Benim oğlum da öyle maalesef, bezinin açılmasından nefret ediyor.Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Ben doğduğundan beri kullanıyorum, hastanede bebek hemşiresi söylemişti gaz sancısı için.Bu gaz sancısı için mi ? Ne olur birisi bana şu kaza için bir şey önersin kafayı yicem, gece hiç uyumuyor çocuk. Dün gece 12’de bir başladı öğlen 12’ye kadar , tam dalıyor 5 dakika sonra uyanıyor.bu arada hergün probiyotik,2 saatte bir simetikon veriyorum.bliss Watera da devam ama artık hiçbirinin işe yaramadığını düşünmeye başladım.
Benim ilk dogumumda baya baya hissizlik vardi.Kasirken falan bir degisikti. Şimdi oyle elleyince o hissizlik yok. Hissizlik beni rahatsiz ediyordu.Evett kuzummtoparlanır ama çok sıkı olması lazım spor ve diyetin uzun bi süre bi de doktorun izin verirse 3 ay sonra başlayabilirsin doktoruna sor sezeryanlı üyelerim karınlarının uyuşukluğundan çok zor hissediyordu karın kaslarını, ben şuan deneme yapıyorum karın kaslarımı hissetmiyorum asla allah büyük bilmek ve tecrübe etmek çok farklıymış ya. Ayrıca kesinlikle hocam bende şuan yapamıcak olmak beni çok mutlu ediyor bahane değil sonuçta hhaahahahahaha @miniktostos
Canim isiticiyi acmiyor.musunuz. Benim ev merkezi sicak olsa da ben isiticiyi aciyorum banyoyu hamama ceviriyorum rahat rahat yikiyorum. Kiyafetini bile orda giydiriyorum.Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Biri ikinci mi dediBazı bedeller ödenecekkadınların çilesi bitmez cidden tam istediğimiz vücuda kavuştuk deriz ikinciye hamile kalırız
Aynen canım 2 yaşında acayip bir özgüven yükleniyor kendi kararları olsun istiyorO yaşlarda öyle oluyormuş değil mi o yüzden şimdi kime desem Defnoş hep memede diye keyfini çıkar sonra sevdirmiyorlar diyorlar
Bence çok güzel ve doğru bir şey yapıyorsunuz bende öyle yapıyorum başkalarının çocuklarını sevmeden hep izin isterim istemezse kucagıma almam öpmem. Kendi kızıma da aynısını yapacağım ve onu da öyle yetiştireceğim inşallah
Genel aşılar için söyleniyor ama verem ve menenjit bence ayrı çünkü iki asida inatçı ateş yapabiliyor. Ben kızımda kullandım. Ağrısı varken ilaç vermemek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.Bende son aşısında ağrı kesici vereyim dedim çok huysuzlandi çünkü. Sonra aşı ile ilgili bilgi arastirirken aşı öncesi sonrası ağrı kesici vermeyin ağrı kesiciler antikor üretimini azaltıyor antikor üretimini azaltıyor diye bir yazıya denk geldim vermekten vazgeçtim
İstediğimiz vücuda kavuşmadan 2.ye Hamile kalmakta varBazı bedeller ödenecekkadınların çilesi bitmez cidden tam istediğimiz vücuda kavuştuk deriz ikinciye hamile kalırız
Cekim gucleri arttigi icin eskisi kadar benim de siki ve sert olmuyor. Ama emerken luk luk cekisinden sutumun.oldugunu anliyorum. Bir de oglumun agzini gorunce kendiliginden damliyorKızlar benim göğüslerim artık çok sert olmuyor yani dolmuyor gibi sütüm var ama geliyor. Sütüm mü azaldı acaba
Evet verem ağır deniliyor bize verem yapılmadı iki bacaktan yapıldı yirmi bebek toplaninca verem yapılacakmış sağlık ocağından arayacaklar. Ateslenirse öyle çok ağlarsa ağrısı varsa vermek lazım, biraz huysuzlaninca çok mecbur kalmadıkça vermem dedim sadece. Büyük oğlumda hiçbir aşıda vermemiştim öyle büyük huysuzluklari olmamıştı, inşallah bundada gerek olmazAynen canım 2 yaşında acayip bir özgüven yükleniyor kendi kararları olsun istiyorsevilecekse kendi izin veriyor tabi bu durum birazda ailenin yaklaşımıyla yetistirmesiyle ilgili...
Genel aşılar için söyleniyor ama verem ve menenjit bence ayrı çünkü iki asida inatçı ateş yapabiliyor. Ben kızımda kullandım. Ağrısı varken ilaç vermemek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
İstediğimiz vücuda kavuşmadan 2.ye Hamile kalmakta var
Sıka sıka diş kalmayacak yakında bendeBiri ikinci mi dedibu yuzden hemen pesinden yapmak mantikli. Esime cok dedim de yok istemedi. Hem 2 yasindan sonra o kadar cok arkadas istiyorlar ki, surekli oyun oynamak zorunda kaliyorsun ya da park... Arti suanda buyugun yuku yok ama mesela kizimin gosterisine katilamadim bugun. Onun disinda biz rahatliga o kadar alismisiz ki sabrimiz az o yuzden... Kilo sorunu da yanina kar, bireysel seylerde hic girmiyorum. Disini sikip pespese yapmak lazim kardes dusunuluyorsa...
