2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Günaydın kızlar, nasılsınız bebişler nasıl? Biz birkaç günlük kısa bir tatile gittik, evimize döndük çok şükür. Kızım ilk şehirler arası yolculuğunu (3saat) ilk başka yerde kalma deneyimini yaşadı. Çok şükür sıkıntı olmadı, sadece ben bebekle hareket etmem gerektiği için biraz kısıtlandım termal imkanlardan sauna ve hamam hala aklımda kaldı. Dün kakasını yapmadı, gerçi herkesin bağırsak düzeni şaştı bizde
Haberler bu şekilde, sizlerde de her şey yolundadır umarım

Benim de karnımda bi miktar kaldı acil spor yapmam lazım. Yüksek bel pantolon vs ile belli olmuyor ama bazı kıyafetlerden belli acil spor ve sıkılaşmak gerekiyor:/

Benimde bakanım olsa dip boya yaptirmam lazim sacimda 3 renk var suan
Kuafor diye bir sey vardi dimi ben de boyatacagim da tamamen kend rengine donmesini bekliyorum. Kendimi bastan asagi yeniden olusturacagim su emzirme bi bitsin... Ay ben kizimda buyudugunde zorlanmaya baslamistim 20 aylikken kesmistim. Insan boguluyor artik, normal hayatinda donmek istiyor. Ama daha o psikolojiye gelmemiz icin cok level atlamamiz lazim

Ufoyu açayım ozaman o sekilde deneyeyim bugun
Ben de elektrikli ısıtıcı ile ısıtıyorum önce ortamı. Hamamdan hallice oluyor. Sonra soyup suya sokuyorum bayılıyor saatlerce dursa gıkı çıkmaz. Ortam sıcaklığı çok önemli banyo yaptırırken doğalgaz sıcaklığı yetmiyor malesef

Benim de karnımda bi miktar kaldı acil spor yapmam lazım. Yüksek bel pantolon vs ile belli olmuyor ama bazı kıyafetlerden belli acil spor ve sıkılaşmak gerekiyor:/
Ben de tayt falan giyiyorsam okey ama pijamalarla kendimi patates gibi hissediyorum Geldikleri gibi gidecekler ama önce biraz motivasyon lazım bize

Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Canim ortamin isisini biz de arkadaslarin dedigi gibi artiriyoruz. Kombiye dustan once 50 ye getiriyoruz. Salonda yikiyoruz. Gercekten de suyu seviyor bu sekilde... Ilkinde dusunemedik aglattim minicik ama suan cok zevkli

Ben de tayt falan giyiyorsam okey ama pijamalarla kendimi patates gibi hissediyorum Geldikleri gibi gidecekler ama önce biraz motivasyon lazım bize
Sen kac kilosun boy kac canim? Ben hala kilolari da veremedim. Kendimi 53-54 the iyi hissediyorum... Gene kaldigimda 56-57 idim, suanda 61-62 boy da 161 dusun yani

Evet bende de süt arttırdı net farkettim ama gaz yaptı gibi bi de

Kesinlikle beklemelisin kuzum. ben gelen üyeleri doktorundan kaşe imza bişey görmeden asla derse almıyodum. Bende dünden beri dikkat ediyorum böyle olucak gibi değil çünkü ama yemezsen sütün olmaz teorisi nolcak bakalım inşallah verirz yaa

Kızlar benim göğüslerim artık çok sert olmuyor yani dolmuyor gibi sütüm var ama geliyor. Sütüm mü azaldı acaba

Bende çekiyorum. Eğer geri aramıyorsa emme bitmiştir bence. Ağzında sütü unutup gencine kaçırıyor çünkü.

Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.

Sen kac kilosun boy kac canim? Ben hala kilolari da veremedim. Kendimi 53-54 the iyi hissediyorum... Gene kaldigimda 56-57 idim, suanda 61-62 boy da 161 dusun yani
Boy 1.60 kg 57 canım ben kendimi 48 kg da iyi hissediyorum ama o kadar verebileceğimi sanmıyorum O yüzden pilates ile sıkılaşırsam bi 4-5 kilo verirsem double etki olur 48 gibi görünürüm diye ümit ediyorum
Ben de dr a bi sorayim bakayim haftaya başlayacağım gluteni ve şekeri azaltip sağlıklı beslenmeye geçiyorum inşallah yine yicez ama sağlıklı ürünler yiyeceğiz azalmasının aksine artacağını düşünüyorum ben

Kucuk aile olarak mi gittiniz? Bebeginize bakan biri var miydi? 3 cocukla zor olmadi mi? Biri bebek olunca Ben de cok istiyorum da bebekle zor olur diye tirsiyorum

2 aylık kontrole gittik bir kilo yüz Gr almış 5.500 kilo 61 cm dedi. Kalça usg çektirdik bir sorun çıkmadı. Rota virüsü aşısını üç aylıkken yapacakmış. Bu ay yüzüne bakınca konuşunca sana bakıyormu gülüyor mu iletişim kurmaya çalışıyor mu bu önemli dedi. Yüz üstü bırak öyle dursun kafasını kaldırsın güç harcasin dedi. Kafasını dik tutyormu diye sordu. Hırıltıyı sordum olur dedi balgam birikiyor dedi. Çıkarır kendisi dedi. Çoğu bebekte oluyor galiba. Sünneti sorduk üçüncü ayda yaptıralım mı diye tavsiye edermisiniz olur yaptırabilirsiniz dedi.

Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.
Ben de kendim kestim. Benim bazen bir saatlik toplantim oluyor. O zaman biberona sut sagiyorum o sekilde. Yoksa istediginde yoksa sut vay halimize... Durum bizde de ayni maalesef... Disari cikmak da istemiyorum, surekli meme olunca eziyet disarisi

Ihıhı ama ben alıştım şekere azaltmak istemiyorum hiç yemediğim tatlıları götürüyorum çiğnemeden yutuyorum No sugar sız geçen o üç seneme selam olsun

Ihıhı ama ben alıştım şekere azaltmak istemiyorum hiç yemediğim tatlıları götürüyorum çiğnemeden yutuyorum No sugar sız geçen o üç seneme selam olsun
Bazı bedeller ödenecek kadınların çilesi bitmez cidden tam istediğimiz vücuda kavuştuk deriz ikinciye hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…