2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya bebeğimin altını açarken çatlayacak gibi ağlıyor ne yapabilirim bilmiyorum, nefret ediyor tıkanıyor ağlamaktan
Benim oğlum da öyle maalesef, bezinin açılmasından nefret ediyor.
Nasıl aceleyle değiştiriyorum biri görse, bu kadın kafayı yemiş der.
Ben doğduğundan beri kullanıyorum, hastanede bebek hemşiresi söylemişti gaz sancısı için.
Ben günde 1 veriyorum sancısızsa, ama sıkıntısı varsa günde 3 , 1 cay kaşığı

Benim ilk dogumumda baya baya hissizlik vardi.Kasirken falan bir degisikti. Şimdi oyle elleyince o hissizlik yok. Hissizlik beni rahatsiz ediyordu.

Benimki cok usuyo çenesi titriyor kiyamiyorum cok tutamiyorum karninida elletmiyor zaten agliyor 1 dkda yikayip cikartiyorum
Canim isiticiyi acmiyor.musunuz. Benim ev merkezi sicak olsa da ben isiticiyi aciyorum banyoyu hamama ceviriyorum rahat rahat yikiyorum. Kiyafetini bile orda giydiriyorum.

Bazı bedeller ödenecek kadınların çilesi bitmez cidden tam istediğimiz vücuda kavuştuk deriz ikinciye hamile kalırız
Biri ikinci mi dedi bu yuzden hemen pesinden yapmak mantikli. Esime cok dedim de yok istemedi. Hem 2 yasindan sonra o kadar cok arkadas istiyorlar ki, surekli oyun oynamak zorunda kaliyorsun ya da park... Arti suanda buyugun yuku yok ama mesela kizimin gosterisine katilamadim bugun. Onun disinda biz rahatliga o kadar alismisiz ki sabrimiz az o yuzden... Kilo sorunu da yanina kar, bireysel seylerde hic girmiyorum. Disini sikip pespese yapmak lazim kardes dusunuluyorsa...

Aynen canım 2 yaşında acayip bir özgüven yükleniyor kendi kararları olsun istiyor sevilecekse kendi izin veriyor tabi bu durum birazda ailenin yaklaşımıyla yetistirmesiyle ilgili...
Genel aşılar için söyleniyor ama verem ve menenjit bence ayrı çünkü iki asida inatçı ateş yapabiliyor. Ben kızımda kullandım. Ağrısı varken ilaç vermemek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.
Bazı bedeller ödenecek kadınların çilesi bitmez cidden tam istediğimiz vücuda kavuştuk deriz ikinciye hamile kalırız
İstediğimiz vücuda kavuşmadan 2.ye Hamile kalmakta var

Kızlar benim göğüslerim artık çok sert olmuyor yani dolmuyor gibi sütüm var ama geliyor. Sütüm mü azaldı acaba
Cekim gucleri arttigi icin eskisi kadar benim de siki ve sert olmuyor. Ama emerken luk luk cekisinden sutumun.oldugunu anliyorum. Bir de oglumun agzini gorunce kendiliginden damliyor

Evet verem ağır deniliyor bize verem yapılmadı iki bacaktan yapıldı yirmi bebek toplaninca verem yapılacakmış sağlık ocağından arayacaklar. Ateslenirse öyle çok ağlarsa ağrısı varsa vermek lazım, biraz huysuzlaninca çok mecbur kalmadıkça vermem dedim sadece. Büyük oğlumda hiçbir aşıda vermemiştim öyle büyük huysuzluklari olmamıştı, inşallah bundada gerek olmaz

Sıka sıka diş kalmayacak yakında bende
Ben verdim ağrı kesici, ağrı çektiğini düşünmek benim canımı yakıyor çünkü. Umarım gerek kalmaz tabi..

Sıka sıka diş kalmayacak yakında bende

Ben verdim ağrı kesici, ağrı çektiğini düşünmek benim canımı yakıyor çünkü. Umarım gerek kalmaz tabi..
Dogru diosunuz ya o zaman da biter insan yani her turlu yuruyene kadar zor ya bebek sukur saglikli olsunlar da...

Kızlar bebeklerinize mama verme düzeniniz var mı? Yoksa ne zaman doymuyorsa mı veriyorsunuz.
Benimki 2 memeyi 1 saat bile emse , üstüne mama versem yok demiyor. Ne yapayım sizce

Cekim gucleri arttigi icin eskisi kadar benim de siki ve sert olmuyor. Ama emerken luk luk cekisinden sutumun.oldugunu anliyorum. Bir de oglumun agzini gorunce kendiliginden damliyor
Evettt emerken dudaklarının kenarlarında oluyor bazen evet luk luk çişli bez kilo alımı herşey normal ilerliyor. Ama sağdığım süt az olunca üzülüyorum ama emdikten sonra sağmamla alakalı diye düşünmek istiyorum

Her şeyi kesmeyi denesen ? Gaz ilaçları daha fazla dolaşım yapıyor ve daha fazla rahatsız ediyor. Ben her şeyi kesince rahatladim. Probiyotik devam ettim sadece. Şuan onu da vermiyorum bitince tekrar almadim.
Olabilir canım bir bakalım eşimle de konuşayım da, çocuk gazlanıp ağladıkça düzenli vermiyor musun diye oda bana kızıyor, bizim ufaklığın huysuzluğundan evde gergin bir ortam oluştu. Bizimki hiç gözünü açıp normal şöyle bir durmuyor ya alıyor ya emiyor ya bağırıyor ya uyuyor. Normal şöyle bir durup etrafına bakılmıyor böyle nasıl geçecek bilmiyorum.