Ben verdim ağrı kesici, ağrı çektiğini düşünmek benim canımı yakıyor çünkü. Umarım gerek kalmaz tabi..Evet verem ağır deniliyor bize verem yapılmadı iki bacaktan yapıldı yirmi bebek toplaninca verem yapılacakmış sağlık ocağından arayacaklar. Ateslenirse öyle çok ağlarsa ağrısı varsa vermek lazım, biraz huysuzlaninca çok mecbur kalmadıkça vermem dedim sadece. Büyük oğlumda hiçbir aşıda vermemiştim öyle büyük huysuzluklari olmamıştı, inşallah bundada gerek olmaz
Dogru diosunuz ya o zaman da biter insanSıka sıka diş kalmayacak yakında bende
Ben verdim ağrı kesici, ağrı çektiğini düşünmek benim canımı yakıyor çünkü. Umarım gerek kalmaz tabi..
Evettt emerken dudaklarının kenarlarında oluyor bazenCekim gucleri arttigi icin eskisi kadar benim de siki ve sert olmuyor. Ama emerken luk luk cekisinden sutumun.oldugunu anliyorum. Bir de oglumun agzini gorunce kendiliginden damliyor
Aaa super,fotografini atar misin? Komsumuz eczaci isteteyim ben de.Ayy cok rahatsiz ettim seni kusura bakmaEczaneden cnm
Olabilir canım bir bakalım eşimle de konuşayım da, çocuk gazlanıp ağladıkça düzenli vermiyor musun diye oda bana kızıyor, bizim ufaklığın huysuzluğundan evde gergin bir ortam oluştu. Bizimki hiç gözünü açıp normal şöyle bir durmuyor ya alıyor ya emiyor ya bağırıyor ya uyuyor. Normal şöyle bir durup etrafına bakılmıyor böyle nasıl geçecek bilmiyorum.Her şeyi kesmeyi denesen ? Gaz ilaçları daha fazla dolaşım yapıyor ve daha fazla rahatsız ediyor. Ben her şeyi kesince rahatladim. Probiyotik devam ettim sadece. Şuan onu da vermiyorum bitince tekrar almadim.
Emmek isteyecek ama süt gelmeyecek basıyor çığlığı bizimki de.Ben de kendim kestim. Benim bazen bir saatlik toplantim oluyor. O zaman biberona sut sagiyorum o sekilde. Yoksa istediginde yoksa sut vay halimize... Durum bizde de ayni maalesef... Disari cikmak da istemiyorum, surekli meme olunca eziyet disarisi
Bizimki de ağlayarak gözünü açıyor aynı sizin gibi. Bi aç gül çevrene bakın dimi ama yokOlabilir canım bir bakalım eşimle de konuşayım da, çocuk gazlanıp ağladıkça düzenli vermiyor musun diye oda bana kızıyor, bizim ufaklığın huysuzluğundan evde gergin bir ortam oluştu. Bizimki hiç gözünü açıp normal şöyle bir durmuyor ya alıyor ya emiyor ya bağırıyor ya uyuyor. Normal şöyle bir durup etrafına bakılmıyor böyle nasıl geçecek bilmiyorum.
Canım hatırlıyorum sen zaten az kilo almıştın, bir de emziriyorsun kendine biraz zaman ver tam olarak organların eski yerine geçmesi bile bir yılı buluyor muş, daha ne kadar oldu bebiş dualı üç ay falan bir geçsin bakalım bence tam bir yıla hiçbir şey yapmasan bile kalmaz fazla kg merak etme boşuna hiç strese girmeBen de tayt falan giyiyorsam okey ama pijamalarla kendimi patates gibi hissediyorumGeldikleri gibi gidecekler ama önce biraz motivasyon lazım bize
İlk oğlum hiç böyle değildi, hele bizim bir de özellikle gece çok kötü neredeyse hiç doğru düzgün şöyle bir 1 saat kesintisiz uykusu yok.Bizimki de ağlayarak gözünü açıyor aynı sizin gibi. Bi aç gül çevrene bakın dimi ama yok
Ben de boya aldım kendim boyacağım, duşa bile zor giriyorum ya iğrenç oldum vallahi. kuaföre falan gidebilecek durumda değilim bebek bir aylık oldu bir aylık ortalama uyku saatime baktım akıllı saatim tutuyor günlük 3 saat. Yani bir aydır ortalama 3 saat uyku ile geçirmişim dün baktım 1,5 saatti, şimdi ben böyle bir durumda nasıl kuaföre gideyim? Vakit bulursam dursa zaten uyumak istiyorum.Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.
İşte ben de aynı durumdayım canım tam bir aylık olduk, bir aylık ortalama uykum günde 3 saat. Dün falan 1,5 saat uyumuşum, senin bu şurubun içeriğine baktım benim kullandığım gripe watera çok benziyor, ben onda gazda pek bir fayda görmedim. Kakaya gelince çok gazlı olduğundan sanırım ne zaman altını açsam mutlaka kaka oluyordu, bir gündür falan yok kaka, büyüdüğü için mi anlamadım. Ama iki gündür gerçekten daha da kötü gece hepten uyumaz oldu büyüme atağı nda mı bir şeyim var anlayamadım. Ben gaz için bir de bir kutu simiticon bitirdim, aynı anda gripe water da kullandık ama hala aynıCok zor gercekten, Allah dayanma gucu versin. Evet canim gaz ve Kaka yapamama icin ... Dene bir istersen... Ben de suan deniyorum. 1 ay oldu gaz sorunu tavan yapti
Kucuk aile olarak mi gittiniz? Bebeginize bakan biri var miydi? 3 cocukla zor olmadi mi? Biri bebek oluncaBen de cok istiyorum da bebekle zor olur diye tirsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?