Valla bende bilmiyorum neden veriliyor. Ben tetagil ve doğal cozumlerden devam ediyorum. Mesela anne sütünü buz kalibinda döndürüp meyve filesine koyup veriyordum, soğuk iyi geliyordu mesela yoğurtu dolaptan çıkarttığım gibi soğuk verdim hep hala da soğuk yer
Aman dikkat edelim. Hicbisey
Evet bizim tüm yeğenler calgel i kullandı. Madem tehlikeli neden Dr lar verir bnde anlamıyorum. Tetagil en iyisi doğalmis zaten. Daha bı dolu dogal yöntem de buluruz bilgilenelim de .Kızından nasiplendin demek
Nasil diyim canım böyle silindir şeklinde biraz sert yastık. Onu kangurunun en altına koyuyorsun üzerine çocuğu oturtuyorsun yastık poposunun altında kalıyor. Onu kullanmayinca kanguru içinde kayboluyor çocuk. Birde bir yerde okumuştum çocuğu kanguruya koyduğumda anne bebeğin alnını kolaylıkla öpebilmeli desteksiz, daha ileriki aylarda yastığı cikartiyorsun o şekilde kullanıyorsun.Bu yeni doğan aparatı dediğin şey ne içinden çıktı mı sen aldığında?
Trendyolda sormuşlar aparat var mı diye onlarda içinden çıkan yastığı kullanın demiş cevap olarak. Ama ince sünger gibi bir şey gördüm videolarda önce ona yatırıyorsun çocuğu sonra Kanguruya bağlıyorsun seninkide öyle mi ? ya benim için bir şeyi uzaktan böyle anlamak kafamda şekillendirmek çok zor ya gidip e bebeğe deneyeceğim ya da bunu alacağım yapamazsam geri iade edeceğim
Kızımda 11 ay sonra oldum. İnşallah bu sefer 20 li ayları görürümKızlar regl olan var mi acaba ne zaman olacağız keşke 1 yıl falan olmasak yumurtalarimiz eksilmese boş yere
Ben yaşıyorum, tam atlattı dedim biberon verince bir kere dünden beri tekrar başladı.Merhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?
3 hafta olacak meme reddinde, çok bunaldım artık. Meme reddi için tamamen biberonu hayatımızdan çıkarmamız gerekliymiş, bugün hic biberon ile mama vermedim ama ağlamaktan sesi kısıldı resmen. Ne yapacağım bilmiyorum ama böyle giderse sabrım kalmadı,
Çok geçmiş olsun.İyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..
Eczaci günde 1 kere, 1 çay kaşığı yazmış.Kizlar aguline surup kullananlar miktar olarak ne olcu veriyorsunuz,eczaci gunde uc defa yarim cay kasigi yazmis.
Çok geçmiş olsun canımİyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..
Anne sütünü dondurma kalıplarında dondurup verildiğini gördüm, diş ağrısı için. Ben sulu diş kaşıyıcıları buzlukta dondurup veriyordum.
Aman dikkat edelim. Hicbisey
Evet bizim tüm yeğenler calgel i kullandı. Madem tehlikeli neden Dr lar verir bnde anlamıyorum. Tetagil en iyisi doğalmis zaten. Daha bı dolu dogal yöntem de buluruz bilgilenelim de .Kızından nasiplendin demek
İnşallahAgulin bende aldım umarım işe yarar
Hemen alacağım bunuKızlar ben daha önce de yazmıştım sütümü sağldığımda max 60 cc geliyor diye. İnstagramda birinden bu takviyeyi görüp aldım bugün üçüncü günüm ve emzirmeden yaklaşık bir saat sonra 80 cc çıktı. Almak isterseniz fotoğrafını ekliyorum buraya. İçeriğinde bira mayası ve b12 var.
Meme reddi olmasından iyidir canım, sık dişini. Bol bol emzir.Benim bebeğim 1 aylık oldu hala şırınga kullanıyorum. Doktoruma biberona geçebilir miyimmdedim hayır şırıngaya devam dedi.. bir aya bırakırsın sadece emzirirsin zaten dedi.. inşallah dediği gibi de olur
Nereden aldın acaba alkolsüz birayı ve ismi nedir, ne varsa alacağım sanırım yeter ki emsin diyeBu ve alkolsüz bira çok iyi geldi bana..
kolik mi kuzum yoksa geçici ağlamalar mi ? İnşallah adapte oldukça büyüdükçe azalacak canımCanım teşekkür ederim merak ettiğin içinaileler gitti alinle yalnızız geceleri ağlama krizleriyle geçiyor buraya zaman ayıramadım. Bu ağlamalar geçicidir diye ümit etmek istiyorum sende her şey yolunda mi ekin de iyidir inşallah
Maşallah kuzum bundan ben de alicam dolap için stok yapacağım artık sütümü arttirmam lazimKızlar ben daha önce de yazmıştım sütümü sağldığımda max 60 cc geliyor diye. İnstagramda birinden bu takviyeyi görüp aldım bugün üçüncü günüm ve emzirmeden yaklaşık bir saat sonra 80 cc çıktı. Almak isterseniz fotoğrafını ekliyorum buraya. İçeriğinde bira mayası ve b12 var.
