- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Onzaman kesin almalısın.. promaltları açtım içemedim hiç birini.. bundan ben 60 tane fl aldım sanırım benim evime uzak olduğu içinBakayim kuzum gidince. Birayı seviyorum ya promalt beni mahvetti cin işkencesi gibi resmen daha iğrenç bişey icmemistim hayatimda gözümü kapatıp kafama dikiyorum
Ayni saatlerde ağlıyorsa koliktir kuzumburda bir arkadaş slingin işe yaradığını söylemişti denedin mi hiç belki sakinlesmesi için faydası olur. Ben de sipariş verdim şimdi eczaneye getirecekler bakayım içeyim ben de canım sağol
Biz henüz start vermedikKızlar özel bir soru soracağım ama sezeryan olup, 40 ı dolmadan cinsel ilişkiye gireniniz var mı ? Bir de kuruluk için kullandığınız bir şey var mı ? İ Korunma yöntemi ne düşündünüz?
Slingi cenin pozisyonunda baglayabiliyorsun sanırım o şekilde kullanabilirsin canımSling im yok bilmiyorum ki alsam mi? Kanguru almıştım onu da doktor ikinci ayda kullanmaya başla dedi diye başlamadım daha. Bugün ana kucağını denicez belki durur onda
Ne gibi bi zorlukBiz henüz start vermedikama sezeryan sonrası ilişki de zorluk oluyo mu merak ediyorum. Korunma için prezervatif kullanicaz.
Valla ilk kizimda 22 ay olmamistimKızlar regl olan var mi acaba ne zaman olacağız keşke 1 yıl falan olmasak yumurtalarimiz eksilmese boş yere
Ayy Allah bize kolaylık versin ne denir bilmiyorum gerçektenAy ne oluyorsa bunlara bizimki de 9 gibi basliyor gece 13lere kadar ... Meme ver hayir, uyu hayir, alt ac hayir, gez hayir, ay ne yapsak memnun olmuyor... Bugun babasi gelince hic mudahale ettirtmeden gunduz gibi kendim bakicam bugun. Bakalim nasil olacak... Yani bu sekilde uykusuzluktan dusup bayilcam bir yere ... Gece 3-4 defa emdigi icin uykum bolunuyor. Gecen esime iskencemi yapmak istiyorsun birine, onu uyut uyut uyandir dedimesim de o sekilde cin iskencesi var dedi
Sutun kesin korudugunu bilsek ne guzel dimi? Benim 3.korkumValla ilk kizimda 22 ay olmamistimbakalim bunda ne zaman olacak
Nasıl bırakacakmışsın ki? Ben biberonu gece ağladığında babası da besleyebilsin anne sütüyle diye istiyorum, şırıngayla beceremiyorBenim bebeğim 1 aylık oldu hala şırınga kullanıyorum. Doktoruma biberona geçebilir miyimmdedim hayır şırıngaya devam dedi.. bir aya bırakırsın sadece emzirirsin zaten dedi.. inşallah dediği gibi de olur
Green baby şampuandan memnunum canim temiz icerikli deKizlar mustela iyi gelmedi ogluma. Sampuan ve nemlendirici oneriniz var mi?
Senin kullandigin kangurunun görselini atabilitmisin bide belnagrisi yapiyormuValla bende bilmiyorum neden veriliyor. Ben tetagil ve doğal cozumlerden devam ediyorum. Mesela anne sütünü buz kalibinda döndürüp meyve filesine koyup veriyordum, soğuk iyi geliyordu mesela yoğurtu dolaptan çıkarttığım gibi soğuk verdim hep hala da soğuk yerdeneye deneye ogreniyor insna cnim. Kızdan tecrübeliyim
Nasil diyim canım böyle silindir şeklinde biraz sert yastık. Onu kangurunun en altına koyuyorsun üzerine çocuğu oturtuyorsun yastık poposunun altında kalıyor. Onu kullanmayinca kanguru içinde kayboluyor çocuk. Birde bir yerde okumuştum çocuğu kanguruya koyduğumda anne bebeğin alnını kolaylıkla öpebilmeli desteksiz, daha ileriki aylarda yastığı cikartiyorsun o şekilde kullanıyorsun.
