2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla bende bilmiyorum neden veriliyor. Ben tetagil ve doğal cozumlerden devam ediyorum. Mesela anne sütünü buz kalibinda döndürüp meyve filesine koyup veriyordum, soğuk iyi geliyordu mesela yoğurtu dolaptan çıkarttığım gibi soğuk verdim hep hala da soğuk yer deneye deneye ogreniyor insna cnim. Kızdan tecrübeliyim
Nasil diyim canım böyle silindir şeklinde biraz sert yastık. Onu kangurunun en altına koyuyorsun üzerine çocuğu oturtuyorsun yastık poposunun altında kalıyor. Onu kullanmayinca kanguru içinde kayboluyor çocuk. Birde bir yerde okumuştum çocuğu kanguruya koyduğumda anne bebeğin alnını kolaylıkla öpebilmeli desteksiz, daha ileriki aylarda yastığı cikartiyorsun o şekilde kullanıyorsun.
Kızlar regl olan var mi acaba ne zaman olacağız keşke 1 yıl falan olmasak yumurtalarimiz eksilmese boş yere
Kızımda 11 ay sonra oldum. İnşallah bu sefer 20 li ayları görürüm

Çok geçmiş olsun.
Rabbim korktuklarınız ile sınamasın

Çok geçmiş olsun canım

Anne sütünü dondurma kalıplarında dondurup verildiğini gördüm, diş ağrısı için. Ben sulu diş kaşıyıcıları buzlukta dondurup veriyordum.

Agulin bende aldım umarım işe yarar
İnşallah
Hemen alacağım bunu
Benim bebeğim 1 aylık oldu hala şırınga kullanıyorum. Doktoruma biberona geçebilir miyimmdedim hayır şırıngaya devam dedi.. bir aya bırakırsın sadece emzirirsin zaten dedi.. inşallah dediği gibi de olur
Meme reddi olmasından iyidir canım, sık dişini. Bol bol emzir.
Bu ve alkolsüz bira çok iyi geldi bana..
Nereden aldın acaba alkolsüz birayı ve ismi nedir, ne varsa alacağım sanırım yeter ki emsin diye

kolik mi kuzum yoksa geçici ağlamalar mi ? İnşallah adapte oldukça büyüdükçe azalacak canım biz de iyiyiz bir gün zor, bir gün kolay değişiyor bebeklerin sabir bir ritmi yok malesef biz onlara ayak uyduruyoruz napalim iyi olsunlar da
Maşallah kuzum bundan ben de alicam dolap için stok yapacağım artık sütümü arttirmam lazim
Bu ve alkolsüz bira çok iyi geldi bana..
Alkolsüz bira ne aldın canım. Ben e bebekten promalt aldim tadi iğrenç etki etti mi onu da bilemedim
Kızımda 11 ay sonra oldum. İnşallah bu sefer 20 li ayları görürüm
Ay harika inşallah benim de öyle olur
Yazmayinca anladım moralinin bozuk olduğunu çok küçük oldukları için hiç kıyamıyoruz insanın içi gidiyor haklısın daha da morali bozuluyor insanın üroloji mi yapiyor takibini kuzum ? inşallah kısa sürede çözüme ulaşır da minik kuzu sağlığına kavuşur ameliyat olursa da korkma kuzum küçücük bir delikten kamerayla girip hallediyolar onlar iyi olsun da napalim

Metro gross ta satılan claushter diye bira canım. Bira tadını seviyorsan alkolsüz olmasına rağmen çok başarılı. Ben de içemedim promalt ı. Resmen pekmezli su gibi. Bu iyi gidiyor soğuk soğuk yanına fındık fıstık ..

Kolik bu mu bilmiyorum ki canım her akşam yedi buçuk gibi başlayıp 11 e kadar ağlıyo. Allahtan gece uykuları o kadar köyü değil yoksa napardım bilmiyorum babasıyla dönüşümlü bakıyoruz idare etmeye çalışıyoruz bakalım
annewith günde kac defa içtin takviyeyi canım?
Sabah öğlen akşam ikişer tane toplam altı tane bebiş

Kızlar özel bir soru soracağım ama sezeryan olup, 40 ı dolmadan cinsel ilişkiye gireniniz var mı ? Bir de kuruluk için kullandığınız bir şey var mı ? İ Korunma yöntemi ne düşündünüz?

Evet evet çok kıymetli pipisi bez kapatılınca düğmeyi kapatmış gibi susuyor bizimki de hatta gülücük fln atıyor çok komik
Duz zeminde altini acinca, mide asidi yukari cikiyor o yuzden rahatsiz oluyorlar, Ben basinin altinda bi sey koyuyorum rahatliyor
Düz kafa yastığı koydum altına, bir tık fayda etti sanki sağol cnm
Ay bizim de elimiz ayağımıza dolaşıyor alt değiştirirken, bezin içinde pamuk fln unutuyoruz bazen panikle kapatmaktan

Hergün bir yeni huy köşemizde bugün; kundak sevmiyoruz boğuluyomuş gibi kafayı kaldırmaya çalışıyoruz ellermizi çıkartıyoruz inanılmaz ya nnasıl üstünü örtüp uyutcam ben bu kızı
Cnm kolları açıkta olan fermuarlı uyku tulumlarından deneyebilirsin bu yeni huy devam ederse

Merhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?
Merhaba 4-5 gündür biberona geçtim, henüz hiç bir red belirtisi yaşamadım ama belli olmaz tabi farkedersem bir sorun hemen kaşık biberona döneceğim.

Bakayim kuzum gidince. Birayı seviyorum ya promalt beni mahvetti cin işkencesi gibi resmen daha iğrenç bişey icmemistim hayatimda gözümü kapatıp kafama dikiyorum
Ayni saatlerde ağlıyorsa koliktir kuzum burda bir arkadaş slingin işe yaradığını söylemişti denedin mi hiç belki sakinlesmesi için faydası olur. Ben de sipariş verdim şimdi eczaneye getirecekler bakayım içeyim ben de canım sağol

Sling im yok bilmiyorum ki alsam mi? Kanguru almıştım onu da doktor ikinci ayda kullanmaya başla dedi diye başlamadım daha. Bugün ana kucağını denicez belki durur onda

Ay ne oluyorsa bunlara bizimki de 9 gibi basliyor gece 13lere kadar ... Meme ver hayir, uyu hayir, alt ac hayir, gez hayir, ay ne yapsak memnun olmuyor... Bugun babasi gelince hic mudahale ettirtmeden gunduz gibi kendim bakicam bugun. Bakalim nasil olacak... Yani bu sekilde uykusuzluktan dusup bayilcam bir yere ... Gece 3-4 defa emdigi icin uykum bolunuyor. Gecen esime iskencemi yapmak istiyorsun birine, onu uyut uyut uyandir dedim esim de o sekilde cin iskencesi var dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…