2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dua edicem canım haberdar et mutlaka. Bir dahaki kontrolünüz ne zaman?

Kızlar elektrikli burun aspiratörü kullanan var mi. Yedek uç almaktan yıldım artık elektrikli alayim diyorum
Ben aldım ama yenidoğan için uygun değil pek büyük geliyor, Manuel’i kullanıyorum. Sanki elektrikliyi kullanmam gibi geliyor ucu yıkanıyor galiba onun o da iş yaaa :/

Ekin gece emmiyor emiyor uyuyor sabah kalkıyor Of yaa regl olmak istemiyoruuum
Canım ekin bütün gece emmiyor mu? Alin cılgınlar gibi ağlayıp 10-11 gibi uyuyor gece üç buçuk gibi meme veriyorum ben sonra altı gibi kendi uyanıp emmek istiyor. Ben de acaba üç buçuğa kadar çok mu aç kalıyor diyordum

Gece 1-1.30 gibi son beslenmesini yapıp yatıyor canim sabah 5 gibi uyaniyor emiyor eğer gazı varsa hemen uyumuyor biraz oyalaniyor pirtlamalar eşliğinde sonra kaka yapıyor altını temizliyorum 7 gibi tekrar uyuyor

Gece 1-1.30 gibi son beslenmesini yapıp yatıyor canim sabah 5 gibi uyaniyor emiyor eğer gazı varsa hemen uyumuyor biraz oyalaniyor pirtlamalar eşliğinde sonra kaka yapıyor altını temizliyorum 7 gibi tekrar uyuyor
Gece uykusuna geç dalıyormus ekintoş. Alini yatırıp direkt yatıyorum ben de yoksa bütün gün pertim

Gece uykusuna geç dalıyormus ekintoş. Alini yatırıp direkt yatıyorum ben de yoksa bütün gün pertim
Evet kuzum ama benim işime geliyor gece uykusu yapiyorum 4-5 saatte olsa 7 de onla birlikte yine uyuyorum 2-3 saat iyi oluyor. Zaten Ekin öğlene kadar uyuyor baya 9-10 gibi yine emiyor 1 de kalkıyor

Evet kuzum ama benim işime geliyor gece uykusu yapiyorum 4-5 saatte olsa 7 de onla birlikte yine uyuyorum 2-3 saat iyi oluyor. Zaten Ekin öğlene kadar uyuyor baya 9-10 gibi yine emiyor 1 de kalkıyor
Yaa masallah darısı bizim başımıza alin dokuz gibi uyanıp bütün gün sadece bir saat uyudu düzelicez inşallah be

Ay buna da sukur. Kizim fenaydi... Saglikli olsunlar yeter....

Ablaniza cok uzuldum. Babaanne gozunun onunde nasil dayandi yaptigina? Anneniz icin uzuldum. Kadin neler yasamistir
Babannem de öyle görmüş kendi çocuklarına da hep öyle yapmış. Pişman olmuşlar ama iş işten geçmiş tabiki de. Şimdi ablam aksıyor yürürken. Annem çok çekmiş gerçekten de. Ne diyelim rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallah

Okurken cok uzuldum annene ayri uzuldum icim acidi eski insanlar cok zalimlermis

Canim insallah bu zor gunleri cabucak atlatirsin aklima geldikce duamda olacaksin

Dua edicem canım haberdar et mutlaka. Bir dahaki kontrolünüz ne zaman?
Çok sağol canım Film çekildikten sonra sonuçları alınca gideceğiz doktora. 8 mayısta çekilecek. 3 mayısta da idrar vereceğiz yine filmden önce enfeksiyon olmaması gerekiyor çünkü.

Kızlar saatlerdir bebek beni perişan etti, bir türlü uyumadı , sürekli meme istiyor veriyorum sonra ağzından çıkarıp avaz avaz bağırıyor tekrar veriyorum tekrar aynısı saatlerdir böyle, sanırım bu gaz sancısının oluyor ilk kez yaşıyorum emin olamadım ama karın sert gibi, çokta uykusu var ama dalamıyor, acil bi çözümü var mı, damla fln almamıştım, kimyon çayı okumuştum ama korkuyorum bişe olur diye veremedim onu daha 3 haftalığız , acil yardım uyumayan varsa

Ne diyosun yaa kimbilir daha ne örnekler var. Annen nasıl anlamış bı kısa bı uzun mu görünmüş bacaklar

Ben aldım ama yenidoğan için uygun değil pek büyük geliyor, Manuel’i kullanıyorum. Sanki elektrikliyi kullanmam gibi geliyor ucu yıkanıyor galiba onun o da iş yaaa :/
Hangi marka aldın canım yani iyi yorumlarda var kötü de o yüzden bilemedim. Doğru diyorsun birinde yıkama olayı var birimde uç yetişmiyor 3 günde 1 kutu bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…