Dua edicem canımYok canım nefroloji yapıyor takibini. Filmler de radyolojide çekiliyor. Dua edin kızlar bi sonraki filmde en azında
Yok canım nefroloji takipliyiz. Amin inşallah bir an önce şu sebebi bulup diğer aşamaya geçebiliriz artık
Ayy kâbus gibiBir tanidigimiz vardi iki cocugunun arasinda 10 ay vardi, dogumdan neredeyse bir ay sonra hamile kalmisOlmayacak sey degil yani,
Bakayım canım çok sağol 3 günde 1 kutu bitiyor çünküCanım babyvac diye bi aspiratör var biliyor musun? Ona bi bak herkes çok memnun sürekli uç almakta gerekmiyor
Ben ondan alicam canım arkadaslarim kullanıyor çok memnunlarBakayım canım çok sağol 3 günde 1 kutu bitiyor çünkü
Ben aldım ama yenidoğan için uygun değil pek büyük geliyor, Manuel’i kullanıyorum. Sanki elektrikliyi kullanmam gibi geliyor ucu yıkanıyor galiba onun o da iş yaaa :/Kızlar elektrikli burun aspiratörü kullanan var mi. Yedek uç almaktan yıldım artık elektrikli alayim diyorum
Canım ekin bütün gece emmiyor mu? Alin cılgınlar gibi ağlayıp 10-11 gibi uyuyor gece üç buçuk gibi meme veriyorum ben sonra altı gibi kendi uyanıp emmek istiyor. Ben de acaba üç buçuğa kadar çok mu aç kalıyor diyordumEkin gece emmiyor emiyor uyuyor sabah kalkıyorOf yaa regl olmak istemiyoruuum
Gece 1-1.30 gibi son beslenmesini yapıp yatıyor canim sabah 5 gibi uyaniyor emiyor eğer gazı varsa hemen uyumuyor biraz oyalaniyor pirtlamalar eşliğindeCanım ekin bütün gece emmiyor mu? Alin cılgınlar gibi ağlayıp 10-11 gibi uyuyor gece üç buçuk gibi meme veriyorum ben sonra altı gibi kendi uyanıp emmek istiyor. Ben de acaba üç buçuğa kadar çok mu aç kalıyor diyordum
Gece uykusuna geç dalıyormus ekintoş. Alini yatırıp direkt yatıyorum ben de yoksa bütün gün pertimGece 1-1.30 gibi son beslenmesini yapıp yatıyor canim sabah 5 gibi uyaniyor emiyor eğer gazı varsa hemen uyumuyor biraz oyalaniyor pirtlamalar eşliğindesonra kaka yapıyor altını temizliyorum 7 gibi tekrar uyuyor
Evet kuzum ama benim işime geliyor gece uykusu yapiyorum 4-5 saatte olsaGece uykusuna geç dalıyormus ekintoş. Alini yatırıp direkt yatıyorum ben de yoksa bütün gün pertim
Karın gerilmesi içten acıması falan yaNe gibi bi zorlukzorluk olmuyor canım
Yaa masallah darısı bizim başımızaEvet kuzum ama benim işime geliyor gece uykusu yapiyorum 4-5 saatte olsa7 de onla birlikte yine uyuyorum 2-3 saat iyi oluyor. Zaten Ekin öğlene kadar uyuyor baya 9-10 gibi yine emiyor 1 de kalkıyor
Babannem de öyle görmüş kendi çocuklarına da hep öyle yapmış. Pişman olmuşlar ama iş işten geçmiş tabiki de. Şimdi ablam aksıyor yürürken. Annem çok çekmiş gerçekten de. Ne diyelim rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallahAy buna da sukur. Kizim fenaydi... Saglikli olsunlar yeter....
Ablaniza cok uzuldum. Babaanne gozunun onunde nasil dayandi yaptigina? Anneniz icin uzuldum. Kadin neler yasamistir
Yok beeKarın gerilmesi içten acıması falan yaolmuyorsa ne âlâ
Okurken cok uzuldum annene ayri uzuldum icim acidi eski insanlar cok zalimlermisHadi Annem küçük cahil köylerde kimse kv kp ine cevap hile veremiyormuş. 17 yaşında anne olmuş. Resmen evde hizmetçi gibiymiş babamda askere gitmiş. Annem terletmiş babama mektup yazmış. Halam o zaman istanbuldaymış annemler Sivas’ta. Babama demiş bu çocuğun ayaklarında sıkıntı var ablana söyle bizi alsın şehirde doktora götürelim demiş. Babaanneme söylemiş babannem anneme bağırmış kızmış. O da uyanık mektup yazmış babama. Sağolsun halam gelio almış ablamı hemen ameliyata almışlar 3 defa sap kalçasından 1 defa da soldan yapmışlar. Ama 9 yaşında desteksiz yürümeye başlamış. Doğru düzgün çocukluk yaşayamadı doktor kızmış zaten onu doğduğu zaman doktorlar yapıyor ciğerlerine oksijen gitsin açılsın diye. 1 aylık bebeğe öyle mi yapılır demiş. Babannem bin pişman olmuş ama nafile olan ablama oldu.
Canim insallah bu zor gunleri cabucak atlatirsin aklima geldikce duamda olacaksinYok canım nefroloji yapıyor takibini. Filmler de radyolojide çekiliyor. Dua edin kızlar bi sonraki filmde en azında
Yok canım nefroloji takipliyiz. Amin inşallah bir an önce şu sebebi bulup diğer aşamaya geçebiliriz artık
Çok sağol canımDua edicem canımhaberdar et mutlaka. Bir dahaki kontrolünüz ne zaman?
Ne diyosun yaaO kadar hak veriyorum ki sana canım benim ablam bu bahtıl inanç yüzünden 4 defa kalçalarından ameliyat oldu 1 aylıkken öyle yıkamış rahmetli babannem. Kalçaları çıkmış ve anlam 8,5 yaşında yürümeye başladı 1.Sınıfa 9 yaşında başladı ortanca ablamla beraber.. annem çok çekti şimdi 41 yaşında kalçalarıda ameliyst yerlerinde kireçlenme başladı sıvı enjekte ediyorlar 3 ay boyunca o iğneler koca koca kablo gibi iğnelerle enjekte ediyorlar. Ama genel sağlığı iyi. Sadece kimse böyle bir hata yaptırmasın bence. Gerçekten hala yaptıranlar vsr mı bu devirde anlamıyorum. Boyu uzasın boynu koda olmasın diyeymiş yaptırmadım ama kızımın boyu uzun boynu uzun. Genlerle alakalı olduğunu hala nasıl anlamıyorlar şaşırıyorum. Şimdi ablam 2 çocuğu yapmak istiyor bakalım nasıl olacak tedavi görüyor şimdi kireçlenme için son ay bu sıvı enjekte olayı sonra yapacak
Hangi marka aldın canım yani iyi yorumlarda var kötü de o yüzden bilemedim. Doğru diyorsun birinde yıkama olayı var birimde uç yetişmiyor 3 günde 1 kutu bitiyorBen aldım ama yenidoğan için uygun değil pek büyük geliyor, Manuel’i kullanıyorum. Sanki elektrikliyi kullanmam gibi geliyor ucu yıkanıyor galiba onun o da iş yaaa :/
Elektrikli mi o da canım araştırayım bende biBen ondan alicam canım arkadaslarim kullanıyor çok memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?