- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Ya cıldırırdım böyle bir durumda sanırım. Siz söyleyemiyorsanız eşiniz açıkça söylesin bebek için sigara dumanı ne kadar zararlı bilmiyor mu önemsemiyor mu anlamadım. Keşke destek olmayanlar köstek de olmasa.Kızlar ben ne yapacağım, kv dem sigara içiyor balkonu da açıyor evin her yeri sigara kokuyor. Bahçede iç dedim bi defa üşeniyorum dedi küstü.. Sonra elini yıkamadan geliyor kızımı şapur şupur.. Valla delirecem.. Yardımcı ayarladım yine geliyor yine geliyor.. Eşim de o kadar yardımcı anlayışlı ama annesi nihayetinde. Valla evi terk edesim var. Kafamda delice şeyler.. Dün anneme diyorum ki 40ın bitti gelmeyiz artık de diyorum ki anlasın. Artık idare edersiniz siz bize ihtiyacınız yok baş başa kalın hafta sonu diyor annem. Kv dem de ben gelirim yardıma diyor. Yardım ettiğin yok nereye geliyorsun.
Ya nefret ediyor eşim sigaradan kaç defa uyardı yok.. Evi terkedicem o kadar doldum ki.. bi kaç gün gitmem lazım valiz hazırlıyorum eşim gelirse gelir işi olur da gelemezse ben giderimYa cıldırırdım böyle bir durumda sanırım. Siz söyleyemiyorsanız eşiniz açıkça söylesin bebek için sigara dumanı ne kadar zararlı bilmiyor mu önemsemiyor mu anlamadım. Keşke destek olmayanlar köstek de olmasa.
Benimki de yapıyor onu.. nefes almıyor sonra noldu diyorum sesli bi şekilde ıhhhh diye nefes alıyor büyük adam gibikızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.
Neden ola ki bu yahuBenimki de yapıyor onu.. nefes almıyor sonra noldu diyorum sesli bi şekilde ıhhhh diye nefes alıyor büyük adam gibi
Gulucukler mi atiyorKesinlikle. Altını açınca o kadar mutlu oluyor ki gülücükler atıp sevinçten bağırıyor bezlerken yüzü asılıyor direk vicdanım sızlıyorYaz gelse altını açsam gündüzleri bu bezleme işi hiç içime sinmiyor benim...
Ohhh ne güzellllllKızlar alin ana kucağını sevdi sanırımevde bir bayram havası
Madem boyle bir yolu var neden bizde de uygulanmiyorGünaydın, bugün bize aşı günü.. ana yüreği pır pır
Bende kızımı 24.ayda emzirmeyi kestim. Çok yoğun sertlik olup öyle süt akması olmuyor. Ama sütüm yetiyor bez dolulugundan ve kilo alimindan anlıyorum el tartışma göreRheaa canım sana bir şey soracağım. Ben kızımı 22 aylıkken sütten kesmiştim. Şimdi 27 aylık. Şimdi benim sütüm yok gibi anlamıyorum. Göğüslerim sertleşmiyor . Böyle dolgunluk hissetmşyorum yumuşak hep. İlk günler sadece dolgunluk oldu 2 kere de sertlik oldu o kadar. Sütüm mü yok yoksa emzirmeden yeni kestim diye çabuk mu ehlileşti göğüsler. Soyup doymadığından emin olamıyorum kızımın. Senin nasıl ? Bu durum normal mi anlayamadım.
Bizde de benzer durum var. Konfor alanı bezli kıyafetli. Üst değişince bez açılınca dersin evde cocuga neler yapıyoruz sanki....Merhaba herkese kızım bugün üstünü değiştirirken birden ağlamaya başladı daha doğrusu çığlık atmaya hiç böyle ağladığını bagirdigini duymamıştım uzun bir süre susmadı kucakta sakinleşmedi meme kabul etmedi girtlagi yirtlincaya bağırdı gazı bildiğimiz kadarıyla yoktu beslenmesinde sonra üstten alttan gazları çıktı böyle.bir durum yaşayan var mı başka ne sebep olabilir canı mi yandı diye bile düşündük öyle acı acı ağladı bağırdı
Ben yeğenimde de görmüştüm o yüzden önemsemedim.Neden ola ki bu yahu
Ben ilk kez böyle bir şey gördüm. Eşim çok önemsemedi ama anne olunca insan takıyor bence.Ben yeğenimde de görmüştüm o yüzden önemsemedim.
Sağlık ocağında mı ? Ben de aşısı için gittim kilosunu da ölçtürmedim tek kullanımlık kâğıt serdeydiniz dedim. Aşırı kirliydi her yer. Çocuğu da yatırmadım kucağımda yaptı iğneyi ama ağladı tabi böylesi hayal birazMadem boyle bir yolu var neden bizde de uygulanmiyorhatta bizim hemsire sagolsun asi yapacagi yeri dezenfekte bile etmedi
Emerken bazen yapiyor canim ama uyurken sahit olmadim...kızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.
Saglik ocağında keşke o şekilde aglatmadan aşı yapsalar. Hatta bir erkek doktorun aşı videosu var. Peceteyle çocuğu hiç aglatmadan aşı yapıyordu. Sağlık ocağında aşılar çığlık kıyamet gerçekten. Mesela çocuk doktorunda aşı vurdururken önce bacağına sprey sıkıyor soğuk etkisi yapıyor hemen aşıyı vuruyor. Benzer şekilde sağlık ocaklarında da olsa keşke.Madem boyle bir yolu var neden bizde de uygulanmiyorhatta bizim hemsire sagolsun asi yapacagi yeri dezenfekte bile etmedi
Gece çok bariz oluyor sessizlikteEmerken bazen yapiyor canim ama uyurken sahit olmadim...
Ben yanımda hep muslin taşıyorum bu yüzden. Gittiğim yerde temiz değilse hemen onu seviyorum o şekilde yatiriyorum eve gelince de bir güzel yıkıyorum hepSağlık ocağında mı ? Ben de aşısı için gittim kilosunu da ölçtürmedim tek kullanımlık kâğıt serdeydiniz dedim. Aşırı kirliydi her yer. Çocuğu da yatırmadım kucağımda yaptı iğneyi ama ağladı tabi böylesi hayal biraz
Uyku apnesi diyorlar canım buna.Gece çok bariz oluyor sessizlikte
Evet bir yerlerde gitseniz o da gelmicegi icin donuste belki kendi hayatina donmus olur, size gelmek suan Kv nin hayatinda rutin olmus. Hatirlatmak lazim kendi hayatini ...Ya nefret ediyor eşim sigaradan kaç defa uyardı yok.. Evi terkedicem o kadar doldum ki.. bi kaç gün gitmem lazım valiz hazırlıyorum eşim gelirse gelir işi olur da gelemezse ben giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?