Kızımda 11 ay sonra oldum. İnşallah bu sefer 20 li ayları görürüm
Ben oglumda kirkim cikti sonra hemen oldum 1 haffa surdu sonraki aylarda hep duzenli bir sekilde oldum.Sutun cok olmasiyla regl olmasinin alakasi da mi varmis anlamadim tamminseo canim benim sutum biliyorsun cok. Ona ragmen kizimda 13.ay regl olmustum. Henuz kirkim cikmadi ama gene sutum sukur bol, yas da etkiler gene bir yildan once olmam diye dusunuyorum. Annen kiz kardesin varsa onlarinki nasil, genelde benzer oluyor...
Beni 22 ay korudu valla,ne zaman regl olmaya basladim ikiciye hamile kaldim,zaten bir kere regl oldumSutun kesin korudugunu bilsek ne guzel dimi? Benim 3.korkumsu videodaki donup arkasina bile bakmayanlardan biri gibiyim
Yerim yerrr maşallah Atamızın yoluna doğru bir evladımız daha yetişiyor gelde ısırma yaaaaTeyzelerim arkadaşlarımın bayramını kutlarımBirlikte nice güzel bayramlar kutlayalım
Biz hala yapisigizKizlar bebeklerinizin acikma sureleri uzamaya basladi mi? Benimki sanki bir kac gunduz uzamaya basladi.Bazen 2 saati dolmus mesela agzina alip oynuyor falan. Gun icinde.degisiyor bazen de daha erken acikmis olabiliyor
Canım çok geçmiş olsun. Bende seni merak etmiştim konuşamadık, bayadır göremedim zaten sürekli giremiyorum da. Seni ve Q qizemli yi merak etmiştim ne yaptınız süreçleriniz nasıl geçiyor diye sıkıntı yaşadığını da bilmiyordum canım bebeğinle ilgili rabbim yardımcınız olsun emin ol düzelecek canım her şey. Kötü günlerinde geride kalacaktır Allah’ın izniyle rabbim dermansız dert vermesin inşallahİyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..
O kadar hak veriyorum ki sana canım benim ablam bu bahtıl inanç yüzünden 4 defa kalçalarından ameliyat oldu 1 aylıkken öyle yıkamış rahmetli babannem. Kalçaları çıkmış ve anlam 8,5 yaşında yürümeye başladı 1.Sınıfa 9 yaşında başladı ortanca ablamla beraber.. annem çok çekti şimdi 41 yaşında kalçalarıda ameliyst yerlerinde kireçlenme başladı sıvı enjekte ediyorlar 3 ay boyunca o iğneler koca koca kablo gibi iğnelerle enjekte ediyorlar. Ama genel sağlığı iyi. Sadece kimse böyle bir hata yaptırmasın bence. Gerçekten hala yaptıranlar vsr mı bu devirde anlamıyorum. Boyu uzasın boynu koda olmasın diyeymiş yaptırmadım ama kızımın boyu uzun boynu uzun. Genlerle alakalı olduğunu hala nasıl anlamıyorlar şaşırıyorum. Şimdi ablam 2 çocuğu yapmak istiyor bakalım nasıl olacak tedavi görüyor şimdi kireçlenme için son ay bu sıvı enjekte olayı sonra yapacakSinirlenmekte sonuna kadar çok haklısın canım. Ama bu insanların saçma sapan adet ve davranışları beni çok sinirlendiriyor. Hayır yani baş aşağı sallamak nedir , kafadan tutup sallamak nedir. Hangi devirde hangi mantıkla yani... pes diyor insan. Bu tür insanlar keşke hayatımızdan tamamen çıksa keşke, ama her daim burnumuzun dibinde bitiveriyorlar. Her daim farklı bir versiyonda çıkıyorlar. Çocuklar büyüdükçe farklı sorunlar çıkıyor iste. Dün oğlanla ilgileniyorum Kız bir anda anne baybay dedi dedim nereye, kp kimseye sormadan etmeden çocuğu bakkala götürmeye çalışıyor. Biz anası babası olarak şam babasıyız zaten. Nasil sinir oldum kudurdum sinirimden gidemezsin diyorum kp ordan hadi gel seni bekliyorum diyor, eşim çıktı hayır baba gidemez dedi de kendi gitti... ağız dolusu lafım var da neyse...
Canım olan olmuş artık kendine kızıp üzme. Bundan sonra çok daha temkinli olup müsaade etmezsin. Kalça cikikligi için ultrasonu bizim doktorumuz 45. Gün istedi ,sizde erkenden yaptirirsiniz. Ultrason için önce cocuk doktoru görüp istem kağıdı yazıyor. Anlatırsınız böyle böyle oldu çok endişeliyim diye hemen muayene eder için rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?