2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Tek basina bu söylediklerini yapmak en az 3 kol 4 bacak lazim bana hahahahahaha

Canim fon makinasinin bi zarari vardi. Sanirim kalp damarla ilgiliydi ama hatirlayamadim. Bir arastirin isterseniz... Emin olamadim ama bebek olunca yazmak istedim genede...

Canim fon makinasinin bi zarari vardi. Sanirim kalp damarla ilgiliydi ama hatirlayamadim. Bir arastirin isterseniz... Emin olamadim ama bebek olunca yazmak istedim genede...
Doğrudur ben pek kullanmıyorum ama duşta çok uzaktan tutuyoruz gene de bakarım ama teşekkür ederim

Libalaks lavman aldim arkadaslar baska carem kalmamisti bebem cok aci cekiyordu biraz sıktım popisine baya kaka yapti kendisi mumkun degil yapamazdı baya sert. Kabiz olan bebelerinize ne yapiyorsunuz siz mamasina falab zeytinyagi koydum ama yok cikaramadi. 3 yada 5 gun beklesek sizce kendi yaparmiydi?? Yani sürekli ben kakasini yaptiramamki

Kizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım

Kızlar bir aylık bebeğin kaç gün kaka yapmaması normal? Bizimki günde on kere ne zaman altını açsam kaka yapıyordu, ilk defa dün hiç kaka yapmadı bu saate kadar biraz şaşırdım ne kadar süre beklemek gerekiyor?

Kizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım
Solomon baby kullanıyorum ben.
Anne sütü ile besleniyorlar 10-12 güne kadar yapmayabilir. Ama 5-6.gunde bizim doktor müdahale ediyor. Bagirsaklar güçlenince besinlerin emilimi artıyor ve kaka sıklığı azalıyor canım.

Demek ki bağırsakları güçleniyor…ayyy bunu duyduğuma sevindim inşallah gazı da azalır

Kullanımı kolay mi peki canım tek başına takip çıkabilirim değil mi desteğe ihtiyaç duymadan

Kızlar selam nasılsınız bebişleriniz nasıl ? Benim minik sincap bugün hiç kaka yapmadı,sadece anne sütü alıyor böyle bi durum başınıza geldimi ? Çok huzursuz uykuya geçemiyor gaz masajı vs hepsini denedim zaten biogaia ve sab simplex kullanıyorum düzenli ama ona rağmen bugün hiç kaka yapamadı

Demek ki bağırsakları güçleniyor…ayyy bunu duyduğuma sevindim inşallah gazı da azalır
Ay o gaz bir an önce bitsin diye her gün dua ediyorum resmen....
Kullanımı kolay mi peki canım tek başına takip çıkabilirim değil mi desteğe ihtiyaç duymadan
Ben kızımda almıştım kanguruyu. Tüm ev işlerimi ondayken yaptım. Takip disarda dolaştım çok fazla. Şimdide aynı kanguruyu kullanıyorum. Şöyle diyim, haftanın 2 günü kızımı jimnastiğe götürüyorum, salonda kanguruda çocuk kızımla etkinlik yapıyoruz alışverişte parka evde çok aktif kullanıyorum. Çift yönlü kullanım olması çok avantajlı yeni doğan aparatı da var. Yeni dogandayken içine ufak yastık gibi onu koyup o şekilde takiyorum( bel kemerini takip yastığı yerleştirip daha sonra çocuğu koyuyorum ve omuz kemerlerinizi takip hemen arkadan kemeri takıyorum.) Biraz daha büyüdüğünde yüzü dışa doğru da kullanabiliyorsunuz. Kafa desteği ve baş rüzgarları da var. Mesela bayramda annemleri yazlikta ziyarete gittik. Sahile indik kızla. Rüzgar vardı hemen rüzgarları kafa kısmına taktım.nefes almasında bir sorun yaşamadım hiç.
İlk takarken biraz zorlanabilirsin. Bel ve omuz ayarlarını yaptıktan sonra çok pratik gerçekten. Evde kanguruyu takıyorum, arabada çıkartıyorum sonra yeniden takip geziyorum hatta kızımda bir gün ormanda gezerken emzirdim memeden ayrılmak istemedi. Kanguruyu çapraz taktım bir koluma cocugu da yan koydum ve bebek kanguru içinde emerken gezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…