Rahatlamış yavrucak demekki kaka gaz sorunu varmış.Dün bende aynını düşündüm acaba aç mı diye ama öyle bi kustu ki eşimin üstüne eşim ne açı fazla tok dedi, bide ilk bir hafta mama takviyesi verdim doymuyordu kilo alımı iyi olunca kestim yarın bi kontrole götüreceğim olmadı bi daha sorayım , en son benim ki de bi kaka yaptı rahatladı sonra çok sürmedi uyudu, bende kimseye göstermedim dün ya ama kesinlikle bebekler bence yabancı göz sevmiyor
Bu tek kullanimlik başlıklarla ilgili bir şey diyeceğimbir gün çocuk çok tıkandı 1 kutu resmen bitti. Eşim şehir dışındaydı alma imkanım yoktu ama çocuk tıkalı burnu açmam lazım. Peki ben ne yaptım tek kullanımlık başlık içindeki sungerleri suda yıkadım. Sonra sıcak sabunlu su içine başlıkları da attım.bi 5 dakika bekledim sonra güzelce suyla yıkadım kuruttum ve tekrar kullandım yepyeni oldu resmen
Gece gündüz ayrımını bilmiyor canım. Uyuturken karanlık oda kullan. Uyandığında da aydınlık odaya geç.
Oda sıcaklığı ne kadar ve tulum kaç tog canım.?Ben uyku tulumuna geçtim. Büyük kızımda 3,5 aylık başlamıştım bunda 1,5 aylıkbiraz toplu bi çocuk olduğu için kollarını katlayınca ablasının tulumu oldu. Evde boy boy uyku tulumu var ve çok da memnunum en azından üşüyor mu diye düşünmüyorum. Yoksa kollar dışarda buz kesiyor
Şuan öyle yapıyorum çünkü günde 1 kutu bitirdiğim oluyordu o kadar tikaniyordu. Butcemi sarsti resmenneredeyse bende öyle yapacağım bezle yarışıyor valla bizimki
Bazen derin uyuduklarinda cis yapmayabiliyorlar hatta altini actigim anda yapmaya basladigi oluyor. Ama seninkini bilemedim canim biraz ozel durumunda var ya doktorunla konusursan bakalim ne soyleyecek. Doymaya doymustur canim onu fark etmissindir yutkunurken falanKızlar bizimki gece 2de uyudu 6da uyandı emzirdim altını değiştirip yatırayım dedim bi baktım ne çiş ne kaka hiç bişey yapmamış ilk defa böyle boş görüyorum bezini. Sonra tekrar uyudu az önce uyandı yine emzirdim altını açtım hala hiçbir şey yapmamış. Toplam 7 saat oldu yani. Endişelenmeli miyim?
Bende istemiyorumEkin gece emmiyor emiyor uyuyor sabah kalkıyorOf yaa regl olmak istemiyoruuum
Agrisi sancisi yoksa, gece bezin temiz kalmis olmasini hic mesele etmeyin derim sonucta 3. ayda. Gece gunduz farkini ogreniyor muhtemel... Bobreklerinden tedavi goruyordunuz degil mi? O yuzden doktora sorsaniz idrar cikisi yoksa belki anlamlidir...Kızlar bizimki gece 2de uyudu 6da uyandı emzirdim altını değiştirip yatırayım dedim bi baktım ne çiş ne kaka hiç bişey yapmamış ilk defa böyle boş görüyorum bezini. Sonra tekrar uyudu az önce uyandı yine emzirdim altını açtım hala hiçbir şey yapmamış. Toplam 7 saat oldu yani. Endişelenmeli miyim?
