Ben geçen gün kendim kestim saçlarımı. O kadar bunaldım ki aldım makası kestim. Kuaföre gidemiyorum şuan bizimki ben yanından ayrılınca basıyor yaygarayı. En azından bir süre idare eder saçım.
Kızlar bebeklerinize mama verme düzeniniz var mı? Yoksa ne zaman doymuyorsa mı veriyorsunuz.
Benimki 2 memeyi 1 saat bile emse , üstüne mama versem yok demiyor. Ne yapayım sizce
Ahahah dirsegini yakmiyosa o da yanmaz merak etmeOzamanda basio yaygarayi yaktim saniom :)
Bn açlık krizine girmeden önlem almak için dünden beri sabah ve gece yatmadan veriyorum. Yoksa göğsümde süt kalmiyo açlıktan uyumadigi için sürekli memede kaliyo.Kızlar bebeklerinize mama verme düzeniniz var mı? Yoksa ne zaman doymuyorsa mı veriyorsunuz.
Benimki 2 memeyi 1 saat bile emse , üstüne mama versem yok demiyor. Ne yapayım sizce
Rica ederim. Hic sorun degil. Attim bile ...Aaa super,fotografini atar misin? Komsumuz eczaci isteteyim ben de.Ayy cok rahatsiz ettim seni kusura bakma
Ayy Allah razi olsun,biogaia veriyorum ama pek ise yaradigi yok,insallah bu ise yarar.Rica ederim. Hic sorun degil. Attim bile ...
Kesinle yazdiklarinizdan pratik biri oldugunuz belli ... Ne guzel ohh miss olmusEvet küçük aile olarak gittik, kimse yoktu. Oğlum da dedi anne bakıcı bulsak da bebeğe baksaHavuzlarda kadın erkek ayrıydı, öyle olunca kızım benle oğlum babasıyla gitmeliydi. Bir kez kızımla baş başa gittik eşim bebeğe baktı oğlan odadaki küvette oynadı. İki kez de bebeği poşeti ile yanıma aldım, kızımla dönüşümlü baktık; ben saunadayken filan uyuyordu. Ilık bir ortamda arabasında kaldı ablasıyla beraber. Tabi benim durumlar 10-15 dk arası ancak sıcak su ve yüzmek iyi geldi, daha da olsa iyi olurdu ama buna şükür.
Canım biz evlendiğinizden beri ailemizden uzakta ve seyahat etmeye alışmışız. O nedenle valiz hazırlamak, organize olmak konularında biraz pratikleştik artık. Çok az eşya aldım yanımızda; herkesin günlük giyeceklerini ayarladıktan sonra gerisi kolay. Bi tek bahar ayı olduğu için tişört de alıyorsun mont da..biraz o kalabalık etti. Bebek zaten bizle yatıyor sorun olmadı. Arabada ağlasa da ben yanındayım sakinleştirebildim, büyüklerin susmamalarından kötü değildi
Heryere bebek arabasıyla gidiyorsun zaten, bir kere orman gezisi yaptık onda da slinge koydum çok rahat ettik uyudu epey.
Öyle işte canım, her şeyden önce bi değişiklik oldu. Çocuklar gebelikti doğumdu derken bir yere çıkamamışlardı onlar için iyi oldu çok şükür
Kesinle yazdiklarinizdan pratik biri oldugunuz belli ... Ne guzel ohh miss olmusbenim canim da o kadar cok kamp istiyor ki ... Ama suan pek mumkun degil. Bir yasina falan gelmeli sanki. Kizim 3 yasinda iken gitmistik harikaydi. Ancak otel olur simdi... Gaz sorunu olunca tabii otel de yalan oluyor. Bizi otelden atarlar valla
Olsun halledersin, artık daha tecrübelisinağlarsa da kucağına alırsın, neyle sakinleşiyorsa onu yaparsın. Koca koca çocukların bangır bangır telefonda izledikleri videoları biz dinliyoruz ama kimin ne demeye hakkı var
Bugun actim isiticiyi ne bilim ev sicak diye aklimiza gelmemisti baya yüzdük kuvetinin icinde:)))Canim isiticiyi acmiyor.musunuz. Benim ev merkezi sicak olsa da ben isiticiyi aciyorum banyoyu hamama ceviriyorum rahat rahat yikiyorum. Kiyafetini bile orda giydiriyorum.
