Süpersin sen ya çok teşekkür ederim tüm yorumları okusam ancak bu kadar bilgi edinirdimAy o gaz bir an önce bitsin diye her gün dua ediyorum resmen....
Ben kızımda almıştım kanguruyu. Tüm ev işlerimi ondayken yaptım. Takip disarda dolaştım çok fazla. Şimdide aynı kanguruyu kullanıyorum. Şöyle diyim, haftanın 2 günü kızımı jimnastiğe götürüyorum, salonda kanguruda çocuk kızımla etkinlik yapıyoruzalışverişte parka evde çok aktif kullanıyorum. Çift yönlü kullanım olması çok avantajlı yeni doğan aparatı da var. Yeni dogandayken içine ufak yastık gibi onu koyup o şekilde takiyorum( bel kemerini takip yastığı yerleştirip daha sonra çocuğu koyuyorum ve omuz kemerlerinizi takip hemen arkadan kemeri takıyorum.) Biraz daha büyüdüğünde yüzü dışa doğru da kullanabiliyorsunuz. Kafa desteği ve baş rüzgarları da var. Mesela bayramda annemleri yazlikta ziyarete gittik. Sahile indik kızla. Rüzgar vardı hemen rüzgarları kafa kısmına taktım.nefes almasında bir sorun yaşamadım hiç.
İlk takarken biraz zorlanabilirsin. Bel ve omuz ayarlarını yaptıktan sonra çok pratik gerçekten. Evde kanguruyu takıyorum, arabada çıkartıyorum sonra yeniden takip geziyorumhatta kızımda bir gün ormanda gezerken emzirdim memeden ayrılmak istemedi. Kanguruyu çapraz taktım bir koluma cocugu da yan koydum ve bebek kanguru içinde emerken gezdim
Solomom aldım canim ben ama henüz denemedim doktora sorup öyle kullanacağımKizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım
Azalmıyor... Beslenme orani artiyor ve daha az kaka yaptıkları için daha sinir bozucu bi hal alıyorDemek ki bağırsakları güçleniyor…ayyy bunu duyduğuma sevindim inşallah gazı da azalır
Tesekkur ederim canım ben de ondan alacağım hem sizin yorumlar diğer hem kullanici yorumları içime şimdi doktora sorunca yazar mısınSolomom aldım canim ben ama henüz denemedim doktora sorup öyle kullanacağım
Azalmıyor... Beslenme orani artiyor ve daha az kaka yaptıkları için daha sinir bozucu bi hal alıyorKaka yapsın diye duaya yatiyorum
HarikasınızEvet küçük aile olarak gittik, kimse yoktu. Oğlum da dedi anne bakıcı bulsak da bebeğe baksaHavuzlarda kadın erkek ayrıydı, öyle olunca kızım benle oğlum babasıyla gitmeliydi. Bir kez kızımla baş başa gittik eşim bebeğe baktı oğlan odadaki küvette oynadı. İki kez de bebeği poşeti ile yanıma aldım, kızımla dönüşümlü baktık; ben saunadayken filan uyuyordu. Ilık bir ortamda arabasında kaldı ablasıyla beraber. Tabi benim durumlar 10-15 dk arası ancak sıcak su ve yüzmek iyi geldi, daha da olsa iyi olurdu ama buna şükür.
Canım biz evlendiğinizden beri ailemizden uzakta ve seyahat etmeye alışmışız. O nedenle valiz hazırlamak, organize olmak konularında biraz pratikleştik artık. Çok az eşya aldım yanımızda; herkesin günlük giyeceklerini ayarladıktan sonra gerisi kolay. Bi tek bahar ayı olduğu için tişört de alıyorsun mont da..biraz o kalabalık etti. Bebek zaten bizle yatıyor sorun olmadı. Arabada ağlasa da ben yanındayım sakinleştirebildim, büyüklerin susmamalarından kötü değildi
Heryere bebek arabasıyla gidiyorsun zaten, bir kere orman gezisi yaptık onda da slinge koydum çok rahat ettik uyudu epey.
Öyle işte canım, her şeyden önce bi değişiklik oldu. Çocuklar gebelikti doğumdu derken bir yere çıkamamışlardı onlar için iyi oldu çok şükür
Her gün yeni bir güncelleme geliyor bu bebelereHergün bir yeni huy köşemizde bugün; kundak sevmiyoruz boğuluyomuş gibi kafayı kaldırmaya çalışıyoruz ellermizi çıkartıyoruzinanılmaz ya nnasıl üstünü örtüp uyutcam ben bu kızı
Bir üründen maksimum verim nasıl alınırsa öyle almışsın maşallahAy o gaz bir an önce bitsin diye her gün dua ediyorum resmen....