Sen bensinBende sinir oluyorum sevmelerine kimse sevmesin sadece ben seveyim istiyorum
Ay evet ya iki dk sevecekler diye başına dikilirler bi de çocuğun sinir oluyorumEvet aynııı hele uyansın diye dua edenler deliriyorum yaaaa
Kesinlikle. Altını açınca o kadar mutlu oluyor ki gülücükler atıp sevinçten bağırıyor bezlerken yüzü asılıyor direk vicdanım sızlıyorBende istemiyorumhele su lohusalikta nefret ettim! Allahtan yaz degil yoksa ya mantar ya pisik olurdum. Cocuklarin altini acinca rahatlamasi ne kadar normal. Kocaman bezle surekli
Yaptı mı canım şuan nasıl? Kaka normal ama çiş için istersen bir sor böbrek olayından dolayı.Kızlar bizimki gece 2de uyudu 6da uyandı emzirdim altını değiştirip yatırayım dedim bi baktım ne çiş ne kaka hiç bişey yapmamış ilk defa böyle boş görüyorum bezini. Sonra tekrar uyudu az önce uyandı yine emzirdim altını açtım hala hiçbir şey yapmamış. Toplam 7 saat oldu yani. Endişelenmeli miyim?
Sağol canım valla bi sürü meme verdim artık memeler böyle sündü resmen boşaldı sonra doymadı sandım mama verecektim eşim gaz dedi çünkü çok kustu en son kaka yapınca rahatladı , ben ayaklarını karna çekmesini ıkınma gibi kızarmasını bekledim onlar olmayınca gaz değil sandım aslında , damla ne önerirsinizCanım gaz... Gaz olunca ya memeye yapışıyorlar ya da tam da anlattığın gibi tepki veriyorlar. Sen de emmiyor karnı aç meme istemiyor diye düşünebilirsin ama öyle değil. Bu durumda önce gazını çıkarmalısınız. Emzik veriyorsan önce emziğini ver sakinlesin sonra mide gazını çıkarmaya çalış önce varsa bi önce onu çıkarsın sonra bi yere yatırıp bacaklarını ileri geri masaj yap karnına masaj yap rahatlattiktan sonra beslemeye geç. Eğer aç bu diyip zorla mama+meme yaparsan daha çok gazlanir. Mide gazı için şu pozisyonda çok güzel cikariyorlar mutlaka dene
Hadi Annem küçük cahil köylerde kimse kv kp ine cevap hile veremiyormuş. 17 yaşında anne olmuş. Resmen evde hizmetçi gibiymiş babamda askere gitmiş. Annem terletmiş babama mektup yazmış. Halam o zaman istanbuldaymış annemler Sivas’ta. Babama demiş bu çocuğun ayaklarında sıkıntı var ablana söyle bizi alsın şehirde doktora götürelim demiş. Babaanneme söylemiş babannem anneme bağırmış kızmış. O da uyanık mektup yazmış babama. Sağolsun halam gelio almış ablamı hemen ameliyata almışlar 3 defa sap kalçasından 1 defa da soldan yapmışlar. Ama 9 yaşında desteksiz yürümeye başlamış. Doğru düzgün çocukluk yaşayamadı doktor kızmış zaten onu doğduğu zaman doktorlar yapıyor ciğerlerine oksijen gitsin açılsın diye. 1 aylık bebeğe öyle mi yapılır demiş. Babannem bin pişman olmuş ama nafile olan ablama oldu.
Sağol canım bugün kontrolüm var en çok bunları duydum ama damlaBu haftalarda başlıyor iste gaz. Aguline baya ise yariyor istersen doktoruna sor kullan ben cok memnun kaldim ayrica biogaia ve sap simplexde kullaniyorum
Bakayım canım çok sağol 3 günde 1 kutu bitiyor çünkü
Benim de öyle hemen bitiyor bi iki günde..bendeki braun pilli olan ama çok işe yaracak gibi durmuyor zaten yenidoğan için uygun değil. Şu süpürgeye takılandan sipariş ederim ilerde o da yenidoğan için uygun değil şuan. Ama onların tek kullanımlıkları yok, temizleme işine giremem battı balık yan gider diyip tek kullanımlık ne varsa onunla devam ederim.neredeyse bende öyle yapacağım bezle yarışıyor valla bizimki
Çıngırak almayı unutma yanınaGünaydın, bugün bize aşı günü.. ana yüreği pır pır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?