2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İnşallah

Akşam dokuzda odaya mı geçiyorsunuz gece ikide mi uyanıyor maşallah bu uyku düzeni hiç oturmadı biz de daha erken biliyorum ama yine de her gece 2 üçte uyuması biraz anormal geliyor yani.

Ben kendim de uykuya çok dikkat ederim, erken uyurum erken uyanırım genelde. Ee ben uyuyacaksam bebek de uyumalı zaten uykudan yarım saat önce loş ortama geçmek lazım, bazen 10-10 buçuğu buluyor uyuması.

Uyaranları ortadan kaldırmak lazım; örneğin loş ortama geçmek, sese dikkat etmek gibi. Yine pijama rutini oluşturmak, odayı havalandırmak.. dediğim gibi ben kendi uykuma da çok dikkat ederim. Göreve başladığımdan beri bu böyledir

Ben de kahveyi tek basima icmeyi seviyorum Etrafimda kimse olmayacak guzel bir sessizlik

Kızlar bu arada konulardan bağımsız sizinde sayfanız mavi mi? Ben lila yapmıştım diğer konulsrd lila oluyor burada mavi

Ne zamana kadar 2-3 saatte bir uyandırmamız lazım o kural kaç günlükken bitiyor canım?

Baska bir odaya geçtiğimde Gaipten bebek aglama sesleri duyuyorum çıldıracağım
Lohusalikta normal canim. Benim ilkinde cok olmustu. Kotu hissediyorum diyorsaniz bir uzmana danisin derim. Yaninizda biri var mi? Yoksa biri olsa o da iyi geliyor...

Merhaba kızlar bebekte kabızlık problemi yaşayan varmı acaba 3 gün yapmadı dün fitil verdik onunla yaptı ama ondan beri tekrar yapmadı

Ne zamana kadar 2-3 saatte bir uyandırmamız lazım o kural kaç günlükken bitiyor canım?

Sarılık tehlikesi ortadan kalktı ve kilo alımı da iyiyse yani özel bir kilo aldırma çalışması yoksa uyandırmamak lazım diye biliyorum. Gece uykusuna özellikle dokunmamak gerekiyor. Ama işte gene Allahın takdiri, 40 ı içinde 2 saatte bir uyanıyorlar sanki bu ihtimalleri ortadan kaldırmak ister gibi. Fakat büyüdükçe daha uzun uyuyarak büyüyorlar minnoşlar

Ay ben 3 saati hic gormedim. Artik gece esime biz beceremiyiruz uyutmayi. Nerde hata yapiyoruz diye isyan ettim... Sonra 2 saat uyudu da uyudum

Kızlar alin ana kucağını sevdi sanırım evde bir bayram havası
Ekin de bayılıyor buna kuzum bütün gün üstünde alınca ağlıyor
Hem de ne gülmeler ağzını açıp dilini falan çıkarıyor kahkaha atacak yakında onu öyle görünce benim de tüm yorgunluğum gidiyor agular auuular zaten bayadir vardı şimdi yeni güncellememiz geldi çığlık atıyoruz heyecanlaninca

Canim bu 2. Ataktan sonra daha düzenli oldu bizim. Kendine göre bi düzen oluşturdu şimdilik böyle gidiyor. 2 aydan sonra bence daha düzene giriyorlar çünkü gece uykusunu anlıyorlar.

Siyah çizgi bende hala duruyor ya
Cidden çok ağlatıyorlar. Başka yollari var halbuki. Özel aşılarını ben de doktorunda yaptıracağım. Devlet aşıları özelde yapılıyor muydu?

Masallah Ekin'e zaten belli annesi gibi guclu bir karakter olacak masallah

Bugun 37.gun o vakit bu ay sabrediyoruz (sabretmeyip ne yapicaksam ) insallah soyle 5 saat gece kesintisiz uyusa yeter, yoksa yorulmak sorun degil... Yeterki saglikli olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…