2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Onzaman kesin almalısın.. promaltları açtım içemedim hiç birini.. bundan ben 60 tane fl aldım sanırım benim evime uzak olduğu için

Kızlar özel bir soru soracağım ama sezeryan olup, 40 ı dolmadan cinsel ilişkiye gireniniz var mı ? Bir de kuruluk için kullandığınız bir şey var mı ? İ Korunma yöntemi ne düşündünüz?
Biz henüz start vermedik ama sezeryan sonrası ilişki de zorluk oluyo mu merak ediyorum. Korunma için prezervatif kullanicaz.

Sling im yok bilmiyorum ki alsam mi? Kanguru almıştım onu da doktor ikinci ayda kullanmaya başla dedi diye başlamadım daha. Bugün ana kucağını denicez belki durur onda
Slingi cenin pozisyonunda baglayabiliyorsun sanırım o şekilde kullanabilirsin canım

minseo canim benim sutum biliyorsun cok. Ona ragmen kizimda 13.ay regl olmustum. Henuz kirkim cikmadi ama gene sutum sukur bol, yas da etkiler gene bir yildan once olmam diye dusunuyorum. Annen kiz kardesin varsa onlarinki nasil, genelde benzer oluyor...

Ayy Allah bize kolaylık versin ne denir bilmiyorum gerçekten

Benim bebeğim 1 aylık oldu hala şırınga kullanıyorum. Doktoruma biberona geçebilir miyimmdedim hayır şırıngaya devam dedi.. bir aya bırakırsın sadece emzirirsin zaten dedi.. inşallah dediği gibi de olur
Nasıl bırakacakmışsın ki? Ben biberonu gece ağladığında babası da besleyebilsin anne sütüyle diye istiyorum, şırıngayla beceremiyor

Herkese merhaba, bebeğim bugün 41 günlük goz doktoruna gittik gözyaşı kanali tıkanıklığından ara ara hala capaklanma olduğu için kontrol ettirmek istedim gitmişken doktor normal goz muayenesini de yaptı. Hipermetrop dedi ama her bebek böyle olur doğduğunda takip edeceğiz dedi. Size sormak istediğim goz muayenesi yaptıran var mı yaptıranlar ne zaman yaptırdı ve bu tarz bir sonuç alan oldu mu ? Şimdiden teşekkür ederim

Senin kullandigin kangurunun görselini atabilitmisin bide belnagrisi yapiyormu

Ben oglumda kirkim cikti sonra hemen oldum 1 haffa surdu sonraki aylarda hep duzenli bir sekilde oldum.Sutun cok olmasiyla regl olmasinin alakasi da mi varmis anlamadim tam

Sutun kesin korudugunu bilsek ne guzel dimi? Benim 3.korkum su videodaki donup arkasina bile bakmayanlardan biri gibiyim
Beni 22 ay korudu valla,ne zaman regl olmaya basladim ikiciye hamile kaldim,zaten bir kere regl oldum ama tabi yine guvenmemek lazim.Cok kisi var emzirirken hamile kalan.

Kizlar bebeklerinizin acikma sureleri uzamaya basladi mi? Benimki sanki bir kac gunduz uzamaya basladi.Bazen 2 saati dolmus mesela agzina alip oynuyor falan. Gun icinde.degisiyor bazen de daha erken acikmis olabiliyor

Kizlar bebeklerinizin acikma sureleri uzamaya basladi mi? Benimki sanki bir kac gunduz uzamaya basladi.Bazen 2 saati dolmus mesela agzina alip oynuyor falan. Gun icinde.degisiyor bazen de daha erken acikmis olabiliyor
Biz hala yapisigiz

Evet canim sut yapan hormonun salgilanma miktari arttikca yumurtlama olasiligin dusuyor. 4 saatte bir yeterince emerse cocuk koruyor. Ama cok riskli yani...

Senin kızın olacak ya senin icin risk yok

Canım çok geçmiş olsun. Bende seni merak etmiştim konuşamadık, bayadır göremedim zaten sürekli giremiyorum da. Seni ve Q qizemli yi merak etmiştim ne yaptınız süreçleriniz nasıl geçiyor diye sıkıntı yaşadığını da bilmiyordum canım bebeğinle ilgili rabbim yardımcınız olsun emin ol düzelecek canım her şey. Kötü günlerinde geride kalacaktır Allah’ın izniyle rabbim dermansız dert vermesin inşallah

O kadar hak veriyorum ki sana canım benim ablam bu bahtıl inanç yüzünden 4 defa kalçalarından ameliyat oldu 1 aylıkken öyle yıkamış rahmetli babannem. Kalçaları çıkmış ve anlam 8,5 yaşında yürümeye başladı 1.Sınıfa 9 yaşında başladı ortanca ablamla beraber.. annem çok çekti şimdi 41 yaşında kalçalarıda ameliyst yerlerinde kireçlenme başladı sıvı enjekte ediyorlar 3 ay boyunca o iğneler koca koca kablo gibi iğnelerle enjekte ediyorlar. Ama genel sağlığı iyi. Sadece kimse böyle bir hata yaptırmasın bence. Gerçekten hala yaptıranlar vsr mı bu devirde anlamıyorum. Boyu uzasın boynu koda olmasın diyeymiş yaptırmadım ama kızımın boyu uzun boynu uzun. Genlerle alakalı olduğunu hala nasıl anlamıyorlar şaşırıyorum. Şimdi ablam 2 çocuğu yapmak istiyor bakalım nasıl olacak tedavi görüyor şimdi kireçlenme için son ay bu sıvı enjekte olayı sonra yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…