Alkolsüz bira ne aldın canım. Ben e bebekten promalt aldim tadi iğrenç etki etti mi onu da bilemedimBu ve alkolsüz bira çok iyi geldi bana..
Ay harika inşallah benim de öyle olurKızımda 11 ay sonra oldum. İnşallah bu sefer 20 li ayları görürüm
Yazmayinca anladım moralinin bozuk olduğunuİyiyiz sadece biraz zor bir süreçten geçiyoruz sorduğun için sağol canım. Sondalı film çekildi idrar kaçağı var mı diye açıkçası sebebin bu çıkmasına ve bir an önce tedavisine yönelmeye çok odaklıydık doktorumuz da dahil. Malesef ki sebep bu çıkmadı. Üstelik yağız ali sonda takılırken de film çekilirken de o kadar çok ağladı ki canının yandığı çok belliydi. Küçücük bedeniyle o acıyı çekip üstüne beklediğimiz sonucu alamamak bizi çok yıprattı. Şimdi ayın 8inde farklı bir film çekilecek bu sefer idrar kanalında darlık olup olmadığı bakılacak. Bu filmlerin hepsi radyasyonlu olduğu için üst üste çekilmiyor bu da sebebi bulma sürecimizi doğal olarak da tedavi sürecini uzatıyor. Süreç uzadıkça da genişlik de artacak ve idrar yolu enfeksiyonu geçirecek endişesi yaşıyoruz. Düzenli idrar tahlili veriyoruz olası enfeksiyon riskine karşı. Hastane 2. evimiz gibi oldu. Ne yalan söyleyeyim acaba ameliyat olsaydı daha kolay bir süreç mi olurdu diye düşünüyorum..
Metro gross ta satılan claushter diye bira canım. Bira tadını seviyorsan alkolsüz olmasına rağmen çok başarılı. Ben de içemedim promalt ı. Resmen pekmezli su gibi. Bu iyi gidiyor soğuk soğuk yanına fındık fıstık ..kolik mi kuzum yoksa geçici ağlamalar mi ? İnşallah adapte oldukça büyüdükçe azalacak canımbiz de iyiyiz bir gün zor, bir gün kolay değişiyor bebeklerin sabir bir ritmi yok malesef biz onlara ayak uyduruyoruz napalim iyi olsunlar da
Maşallah kuzum bundan ben de alicam dolap için stok yapacağım artık sütümü arttirmam lazim
Alkolsüz bira ne aldın canım. Ben e bebekten promalt aldim tadi iğrenç etki etti mi onu da bilemedim
Ay harika inşallah benim de öyle olur
Yazmayinca anladım moralinin bozuk olduğunuçok küçük oldukları için hiç kıyamıyoruz insanın içi gidiyor haklısın daha da morali bozuluyor insanın üroloji mi yapiyor takibini kuzum ? inşallah kısa sürede çözüme ulaşır da minik kuzu sağlığına kavuşur ameliyat olursa da korkma kuzum küçücük bir delikten kamerayla girip hallediyolar onlar iyi olsun da napalim
Günde 6 tane içyoreuj ama ben 4 fl içiyorum yine de etkisinoldu ..annewith günde kac defa içtin takviyeyi canım?
Kolik bu mu bilmiyorum ki canım her akşam yedi buçuk gibi başlayıp 11 e kadar ağlıyo. Allahtan gece uykuları o kadar köyü değil yoksa napardım bilmiyorumkolik mi kuzum yoksa geçici ağlamalar mi ? İnşallah adapte oldukça büyüdükçe azalacak canımbiz de iyiyiz bir gün zor, bir gün kolay değişiyor bebeklerin sabir bir ritmi yok malesef biz onlara ayak uyduruyoruz napalim iyi olsunlar da
Maşallah kuzum bundan ben de alicam dolap için stok yapacağım artık sütümü arttirmam lazim
Alkolsüz bira ne aldın canım. Ben e bebekten promalt aldim tadi iğrenç etki etti mi onu da bilemedim
Ay harika inşallah benim de öyle olur
Yazmayinca anladım moralinin bozuk olduğunuçok küçük oldukları için hiç kıyamıyoruz insanın içi gidiyor haklısın daha da morali bozuluyor insanın üroloji mi yapiyor takibini kuzum ? inşallah kısa sürede çözüme ulaşır da minik kuzu sağlığına kavuşur ameliyat olursa da korkma kuzum küçücük bir delikten kamerayla girip hallediyolar onlar iyi olsun da napalim
Sabah öğlen akşam ikişer tane toplam altı tane bebişannewith günde kac defa içtin takviyeyi canım?
