- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
İnşallahBenim büyük kızım banyoda tutardı böyle 4-5 saniye, aklımı alırdısonra büyüdükçe bıraktı
Bolu’da Narven Termal’e gittik biz. Tavsiye ederim güzel bir ortamı var
40’ından sonra oturmaya başladı gibi. En azından ne zaman uyanıp uyuyacağı belli gece için. 9 gibi akşam odaya geçiyoruz, 2 buçuk ve 5 gibi uyanıyor emiyor. 7-7 buçukta sabah uyanması, gülücükler, kaka … diye devam eden bir süreç
Akşam dokuzda odaya mı geçiyorsunuz gece ikide mi uyanıyor maşallahbu uyku düzeni hiç oturmadı biz de daha erken biliyorum ama yine de her gece 2 üçte uyuması biraz anormal geliyor yani.
Kızlar bende sivas geliniyimYavrucum sen Sivaslı mısınhemşom ben de sivaslıyım
Ben de kahveyi tek basima icmeyi seviyorumRahatladım ya iyi ki yazdım buraya yoksa kahveyi de kesecektim. Aynen doktora sordum bir bardak icebilirsin demişti canım
Ben de aksine tek içmeyi seviyorum eşim kahve sevmiyor belki de ondan
Ya işte orda da annesinin devreye girmesi lazım sinir oluyorum ben böyle şeylere
Ay evet ya kahveyi de kesersem iyice sinirlerim tepeme çıkacak akşama kadar ağlayan bir bebekle
Hangi bölüme götürmeliyim acabaUyku apnesi diyorlar canım buna.
Ne zamana kadar 2-3 saatte bir uyandırmamız lazım o kural kaç günlükken bitiyor canım?Benim büyük kızım banyoda tutardı böyle 4-5 saniye, aklımı alırdısonra büyüdükçe bıraktı
Bolu’da Narven Termal’e gittik biz. Tavsiye ederim güzel bir ortamı var
40’ından sonra oturmaya başladı gibi. En azından ne zaman uyanıp uyuyacağı belli gece için. 9 gibi akşam odaya geçiyoruz, 2 buçuk ve 5 gibi uyanıyor emiyor. 7-7 buçukta sabah uyanması, gülücükler, kaka … diye devam eden bir süreç
Lohusalikta normal canim. Benim ilkinde cok olmustu. Kotu hissediyorum diyorsaniz bir uzmana danisin derim. Yaninizda biri var mi? Yoksa biri olsa o da iyi geliyor...Baska bir odaya geçtiğimde Gaipten bebek aglama sesleri duyuyorum çıldıracağım
Ne zamana kadar 2-3 saatte bir uyandırmamız lazım o kural kaç günlükken bitiyor canım?
Ay ben 3 saati hic gormedim. Artik gece esime biz beceremiyiruz uyutmayi. Nerde hata yapiyoruz diye isyan ettim... Sonra 2 saat uyudu da uyudumSarılık tehlikesi ortadan kalktı ve kilo alımı da iyiyse yani özel bir kilo aldırma çalışması yoksa uyandırmamak lazım diye biliyorum. Gece uykusuna özellikle dokunmamak gerekiyor. Ama işte gene Allahın takdiri, 40 ı içinde 2 saatte bir uyanıyorlar sanki bu ihtimalleri ortadan kaldırmak ister gibi. Fakat büyüdükçe daha uzun uyuyarak büyüyorlar minnoşlar
Ben insan sevmiyorum ya sanırımBen de kahveyi tek basima icmeyi seviyorumEtrafimda kimse olmayacak guzel bir sessizlik
Ekin de bayılıyor buna kuzum bütün gün üstünde alınca ağlıyorKızlar alin ana kucağını sevdi sanırımevde bir bayram havası
Hem de ne gülmeler ağzını açıp dilini falan çıkarıyor kahkaha atacak yakındaGulucukler mi atiyorbiz henuz gormuyoruz oyle seyler bir gulucuk gorsek herhalde tum yorgunluk unutulur
Kesinlikle bazen her seyi yapiyoruz susmuyor. Birakip altini aciyoruz agu agu
Tam olarak uyku vs duzene girmedi ne zaman oldu senin? Uykusu ozellikle... 2.ay bitince galiba degil mi? 2.ayi dolan arkadaslar sizlerinki de duzene girdi mi?
Aklima bi soru daha geldi. Su gobekteki siyah cizgisi gecen var mi? O gecse biraz sevmeye baslicam vucumu
Cidden çok ağlatıyorlar. Başka yollari var halbuki.Saglik ocağında keşke o şekilde aglatmadan aşı yapsalar. Hatta bir erkek doktorun aşı videosu var. Peceteyle çocuğu hiç aglatmadan aşı yapıyordu. Sağlık ocağında aşılar çığlık kıyamet gerçekten. Mesela çocuk doktorunda aşı vurdururken önce bacağına sprey sıkıyor soğuk etkisi yapıyor hemen aşıyı vuruyor. Benzer şekilde sağlık ocaklarında da olsa keşke.
Ay Allah korusun
Devam ederse doktoruna bi sor kuzum yine ne olur nolmaz insanin aklında şüphe kaliyorAy Allah korusun
Masallah Ekin'eEkin de bayılıyor buna kuzum bütün gün üstünde alınca ağlıyor
Hem de ne gülmeler ağzını açıp dilini falan çıkarıyor kahkaha atacak yakındaonu öyle görünce benim de tüm yorgunluğum gidiyor agular auuular zaten bayadir vardı şimdi yeni güncellememiz geldi çığlık atıyoruz heyecanlaninca
Canim bu 2. Ataktan sonra daha düzenli oldu bizim. Kendine göre bi düzen oluşturdu şimdilik böyle gidiyor. 2 aydan sonra bence daha düzene giriyorlar çünkü gece uykusunu anlıyorlar.
Siyah çizgi bende hala duruyor ya
Cidden çok ağlatıyorlar. Başka yollari var halbuki.Özel aşılarını ben de doktorunda yaptıracağım. Devlet aşıları özelde yapılıyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?