2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
kızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.

Ya cıldırırdım böyle bir durumda sanırım. Siz söyleyemiyorsanız eşiniz açıkça söylesin bebek için sigara dumanı ne kadar zararlı bilmiyor mu önemsemiyor mu anlamadım. Keşke destek olmayanlar köstek de olmasa.

Kızlar şu biogaia gaz damlasını her gün düzenli mi kullanmak gerekiyor ağrısı oldukça mı? Kızlar bana Ankara civarı çocukla gidilebilecek 3-5 gün kafayı dinleyebileceğim bir yer söyleyin. Çocuk dostu otel fl var mı bildiğiniz? Bolu tarafında olabilir Kocaeli de olabilir aklıma bir yer gelmiyor.

Ya nefret ediyor eşim sigaradan kaç defa uyardı yok.. Evi terkedicem o kadar doldum ki.. bi kaç gün gitmem lazım valiz hazırlıyorum eşim gelirse gelir işi olur da gelemezse ben giderim

kızlar bebeğim uyurken nefesi kesiliyor hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ? Yani şöyle nefes tutuyor üç beş saniye geçiyor daha sonra derin bir nefes alıyor.
Benimki de yapıyor onu.. nefes almıyor sonra noldu diyorum sesli bi şekilde ıhhhh diye nefes alıyor büyük adam gibi

Gulucukler mi atiyor biz henuz gormuyoruz oyle seyler bir gulucuk gorsek herhalde tum yorgunluk unutulur

Kesinlikle bazen her seyi yapiyoruz susmuyor. Birakip altini aciyoruz agu agu

Tam olarak uyku vs duzene girmedi ne zaman oldu senin? Uykusu ozellikle... 2.ay bitince galiba degil mi? 2.ayi dolan arkadaslar sizlerinki de duzene girdi mi?

Aklima bi soru daha geldi. Su gobekteki siyah cizgisi gecen var mi? O gecse biraz sevmeye baslicam vucumu

Bende kızımı 24.ayda emzirmeyi kestim. Çok yoğun sertlik olup öyle süt akması olmuyor. Ama sütüm yetiyor bez dolulugundan ve kilo alimindan anlıyorum el tartışma göre evet benim erken terbiye oldu goguslerim. Emzirmeden sonra göğüs ucunu sıkıyorum hala süt var. Emmek istemiyorsa demekk ki doymuş diyorum.

Bizde de benzer durum var. Konfor alanı bezli kıyafetli. Üst değişince bez açılınca dersin evde cocuga neler yapıyoruz sanki....

Madem boyle bir yolu var neden bizde de uygulanmiyor hatta bizim hemsire sagolsun asi yapacagi yeri dezenfekte bile etmedi
Sağlık ocağında mı ? Ben de aşısı için gittim kilosunu da ölçtürmedim tek kullanımlık kâğıt serdeydiniz dedim. Aşırı kirliydi her yer. Çocuğu da yatırmadım kucağımda yaptı iğneyi ama ağladı tabi böylesi hayal biraz

Madem boyle bir yolu var neden bizde de uygulanmiyor hatta bizim hemsire sagolsun asi yapacagi yeri dezenfekte bile etmedi
Saglik ocağında keşke o şekilde aglatmadan aşı yapsalar. Hatta bir erkek doktorun aşı videosu var. Peceteyle çocuğu hiç aglatmadan aşı yapıyordu. Sağlık ocağında aşılar çığlık kıyamet gerçekten. Mesela çocuk doktorunda aşı vurdururken önce bacağına sprey sıkıyor soğuk etkisi yapıyor hemen aşıyı vuruyor. Benzer şekilde sağlık ocaklarında da olsa keşke.

Ben yanımda hep muslin taşıyorum bu yüzden. Gittiğim yerde temiz değilse hemen onu seviyorum o şekilde yatiriyorum eve gelince de bir güzel yıkıyorum hep

Ya nefret ediyor eşim sigaradan kaç defa uyardı yok.. Evi terkedicem o kadar doldum ki.. bi kaç gün gitmem lazım valiz hazırlıyorum eşim gelirse gelir işi olur da gelemezse ben giderim
Evet bir yerlerde gitseniz o da gelmicegi icin donuste belki kendi hayatina donmus olur, size gelmek suan Kv nin hayatinda rutin olmus. Hatirlatmak lazim kendi hayatini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…