2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Süpersin sen ya çok teşekkür ederim tüm yorumları okusam ancak bu kadar bilgi edinirdim ben de arabadan daha aktif kullanacağımı düşünüyorum acikcasi ve daha pratik geldi bana kullanımı da dediğin gibiyse zaten hemen alınır

Kizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım
Solomom aldım canim ben ama henüz denemedim doktora sorup öyle kullanacağım
Demek ki bağırsakları güçleniyor…ayyy bunu duyduğuma sevindim inşallah gazı da azalır
Azalmıyor... Beslenme orani artiyor ve daha az kaka yaptıkları için daha sinir bozucu bi hal alıyor Kaka yapsın diye duaya yatiyorum

Solomom aldım canim ben ama henüz denemedim doktora sorup öyle kullanacağım

Azalmıyor... Beslenme orani artiyor ve daha az kaka yaptıkları için daha sinir bozucu bi hal alıyor Kaka yapsın diye duaya yatiyorum
Tesekkur ederim canım ben de ondan alacağım hem sizin yorumlar diğer hem kullanici yorumları içime şimdi doktora sorunca yazar mısın

Harikasınız Nasıl iyi gelmiştir hem size hem çocuklara Bu bayram eşimin akrabaları geldi bizde İstanbul turu yaptık her gün farklı yerler gezdik 50 günlük bebemle
Bende hayatımıza dahil etmeye çalışıyorum kısıtlamak yerine yazın da tatile gitmeyi çok istiyorum
Hergün bir yeni huy köşemizde bugün; kundak sevmiyoruz boğuluyomuş gibi kafayı kaldırmaya çalışıyoruz ellermizi çıkartıyoruz inanılmaz ya nnasıl üstünü örtüp uyutcam ben bu kızı
Her gün yeni bir güncelleme geliyor bu bebelere Defne de asla kundak istemiyor elleri dışarda uyuyor sizinde öyle olacak ev sıcaksa üşümez diye düşünüyorum.
Bizim bir salya meselemiz var sürekli baloncuk ve tükürük oluyor. Kızlar sizlerde nasıl durumlar?

Kızlar bebek arabası ile ilgili birşey sormak istiyorum ben ilk defa kullanacağım kızımın okulu çok yakın onu götürüp getirmek için almıştım çokta bir bilgim yok bu konuda oto koltuğu olanı mı kullanmak daha mantıklı yoksa port bebe olan diğer kısmını mı kullanmak mantıklı sizce

Bir üründen maksimum verim nasıl alınırsa öyle almışsın maşallah link atar mısın bende almak istiyorum hemen

Ben değişik şekillerde anın koşullarına göre kullandım canım yanlış hatırlamıyorsam kanguruyla beraber içinde bir kullanım kitapçığı gelmişti. Farklı şekillerde takmayla ilgili onları uyguladım sadece ama tabi ben aldığımda 2020 idi. Hala kitapçık tarzı gönderim oluyor mu bilmiyorum.
Kızlar biz bu gaz sorunrlarından tamamen ne zaman kurtulucaz
3.aydan sonra kendi çıkartmaya basliyor canım.
Bir üründen maksimum verim nasıl alınırsa öyle almışsın maşallah link atar mısın bende almak istiyorum hemen
Valla bebe sussun diye girmediğimiz şekil kalmıyor ki cnim ben 2020 de kızım zamanında almıştım. Instgram sayfasında sitenin adresi vardı. O bağlantı üzerinden almıştım.
Urban 360 Siyah - Solomombaby - Ergonomik Kanguru. benim kullandığım şuan bu. Ama yenidogam aparatiyla kullaniyorum

Bizde de var ağzında köpükler tükürüleeer

Kızlar bebegimin burnu tıkanıyor gecede balgam birikiyor bogazına burnunu acıyorum serum fizyolojik ile ama gece uykusu rahat değil balgam birikiyor gibi bogazına sonra uyandırıp burnunu acıyorum emzırıyorum gecıyor o balgam birikimi yani balgam birikimi sesi ,ates vb yok burun salgısı sarı yesil değil bende alerjıgımdır cok sık alerjık rinit olurum doktora götürmeli miyim bilmiyorum

