ya. Ayrıca kesinlikle hocam bende şuan yapamıcak olmak beni çok mutlu ediyor bahane değil sonuçta hhaahahahahaha @miniktostos
Her şeyi kesmeyi denesen ? Gaz ilaçları daha fazla dolaşım yapıyor ve daha fazla rahatsız ediyor. Ben her şeyi kesince rahatladim. Probiyotik devam ettim sadece. Şuan onu da vermiyorum bitince tekrar almadim.Bu gaz sancısı için mi ? Ne olur birisi bana şu kaza için bir şey önersin kafayı yicem, gece hiç uyumuyor çocuk. Dün gece 12’de bir başladı öğlen 12’ye kadar , tam dalıyor 5 dakika sonra uyanıyor.bu arada hergün probiyotik,2 saatte bir simetikon veriyorum.bliss Watera da devam ama artık hiçbirinin işe yaramadığını düşünmeye başladım.
Memede uyuyup agzinda gevelemeye basladiysa zaten emmiyor ben de o zaman yavaşça memeden çekip yatağına yatiriyorumKızlar gece 1-2 defa uyanıyor kızım emziiyorum ama emmesi tam bitmeden bi 20 dakka sonra o açlık krizi geçip sakinleşince memeden çekiyorum. Çünkü benimkini bıraksan saatlerce emer :/ yanlış mı yapıyorum acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Bu maltin adi neydi ? E bebekteki ne iğrenç biseydir ya pekmezli suyun içine mayayi basmışlar gibi bi tadı varSöylediğin maltı aldım ben de.. Teşekkür ederim paylaşımın için e bebektekini tadı kötü geliyordu içemiyordum bunu severek içtimBu arada günde 2 defa mama takviyesi vermek mama vermekten sayılmıyor dedi doktorum. Benim sağınca geçen hafta dediğin gibi 30 cc anca çıkıyordu ama günde 1-2 defa mama veriyordum. Yeterliymiş ki kilo almış bebeğim.
Eczaneden cnmCanim hangi siteden aldin? Eczanelerde satiliyor mu?
Siliyorum ama her defa suyla sileyim o zaman... Sicakta iyi uyuyor gaz agrisina iyi geliyor evet . Ne yapicagimizi sasirdik insallah boyle gececek bugunlerBen de öyleyim ya sıcağın iyi olmadığını biliyorum ama çocuk usuyo ellerinde damarları beliriyo bı de çok ağlayınca ablamın ördüğü battaniyeye sariyorum rahatliyo cidden. Usuyup karnı ağrır gaz olur diye de korkuyorum. O yüzden terlemedigi sürece sıcak tutmaya çalışıyorum. Eşim de tam tersi sıcak olmasın diyo ama usudugunu de goruyo mecbur sarıyı o da. Yanakları sütten isilik oluyodur bizim ki de öyle. Emiyo ağzı yüzü süt icinde kaliyo temizlemek lazım her seferinde
Merhaba, benim ikinci gunum. Dun yapinca 3.de vermedim. 2 defa yapamadikca verdim, bir cay kasigi deniliyor ama ben daha az verdim.Merhaba hergün düzenli mi vermek lazım yoksa gazı ve kabızlık oldukça mı
Annen var yaninda bence de basla... Ogluma bakan biri olsa ben de yuzmeye giderim...Kızlar ben niyeti bozdum reformera başlıyorum
Senin şurup baya ilgi cektiBelli saatlerde Gaz tutunca emme de azaliyor senin bugun nasil emme mesela
Duz zeminde altini acinca, mide asidi yukari cikiyor o yuzden rahatsiz oluyorlar, Ben basinin altinda bi sey koyuyorum rahatliyorKızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Ara Ara bu duygular geliyor iste ya... Gecen hafta da bana gelmisti. Bu hafta takmiyorum sanki. Benim ilkinde 2 ay sonra eski bendim. Bunda aynalara kustum, beni kotu gosteriyorlar yoksa sorun bende degilPilates hocası misiiiinUmut var mi gider mi bu göbek sıkılasır mı bu popo bana güzel biseyleri söyle valla kendimi kötü hissediyorum ya bi yerden başlamam lazım böyle olmayacak
Tesekkur ederimKalp ultrasonu , kalça ultrasonu(rutin her bebekte yapılıyor kalca) tüm batın, yumuşak doku ultrasonu, omurga ultrasonu canım.
Bazı doktorlar biraz rahatanne endişe ediyor gidiyor mesela sikayetini söylüyor bunun için mi geldin diyor şu şu tahlili yapabilir miyiz diyorsun bunlar için tahlil yapmaya gerek yok diyor. O yüzden dedim. O tarzda bir yaklaşımı olursa gebelik şekerim vardı ondan bu tahlilleri yaptırmak istiyorum içim rahat olsun diyebilirsin diye söylemek istedim.
Hala çiğ sarımsağın etkilerini çekiyorum hem ben hem yavrucak. Bir daha ağzıma koymaya cesaret edemem...
Memede çok durduğunda da isilik oluyor canım.. evet nemlendirici sür canım. Bana hem kendi doktorumuz hem de falultedeki hoca yüzündeki isiliği görünce gün içinde nemlendirici sür dedi ki ben sürüyorum.
Cok zor gercekten, Allah dayanma gucu versin. Evet canim gaz ve Kaka yapamama icin ... Dene bir istersen... Ben de suan deniyorum. 1 ay oldu gaz sorunu tavan yaptiBu gaz sancısı için mi ? Ne olur birisi bana şu kaza için bir şey önersin kafayı yicem, gece hiç uyumuyor çocuk. Dün gece 12’de bir başladı öğlen 12’ye kadar , tam dalıyor 5 dakika sonra uyanıyor.bu arada hergün probiyotik,2 saatte bir simetikon veriyorum.bliss Watera da devam ama artık hiçbirinin işe yaramadığını düşünmeye başladım.
Ben gece yanima aliyorum canim. Bitince kendi birakiyor.Kızlar gece 1-2 defa uyanıyor kızım emziiyorum ama emmesi tam bitmeden bi 20 dakka sonra o açlık krizi geçip sakinleşince memeden çekiyorum. Çünkü benimkini bıraksan saatlerce emer :/ yanlış mı yapıyorum acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ozamanda basio yaygarayi yaktim saniom :)Suyunu normalden bı tık sıcak yap canım daha çok küçük usuyodur. Bizimki de titriyordu suyu sıcak yaptık çok hoşuna gidiyo artık kuvetine su koyup biraz bekletiyoruz. Kafasını da olabildiğince hızlı yıkıyoruz.
Ufoyu açayım ozaman o sekilde deneyeyim bugunOda ısısını banyo yaptıracağın sırada daha yüksek tut. Nomali 22-24 derece ise banyo yapacak sıcaklık 25 olmalı mesela. O zaman üşümez diye düşünüyorum benimki hiç titremiyor. Hem üşümediği için suyu da seviyor bu şekilde.
Burnumu tıkayarak içiyordum gerçekten. Clasthaler diye geçiyor canım. Biranın tadını seviyorsan deneyebilirsin. Metro gross larda satılıyor.Bu maltin adi neydi ? E bebekteki ne iğrenç biseydir ya pekmezli suyun içine mayayi basmışlar gibi bi tadı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?