- 6 Mart 2018
- 3.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.314
- 158
Özel bir şey yapıyor musun canım sütün için, maşallah bu aradaminseo canim benim sutum biliyorsun cok. Ona ragmen kizimda 13.ay regl olmustum. Henuz kirkim cikmadi ama gene sutum sukur bol, yas da etkiler gene bir yildan once olmam diye dusunuyorum. Annen kiz kardesin varsa onlarinki nasil, genelde benzer oluyor...
Ben dünden beri fazla su içmeye başladım yanımda Tupperware 2 litrelik şişe var biraz fayda etti sanki.
Haftaya 2 aylık olunca gideceğiz biz goz doktoruna, ilk 3 ay içinde yapılmalı demişti doktorHerkese merhaba, bebeğim bugün 41 günlük goz doktoruna gittik gözyaşı kanali tıkanıklığından ara ara hala capaklanma olduğu için kontrol ettirmek istedim gitmişken doktor normal goz muayenesini de yaptı. Hipermetrop dedi ama her bebek böyle olur doğduğunda takip edeceğiz dedi. Size sormak istediğim goz muayenesi yaptıran var mı yaptıranlar ne zaman yaptırdı ve bu tarz bir sonuç alan oldu mu ? Şimdiden teşekkür ederim
Ben ilk oğlumda 6 ay sonra oldum, bakalım bunda ne zaman olacağımKızlsr ben de regli olmadım olan vsr mı ya. Büyük kızımda olmuştum 40 ımdan sonra hemen çünkü 40 gün boyunca kanamam olmamıştı. Şimdi haftaya 3 aylık olacağım tam ama hala olmadım da. Yoğun bir regli beni bekliyor sanırım
Önce gaz çıkar canım, sakinlesin.Kızlar saatlerdir bebek beni perişan etti, bir türlü uyumadı , sürekli meme istiyor veriyorum sonra ağzından çıkarıp avaz avaz bağırıyor tekrar veriyorum tekrar aynısı saatlerdir böyle, sanırım bu gaz sancısının oluyor ilk kez yaşıyorum emin olamadım ama karın sert gibi, çokta uykusu var ama dalamıyor, acil bi çözümü var mı, damla fln almamıştım, kimyon çayı okumuştum ama korkuyorum bişe olur diye veremedim onu daha 3 haftalığız , acil yardım uyumayan varsa
Çıldırınca emecekleri varsa bile emmiyorlar
Uyku düzeni beni mahvetti, gündüz yerine koysam açıyor gözlerini. Ayağımda dursa rahat 2 saat uyurKozlar hala uyumadı saat 3 oldu yemin ediyorum sanki üniversiteli bu saate kadar uyumuyor sonra gündüz hep uyuyor akşam yemeğine amcamlara gittik bir kere sevemediler sürekli uyudu sizde durumlar nasıl
Benim oğlanda gözleri kıpkırmızı ama direniyor, yerine koysam açıyor gözlerini tavşan fibi5Kızlar ya uykularınız n
Çok fenayız hocam gözler kıpkırmızı ama direniyoruz noldu anlamadım
Ben de istemiyorum kimse fazla ellesin, dokunsun. Aşırı bi rahatsızlık oluyo bendeYa siz de öyle misiniz bilmiyorum ben misafir geldiğinde uyursa seviniyorum sevemediler diye. Görmemisin bi çocuğu olmuşşimdi severken öpmeye falan kalkarlar ben sıkıntı çıkarırım ne gerek var uyusun çocuk diyorum
KesinlikleBende sinir oluyorum sevmelerine kimse sevmesin sadece ben seveyim istiyorum
Çok güzel bir kanguru bu marka bende de var