- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Ya benim de öyle kahveyi çok severim geçiyorum kış bahçesine alıyorum kahvemi ohhh. Doktorum 2 tane içebilirsin ondan etkilenmez demişti. Kv dem bugün ona taktı kahve içme çocuğa gaz yapıyor zaten dün gittiniz kahve içmeye bir de burda içiyorsun ya sanane diyorum içimden .. Allahım yarebbim belki de senin sigarandan çocuk huzursuz bugün.Ben de öyleyim bir de o kahve içme zamanını günlük bir rutin gibi yapmak çok hoşuma gidiyor ama bebeği çok mu etkiliyor diye düşünmeden edemedim seninkinde var mi canım gaz?
Evet canım bu gece baya derin uyudu gündüz hiç uyumamıştı. Yazdıktan sonra ayıldı uykudan yaptı çişini şükür. Korktum bi an böbrekte de sıkıntı var diye. Gün içinde bi terslik görürsem doktorumuzu arayacağım. Doymayınca çıldırmış gibi ağlıyor zaten anlıyorumBazen derin uyuduklarinda cis yapmayabiliyorlar hatta altini actigim anda yapmaya basladigi oluyor. Ama seninkini bilemedim canim biraz ozel durumunda var ya doktorunla konusursan bakalim ne soyleyecek. Doymaya doymustur canim onu fark etmissindir yutkunurken falan
Doğduğundan beri idrarla ilgili sıkıntı yaşamadık aslında o yüzden böbrekle ilgili değil diye düşünüyorum yine doktorumuzu bilgilendireceğiz tabi. Baya derin uyudu sanırım o yüzden ama ben endişe ettim birden :/Agrisi sancisi yoksa, gece bezin temiz kalmis olmasini hic mesele etmeyin derim sonucta 3. ayda. Gece gunduz farkini ogreniyor muhtemel... Bobreklerinden tedavi goruyordunuz degil mi? O yuzden doktora sorsaniz idrar cikisi yoksa belki anlamlidir...
Buraya yazdıktan sonra uykudan ayıldı baktım yapmış hemen canım. Sanırım derin uyudu diye yapmadı. Doktora yazacağım yine bi de gözlemleyeceğim şuan normal gidiyor kaka da çiş de yaptıYaptı mı canım şuan nasıl? Kaka normal ama çiş için istersen bir sor böbrek olayından dolayı.
İl sağlığa şikayet et bence cnim.Bizimki aşırı kötüydü. Ben oturduğum yere serdim müslini, giderken emziğini, müslinini sağa sola değen ne varsa çöpe attım. Allahtan bizimki biryere değmedi yoksaO kadar kötü durumdaydı ve aile hekimliğimi değiştirdim hemen . Hemen değişmiyormuş ama olsun. 2. Aşıya değişmiş olacak yeni yere götgötüreceğim
Benim öyle sertleşme olmuyor çünkü çok sık emiyor.Evet benim de akma olmuyor ilk kızımda hep akardı fışkırırdı falan şimdi olmayınca tereddüte düştüm. Sıkınca benim de süt geliyor ama işte emin olamadım. Bezler çişli ama arada nadiren mesela 5 saat boyunca çiş yapmadığı oluyor. Normalde 3 saat arayla alt değişimi yapıyorum bez dolu çıkıyor. Etraftan da sütün mü yetmiyor acaba doymuyor mu acabayı duyunca iyice stres oluyorum. O zaman göğüslerimin sertleşmemesi normal diyebiliriz
Benimki de öyle bazen üst üste 3 defa yapar bazen 4 saat çiş yapmamış olur.. Altın açıp ıslak mendille silerim bazen öyle yapar. Normal benceKızlar bizimki gece 2de uyudu 6da uyandı emzirdim altını değiştirip yatırayım dedim bi baktım ne çiş ne kaka hiç bişey yapmamış ilk defa böyle boş görüyorum bezini. Sonra tekrar uyudu az önce uyandı yine emzirdim altını açtım hala hiçbir şey yapmamış. Toplam 7 saat oldu yani. Endişelenmeli miyim?
Aynen öyle çocuğun gazı varsa istersen hiçbir şey yeme yine oluyor onu anladım canım. O zaman ben kahve içmeye devamBen de uyutup icmeyi cok seviyorum mutlu oluyorum kendime zaman ayirmis oluyorum kisa da olsaBenimkinde gaz var canim ama boyle asiri kotu degil normal yani. Mesela gece uyuyor sabah uykuda sesler cikariyor rahat.uyuyamiyor gaz oldugunu anliyorum altini acinca cok fazla yapiyor sabah oglene kadar bir huzursuzluk oluyor siddetli aglamali degil ama. Yediklerime dikkat ediyorum gunluk kimyon iciyorum. 1 defasinda tursu yedim asiri gazlanmisti.Ama asiri gazli olanlar yesende yemesende gazi bitmiyor tabi bazi seyler bariz etkiliyor
Ya senin kv bi sussun bence. Resmen stres sebebi kadın. Keşke böyle insanlarla iletişimi tamamen kesebilecek herkes için en sağlıklısı olurdu.Ya benim de öyle kahveyi çok severim geçiyorum kış bahçesine alıyorum kahvemi ohhh. Doktorum 2 tane içebilirsin ondan etkilenmez demişti. Kv dem bugün ona taktı kahve içme çocuğa gaz yapıyor zaten dün gittiniz kahve içmeye bir de burda içiyorsun ya sanane diyorum içimden .. Allahım yarebbim belki de senin sigarandan çocuk huzursuz bugün.
