- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
Seni çok iyi anlıyorum büyük kızım böyleydi çarşafta sallarken teyzemle ben sallarken uyudum ayakta çarşaf düştü elimden çocukta yere teyzemin sesiyle uyandım. İnsan ayakta uyur mu gerçekten asla unutmam o günü. Anne olmak bu yüzden kutsal bence. Bebek doğurmam bakmak çok zor. Dünyanın en zor mesleğini yapıyoruzAy ne oluyorsa bunlara bizimki de 9 gibi basliyor gece 13lere kadar ... Meme ver hayir, uyu hayir, alt ac hayir, gez hayir, ay ne yapsak memnun olmuyor... Bugun babasi gelince hic mudahale ettirtmeden gunduz gibi kendim bakicam bugun. Bakalim nasil olacak... Yani bu sekilde uykusuzluktan dusup bayilcam bir yere ... Gece 3-4 defa emdigi icin uykum bolunuyor. Gecen esime iskencemi yapmak istiyorsun birine, onu uyut uyut uyandir dedimesim de o sekilde cin iskencesi var dedi
Doktor bana ayda 500/600 gr alması normal olan demişti canımKızlar iki haftada 250 Gr kilo normal mi ki az gibi geldi bana
Kızlsr ben de regli olmadım olan vsr mı ya. Büyük kızımda olmuştum 40 ımdan sonra hemen çünkü 40 gün boyunca kanamam olmamıştı. Şimdi haftaya 3 aylık olacağım tam ama hala olmadım da. Yoğun bir regli beni bekliyor sanırımminseo canim benim sutum biliyorsun cok. Ona ragmen kizimda 13.ay regl olmustum. Henuz kirkim cikmadi ama gene sutum sukur bol, yas da etkiler gene bir yildan once olmam diye dusunuyorum. Annen kiz kardesin varsa onlarinki nasil, genelde benzer oluyor...
Benim sütüm çok değil normalminseo canim benim sutum biliyorsun cok. Ona ragmen kizimda 13.ay regl olmustum. Henuz kirkim cikmadi ama gene sutum sukur bol, yas da etkiler gene bir yildan once olmam diye dusunuyorum. Annen kiz kardesin varsa onlarinki nasil, genelde benzer oluyor...
Dehşet içinde okudumO kadar hak veriyorum ki sana canım benim ablam bu bahtıl inanç yüzünden 4 defa kalçalarından ameliyat oldu 1 aylıkken öyle yıkamış rahmetli babannem. Kalçaları çıkmış ve anlam 8,5 yaşında yürümeye başladı 1.Sınıfa 9 yaşında başladı ortanca ablamla beraber.. annem çok çekti şimdi 41 yaşında kalçalarıda ameliyst yerlerinde kireçlenme başladı sıvı enjekte ediyorlar 3 ay boyunca o iğneler koca koca kablo gibi iğnelerle enjekte ediyorlar. Ama genel sağlığı iyi. Sadece kimse böyle bir hata yaptırmasın bence. Gerçekten hala yaptıranlar vsr mı bu devirde anlamıyorum. Boyu uzasın boynu koda olmasın diyeymiş yaptırmadım ama kızımın boyu uzun boynu uzun. Genlerle alakalı olduğunu hala nasıl anlamıyorlar şaşırıyorum. Şimdi ablam 2 çocuğu yapmak istiyor bakalım nasıl olacak tedavi görüyor şimdi kireçlenme için son ay bu sıvı enjekte olayı sonra yapacak
Ben de olmadim canim olmayalim bence böyle iyiKızlsr ben de regli olmadım olan vsr mı ya. Büyük kızımda olmuştum 40 ımdan sonra hemen çünkü 40 gün boyunca kanamam olmamıştı. Şimdi haftaya 3 aylık olacağım tam ama hala olmadım da. Yoğun bir regli beni bekliyor sanırım
