2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben her defasinda tek kullanimlik alt acma goturuyorum yoksa aynen pislik her yer guya saglik merkezi

kızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.
Bence o dakika agzina sut falan geliyor kusacak gibi olup tekrar yutup tekrar nefes aliyordur benim bu sekilde oluyor

Reactions: Cmz
Ben kendim devamli cantamda tek kullanimlik bulundurup hemen seriyorum.

Ben yanımda hep muslin taşıyorum bu yüzden. Gittiğim yerde temiz değilse hemen onu seviyorum o şekilde yatiriyorum eve gelince de bir güzel yıkıyorum hep
Bizimki aşırı kötüydü. Ben oturduğum yere serdim müslini, giderken emziğini, müslinini sağa sola değen ne varsa çöpe attım. Allahtan bizimki biryere değmedi yoksa O kadar kötü durumdaydı ve aile hekimliğimi değiştirdim hemen . Hemen değişmiyormuş ama olsun. 2. Aşıya değişmiş olacak yeni yere götüreceğim.

Ay evet ya hiç ilgilenmiyoruz sanki ilk defa olunca şaşırdım sonra uyudu zaten kalkınca da hiç sorun yok deli kız

Ben o kadarını da beklemiyorum artık en temel şeyi: hijyeni sağlasalar yeter aslında :/

Ben iciyorum 1 fincan yoksa kafam yerine gelmiyor uykulu dolasiyorum yorgunlugumu aliyor
Ben de öyleyim bir de o kahve içme zamanını günlük bir rutin gibi yapmak çok hoşuma gidiyor ama bebeği çok mu etkiliyor diye düşünmeden edemedim seninkinde var mi canım gaz?

Evet benim de akma olmuyor ilk kızımda hep akardı fışkırırdı falan şimdi olmayınca tereddüte düştüm. Sıkınca benim de süt geliyor ama işte emin olamadım. Bezler çişli ama arada nadiren mesela 5 saat boyunca çiş yapmadığı oluyor. Normalde 3 saat arayla alt değişimi yapıyorum bez dolu çıkıyor. Etraftan da sütün mü yetmiyor acaba doymuyor mu acabayı duyunca iyice stres oluyorum. O zaman göğüslerimin sertleşmemesi normal diyebiliriz

Ben de öyleyim bir de o kahve içme zamanını günlük bir rutin gibi yapmak çok hoşuma gidiyor ama bebeği çok mu etkiliyor diye düşünmeden edemedim seninkinde var mi canım gaz?
Ben de uyutup icmeyi cok seviyorum mutlu oluyorum kendime zaman ayirmis oluyorum kisa da olsaBenimkinde gaz var canim ama boyle asiri kotu degil normal yani. Mesela gece uyuyor sabah uykuda sesler cikariyor rahat.uyuyamiyor gaz oldugunu anliyorum altini acinca cok fazla yapiyor sabah oglene kadar bir huzursuzluk oluyor siddetli aglamali degil ama. Yediklerime dikkat ediyorum gunluk kimyon iciyorum. 1 defasinda tursu yedim asiri gazlanmisti.Ama asiri gazli olanlar yesende yemesende gazi bitmiyor tabi bazi seyler bariz etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…