Ben kızımda almıştım kanguruyu. Tüm ev işlerimi ondayken yaptım. Takip disarda dolaştım çok fazla. Şimdide aynı kanguruyu kullanıyorum. Şöyle diyim, haftanın 2 günü kızımı jimnastiğe götürüyorum, salonda kanguruda çocuk kızımla etkinlik yapıyoruzalışverişte parka evde çok aktif kullanıyorum. Çift yönlü kullanım olması çok avantajlı yeni doğan aparatı da var. Yeni dogandayken içine ufak yastık gibi onu koyup o şekilde takiyorum( bel kemerini takip yastığı yerleştirip daha sonra çocuğu koyuyorum ve omuz kemerlerinizi takip hemen arkadan kemeri takıyorum.) Biraz daha büyüdüğünde yüzü dışa doğru da kullanabiliyorsunuz. Kafa desteği ve baş rüzgarları da var. Mesela bayramda annemleri yazlikta ziyarete gittik. Sahile indik kızla. Rüzgar vardı hemen rüzgarları kafa kısmına taktım.nefes almasında bir sorun yaşamadım hiç.
İlk takarken biraz zorlanabilirsin. Bel ve omuz ayarlarını yaptıktan sonra çok pratik gerçekten. Evde kanguruyu takıyorum, arabada çıkartıyorum sonra yeniden takip geziyorumhatta kızımda bir gün ormanda gezerken emzirdim memeden ayrılmak istemedi. Kanguruyu çapraz taktım bir koluma cocugu da yan koydum ve bebek kanguru içinde emerken gezdim
Ben değişik şekillerde anın koşullarına göre kullandım canımSüpersin sen ya çok teşekkür ederim tüm yorumları okusam ancak bu kadar bilgi edinirdimben de arabadan daha aktif kullanacağımı düşünüyorum acikcasi ve daha pratik geldi bana kullanımı da dediğin gibiyse zaten hemen alınır
3.aydan sonra kendi çıkartmaya basliyor canım.Kızlar biz bu gaz sorunrlarından tamamen ne zaman kurtulucaz
Valla bebe sussun diye girmediğimiz şekil kalmıyor kiBir üründen maksimum verim nasıl alınırsa öyle almışsın maşallahlink atar mısın bende almak istiyorum hemen
Bizde de var ağzında köpükler tükürüleeerHarikasınızNasıl iyi gelmiştir hem size hem çocuklara Bu bayram eşimin akrabaları geldi bizde İstanbul turu yaptık her gün farklı yerler gezdik 50 günlük bebemle
Bende hayatımıza dahil etmeye çalışıyorum kısıtlamak yerine yazın da tatile gitmeyi çok istiyorum
Her gün yeni bir güncelleme geliyor bu bebelereDefne de asla kundak istemiyor elleri dışarda uyuyor sizinde öyle olacak ev sıcaksa üşümez diye düşünüyorum.
Bizim bir salya meselemiz var sürekli baloncuk ve tükürük oluyor. Kızlar sizlerde nasıl durumlar?
Evet bu durumu biliyorum. Bizim çocuk doktorumuz jel vermiyor. Ve ilginç şekilde piyasada en çok satılan diş çıkartma döneminde kullanılan jelin (örnegin calgel) içeriğinde bu maddeler var. Kızım çok zor diş cikartti, eczacı bu jel çok iyi gelir diye vermiş eşimde almış. Kapağını açmadan çöpe atmıştım mesela. Jel yerine tetagil toz var. Tamamen bitkisel. Çocuğu rahatlatıyor ve çıkmış dişlere de zarar vermiyor. Ek gıda zamanındaysa pirasa sapi, yesil soganin beyaz kismi cok kurtarici.. Kutu kutu tetagil kullandık tadı da çok güzel
Aman dikkat edelim.
Ben yoğun geniz akıntısı oluyor, acaba alerjik rinit mi diye kbb doktoruna götürdüm gecen haftaKızlar bebegimin burnu tıkanıyor gecede balgam birikiyor bogazına burnunu acıyorum serum fizyolojik ile ama gece uykusu rahat değil balgam birikiyor gibi bogazına sonra uyandırıp burnunu acıyorum emzırıyorum gecıyor o balgam birikimi yani balgam birikimi sesi ,ates vb yok burun salgısı sarı yesil değil bende alerjıgımdır cok sık alerjık rinit olurum doktora götürmeli miyim bilmiyorum
Bendede aynı problem var uykusunda balgam sesine uyanıyorum serum fizyolojik ile temızlıyorum emziriyorum oyle yatırıyorum düzeliyor sonra yeniden baslıyor kontrollu yan ve bası yuksekte olacak sekılde yatırıyorum bende daha rahat oluyor oyle farkedıyorum ,atesı yoksa cıgerden gelen hırıltılı veya ıslık sesi yoksa bende goturmeme taraftarıyım suan ,zaten 2 mayısta aylık kontorlu var ozaman sorarım dıyorum of insan ne cok uzuluyor huzursuz yavrum hiç aglamayan gazsız diye sevındıgım cocuk huzursuzlanıyor bazen emmek istemıyor gecer inşallah yakın zamandaEvet bu durumu biliyorum. Bizim çocuk doktorumuz jel vermiyor. Ve ilginç şekilde piyasada en çok satılan diş çıkartma döneminde kullanılan jelin (örnegin calgel) içeriğinde bu maddeler var. Kızım çok zor diş cikartti, eczacı bu jel çok iyi gelir diye vermiş eşimde almış. Kapağını açmadan çöpe atmıştım mesela. Jel yerine tetagil toz var. Tamamen bitkisel. Çocuğu rahatlatıyor ve çıkmış dişlere de zarar vermiyor. Ek gıda zamanındaysa pirasa sapi, yesil soganin beyaz kismi cok kurtarici.. Kutu kutu tetagil kullandık tadı da çok güzel
Ben yoğun geniz akıntısı oluyor, acaba alerjik rinit mi diye kbb doktoruna götürdüm gecen haftaadam 1 aylık bebegi bana neden getirdin dedi resmen muayene etti bir sorun yok dedi. Alerjik rinit mi alerjiye bağlı tıkanıklık mi diye sordum değil ilk 6 ay alerjiye karşı anne sütü koruyor. Alerjik rinitse 6. Ayda ek gıdaya ortaya çıkar dedi. Düz yatirmıyoruz, yetişkin yastığına yatiricaksiniz dedi. Popo yere değecek vücut eğimli şekilde olacak. Emzirirken de hep eğimli kafa yukarda olacak dedi. Biz surekli o şekilde yapıyoruz ve balgam oluyor ama tıkanmıyor en azından. O hiriltili ses boğazdan geliyor kendi kendine atıp geçecek solunum sistemi havaya adapte olmaya çalışıyor dedi. Ben gece gündüz sürekli yastıkta eğimli yatiriyorum.