Hadi Annem küçük cahil köylerde kimse kv kp ine cevap hile veremiyormuş. 17 yaşında anne olmuş. Resmen evde hizmetçi gibiymiş babamda askere gitmiş. Annem terletmiş babama mektup yazmış. Halam o zaman istanbuldaymış annemler Sivas’ta. Babama demiş bu çocuğun ayaklarında sıkıntı var ablana söyle bizi alsın şehirde doktora götürelim demiş. Babaanneme söylemiş babannem anneme bağırmış kızmış. O da uyanık mektup yazmış babama. Sağolsun halam gelio almış ablamı hemen ameliyata almışlar 3 defa sap kalçasından 1 defa da soldan yapmışlar. Ama 9 yaşında desteksiz yürümeye başlamış. Doğru düzgün çocukluk yaşayamadı doktor kızmış zaten onu doğduğu zaman doktorlar yapıyor ciğerlerine oksijen gitsin açılsın diye. 1 aylık bebeğe öyle mi yapılır demiş. Babannem bin pişman olmuş ama nafile olan ablama oldu.Dehşet içinde okudumBi çocuğun vebaline nasıl girilirin canlı örneği olmuş resmen ya inanılır gibi değil
Bence de böyle iyi keşke hep böyle olsamBen de olmadim canim olmayalim bence böyle iyi
Benim doktor emzirmessen 2 ay icinde hamile kalabilirsin demistiBeni 22 ay korudu valla,ne zaman regl olmaya basladim ikiciye hamile kaldim,zaten bir kere regl oldumama tabi yine guvenmemek lazim.Cok kisi var emzirirken hamile kalan.
Evet canım birde büyük ablamız var baya zor oluyor annemle kv kırkıma kadar nöbetleşe geldiler sonra ramazanda arada geldiler simdi de annem haftada 3 gün gelecek yardıma, geceler hep yalniziz zaten, gündüz gelip gidiyorlar. Buraya gruba girip hiç okuyamıyorum böyle burdan konuşup yazışmak çok zor oluyor bana. Influenza olduk kizlardan biri idrar yolu enfeksiyonu oldu kalçada tam gelisememe durumu olmuş falan hiç girip yazamadım.İkiz miydi seninNasıl geçiyor günler, bizim zorluğun iki katı zor olması inşallah yardım eden birileri vardır yoksa düşünemiyorum
Biz bugün göz kontrolüne gittik ama ölcum yapmadılar sadece bi ışıklı aletle bakti bişi yok dedi. büyük kızım hipermetrop ve astigmat, anne olarak bende çok üzülmüştüm ama Allah dermansız dert vermesin. İnşallah ilerleyen süreçte geçerHerkese merhaba, bebeğim bugün 41 günlük goz doktoruna gittik gözyaşı kanali tıkanıklığından ara ara hala capaklanma olduğu için kontrol ettirmek istedim gitmişken doktor normal goz muayenesini de yaptı. Hipermetrop dedi ama her bebek böyle olur doğduğunda takip edeceğiz dedi. Size sormak istediğim goz muayenesi yaptıran var mı yaptıranlar ne zaman yaptırdı ve bu tarz bir sonuç alan oldu mu ? Şimdiden teşekkür ederim
O zaman normal demekki sağol cnmDoktor bana ayda 500/600 gr alması normal olan demişti canım
Ay buna da sukur. Kizim fenaydi... Saglikli olsunlar yeter....Seni çok iyi anlıyorum büyük kızım böyleydi çarşafta sallarken teyzemle ben sallarken uyudum ayakta çarşaf düştü elimden çocukta yere teyzemin sesiyle uyandım. İnsan ayakta uyur mu gerçekten asla unutmam o günü. Anne olmak bu yüzden kutsal bence. Bebek doğurmam bakmak çok zor. Dünyanın en zor mesleğini yapıyoruz
Aha gece emzirmiyorsan seninki yakindirBenim sütüm çok değil normalAnnem hatırlamıyor ne zaman regl olduğunu
Dehşet içinde okudumBi çocuğun vebaline nasıl girilirin canlı örneği olmuş resmen ya inanılır gibi değil
