2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Rahatlamış yavrucak demekki kaka gaz sorunu varmış.

neredeyse bende öyle yapacağım bezle yarışıyor valla bizimki

Oda sıcaklığı ne kadar ve tulum kaç tog canım.?
Şuan öyle yapıyorum çünkü günde 1 kutu bitirdiğim oluyordu o kadar tikaniyordu. Butcemi sarsti resmen her gece çocuklar uyuyunca güzelce temizliyorum hepsini

Bazen derin uyuduklarinda cis yapmayabiliyorlar hatta altini actigim anda yapmaya basladigi oluyor. Ama seninkini bilemedim canim biraz ozel durumunda var ya doktorunla konusursan bakalim ne soyleyecek. Doymaya doymustur canim onu fark etmissindir yutkunurken falan

Ekin gece emmiyor emiyor uyuyor sabah kalkıyor Of yaa regl olmak istemiyoruuum
Bende istemiyorum hele su lohusalikta nefret ettim! Allahtan yaz degil yoksa ya mantar ya pisik olurdum. Cocuklarin altini acinca rahatlamasi ne kadar normal. Kocaman bezle surekli

Agrisi sancisi yoksa, gece bezin temiz kalmis olmasini hic mesele etmeyin derim sonucta 3. ayda. Gece gunduz farkini ogreniyor muhtemel... Bobreklerinden tedavi goruyordunuz degil mi? O yuzden doktora sorsaniz idrar cikisi yoksa belki anlamlidir...

B beyzosh canim aklima geldi sonda takmislar miydi sanki oyle bir sey yazmistin acaba onu takinca yanma oldu falan ondan mi cisini yapmiyor

Rheaa canım sana bir şey soracağım. Ben kızımı 22 aylıkken sütten kesmiştim. Şimdi 27 aylık. Şimdi benim sütüm yok gibi anlamıyorum. Göğüslerim sertleşmiyor . Böyle dolgunluk hissetmşyorum yumuşak hep. İlk günler sadece dolgunluk oldu 2 kere de sertlik oldu o kadar. Sütüm mü yok yoksa emzirmeden yeni kestim diye çabuk mu ehlileşti göğüsler. Soyup doymadığından emin olamıyorum kızımın. Senin nasıl ? Bu durum normal mi anlayamadım.

Merhaba herkese kızım bugün üstünü değiştirirken birden ağlamaya başladı daha doğrusu çığlık atmaya hiç böyle ağladığını bagirdigini duymamıştım uzun bir süre susmadı kucakta sakinleşmedi meme kabul etmedi girtlagi yirtlincaya bağırdı gazı bildiğimiz kadarıyla yoktu beslenmesinde sonra üstten alttan gazları çıktı böyle.bir durum yaşayan var mı başka ne sebep olabilir canı mi yandı diye bile düşündük öyle acı acı ağladı bağırdı

Bende istemiyorum hele su lohusalikta nefret ettim! Allahtan yaz degil yoksa ya mantar ya pisik olurdum. Cocuklarin altini acinca rahatlamasi ne kadar normal. Kocaman bezle surekli
Kesinlikle. Altını açınca o kadar mutlu oluyor ki gülücükler atıp sevinçten bağırıyor bezlerken yüzü asılıyor direk vicdanım sızlıyor Yaz gelse altını açsam gündüzleri bu bezleme işi hiç içime sinmiyor benim...

Yaptı mı canım şuan nasıl? Kaka normal ama çiş için istersen bir sor böbrek olayından dolayı.

Sağol canım valla bi sürü meme verdim artık memeler böyle sündü resmen boşaldı sonra doymadı sandım mama verecektim eşim gaz dedi çünkü çok kustu en son kaka yapınca rahatladı , ben ayaklarını karna çekmesini ıkınma gibi kızarmasını bekledim onlar olmayınca gaz değil sandım aslında , damla ne önerirsiniz

Yavrucum sen Sivaslı mısın hemşom ben de sivaslıyım

Benim de öyle hemen bitiyor bi iki günde..bendeki braun pilli olan ama çok işe yaracak gibi durmuyor zaten yenidoğan için uygun değil. Şu süpürgeye takılandan sipariş ederim ilerde o da yenidoğan için uygun değil şuan. Ama onların tek kullanımlıkları yok, temizleme işine giremem battı balık yan gider diyip tek kullanımlık ne varsa onunla devam ederim.

Kızlar ben ne yapacağım, kv dem sigara içiyor balkonu da açıyor evin her yeri sigara kokuyor. Bahçede iç dedim bi defa üşeniyorum dedi küstü.. Sonra elini yıkamadan geliyor kızımı şapur şupur.. Valla delirecem.. Yardımcı ayarladım yine geliyor yine geliyor.. Eşim de o kadar yardımcı anlayışlı ama annesi nihayetinde. Valla evi terk edesim var. Kafamda delice şeyler.. Dün anneme diyorum ki 40ın bitti gelmeyiz artık de diyorum ki anlasın. Artık idare edersiniz siz bize ihtiyacınız yok baş başa kalın hafta sonu diyor annem. Kv dem de ben gelirim yardıma diyor. Yardım ettiğin yok nereye geliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…