Ben 1 ya da iki iciyorum canim. Sanmam. Bir miktari faydaki bile. 2 fincana kadar sorun yok. Ben de genelde filitre iciyorum. Onun hele hic sanmiyorum...Kızlar kahve içiyor musunuz siz? Ben günde bir bardak içiyorum filtre kahve ama o mu rahatsız ediyor bebeği acaba
kızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.
Kızlar şu biogaia gaz damlasını her gün düzenli mi kullanmak gerekiyor ağrısı oldukça mı? Kızlar bana Ankara civarı çocukla gidilebilecek 3-5 gün kafayı dinleyebileceğim bir yer söyleyin. Çocuk dostu otel fl var mı bildiğiniz? Bolu tarafında olabilir Kocaeli de olabilir aklıma bir yer gelmiyor.
Gulucukler mi atiyorbiz henuz gormuyoruz oyle seyler bir gulucuk gorsek herhalde tum yorgunluk unutulur
Kesinlikle bazen her seyi yapiyoruz susmuyor. Birakip altini aciyoruz agu agu
Tam olarak uyku vs duzene girmedi ne zaman oldu senin? Uykusu ozellikle... 2.ay bitince galiba degil mi? 2.ayi dolan arkadaslar sizlerinki de duzene girdi mi?
Aklima bi soru daha geldi. Su gobekteki siyah cizgisi gecen var mi? O gecse biraz sevmeye baslicam vucumu
Kızlar kahve içiyor musunuz siz? Ben günde bir bardak içiyorum filtre kahve ama o mu rahatsız ediyor bebeği acaba
Evet benim de akma olmuyor ilk kızımda hep akardı fışkırırdı falan şimdi olmayınca tereddüte düştüm. Sıkınca benim de süt geliyor ama işte emin olamadım. Bezler çişli ama arada nadiren mesela 5 saat boyunca çiş yapmadığı oluyor. Normalde 3 saat arayla alt değişimi yapıyorum bez dolu çıkıyor. Etraftan da sütün mü yetmiyor acaba doymuyor mu acabayı duyunca iyice stres oluyorum. O zaman göğüslerimin sertleşmemesi normal diyebiliriz
Benimkini hem arkadaşım hem de teyzesi uyandırdı sonra bin pişman oldularSen bensin
Ay evet ya iki dk sevecekler diye başına dikilirler bi de çocuğun sinir oluyorum
Ben kahve icecegime kimyon rezene içeyim diyorumKızlar kahve içiyor musunuz siz? Ben günde bir bardak içiyorum filtre kahve ama o mu rahatsız ediyor bebeği acaba
Bizim de iki aya yaklaştı 55 gün bugün daha olmadım inşallah olmam o kadar rahatım ki ve benim akıntım da kesildi ya maşallahKızlar regl olan var mi acaba ne zaman olacağız keşke 1 yıl falan olmasak yumurtalarimiz eksilmese boş yere
Canım kullanıyorum kullanmaz olur muyum ama gözler faltaşı mübarekBu tek kullanimlik başlıklarla ilgili bir şey diyeceğimbir gün çocuk çok tıkandı 1 kutu resmen bitti. Eşim şehir dışındaydı alma imkanım yoktu ama çocuk tıkalı burnu açmam lazım. Peki ben ne yaptım tek kullanımlık başlık içindeki sungerleri suda yıkadım. Sonra sıcak sabunlu su içine başlıkları da attım.bi 5 dakika bekledim sonra güzelce suyla yıkadım kuruttum ve tekrar kullandım yepyeni oldu resmen
Gece gündüz ayrımını bilmiyor canım. Uyuturken karanlık oda kullan. Uyandığında da aydınlık odaya geç.
Daha filtre kahve hiç demlemedim ama Türk kahvesi içiyorum hamileyken hiç içememiştim resmen acısını çıkartıyorumKızlar kahve içiyor musunuz siz? Ben günde bir bardak içiyorum filtre kahve ama o mu rahatsız ediyor bebeği acaba
1 ay kontrolüne daha gitmedik bayrama denk geldi. Cumartesi gidicez inşallah kilo almıştır da ben de rahatlarım. En az 5 çişli bez çıkıyor o anlamda doyuyordur diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sürekli de meme istiyor ama memede çopunluk uyuyup keyif yapıyor tabi. Bu açlıktan değil biliyorum ama insan yine de çok düşünüyor . Yaşamışsın zaten sen de aynısını anladın beniCanım ben de bunun kaygısını çok yaşadım hatta burada paylaştım da. Bu lohusalıkta benim imtihanım memelerden oldu. Hem ağrısı sızısı hem de dolgun değildi dediğin gibi. Ben de üzülüyordum çünkü bir önceki doğumda bebek ağzını çekince tazyikli akardı. 1 ay kontrolünde 1 kilo almış deyince doktor rahatladım. Bazen şerbetli tatlılar yiyince çok şişik oluyor ve bebek boşaltamazsa o da sıkıntı.
