2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Oda ısısını banyo yaptıracağın sırada daha yüksek tut. Nomali 22-24 derece ise banyo yapacak sıcaklık 25 olmalı mesela. O zaman üşümez diye düşünüyorum benimki hiç titremiyor. Hem üşümediği için suyu da seviyor bu şekilde.

Söylediğin maltı aldım ben de.. Teşekkür ederim paylaşımın için e bebektekini tadı kötü geliyordu içemiyordum bunu severek içtim Bu arada günde 2 defa mama takviyesi vermek mama vermekten sayılmıyor dedi doktorum. Benim sağınca geçen hafta dediğin gibi 30 cc anca çıkıyordu ama günde 1-2 defa mama veriyordum. Yeterliymiş ki kilo almış bebeğim.

Kızlar gece 1-2 defa uyanıyor kızım emziiyorum ama emmesi tam bitmeden bi 20 dakka sonra o açlık krizi geçip sakinleşince memeden çekiyorum. Çünkü benimkini bıraksan saatlerce emer :/ yanlış mı yapıyorum acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Gluteni şekeri kesicem canim. Ben hissediyorum karin kaslarimi karnımı içeri çekince ağrım sızım da yok yine de 3 ayi mi beklemeliyim hedefim ayda 2 kg vererek sıkılaşmak bi 6 kilo verirsem bir de sıkılaşırsam 10 kilo vermiş etkisi olur baya iyi olacak

Her şeyi kesmeyi denesen ? Gaz ilaçları daha fazla dolaşım yapıyor ve daha fazla rahatsız ediyor. Ben her şeyi kesince rahatladim. Probiyotik devam ettim sadece. Şuan onu da vermiyorum bitince tekrar almadim.

Memede uyuyup agzinda gevelemeye basladiysa zaten emmiyor ben de o zaman yavaşça memeden çekip yatağına yatiriyorum

Bu maltin adi neydi ? E bebekteki ne iğrenç biseydir ya pekmezli suyun içine mayayi basmışlar gibi bi tadı var

Siliyorum ama her defa suyla sileyim o zaman... Sicakta iyi uyuyor gaz agrisina iyi geliyor evet . Ne yapicagimizi sasirdik insallah boyle gececek bugunler

Senin şurup baya ilgi cektiBelli saatlerde Gaz tutunca emme de azaliyor senin bugun nasil emme mesela
Insallah herkese faydasi olsun da burasi bu yuzden var. Emme azalir diye korkudan vermeye basladim canim. Aynen Gaz olunca ya emmeye iyice sariliyor ya da istemiyor. Ben 2 gundur kullaniyorum. Soyle 3-4 gun olsun o zaman belli olur ise yariyor mu! Suanda ayni sekilde guzel besleniyor masallah

Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Duz zeminde altini acinca, mide asidi yukari cikiyor o yuzden rahatsiz oluyorlar, Ben basinin altinda bi sey koyuyorum rahatliyor

Pilates hocası misiiiin Umut var mi gider mi bu göbek sıkılasır mı bu popo bana güzel biseyleri söyle valla kendimi kötü hissediyorum ya bi yerden başlamam lazım böyle olmayacak
Ara Ara bu duygular geliyor iste ya... Gecen hafta da bana gelmisti. Bu hafta takmiyorum sanki. Benim ilkinde 2 ay sonra eski bendim. Bunda aynalara kustum, beni kotu gosteriyorlar yoksa sorun bende degil

Tesekkur ederim tamamdir

Cok zor gercekten, Allah dayanma gucu versin. Evet canim gaz ve Kaka yapamama icin ... Dene bir istersen... Ben de suan deniyorum. 1 ay oldu gaz sorunu tavan yapti

Ben gece yanima aliyorum canim. Bitince kendi birakiyor.

Ozamanda basio yaygarayi yaktim saniom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…