2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Valla bn ne zaman bunu yaşasam çocuk aç oluyo mama yada sagdigim sütü verdigimde doyuyor bugün de aynısı oldu mama verdim yine huysuzlandi. Benimkinin gazı olmadigindan emindim çıkardı kakasını da yaptı . YouTube den dua açtım onun verdiği rahatlamayla uykuya daldı.
Ne zaman birileri eve gelse bu çocuğa böyle oluyor ya. Oysa kötü göz de değil ama değiyor işte. Gelen arkadaşım uykusunda iç çekiyor diye dua bile okudu.
Neyse sende bı dene canım. İnşallah bu saate rahatlamıştır bile

Kozlar hala uyumadı saat 3 oldu yemin ediyorum sanki üniversiteli bu saate kadar uyumuyor sonra gündüz hep uyuyor akşam yemeğine amcamlara gittik bir kere sevemediler sürekli uyudu sizde durumlar nasıl

Kozlar hala uyumadı saat 3 oldu yemin ediyorum sanki üniversiteli bu saate kadar uyumuyor sonra gündüz hep uyuyor akşam yemeğine amcamlara gittik bir kere sevemediler sürekli uyudu sizde durumlar nasıl
Ay suan bizde öyleyiz kucakta uyuyor koyuyorum gözler hemen açık bakıyor

Kızlar ya uykularınız n
Çok fenayız hocam gözler kıpkırmızı ama direniyoruz noldu anlamadım

Dün bende aynını düşündüm acaba aç mı diye ama öyle bi kustu ki eşimin üstüne eşim ne açı fazla tok dedi, bide ilk bir hafta mama takviyesi verdim doymuyordu kilo alımı iyi olunca kestim yarın bi kontrole götüreceğim olmadı bi daha sorayım , en son benim ki de bi kaka yaptı rahatladı sonra çok sürmedi uyudu, bende kimseye göstermedim dün ya ama kesinlikle bebekler bence yabancı göz sevmiyor

Bende sinir oluyorum sevmelerine kimse sevmesin sadece ben seveyim istiyorum

Canım gaz... Gaz olunca ya memeye yapışıyorlar ya da tam da anlattığın gibi tepki veriyorlar. Sen de emmiyor karnı aç meme istemiyor diye düşünebilirsin ama öyle değil. Bu durumda önce gazını çıkarmalısınız. Emzik veriyorsan önce emziğini ver sakinlesin sonra mide gazını çıkarmaya çalış önce varsa bi önce onu çıkarsın sonra bi yere yatırıp bacaklarını ileri geri masaj yap karnına masaj yap rahatlattiktan sonra beslemeye geç. Eğer aç bu diyip zorla mama+meme yaparsan daha çok gazlanir. Mide gazı için şu pozisyonda çok güzel cikariyorlar mutlaka dene

Hergün bir yeni huy köşemizde bugün; kundak sevmiyoruz boğuluyomuş gibi kafayı kaldırmaya çalışıyoruz ellermizi çıkartıyoruz inanılmaz ya nnasıl üstünü örtüp uyutcam ben bu kızı
Ben uyku tulumuna geçtim. Büyük kızımda 3,5 aylık başlamıştım bunda 1,5 aylık biraz toplu bi çocuk olduğu için kollarını katlayınca ablasının tulumu oldu. Evde boy boy uyku tulumu var ve çok da memnunum en azından üşüyor mu diye düşünmüyorum. Yoksa kollar dışarda buz kesiyor

Kullandığınız uyku tululumunun linki var mıdır veya benzeri

Bu haftalarda başlıyor iste gaz. Aguline baya ise yariyor istersen doktoruna sor kullan ben cok memnun kaldim ayrica biogaia ve sap simplexde kullaniyorum

Hangi marka aldın canım yani iyi yorumlarda var kötü de o yüzden bilemedim. Doğru diyorsun birinde yıkama olayı var birimde uç yetişmiyor 3 günde 1 kutu bitiyor
Bu tek kullanimlik başlıklarla ilgili bir şey diyeceğim bir gün çocuk çok tıkandı 1 kutu resmen bitti. Eşim şehir dışındaydı alma imkanım yoktu ama çocuk tıkalı burnu açmam lazım. Peki ben ne yaptım tek kullanımlık başlık içindeki sungerleri suda yıkadım. Sonra sıcak sabunlu su içine başlıkları da attım.bi 5 dakika bekledim sonra güzelce suyla yıkadım kuruttum ve tekrar kullandım yepyeni oldu resmen

Gece gündüz ayrımını bilmiyor canım. Uyuturken karanlık oda kullan. Uyandığında da aydınlık odaya geç.

Kızlar bizimki gece 2de uyudu 6da uyandı emzirdim altını değiştirip yatırayım dedim bi baktım ne çiş ne kaka hiç bişey yapmamış ilk defa böyle boş görüyorum bezini. Sonra tekrar uyudu az önce uyandı yine emzirdim altını açtım hala hiçbir şey yapmamış. Toplam 7 saat oldu yani. Endişelenmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…