Her bebeğin ihtiyacına göre geliyor bence süt ve kaka-çiş normalse kilo alımı iyiyse hiç kafana takma
Akşam dokuzda odaya mı geçiyorsunuz gece ikide mi uyanıyor maşallahBenim büyük kızım banyoda tutardı böyle 4-5 saniye, aklımı alırdısonra büyüdükçe bıraktı
Bolu’da Narven Termal’e gittik biz. Tavsiye ederim güzel bir ortamı var
40’ından sonra oturmaya başladı gibi. En azından ne zaman uyanıp uyuyacağı belli gece için. 9 gibi akşam odaya geçiyoruz, 2 buçuk ve 5 gibi uyanıyor emiyor. 7-7 buçukta sabah uyanması, gülücükler, kaka … diye devam eden bir süreç
Keşke uyusa gündüz uykusu çok kısa suruyo. Ama uyusaydi bı tane uzun uyku yapsa uyandirmaxdim ama iki tane uzun uyku varsa gece gündüz karmaşasından uyandırdım heralde.Bizim de iki aya yaklaştı 55 gün bugün daha olmadım inşallah olmam o kadar rahatım ki ve benim akıntım da kesildi ya maşallaho yüzden çok mutluyum uzun sürmesini diliyorum
Canım kullanıyorum kullanmaz olur muyum ama gözler faltaşı mübarekgündüz uykusunda da kaldırmaya kıyamıyorum uyuyor çok güzel bir şekilde sonra gece uyumuyor siz ne yapıyorsunuz gündüz çok uyursa uyandırıyor musunuz?
Daha filtre kahve hiç demlemedim ama Türk kahvesi içiyorum hamileyken hiç içememiştim resmen acısını çıkartıyorumçok fazla içersen zararı varmış ama bir taneden bir şey olmaz diye okumuştum. Ya biz de insanız bir bardak kahve içelim ya yoksa durulacak gibi olmuyor evin içi
Rahatladım ya iyi ki yazdım buraya yoksa kahveyi de kesecektim. Aynen doktora sordum bir bardak icebilirsin demişti canımBen 1 ya da iki iciyorum canim. Sanmam. Bir miktari faydaki bile. 2 fincana kadar sorun yok. Ben de genelde filitre iciyorum. Onun hele hic sanmiyorum...
Ben de aksine tek içmeyi seviyorum eşim kahve sevmiyor belki de ondanHamileyken neredeyse hiç içmedim, tek yük arkadaşlarla onlara eşlik etmek için. Genelde gündüz 2’den sonra kahve tüketmem, gece uykumu etkiliyor çünkü. En son bayramda eşimle içmişiztek başıma içmeyi sevmiyorum
Ya işte orda da annesinin devreye girmesi lazım sinir oluyorum ben böyle şeylereBenimkini hem arkadaşım hem de teyzesi uyandırdı sonra bin pişman oldulardaha dokunmuyolar. Geçen de küçük yeğen gelmiş uyandiracak günah uyuyan bebek uyandirilmaz diyorum biri diyo uyansın seveyim biri diyo uyandirmiyorum ki sanki uyansa sizinle oynayacak aç uyanıp 1 saat emecek o sinirle ağlayıp susmayacak olan çocuğuma olucak yani bunuda söylüyorum ama çocuklar biraz daha anlaması gıt oluyorlar
Ay evet ya kahveyi de kesersem iyice sinirlerim tepeme çıkacak akşama kadar ağlayan bir bebekleBizim de iki aya yaklaştı 55 gün bugün daha olmadım inşallah olmam o kadar rahatım ki ve benim akıntım da kesildi ya maşallaho yüzden çok mutluyum uzun sürmesini diliyorum
Canım kullanıyorum kullanmaz olur muyum ama gözler faltaşı mübarekgündüz uykusunda da kaldırmaya kıyamıyorum uyuyor çok güzel bir şekilde sonra gece uyumuyor siz ne yapıyorsunuz gündüz çok uyursa uyandırıyor musunuz?
Daha filtre kahve hiç demlemedim ama Türk kahvesi içiyorum hamileyken hiç içememiştim resmen acısını çıkartıyorumçok fazla içersen zararı varmış ama bir taneden bir şey olmaz diye okumuştum. Ya biz de insanız bir bardak kahve içelim ya yoksa durulacak gibi olmuyor evin içi
Bizimki her altını açtığımda yapmış oluyor hiç boş geçmiyor sağolsun bezi hep mavi çizgi o yüzden endişelendim biraz canımBenimki de öyle bazen üst üste 3 defa yapar bazen 4 saat çiş yapmamış olur.. Altın açıp ıslak mendille silerim bazen öyle yapar. Normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?