Ben de kendim kestim. Benim bazen bir saatlik toplantim oluyor. O zaman biberona sut sagiyorum o sekilde. Yoksa istediginde yoksa sut vay halimize... Durum bizde de ayni maalesef... Disari cikmak da istemiyorum, surekli meme olunca eziyet disarisi
Emmek isteyecek ama süt gelmeyecek basıyor çığlığı bizimki de.

Bizimki de ağlayarak gözünü açıyor aynı sizin gibi. Bi aç gül çevrene bakın dimi ama yok

Ben de tayt falan giyiyorsam okey ama pijamalarla kendimi patates gibi hissediyorum Geldikleri gibi gidecekler ama önce biraz motivasyon lazım bize
Canım hatırlıyorum sen zaten az kilo almıştın, bir de emziriyorsun kendine biraz zaman ver tam olarak organların eski yerine geçmesi bile bir yılı buluyor muş, daha ne kadar oldu bebiş dualı üç ay falan bir geçsin bakalım bence tam bir yıla hiçbir şey yapmasan bile kalmaz fazla kg merak etme boşuna hiç strese girme

Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.
Ben de boya aldım kendim boyacağım, duşa bile zor giriyorum ya iğrenç oldum vallahi. kuaföre falan gidebilecek durumda değilim bebek bir aylık oldu bir aylık ortalama uyku saatime baktım akıllı saatim tutuyor günlük 3 saat. Yani bir aydır ortalama 3 saat uyku ile geçirmişim dün baktım 1,5 saatti, şimdi ben böyle bir durumda nasıl kuaföre gideyim? Vakit bulursam dursa zaten uyumak istiyorum.

Cok zor gercekten, Allah dayanma gucu versin. Evet canim gaz ve Kaka yapamama icin ... Dene bir istersen... Ben de suan deniyorum. 1 ay oldu gaz sorunu tavan yapti
İşte ben de aynı durumdayım canım tam bir aylık olduk, bir aylık ortalama uykum günde 3 saat. Dün falan 1,5 saat uyumuşum, senin bu şurubun içeriğine baktım benim kullandığım gripe watera çok benziyor, ben onda gazda pek bir fayda görmedim. Kakaya gelince çok gazlı olduğundan sanırım ne zaman altını açsam mutlaka kaka oluyordu, bir gündür falan yok kaka, büyüdüğü için mi anlamadım. Ama iki gündür gerçekten daha da kötü gece hepten uyumaz oldu büyüme atağı nda mı bir şeyim var anlayamadım. Ben gaz için bir de bir kutu simiticon bitirdim, aynı anda gripe water da kullandık ama hala aynı

Kucuk aile olarak mi gittiniz? Bebeginize bakan biri var miydi? 3 cocukla zor olmadi mi? Biri bebek olunca Ben de cok istiyorum da bebekle zor olur diye tirsiyorum

Evet küçük aile olarak gittik, kimse yoktu. Oğlum da dedi anne bakıcı bulsak da bebeğe baksa Havuzlarda kadın erkek ayrıydı, öyle olunca kızım benle oğlum babasıyla gitmeliydi. Bir kez kızımla baş başa gittik eşim bebeğe baktı oğlan odadaki küvette oynadı. İki kez de bebeği poşeti ile yanıma aldım, kızımla dönüşümlü baktık; ben saunadayken filan uyuyordu. Ilık bir ortamda arabasında kaldı ablasıyla beraber. Tabi benim durumlar 10-15 dk arası ancak sıcak su ve yüzmek iyi geldi, daha da olsa iyi olurdu ama buna şükür.
Canım biz evlendiğinizden beri ailemizden uzakta ve seyahat etmeye alışmışız. O nedenle valiz hazırlamak, organize olmak konularında biraz pratikleştik artık. Çok az eşya aldım yanımızda; herkesin günlük giyeceklerini ayarladıktan sonra gerisi kolay. Bi tek bahar ayı olduğu için tişört de alıyorsun mont da..biraz o kalabalık etti. Bebek zaten bizle yatıyor sorun olmadı. Arabada ağlasa da ben yanındayım sakinleştirebildim, büyüklerin susmamalarından kötü değildi
Heryere bebek arabasıyla gidiyorsun zaten, bir kere orman gezisi yaptık onda da slinge koydum çok rahat ettik uyudu epey.
Öyle işte canım, her şeyden önce bi değişiklik oldu. Çocuklar gebelikti doğumdu derken bir yere çıkamamışlardı onlar için iyi oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…