Ekin gece emmiyor emiyor uyuyor sabah kalkıyorAha gece emzirmiyorsan seninki yakindir
Yok canım nefroloji yapıyor takibini. Filmler de radyolojide çekiliyor. Dua edin kızlar bi sonraki filmde en azındakolik mi kuzum yoksa geçici ağlamalar mi ? İnşallah adapte oldukça büyüdükçe azalacak canımbiz de iyiyiz bir gün zor, bir gün kolay değişiyor bebeklerin sabir bir ritmi yok malesef biz onlara ayak uyduruyoruz napalim iyi olsunlar da
Maşallah kuzum bundan ben de alicam dolap için stok yapacağım artık sütümü arttirmam lazim
Alkolsüz bira ne aldın canım. Ben e bebekten promalt aldim tadi iğrenç etki etti mi onu da bilemedim
Ay harika inşallah benim de öyle olur
Yazmayinca anladım moralinin bozuk olduğunuçok küçük oldukları için hiç kıyamıyoruz insanın içi gidiyor haklısın daha da morali bozuluyor insanın üroloji mi yapiyor takibini kuzum ? inşallah kısa sürede çözüme ulaşır da minik kuzu sağlığına kavuşur ameliyat olursa da korkma kuzum küçücük bir delikten kamerayla girip hallediyolar onlar iyi olsun da napalim
Yok canım nefroloji takipliyiz. Amin inşallah bir an önce şu sebebi bulup diğer aşamaya geçebiliriz artıkkolik mi kuzum yoksa geçici ağlamalar mi ? İnşallah adapte oldukça büyüdükçe azalacak canımbiz de iyiyiz bir gün zor, bir gün kolay değişiyor bebeklerin sabir bir ritmi yok malesef biz onlara ayak uyduruyoruz napalim iyi olsunlar da
Maşallah kuzum bundan ben de alicam dolap için stok yapacağım artık sütümü arttirmam lazim
Alkolsüz bira ne aldın canım. Ben e bebekten promalt aldim tadi iğrenç etki etti mi onu da bilemedim
Ay harika inşallah benim de öyle olur
Yazmayinca anladım moralinin bozuk olduğunuçok küçük oldukları için hiç kıyamıyoruz insanın içi gidiyor haklısın daha da morali bozuluyor insanın üroloji mi yapiyor takibini kuzum ? inşallah kısa sürede çözüme ulaşır da minik kuzu sağlığına kavuşur ameliyat olursa da korkma kuzum küçücük bir delikten kamerayla girip hallediyolar onlar iyi olsun da napalim
Çok sağol canım amin inşallah ben de bugünler bir an önce sağlıkla geçsin istiyorumCanım çok geçmiş olsun. Bende seni merak etmiştim konuşamadık, bayadır göremedim zaten sürekli giremiyorum da. Seni ve @qizemli yi merak etmiştim ne yaptınız süreçleriniz nasıl geçiyor diye sıkıntı yaşadığını da bilmiyordum canım bebeğinle ilgili rabbim yardımcınız olsun emin ol düzelecek canım her şey. Kötü günlerinde geride kalacaktır Allah’ın izniyle rabbim dermansız dert vermesin inşallah
Bir tanidigimiz vardi iki cocugunun arasinda 10 ay vardi, dogumdan neredeyse bir ay sonra hamile kalmisBenim doktor emzirmessen 2 ay icinde hamile kalabilirsin demisti
En iyi doktor bilgilendirir ama biraz az gibi,sadece anne sutu mu aliyor?Kızlar iki haftada 250 Gr kilo normal mi ki az gibi geldi bana
Canım babyvac diye bi aspiratör var biliyor musun? Ona bi bak herkes çok memnun sürekli uç almakta gerekmiyorKızlar elektrikli burun aspiratörü kullanan var mi. Yedek uç almaktan yıldım artık elektrikli alayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?