- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
İkiz miydi seninİkiz bebek annesinden herkese selam. Umarım herkes iyidir
Canim benKizlar aguline surup kullananlar miktar olarak ne olcu veriyorsunuz,eczaci gunde uc defa yarim cay kasigi yazmis.
Bana da yarim cay kasigi az geldi, aksam bir cay kasigi vereyim bakalim bizde nasil bir etki yapacak.Canim benAycoregi1 gibi kullaniyorum. Her gun 1 cay kasigi. Eger sorunu varsa aksam da veriyorum. Su durumda 1 kasik gunde.
Icinden siringa cikiyor gunde 3 kez 1.5 mlKizlar aguline surup kullananlar miktar olarak ne olcu veriyorsunuz,eczaci gunde uc defa yarim cay kasigi yazmis.
Canim onun 0.5 ml bir cay kasigi yapiyor. Cok degil mi ki sizinki?Icinden siringa cikiyor gunde 3 kez 1.5 ml
Benim eczaci ole dedi ama bilemedjm simdiCanim onun 0.5 ml bir cay kasigi yapiyor. Cok deg
Canim onun 0.5 ml bir cay kasigi yapiyor. Cok degil mi ki sizinki?
il mi
Merhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?Zor oluyor kesinlikle ama çok korkuyordum meme reddinden şimdi yavaş yavaş deneme yapacağım. Avent var almıştım, tommee tippee de var bu ikisini deneyeceğim önümüzdeki günlerde umarım iyi gider
Ecowell şampuanı iva natura nin da losyonunu kullanıyorum bn bı sorun yaşamadımKizlar mustela iyi gelmedi ogluma. Sampuan ve nemlendirici oneriniz var mi?
Canım teşekkür ederim merak ettiğin için
Benim kız asla doymuyor ki.. yanaklar aldı başını gidiyor gıdısı desen öyle.. bıraksam 24 saatin 20 saati emecek, mama yiyecek.. 10 kereden 2 defaya düşürünce daha güzel emdi vakumluyor böyle özellikle geceleri 5 dakikada emiyor bitiyor .. ama gündüz uyanık olduğu saatler yapışık ikiz gibiyiz hele sürekli mama verdiğim zamanlarda gönlünü gezdiriyordu mıymıy emiyor bırakıyor sonra aranıyorBen gunde 4 yada en fazla 5 kez emzirebiliyorum geri kalan hep mama
Ayni durumdayim bende aç kalmasin diye emzirmeden sonra mama veriyorum.
Benim bebeğim 1 aylık oldu hala şırınga kullanıyorum. Doktoruma biberona geçebilir miyimmdedim hayır şırıngaya devam dedi.. bir aya bırakırsın sadece emzirirsin zaten dedi.. inşallah dediği gibi de olurMerhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?
Bu ve alkolsüz bira çok iyi geldi bana..Kızlar ben daha önce de yazmıştım sütümü sağldığımda max 60 cc geliyor diye. İnstagramda birinden bu takviyeyi görüp aldım bugün üçüncü günüm ve emzirmeden yaklaşık bir saat sonra 80 cc çıktı. Almak isterseniz fotoğrafını ekliyorum buraya. İçeriğinde bira mayası ve b12 var.
İyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..
Bizde ise yaradi insallah sizde de yarar...Agulin bende aldım umarım işe yarar
Allah im tez sifa versinİyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?