Evet evet çok kıymetli pipisi bez kapatılınca düğmeyi kapatmış gibi susuyor bizimki de hatta gülücük fln atıyor çok komikAy bu bizz... uyurken üstünü değiştiriyorum çıt yok ama bezi açtığım anda çığlık kıyamet... pipisi kıymetli diyorum artık. Ama zamanla azaldığını gözlemledim ben ilk doğduğunda çöl daha yoğun ağlıyordu en azından şuan o kadar uzun süreli değil bezi kapattığımda ağlama duruyor otomatik olarak...
Yok kız nerde seveceğiz. Annecim gel seveyim diyorum anneeee durrr benim çok çok çok işim var diyor hayir yani sen daha 2.5 yaşındasın havam kime diyorum icimden
Birde biz mi farklı yetiştiriyoruz bilmiyorum ama öperken vs izin istiyorum kızımdan, annecim opebilirmiyim, sarılabilir miyim diye. Kabul ederse sevgi yumagiyiz da kabul etmezse asla kimse elini degdiremiyor öyle de inatçı.
Düz kafa yastığı koydum altına, bir tık fayda etti sanki sağol cnmDuz zeminde altini acinca, mide asidi yukari cikiyor o yuzden rahatsiz oluyorlar, Ben basinin altinda bi sey koyuyorum rahatliyor
Ay bizim de elimiz ayağımıza dolaşıyor alt değiştirirken, bezin içinde pamuk fln unutuyoruz bazen panikle kapatmaktanBenim oğlum da öyle maalesef, bezinin açılmasından nefret ediyor.
Nasıl aceleyle değiştiriyorum biri görse, bu kadın kafayı yemiş der.
Ben doğduğundan beri kullanıyorum, hastanede bebek hemşiresi söylemişti gaz sancısı için.
Ben günde 1 veriyorum sancısızsa, ama sıkıntısı varsa günde 3 , 1 cay kaşığı
Cnm kolları açıkta olan fermuarlı uyku tulumlarından deneyebilirsin bu yeni huy devam ederseHergün bir yeni huy köşemizde bugün; kundak sevmiyoruz boğuluyomuş gibi kafayı kaldırmaya çalışıyoruz ellermizi çıkartıyoruzinanılmaz ya nnasıl üstünü örtüp uyutcam ben bu kızı
Merhaba 4-5 gündür biberona geçtim, henüz hiç bir red belirtisi yaşamadım ama belli olmaz tabi farkedersem bir sorun hemen kaşık biberona döneceğim.Merhaba, bebeğinizde biberondan dolayı meme reddi yaşadınız mı acaba?
Bakayim kuzum gidince. Birayı seviyorum ya promalt beni mahvetti cin işkencesi gibi resmen daha iğrenç bişey icmemistim hayatimda gözümü kapatıp kafama dikiyorumMetro gross ta satılan claushter diye bira canım. Bira tadını seviyorsan alkolsüz olmasına rağmen çok başarılı. Ben de içemedim promalt ı. Resmen pekmezli su gibi. Bu iyi gidiyor soğuk soğuk yanına fındık fıstık ..
Ayni saatlerde ağlıyorsa koliktir kuzumKolik bu mu bilmiyorum ki canım her akşam yedi buçuk gibi başlayıp 11 e kadar ağlıyo. Allahtan gece uykuları o kadar köyü değil yoksa napardım bilmiyorumbabasıyla dönüşümlü bakıyoruz idare etmeye çalışıyoruz bakalım
Sabah öğlen akşam ikişer tane toplam altı tane bebiş
Sling im yok bilmiyorum ki alsam mi? Kanguru almıştım onu da doktor ikinci ayda kullanmaya başla dedi diye başlamadım daha. Bugün ana kucağını denicez belki durur ondaBakayim kuzum gidince. Birayı seviyorum ya promalt beni mahvetti cin işkencesi gibi resmen daha iğrenç bişey icmemistim hayatimda gözümü kapatıp kafama dikiyorum
Ayni saatlerde ağlıyorsa koliktir kuzumburda bir arkadaş slingin işe yaradığını söylemişti denedin mi hiç belki sakinlesmesi için faydası olur. Ben de sipariş verdim şimdi eczaneye getirecekler bakayım içeyim ben de canım sağol
Ay ne oluyorsa bunlara bizimki de 9 gibi basliyor gece 13lere kadar ... Meme ver hayir, uyu hayir, alt ac hayir, gez hayir, ay ne yapsak memnun olmuyor... Bugun babasi gelince hic mudahale ettirtmeden gunduz gibi kendim bakicam bugun. Bakalim nasil olacak... Yani bu sekilde uykusuzluktan dusup bayilcam bir yere ... Gece 3-4 defa emdigi icin uykum bolunuyor. Gecen esime iskencemi yapmak istiyorsun birine, onu uyut uyut uyandir dedimKolik bu mu bilmiyorum ki canım her akşam yedi buçuk gibi başlayıp 11 e kadar ağlıyo. Allahtan gece uykuları o kadar köyü değil yoksa napardım bilmiyorumbabasıyla dönüşümlü bakıyoruz idare etmeye çalışıyoruz bakalım
Sabah öğlen akşam ikişer tane toplam altı tane bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?