2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Özel bir şey yapıyor musun canım sütün için, maşallah bu arada
Ben dünden beri fazla su içmeye başladım yanımda Tupperware 2 litrelik şişe var biraz fayda etti sanki.
Haftaya 2 aylık olunca gideceğiz biz goz doktoruna, ilk 3 ay içinde yapılmalı demişti doktor
Ben ilk oğlumda 6 ay sonra oldum, bakalım bunda ne zaman olacağım
Önce gaz çıkar canım, sakinlesin.
Çıldırınca emecekleri varsa bile emmiyorlar
Kozlar hala uyumadı saat 3 oldu yemin ediyorum sanki üniversiteli bu saate kadar uyumuyor sonra gündüz hep uyuyor akşam yemeğine amcamlara gittik bir kere sevemediler sürekli uyudu sizde durumlar nasıl
Uyku düzeni beni mahvetti, gündüz yerine koysam açıyor gözlerini. Ayağımda dursa rahat 2 saat uyur
Kızlar ya uykularınız n

Çok fenayız hocam gözler kıpkırmızı ama direniyoruz noldu anlamadım
Benim oğlanda gözleri kıpkırmızı ama direniyor, yerine koysam açıyor gözlerini tavşan fibi5
Ben de istemiyorum kimse fazla ellesin, dokunsun. Aşırı bi rahatsızlık oluyo bende
Bende sinir oluyorum sevmelerine kimse sevmesin sadece ben seveyim istiyorum
Kesinlikle
Tabi kullanmaktan makinaya atıp çıkartmaktan azcık deforme oldu benimki
Eki Görüntüle 3239271
Çok güzel bir kanguru bu marka bende de var

Baska bir odaya geçtiğimde Gaipten bebek aglama sesleri duyuyorum çıldıracağım
Yorgunluktan olabilir canım, yanında birileri var mi ?
Ben insan sevmiyorum ya sanırım
Ben de sakinliği seven biriyim genel olarak.
Evimde zaman geçirmeyi, mümkünse sessiz kitap okumayı seviyorum, öyle pek çıkıp gezeyim demelerim yoktur. Hele hele avm den nefret ediyorum, düşündükçe bile ruhum daraldı

Yapmiyorum artik canim. Ne uyku ne beslenme her sey karmancorman oldu bende ... Su asamada oglumun guzel emmesinden dolayi iyi oldugunu dusunuyorum. Bir gun az emse once memeler tas gibi sutle doluyor sonra azaliyor. Surekli iyi emmesi gerekiyor bence. Makina ile bebegin cekimi artirmasi ayni olmuyor. Bos bos da olsa bebegin emsin ki artsin ... Anneminkide boyle olurmus genetik etkisi de cok... Insallah seninkide gonlunce olur

Merhaba kızlar bebekte kabızlık problemi yaşayan varmı acaba 3 gün yapmadı dün fitil verdik onunla yaptı ama ondan beri tekrar yapmadı
Benimki de hergun yapmıyor, bugün 2. Günü mesela. Ondan önce 3 gün yapmamıştı. Fitil vermedim ama anne sütü alanlarda 7 gune kadar normal diye biliyorum. Tabi siz gene doktora bir sorun

İlla ki uyuyacak canım Ekin ilk doğduğunda sabah 7 ye kadar uyumuyordu Hep öyle olacak sanmıştım İlk 2 ay cidden çok zordu. Ama sonra blok uykular yapmaya başlıyorlar hele gece gündüzü öğrendiler mi daha güzel oluyor. Cidden 4-5 saat kesintisiz gece uykusu yapmak çok farkediyor. Gündüz uyusan da gece uykusu gibi olmuyor. Az kaldı sabır Benim korkum 4. Ay atağı herkes çok korkunç anlatıyor bakalım neler olacak

Bizim satılık geçmedi ya 21 günlük olduk cihazda gene 11.4 çıktı, kan istedi doktor, korkma anne sütü ile atar diyor ama uzamış sarılığa doğru gidiyor da dedi

