Ben her defasinda tek kullanimlik alt acma goturuyorumSağlık ocağında mı ? Ben de aşısı için gittim kilosunu da ölçtürmedim tek kullanımlık kâğıt serdeydiniz dedim. Aşırı kirliydi her yer. Çocuğu da yatırmadım kucağımda yaptı iğneyi ama ağladı tabi böylesi hayal biraz
Bence o dakika agzina sut falan geliyor kusacak gibi olup tekrar yutup tekrar nefes aliyordur benim bu sekilde oluyorkızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.
KBB ye götürdüm bir sorun yok dedi ama içime kurt düştü bir kereUyku apnesi diyorlar canım buna.
Gece de oluyor emmediği zamanlarBence o dakika agzina sut falan geliyor kusacak gibi olup tekrar yutup tekrar nefes aliyordur benim bu sekilde oluyor
Bizimki ihh mihh uyurken hic susmuyorGece çok bariz oluyor sessizlikte
Ben kendim devamli cantamda tek kullanimlik bulundurup hemen seriyorum.Sağlık ocağında mı ? Ben de aşısı için gittim kilosunu da ölçtürmedim tek kullanımlık kâğıt serdeydiniz dedim. Aşırı kirliydi her yer. Çocuğu da yatırmadım kucağımda yaptı iğneyi ama ağladı tabi böylesi hayal biraz
Benim de iste gece falan uykudayken oldugunu goruyorum canim. Ve kusmasinin geldigini anliyorumGece de oluyor emmediği zamanlar
Nereye gideceksinYa nefret ediyor eşim sigaradan kaç defa uyardı yok.. Evi terkedicem o kadar doldum ki.. bi kaç gün gitmem lazım valiz hazırlıyorum eşim gelirse gelir işi olur da gelemezse ben giderim
Titreşimi var bunun onu sevdi sanırımOhhh ne güzellllllbenimki hiç durmuyor sen iyice alıştırrr
Bizim tertemiz yerleri ama yine de kendi tek kullanimlik ortumu goturuyorumBen her defasinda tek kullanimlik alt acma goturuyorumyoksa aynen pislik her yer guya saglik merkezi
Onu da gazdan yapiyorlar rahat olmadiklarindaBizimki ihh mihh uyurken hic susmuyor
Ben iciyorum 1 fincan yoksa kafam yerine gelmiyor uykulu dolasiyorum yorgunlugumu aliyorKızlar kahve içiyor musunuz siz? Ben günde bir bardak içiyorum filtre kahve ama o mu rahatsız ediyor bebeği acaba
İki ay oldu ben oldum bencede olmasam iyiydi yaKızlar regl olan var mi acaba ne zaman olacağız keşke 1 yıl falan olmasak yumurtalarimiz eksilmese boş yere
Bizimki aşırı kötüydü. Ben oturduğum yere serdim müslini, giderken emziğini, müslinini sağa sola değen ne varsa çöpe attım. Allahtan bizimki biryere değmedi yoksaBen yanımda hep muslin taşıyorum bu yüzden. Gittiğim yerde temiz değilse hemen onu seviyorum o şekilde yatiriyorum eve gelince de bir güzel yıkıyorum hep
Ay evet ya hiç ilgilenmiyoruz sanki ilk defa olunca şaşırdım sonra uyudu zaten kalkınca da hiç sorun yokBende kızımı 24.ayda emzirmeyi kestim. Çok yoğun sertlik olup öyle süt akması olmuyor. Ama sütüm yetiyor bez dolulugundan ve kilo alimindan anlıyorum el tartışma göreevet benim erken terbiye oldu goguslerim. Emzirmeden sonra göğüs ucunu sıkıyorum hala süt var. Emmek istemiyorsa demekk ki doymuş diyorum.
Bizde de benzer durum var. Konfor alanı bezli kıyafetli. Üst değişince bez açılınca dersin evde cocuga neler yapıyoruz sanki....
Ben o kadarını da beklemiyorum artık en temel şeyi: hijyeni sağlasalar yeter aslında :/Saglik ocağında keşke o şekilde aglatmadan aşı yapsalar. Hatta bir erkek doktorun aşı videosu var. Peceteyle çocuğu hiç aglatmadan aşı yapıyordu. Sağlık ocağında aşılar çığlık kıyamet gerçekten. Mesela çocuk doktorunda aşı vurdururken önce bacağına sprey sıkıyor soğuk etkisi yapıyor hemen aşıyı vuruyor. Benzer şekilde sağlık ocaklarında da olsa keşke.
Ben de öyleyim bir de o kahve içme zamanını günlük bir rutin gibi yapmak çok hoşuma gidiyor ama bebeği çok mu etkiliyor diye düşünmeden edemedim seninkinde var mi canım gaz?Ben iciyorum 1 fincan yoksa kafam yerine gelmiyor uykulu dolasiyorum yorgunlugumu aliyor
Evet benim de akma olmuyor ilk kızımda hep akardı fışkırırdı falan şimdi olmayınca tereddüte düştüm. Sıkınca benim de süt geliyor ama işte emin olamadım. Bezler çişli ama arada nadiren mesela 5 saat boyunca çiş yapmadığı oluyor. Normalde 3 saat arayla alt değişimi yapıyorum bez dolu çıkıyor. Etraftan da sütün mü yetmiyor acaba doymuyor mu acabayı duyunca iyice stres oluyorum. O zaman göğüslerimin sertleşmemesi normal diyebilirizBende kızımı 24.ayda emzirmeyi kestim. Çok yoğun sertlik olup öyle süt akması olmuyor. Ama sütüm yetiyor bez dolulugundan ve kilo alimindan anlıyorum el tartışma göreevet benim erken terbiye oldu goguslerim. Emzirmeden sonra göğüs ucunu sıkıyorum hala süt var. Emmek istemiyorsa demekk ki doymuş diyorum.
Bizde de benzer durum var. Konfor alanı bezli kıyafetli. Üst değişince bez açılınca dersin evde cocuga neler yapıyoruz sanki....
Ben de uyutup icmeyi cok seviyorum mutlu oluyorum kendime zaman ayirmis oluyorum kisa da olsaBen de öyleyim bir de o kahve içme zamanını günlük bir rutin gibi yapmak çok hoşuma gidiyor ama bebeği çok mu etkiliyor diye düşünmeden edemedim seninkinde var mi canım gaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?