Aynen suan biogaia sapsimplex ve aguline veriyorum bakalim agulineya bugun basladim eczaci hepsini verebilirsiniz dediAyy Allah razi olsun,biogaia veriyorum ama pek ise yaradigi yok,insallah bu ise yarar.
Cok degil miAynen suan biogaia sapsimplex ve aguline veriyorum bakalim agulineya bugun basladim eczaci hepsini verebilirsiniz dedi
Cok iyi yapmissin canim havalar isinsa da bir sure ac biz bile su dokmedigimizde hemen usuyebiliyoruz bebisin usutmesin gazlanmasinBugun actim isiticiyi ne bilim ev sicak diye aklimiza gelmemisti baya yüzdük kuvetinin icinde:)))
Sağlıklı bir kafa ile çocuk büyütebilmem için kendime zaman ayirabilmem lazım. Tek çocuk ile bile bu kadar zorken arka arkaya iki minik benim için çooook zor olurBiri ikinci mi dedibu yuzden hemen pesinden yapmak mantikli. Esime cok dedim de yok istemedi. Hem 2 yasindan sonra o kadar cok arkadas istiyorlar ki, surekli oyun oynamak zorunda kaliyorsun ya da park... Arti suanda buyugun yuku yok ama mesela kizimin gosterisine katilamadim bugun. Onun disinda biz rahatliga o kadar alismisiz ki sabrimiz az o yuzden... Kilo sorunu da yanina kar, bireysel seylerde hic girmiyorum. Disini sikip pespese yapmak lazim kardes dusunuluyorsa...
Ağzını hayra aç kızİstediğimiz vücuda kavuşmadan 2.ye Hamile kalmakta var
Verem aşısı benim kızımın huyunu değiştirdi 4-5 gün resmen bi acayip oldu çocuk daha yeni kendine geldiEvet verem ağır deniliyor bize verem yapılmadı iki bacaktan yapıldı yirmi bebek toplaninca verem yapılacakmış sağlık ocağından arayacaklar. Ateslenirse öyle çok ağlarsa ağrısı varsa vermek lazım, biraz huysuzlaninca çok mecbur kalmadıkça vermem dedim sadece. Büyük oğlumda hiçbir aşıda vermemiştim öyle büyük huysuzluklari olmamıştı, inşallah bundada gerek olmaz
Her tezin bir anti tezi mutlaka oluyor. Çocuk öyle acı ile ağlarken insan antikor düşünmüyorSıka sıka diş kalmayacak yakında bende
Ben verdim ağrı kesici, ağrı çektiğini düşünmek benim canımı yakıyor çünkü. Umarım gerek kalmaz tabi..
Duruma göre canım genelde akşamları veriyorum ben sütüm mü azalıyor daha mı çok emmek istiyor bilmiyorum ama akşamları istiyor ben de takviye veriyorum emzirdikten sonraKızlar bebeklerinize mama verme düzeniniz var mı? Yoksa ne zaman doymuyorsa mı veriyorsunuz.
Doğumdan sonra vücudum çok saldı kuzum aslında rakamlardan ziyade vücudumdaki o hantallik beni rahatsiz edenCanım hatırlıyorum sen zaten az kilo almıştın, bir de emziriyorsun kendine biraz zaman ver tam olarak organların eski yerine geçmesi bile bir yılı buluyor muş, daha ne kadar oldu bebiş dualı üç ay falan bir geçsin bakalım bence tam bir yıla hiçbir şey yapmasan bile kalmaz fazla kg merak etme boşuna hiç strese girme
Benimki de yarin tam 1 aylik olacakSelam herkese
Hızlıca neler yapıyorsunuz bakmaya çalışıyorum benim kızım bugün tam bir aylık oldu
Şükür
Ben de önceden suyu hazırlıyorum kabaca ısınmış oluyor arkasına fön makinası ile ortamı 3-4 dk ısıtıyorum sıcaklık epey ideal oluyor ama evde kombi sürekli açık.Canim isiticiyi acmiyor.musunuz. Benim ev merkezi sicak olsa da ben isiticiyi aciyorum banyoyu hamama ceviriyorum rahat rahat yikiyorum. Kiyafetini bile orda giydiriyorum.
He he buna çok güldümHergün bir yeni huy köşemizde bugün; kundak sevmiyoruz boğuluyomuş gibi kafayı kaldırmaya çalışıyoruz ellermizi çıkartıyoruzinanılmaz ya nnasıl üstünü örtüp uyutcam ben bu kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?