Clausthaler canım. Metro market teBu maltin adi neydi ? E bebekteki ne iğrenç biseydir ya pekmezli suyun içine mayayi basmışlar gibi bi tadı var
Tek basina bu söylediklerini yapmak en az 3 kol 4 bacak lazim bana hahahahahahaBen de önceden suyu hazırlıyorum kabaca ısınmış oluyor arkasına fön makinası ile ortamı 3-4 dk ısıtıyorum sıcaklık epey ideal oluyor ama evde kombi sürekli açık.
Aklınızda olsun giydirirken biz fön makinası tutuyoruz epey uzaktan üstüne çok seviyor ve mayışıyor, o süreçte masaj krem giyinme hepsini yapıyorum.
Eğer bebekleriniz banyo sonrası kıyafette ağlıyorsa deneyin isterseniz
Banyoda giydiriyorum bu Arada
Canim fon makinasinin bi zarari vardi. Sanirim kalp damarla ilgiliydi ama hatirlayamadim. Bir arastirin isterseniz... Emin olamadim ama bebek olunca yazmak istedim genede...Ben de önceden suyu hazırlıyorum kabaca ısınmış oluyor arkasına fön makinası ile ortamı 3-4 dk ısıtıyorum sıcaklık epey ideal oluyor ama evde kombi sürekli açık.
Aklınızda olsun giydirirken biz fön makinası tutuyoruz epey uzaktan üstüne çok seviyor ve mayışıyor, o süreçte masaj krem giyinme hepsini yapıyorum.
Eğer bebekleriniz banyo sonrası kıyafette ağlıyorsa deneyin isterseniz
Banyoda giydiriyorum bu Arada
Canim malt oranı yüzde kaç bakip yazabilir misin sana zahmetClausthaler canım. Metro market te
Doğrudur ben pek kullanmıyorum ama duşta çok uzaktan tutuyoruz gene de bakarım ama teşekkür ederimCanim fon makinasinin bi zarari vardi. Sanirim kalp damarla ilgiliydi ama hatirlayamadim. Bir arastirin isterseniz... Emin olamadim ama bebek olunca yazmak istedim genede...
Evet ben eşimle yapıyorumTek basina bu söylediklerini yapmak en az 3 kol 4 bacak lazim bana hahahahahaha
Solomon baby kullanıyorum ben.Kizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım
Anne sütü ile besleniyorlar 10-12 güne kadar yapmayabilir. Ama 5-6.gunde bizim doktor müdahale ediyor. Bagirsaklar güçlenince besinlerin emilimi artıyor ve kaka sıklığı azalıyor canım.Kızlar bir aylık bebeğin kaç gün kaka yapmaması normal? Bizimki günde on kere ne zaman altını açsam kaka yapıyordu, ilk defa dün hiç kaka yapmadı bu saate kadar biraz şaşırdım ne kadar süre beklemek gerekiyor?
Solomon baby kullanıyorum ben.
Anne sütü ile besleniyorlar 10-12 güne kadar yapmayabilir. Ama 5-6.gunde bizim doktor müdahale ediyor. Bagirsaklar güçlenince besinlerin emilimi artıyor ve kaka sıklığı azalıyor canım.
Memnun musun canım peki
Demek ki bağırsakları güçleniyor…ayyy bunu duyduğuma sevindim inşallah gazı da azalırSolomon baby kullanıyorum ben.
Anne sütü ile besleniyorlar 10-12 güne kadar yapmayabilir. Ama 5-6.gunde bizim doktor müdahale ediyor. Bagirsaklar güçlenince besinlerin emilimi artıyor ve kaka sıklığı azalıyor canım.
Kullanımı kolay mi peki canım tek başına takip çıkabilirim değil mi desteğe ihtiyaç duymadanSolomon baby kullanıyorum ben.
Ay o gaz bir an önce bitsin diye her gün dua ediyorum resmen....Demek ki bağırsakları güçleniyor…ayyy bunu duyduğuma sevindim inşallah gazı da azalır
Ben kızımda almıştım kanguruyu. Tüm ev işlerimi ondayken yaptım. Takip disarda dolaştım çok fazla. Şimdide aynı kanguruyu kullanıyorum. Şöyle diyim, haftanın 2 günü kızımı jimnastiğe götürüyorum, salonda kanguruda çocuk kızımla etkinlik yapıyoruzKullanımı kolay mi peki canım tek başına takip çıkabilirim değil mi desteğe ihtiyaç duymadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?