2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.

Ben saç kesim takvimini takip ediyorum, perşembe kendim keseceğim inşallah. Şuan baya uzadı, çok kısaltmadan 3-4 cm kadar

Kızlar bebeklerinize mama verme düzeniniz var mı? Yoksa ne zaman doymuyorsa mı veriyorsunuz.
Benimki 2 memeyi 1 saat bile emse , üstüne mama versem yok demiyor. Ne yapayım sizce

Niye mama veresin ki canım, midesi büyümesin. Meme ne zaman isterse evet ama mamanın saat aralığı olmalı bence.

Ben ne zaman isterse veriyorum; hatta aldığını gördüğüm anda veriyorum malum meme reddi

Kızlar bebeklerinize mama verme düzeniniz var mı? Yoksa ne zaman doymuyorsa mı veriyorsunuz.
Benimki 2 memeyi 1 saat bile emse , üstüne mama versem yok demiyor. Ne yapayım sizce
Bn açlık krizine girmeden önlem almak için dünden beri sabah ve gece yatmadan veriyorum. Yoksa göğsümde süt kalmiyo açlıktan uyumadigi için sürekli memede kaliyo.
Eğer sabah vermezsem gün içinde çok aç kaldigindan daha fazla mama istiyo. Şimdilik böyle Sütüm artınca sabahları kesicem inşallah

Kesinle yazdiklarinizdan pratik biri oldugunuz belli ... Ne guzel ohh miss olmus benim canim da o kadar cok kamp istiyor ki ... Ama suan pek mumkun degil. Bir yasina falan gelmeli sanki. Kizim 3 yasinda iken gitmistik harikaydi. Ancak otel olur simdi... Gaz sorunu olunca tabii otel de yalan oluyor. Bizi otelden atarlar valla

Olsun halledersin, artık daha tecrübelisin ağlarsa da kucağına alırsın, neyle sakinleşiyorsa onu yaparsın. Koca koca çocukların bangır bangır telefonda izledikleri videoları biz dinliyoruz ama kimin ne demeye hakkı var

Vallahi dogru Ben gebeyken gittigim son kontrolde bebekli bir kadin geldi. Birinin yaninda gelmis. Bebegi 6 aylik falan, acmis tren geldi hos geldi son ses tum hastane dinledi, bitiyor bir daha basliyor... Sinir olduk...umrumda degil Kadin cocugu aptal etmis resmen

Canim isiticiyi acmiyor.musunuz. Benim ev merkezi sicak olsa da ben isiticiyi aciyorum banyoyu hamama ceviriyorum rahat rahat yikiyorum. Kiyafetini bile orda giydiriyorum.
Bugun actim isiticiyi ne bilim ev sicak diye aklimiza gelmemisti baya yüzdük kuvetinin icinde:)))

Aynen suan biogaia sapsimplex ve aguline veriyorum bakalim agulineya bugun basladim eczaci hepsini verebilirsiniz dedi
Cok degil mi sen de sonuclarini yazar misin? Ben de doktora attim bakalim onaylarsa komsu eczaneden hemen istetecegin

Sağlıklı bir kafa ile çocuk büyütebilmem için kendime zaman ayirabilmem lazım. Tek çocuk ile bile bu kadar zorken arka arkaya iki minik benim için çooook zor olur Bilinçli olarak imkansiz ama Allah verirse boynumuz kildan ince deriz Şimdilik tüm enerjimi Ekin e verip belirli bir yaşa kadar çok iyi ilgilenip mutlu bir bebek olması için çabalamak ilk hedefim. En az 3 yaş kalbimde yatan 4 yaş. Allah nasip ederse 34 yaşımda denerim diye düşünüyorum En azindan artik iyice kendini ifade edip iyi kötü kendine yetebilmeye başlayacağı bir yaş dilimi olur.
İstediğimiz vücuda kavuşmadan 2.ye Hamile kalmakta var
Ağzını hayra aç kız
Verem aşısı benim kızımın huyunu değiştirdi 4-5 gün resmen bi acayip oldu çocuk daha yeni kendine geldi
Sıka sıka diş kalmayacak yakında bende

Ben verdim ağrı kesici, ağrı çektiğini düşünmek benim canımı yakıyor çünkü. Umarım gerek kalmaz tabi..
Her tezin bir anti tezi mutlaka oluyor. Çocuk öyle acı ile ağlarken insan antikor düşünmüyor
Duruma göre canım genelde akşamları veriyorum ben sütüm mü azalıyor daha mı çok emmek istiyor bilmiyorum ama akşamları istiyor ben de takviye veriyorum emzirdikten sonra
Doğumdan sonra vücudum çok saldı kuzum aslında rakamlardan ziyade vücudumdaki o hantallik beni rahatsiz eden 1 sene beklemem imkansiz işe başlayınca aktif spor yapmam çok zor olacak anca yürüyüş yapabilirim o yüzden 3 ay reformer yapmak istiyorum. Yoksa acelem yok beklerdim ama çalışma hayatini biliyorsun eve nasil geldigimizi bilmiyoruz doktorumu aradim bugün 3 ay dolsun başla dedi. 2 haftaya baslicam inşallah kaydimi yaptırdım hem kafa olarakta iyi gelir bana çok bunaldigimi hissediyorum

Canim isiticiyi acmiyor.musunuz. Benim ev merkezi sicak olsa da ben isiticiyi aciyorum banyoyu hamama ceviriyorum rahat rahat yikiyorum. Kiyafetini bile orda giydiriyorum.
Ben de önceden suyu hazırlıyorum kabaca ısınmış oluyor arkasına fön makinası ile ortamı 3-4 dk ısıtıyorum sıcaklık epey ideal oluyor ama evde kombi sürekli açık.
Aklınızda olsun giydirirken biz fön makinası tutuyoruz epey uzaktan üstüne çok seviyor ve mayışıyor, o süreçte masaj krem giyinme hepsini yapıyorum.
Eğer bebekleriniz banyo sonrası kıyafette ağlıyorsa deneyin isterseniz
Banyoda giydiriyorum bu Arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…