Aman dikkat edelim.
Evet bu durumu biliyorum. Bizim çocuk doktorumuz jel vermiyor. Ve ilginç şekilde piyasada en çok satılan diş çıkartma döneminde kullanılan jelin (örnegin calgel) içeriğinde bu maddeler var. Kızım çok zor diş cikartti, eczacı bu jel çok iyi gelir diye vermiş eşimde almış. Kapağını açmadan çöpe atmıştım mesela. Jel yerine tetagil toz var. Tamamen bitkisel. Çocuğu rahatlatıyor ve çıkmış dişlere de zarar vermiyor. Ek gıda zamanındaysa pirasa sapi, yesil soganin beyaz kismi cok kurtarici.. Kutu kutu tetagil kullandık tadı da çok güzel
Ben yoğun geniz akıntısı oluyor, acaba alerjik rinit mi diye kbb doktoruna götürdüm gecen hafta adam 1 aylık bebegi bana neden getirdin dedi resmen muayene etti bir sorun yok dedi. Alerjik rinit mi alerjiye bağlı tıkanıklık mi diye sordum değil ilk 6 ay alerjiye karşı anne sütü koruyor. Alerjik rinitse 6. Ayda ek gıdaya ortaya çıkar dedi. Düz yatirmıyoruz, yetişkin yastığına yatiricaksiniz dedi. Popo yere değecek vücut eğimli şekilde olacak. Emzirirken de hep eğimli kafa yukarda olacak dedi. Biz surekli o şekilde yapıyoruz ve balgam oluyor ama tıkanmıyor en azından. O hiriltili ses boğazdan geliyor kendi kendine atıp geçecek solunum sistemi havaya adapte olmaya çalışıyor dedi. Ben gece gündüz sürekli yastıkta eğimli yatiriyorum.

Son düzenleme:
Bendede aynı problem var uykusunda balgam sesine uyanıyorum serum fizyolojik ile temızlıyorum emziriyorum oyle yatırıyorum düzeliyor sonra yeniden baslıyor kontrollu yan ve bası yuksekte olacak sekılde yatırıyorum bende daha rahat oluyor oyle farkedıyorum ,atesı yoksa cıgerden gelen hırıltılı veya ıslık sesi yoksa bende goturmeme taraftarıyım suan ,zaten 2 mayısta aylık kontorlu var ozaman sorarım dıyorum of insan ne cok uzuluyor huzursuz yavrum hiç aglamayan gazsız diye sevındıgım cocuk huzursuzlanıyor bazen emmek istemıyor gecer inşallah yakın zamanda

Burnu tıkanan balgam olan cocuga serum fizyolojik uygulamasının gunluk sınırı var mı arkadaslar yani günde kaç defa serum fizyolojik yapabılırız her emzirme oncesi uygularsak zararı var mı

Sadece anne sütü veriyorsaniz 10 gune kadar normal diyolar

Kizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım

Bizim kangurumuz boba marka, 2015 yılında almıştım. Şimdilik sling kullanıyorum sadece

Bizim kız da 2 gündür yapmıyordu ve tuhaf şekilde huzursuz değildi. Dün akşam biraz huysuzlandı, sabah da yaptı kakasını baya fazla şekilde. Bugün de yapmasa tedirgin olurdum sanırım. Bağırsak düzenleri oluşuyor demek ki bu dönemde

Kangurular en fazla kac aya kadar kullanilaniliyor acaba bide bende boyun ve bel fitigi var sirtimi cok agritirmi acaba?

Ben dogdu dogali reflu yataginda yatiriyorum. O da o da egimli yastiktaki gorevi goruyordur herhalde

Kızlar biz bu gaz sorunrlarından tamamen ne zaman kurtulucaz

Babam 70 yaşında benim ve 2 senedir bağırsak sorunları ile uğraşıyor. Girmediği test kalmadı, hiçbir şey yok ama adam yapamıyor ve inanılmaz acılar çekiyor. Bebek gibi yediklerine dikkat ediyor, hareket ediyor filan. Zaman zaman eşim de yaşıyor. Sorunu görünce yazmak istedim, hayat devam ettikçe ve bağırsaklarda çalıştığı sürece olacak olan bir sorun gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…