2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Seni çok iyi anlıyorum büyük kızım böyleydi çarşafta sallarken teyzemle ben sallarken uyudum ayakta çarşaf düştü elimden çocukta yere teyzemin sesiyle uyandım. İnsan ayakta uyur mu gerçekten asla unutmam o günü. Anne olmak bu yüzden kutsal bence. Bebek doğurmam bakmak çok zor. Dünyanın en zor mesleğini yapıyoruz

Kızlsr ben de regli olmadım olan vsr mı ya. Büyük kızımda olmuştum 40 ımdan sonra hemen çünkü 40 gün boyunca kanamam olmamıştı. Şimdi haftaya 3 aylık olacağım tam ama hala olmadım da. Yoğun bir regli beni bekliyor sanırım

Benim sütüm çok değil normal Annem hatırlamıyor ne zaman regl olduğunu
Dehşet içinde okudum Bi çocuğun vebaline nasıl girilirin canlı örneği olmuş resmen ya inanılır gibi değil

Ben de olmadim canim olmayalim bence böyle iyi

Dehşet içinde okudum Bi çocuğun vebaline nasıl girilirin canlı örneği olmuş resmen ya inanılır gibi değil
Hadi Annem küçük cahil köylerde kimse kv kp ine cevap hile veremiyormuş. 17 yaşında anne olmuş. Resmen evde hizmetçi gibiymiş babamda askere gitmiş. Annem terletmiş babama mektup yazmış. Halam o zaman istanbuldaymış annemler Sivas’ta. Babama demiş bu çocuğun ayaklarında sıkıntı var ablana söyle bizi alsın şehirde doktora götürelim demiş. Babaanneme söylemiş babannem anneme bağırmış kızmış. O da uyanık mektup yazmış babama. Sağolsun halam gelio almış ablamı hemen ameliyata almışlar 3 defa sap kalçasından 1 defa da soldan yapmışlar. Ama 9 yaşında desteksiz yürümeye başlamış. Doğru düzgün çocukluk yaşayamadı doktor kızmış zaten onu doğduğu zaman doktorlar yapıyor ciğerlerine oksijen gitsin açılsın diye. 1 aylık bebeğe öyle mi yapılır demiş. Babannem bin pişman olmuş ama nafile olan ablama oldu.

İkiz miydi senin Nasıl geçiyor günler, bizim zorluğun iki katı zor olması inşallah yardım eden birileri vardır yoksa düşünemiyorum
Evet canım birde büyük ablamız var baya zor oluyor annemle kv kırkıma kadar nöbetleşe geldiler sonra ramazanda arada geldiler simdi de annem haftada 3 gün gelecek yardıma, geceler hep yalniziz zaten, gündüz gelip gidiyorlar. Buraya gruba girip hiç okuyamıyorum böyle burdan konuşup yazışmak çok zor oluyor bana. Influenza olduk kizlardan biri idrar yolu enfeksiyonu oldu kalçada tam gelisememe durumu olmuş falan hiç girip yazamadım.
Biz bugün göz kontrolüne gittik ama ölcum yapmadılar sadece bi ışıklı aletle bakti bişi yok dedi. büyük kızım hipermetrop ve astigmat, anne olarak bende çok üzülmüştüm ama Allah dermansız dert vermesin. İnşallah ilerleyen süreçte geçer

Ay buna da sukur. Kizim fenaydi... Saglikli olsunlar yeter....

Ablaniza cok uzuldum. Babaanne gozunun onunde nasil dayandi yaptigina? Anneniz icin uzuldum. Kadin neler yasamistir

Benim sütüm çok değil normal Annem hatırlamıyor ne zaman regl olduğunu

Aha gece emzirmiyorsan seninki yakindir

Yok canım nefroloji yapıyor takibini. Filmler de radyolojide çekiliyor. Dua edin kızlar bi sonraki filmde en azında
Yok canım nefroloji takipliyiz. Amin inşallah bir an önce şu sebebi bulup diğer aşamaya geçebiliriz artık

Çok sağol canım amin inşallah ben de bugünler bir an önce sağlıkla geçsin istiyorum

Kızlar elektrikli burun aspiratörü kullanan var mi. Yedek uç almaktan yıldım artık elektrikli alayim diyorum

Kızlar elektrikli burun aspiratörü kullanan var mi. Yedek uç almaktan yıldım artık elektrikli alayim diyorum
Canım babyvac diye bi aspiratör var biliyor musun? Ona bi bak herkes çok memnun sürekli uç almakta gerekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…