Benim ikinci çocuk ama hala öyleyim. Aslında sevmelerini istemekten ziyade düzenini bozuyorlar gibi geliyor. Kucağına alıp oturuyorlar mesela, niye? Çocuk ağlamıyor, zaten sen doyurmuyorsun, henüz tepki de veremiyor neyin kucaklaması bu anlamış değilim.
Tabi kullanmaktan makinaya atıp çıkartmaktan azcık deforme oldu benimki
Eki Görüntüle 3239271
En özendiğim şeylerden biri ama Adana'da kullanmam imkansız gibi bir şey suya batıp çıkmış gibi terleriz sonra o halde bir yere de gidilmez
İyi sabır varmış sende ben kesinlikle söylerdim sigaradan olmuyorsa bundan hiç olmaz diye
Biraz kibar olunca insanlar anlamıyor canım o yüzden çok net uyandırmayın demek lazım. Geçen komşum geldi iki dk göreyim diye kızım anakucağında hık mık yapınca hemen almaya yeltendi. Alma abla uykusu dağılmasın uyur yine dedim. Aynı şekilde akrabadan yapan olursa onlara da çok net ifade ediyorum. Yoksa çocukların kucağına vermeye bile kalkıyorlar.

Canım şimdi goruyorum cok gecmıs olsun Allah şifa versin inşallah,
4.ay atagımı

Kızlar selam yurtdısındayım burada özel bir doktor yapıyor takibimi 2 mayısta randevumuz var aylık geleceksin dedi aşısı olacak birde merak edıyorum göz muyanesi , ultrason , kalca ultrasonu ne zaman yapılmalı ? Hepsi herkese rutin yapılan seyler mi

Canım sen ne zaman oturtmaya başladın buna erken mi oturttum diye şüpheye düştüm ama yapacak bir şey yok bir de kaç saat oturacagının bir sınırı var mi
Kesinlikle ben de öyleyim mesela bir iki tane yakın arkadaşım vardır fazla kalabalık beni çok yoruyor. İnsanlar yadırgıyor çoğu zaman ama çok da önemli değil.

Tesekkur ederim canim iyi geldi... Iste disler yuzunden kasinmaya basliyor 4.ay ve surekli salyeler akiyan aglayan minnaklar

Evet öyle bir şey varmış uyku gerilemesi falan oluyormuş
Canım sen ne zaman oturtmaya başladın buna erken mi oturttum diye şüpheye düştüm ama yapacak bir şey yok bir de kaç saat oturacagının bir sınırı var mi
Canım ben 1 aylıktan itibaren beline destek yaparak yatirdim. Hani çukur oluyor ya oraya battaniye koyup yükselttim. 1 haftadir da normal şekilde yatiriyorum çok seviyor yemek yerken falan koyuyorum bi yandan ayağımla salliyorum bi yandan yemek yiyorum çok kurtarici oluyor

Bizim satılık geçmedi ya 21 günlük olduk cihazda gene 11.4 çıktı, kan istedi doktor, korkma anne sütü ile atar diyor ama uzamış sarılığa doğru gidiyor da dedi
Benim oglumunda en.son 10.5 tu halen yuzu sari.suan deger kac bilmiyorum da. Dun asiya goturdum aile hekimi kan degerlerine bir baktir suan sarilik 15 de olsa 20 de olsa zarar vermez bebege cunku beyin falan gelisti ama altta yatan nedene bakmak lazim dedi.Bazen karaciger tsm gelismedigi icin yetersiz kalabiliyormus. Ben de kan degerlerine baktiracagim. Cocuk doktoru daha once dusuk.demisti bu bebek atar demisti de baktirmakta fayda var

Benim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dedi ama yuzu vucudunda gore sari...

Canım üçüncü gün yaptı öyle bir yaptın ki her yeri kaka olmuş dışarıya taşmış,Sleepy almıştım en son almıştım ikinci kez oluyor taşırıyor niye böyle oldu anlamadım.

Aynen canım bizimki de yaptı ama ne yapmak içi dışı karnı her yeri kaka olmuş, biz de aşırı taşırmış halimizi görsen çocuk kaka da boğulacaktı

Canım üçüncü gün yaptı öyle bir yaptın ki her yeri kaka olmuş dışarıya taşmış,Sleepy almıştım en son almıştım ikinci kez oluyor taşırıyor niye böyle oldu anlamadım.
Ay hadi sevindim masallah diyelim... O kakaya tasmasi normal canim. Tahmin edebiliyorum benimki de oyle yapti dogru dusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…