2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Zor oluyor kesinlikle ama çok korkuyordum meme reddinden şimdi yavaş yavaş deneme yapacağım. Avent var almıştım, tommee tippee de var bu ikisini deneyeceğim önümüzdeki günlerde umarım iyi gider
Merhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?

annewith B beyzosh kızlar nerelerdesiniz her şey yolunda mi ? B beyzosh böbrek sorununuz ne oldu canım?
Canım teşekkür ederim merak ettiğin için aileler gitti alinle yalnızız geceleri ağlama krizleriyle geçiyor buraya zaman ayıramadım. Bu ağlamalar geçicidir diye ümit etmek istiyorum sende her şey yolunda mi ekin de iyidir inşallah

Ben gunde 4 yada en fazla 5 kez emzirebiliyorum geri kalan hep mama

Ayni durumdayim bende aç kalmasin diye emzirmeden sonra mama veriyorum.
Benim kız asla doymuyor ki.. yanaklar aldı başını gidiyor gıdısı desen öyle.. bıraksam 24 saatin 20 saati emecek, mama yiyecek.. 10 kereden 2 defaya düşürünce daha güzel emdi vakumluyor böyle özellikle geceleri 5 dakikada emiyor bitiyor .. ama gündüz uyanık olduğu saatler yapışık ikiz gibiyiz hele sürekli mama verdiğim zamanlarda gönlünü gezdiriyordu mıymıy emiyor bırakıyor sonra aranıyor

Kızlar ben daha önce de yazmıştım sütümü sağldığımda max 60 cc geliyor diye. İnstagramda birinden bu takviyeyi görüp aldım bugün üçüncü günüm ve emzirmeden yaklaşık bir saat sonra 80 cc çıktı. Almak isterseniz fotoğrafını ekliyorum buraya. İçeriğinde bira mayası ve b12 var.

Eklentiler

• IMG_6821.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?
Benim bebeğim 1 aylık oldu hala şırınga kullanıyorum. Doktoruma biberona geçebilir miyimmdedim hayır şırıngaya devam dedi.. bir aya bırakırsın sadece emzirirsin zaten dedi.. inşallah dediği gibi de olur

Bu ve alkolsüz bira çok iyi geldi bana..

annewith B beyzosh kızlar nerelerdesiniz her şey yolunda mi ? B beyzosh böbrek sorununuz ne oldu canım?
İyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..

Allah im tez sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…