- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Sıcak su yapma bebeklerin cildi çok hassas.. dirseğinle kontrol et ılık olacak asla sıcak değil. Kendimize göre düşünürsek soğuk gelebilir bize. Ev sıcak olmasına rağmen ben de ısıtıcı açıyorum banyo yaptırırken.Ozamanda basio yaygarayi yaktim saniom :)
Benimde bakanım olsa dip boya yaptirmam lazim sacimda 3 renk var suanAnnen var yaninda bence de basla... Ogluma bakan biri olsa ben de yuzmeye giderim...
Benim de karnımda bi miktar kaldı acil spor yapmam lazım. Yüksek bel pantolon vs ile belli olmuyor ama bazı kıyafetlerden belli acil spor ve sıkılaşmak gerekiyor:/Gluteni şekeri kesicem canim. Ben hissediyorum karin kaslarimi karnımı içeri çekince ağrım sızım da yok yine de 3 ayi mi beklemeliyimhedefim ayda 2 kg vererek sıkılaşmak bi 6 kilo verirsem bir de sıkılaşırsam 10 kilo vermiş etkisi olur baya iyi olacak
Kuafor diye bir sey vardi dimiBenimde bakanım olsa dip boya yaptirmam lazim sacimda 3 renk var suan
Ben de elektrikli ısıtıcı ile ısıtıyorum önce ortamı. Hamamdan hallice oluyor. Sonra soyup suya sokuyorum bayılıyor saatlerce dursa gıkı çıkmaz. Ortam sıcaklığı çok önemli banyo yaptırırken doğalgaz sıcaklığı yetmiyor malesefUfoyu açayım ozaman o sekilde deneyeyim bugun
Ben de tayt falan giyiyorsam okey ama pijamalarla kendimi patates gibi hissediyorumBenim de karnımda bi miktar kaldı acil spor yapmam lazım. Yüksek bel pantolon vs ile belli olmuyor ama bazı kıyafetlerden belli acil spor ve sıkılaşmak gerekiyor:/
Canim ortamin isisini biz de arkadaslarin dedigi gibi artiriyoruz. Kombiye dustan once 50 ye getiriyoruz. Salonda yikiyoruz. Gercekten de suyu seviyor bu sekilde... Ilkinde dusunemedik aglattim minicik ama suan cok zevkliBenimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Sen kac kilosun boy kac canim? Ben hala kilolari da veremedim. Kendimi 53-54 the iyi hissediyorum... Gene kaldigimda 56-57 idim, suanda 61-62Ben de tayt falan giyiyorsam okey ama pijamalarla kendimi patates gibi hissediyorumGeldikleri gibi gidecekler ama önce biraz motivasyon lazım bize
Evet bende de süt arttırdı net farkettim ama gaz yaptı gibi bi deBence olumlu etkisi oluyor,iki günde 1 yiyorum bende ya da bebekte gaz yapmadı hiç. Benim arttı biraz sütüm bulgurdan mı kaynaklı bilmiyorum. Benim kullandığım şeyler ekstra olarak bestlak, Solgar vitamin, bir de geçenlerde arkadaş alkolsüz bira önermişti onu içiyorum günde 1 adet.
Kesinlikle beklemelisin kuzum. ben gelen üyeleri doktorundan kaşe imza bişey görmeden asla derse almıyodum. Bende dünden beri dikkat ediyorum böyle olucak gibi değil çünkü ama yemezsen sütün olmaz teorisi nolcak bakalım inşallah verirz yaaGluteni şekeri kesicem canim. Ben hissediyorum karin kaslarimi karnımı içeri çekince ağrım sızım da yok yine de 3 ayi mi beklemeliyimhedefim ayda 2 kg vererek sıkılaşmak bi 6 kilo verirsem bir de sıkılaşırsam 10 kilo vermiş etkisi olur baya iyi olacak
Bende çekiyorum. Eğer geri aramıyorsa emme bitmiştir bence. Ağzında sütü unutup gencine kaçırıyor çünkü.Kızlar gece 1-2 defa uyanıyor kızım emziiyorum ama emmesi tam bitmeden bi 20 dakka sonra o açlık krizi geçip sakinleşince memeden çekiyorum. Çünkü benimkini bıraksan saatlerce emer :/ yanlış mı yapıyorum acaba? Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.Kuafor diye bir sey vardi dimiben de boyatacagim da tamamen kend rengine donmesini bekliyorum. Kendimi bastan asagi yeniden olusturacagim su emzirme bi bitsin... Ay ben kizimda buyudugunde zorlanmaya baslamistim 20 aylikken kesmistim. Insan boguluyor artik, normal hayatinda donmek istiyor. Ama daha o psikolojiye gelmemiz icin cok level atlamamiz lazim
Boy 1.60 kg 57 canım ben kendimi 48 kg da iyi hissediyorum ama o kadar verebileceğimi sanmıyorumSen kac kilosun boy kac canim? Ben hala kilolari da veremedim. Kendimi 53-54 the iyi hissediyorum... Gene kaldigimda 56-57 idim, suanda 61-62boy da 161 dusun yani
Ben de dr a bi sorayim bakayimKesinlikle beklemelisin kuzum. ben gelen üyeleri doktorundan kaşe imza bişey görmeden asla derse almıyodum. Bende dünden beri dikkat ediyorum böyle olucak gibi değil çünkü ama yemezsen sütün olmaz teorisi nolcak bakalım inşallah verirz yaa
Kucuk aile olarak mi gittiniz? Bebeginize bakan biri var miydi? 3 cocukla zor olmadi mi? Biri bebek oluncaGünaydın kızlar, nasılsınız bebişler nasıl? Biz birkaç günlük kısa bir tatile gittik, evimize döndük çok şükür. Kızım ilk şehirler arası yolculuğunu (3saat) ilk başka yerde kalma deneyimini yaşadı. Çok şükür sıkıntı olmadı, sadece ben bebekle hareket etmem gerektiği için biraz kısıtlandım termal imkanlardansauna ve hamam hala aklımda kaldı. Dün kakasını yapmadı, gerçi herkesin bağırsak düzeni şaştı bizde
Haberler bu şekilde, sizlerde de her şey yolundadır umarım
Ben de kendim kestim. Benim bazen bir saatlik toplantim oluyor. O zaman biberona sut sagiyorum o sekilde. Yoksa istediginde yoksa sut vay halimize... Durum bizde de ayni maalesef... Disari cikmak da istemiyorum, surekli meme olunca eziyet disarisiBen geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.
Ihıhı ama ben alıştım şekere azaltmak istemiyorum hiç yemediğim tatlıları götürüyorum çiğnemeden yutuyorumBoy 1.60 kg 57 canım ben kendimi 48 kg da iyi hissediyorum ama o kadar verebileceğimi sanmıyorumO yüzden pilates ile sıkılaşırsam bi 4-5 kilo verirsem double etki olur 48 gibi görünürüm diye ümit ediyorum
Ben de dr a bi sorayim bakayimhaftaya başlayacağım gluteni ve şekeri azaltip sağlıklı beslenmeye geçiyorum inşallah yine yicez ama sağlıklı ürünler yiyeceğiz azalmasının aksine artacağını düşünüyorum ben
Bazı bedeller ödenecekIhıhı ama ben alıştım şekere azaltmak istemiyorum hiç yemediğim tatlıları götürüyorum çiğnemeden yutuyorumNo sugar sız geçen o üç seneme selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?