Sadece anne sütü veriyorsaniz 10 gune kadar normal diyolarKızlar bir aylık bebeğin kaç gün kaka yapmaması normal? Bizimki günde on kere ne zaman altını açsam kaka yapıyordu, ilk defa dün hiç kaka yapmadı bu saate kadar biraz şaşırdım ne kadar süre beklemek gerekiyor?
Doktorumuz jel onermemisti canim cok cok zora dusunca bize Toz halinde tetagil vermisti o da temiz icerikli dogal diye baya kullandim ben cok isime yaranisti
Aman dikkat edelim.
Kizlar kanguru olarak hangi marka aldınız acaba boroosh baby ve solomom baby arasında kararsız kaldım
Kızlar bir aylık bebeğin kaç gün kaka yapmaması normal? Bizimki günde on kere ne zaman altını açsam kaka yapıyordu, ilk defa dün hiç kaka yapmadı bu saate kadar biraz şaşırdım ne kadar süre beklemek gerekiyor?
Kızlar selam nasılsınız bebişleriniz nasıl ? Benim minik sincap bugün hiç kaka yapmadı,sadece anne sütü alıyor böyle bi durum başınıza geldimi ? Çok huzursuz uykuya geçemiyor gaz masajı vs hepsini denedim zaten biogaia ve sab simplex kullanıyorum düzenli ama ona rağmen bugün hiç kaka yapamadı
Kangurular en fazla kac aya kadar kullanilaniliyor acaba bide bende boyun ve bel fitigi var sirtimi cok agritirmi acaba?Ay o gaz bir an önce bitsin diye her gün dua ediyorum resmen....
Ben dogdu dogali reflu yataginda yatiriyorum. O da o da egimli yastiktaki gorevi goruyordur herhaldeEvet bu durumu biliyorum. Bizim çocuk doktorumuz jel vermiyor. Ve ilginç şekilde piyasada en çok satılan diş çıkartma döneminde kullanılan jelin (örnegin calgel) içeriğinde bu maddeler var. Kızım çok zor diş cikartti, eczacı bu jel çok iyi gelir diye vermiş eşimde almış. Kapağını açmadan çöpe atmıştım mesela. Jel yerine tetagil toz var. Tamamen bitkisel. Çocuğu rahatlatıyor ve çıkmış dişlere de zarar vermiyor. Ek gıda zamanındaysa pirasa sapi, yesil soganin beyaz kismi cok kurtarici.. Kutu kutu tetagil kullandık tadı da çok güzel
Ben yoğun geniz akıntısı oluyor, acaba alerjik rinit mi diye kbb doktoruna götürdüm gecen haftaadam 1 aylık bebegi bana neden getirdin dedi resmen muayene etti bir sorun yok dedi. Alerjik rinit mi alerjiye bağlı tıkanıklık mi diye sordum değil ilk 6 ay alerjiye karşı anne sütü koruyor. Alerjik rinitse 6. Ayda ek gıdaya ortaya çıkar dedi. Düz yatirmıyoruz, yetişkin yastığına yatiricaksiniz dedi. Popo yere değecek vücut eğimli şekilde olacak. Emzirirken de hep eğimli kafa yukarda olacak dedi. Biz surekli o şekilde yapıyoruz ve balgam oluyor ama tıkanmıyor en azından. O hiriltili ses boğazdan geliyor kendi kendine atıp geçecek solunum sistemi havaya adapte olmaya çalışıyor dedi. Ben gece gündüz sürekli yastıkta eğimli yatiriyorum.
Kızlar biz bu gaz sorunrlarından tamamen ne zaman kurtulucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?