Vücutta yoksa yüzdeki sarılık önemsiz canımBenim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dediama yuzu vucudunda gore sari...
Ben de o şekilde kullanayım canımEvet öyle bir şey varmış uyku gerilemesi falan oluyormuş
Canım ben 1 aylıktan itibaren beline destek yaparak yatirdim. Hani çukur oluyor ya oraya battaniye koyup yükselttim. 1 haftadir da normal şekilde yatiriyorum çok seviyor yemek yerken falan koyuyorum bi yandan ayağımla salliyorum bi yandan yemek yiyorumçok kurtarici oluyor
Allah kolaylık versin çok zor valla. Rabbim şifa versin inşKızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Sağol canımm sakin bi yer gibi gözüküyor.. ben çocuğu akşam 10 a kadar kadar salonda tutuyorum gürültülü ortam 11 de duşunu aldırıp 12 ye kadar eözirip mama yakviyesi veriyorum bi uyuyor 5.ie 6 ya kadar. Sonra uyanıyor altını değiştir gazını çıkart emzirmdeken bi tekrar uyuyor 9-10 a kadar sonra alıyorum hoppp aydınlık gürültülü ortama.. diğer türlü pert oluyordum. Gündüz de yardımcı fl idare ediyorum.Benim büyük kızım banyoda tutardı böyle 4-5 saniye, aklımı alırdısonra büyüdükçe bıraktı
Bolu’da Narven Termal’e gittik biz. Tavsiye ederim güzel bir ortamı var
40’ından sonra oturmaya başladı gibi. En azından ne zaman uyanıp uyuyacağı belli gece için. 9 gibi akşam odaya geçiyoruz, 2 buçuk ve 5 gibi uyanıyor emiyor. 7-7 buçukta sabah uyanması, gülücükler, kaka … diye devam eden bir süreç
Ya perişan oldum kızlar,bebeğin 3 yerini deldiler damarı buluyorlar oğlum ağlıyor ama nasıl ağlamak kan gelmiyor damardan sıkıyor kendini aldıramadık vazgeçtik, doktor aciliyeti yok pazartesi tekrar bakalım değerine dedi ama çok canımız sıkıldı, hem çok ağladı hem kan aldıramadık baygın gibi oldu çocukBenim oglumunda en.son 10.5 tu halen yuzu sari.suan deger kac bilmiyorum da. Dun asiya goturdum aile hekimi kan degerlerine bir baktir suan sarilik 15 de olsa 20 de olsa zarar vermez bebege cunku beyin falan gelisti ama altta yatan nedene bakmak lazim dedi.Bazen karaciger tsm gelismedigi icin yetersiz kalabiliyormus. Ben de kan degerlerine baktiracagim. Cocuk doktoru daha once dusuk.demisti bu bebek atar demisti de baktirmakta fayda var
Olur mu canım kiyamazlar onlar. Ablam kibarca söylüyor ama anlamiyo tabi biraz sert olmak şartRahatladım ya iyi ki yazdım buraya yoksa kahveyi de kesecektim. Aynen doktora sordum bir bardak icebilirsin demişti canım
Ben de aksine tek içmeyi seviyorum eşim kahve sevmiyor belki de ondan
Ya işte orda da annesinin devreye girmesi lazım sinir oluyorum ben böyle şeylere
Ay evet ya kahveyi de kesersem iyice sinirlerim tepeme çıkacak akşama kadar ağlayan bir bebekle
Himm belki az da olsa mama takviyesi isteyebilir ama yorum yapmadigina gore sorun gormemis.Evet cnm sadece anne sütü bana da az geldi ya doktor yorum yapmadı
43 gunluk kizimin da yuzu sari geliyir,hatta gecen komsu da yuzu sari dedi ama aylik kontrolde doktor bir sey demedi,anormal bor sey olsa soylerdi herhaldeBenim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dediama yuzu vucudunda gore sari...
Canim biz 4 gunlukken ve bir haftalikken Kan vermistik. Hep topuktan almislardi. Minicik bebek damari kil gibi incedirYa perişan oldum kızlar,bebeğin 3 yerini deldiler damarı buluyorlar oğlum ağlıyor ama nasıl ağlamak kan gelmiyor damardan sıkıyor kendini aldıramadık vazgeçtik, doktor aciliyeti yok pazartesi tekrar bakalım değerine dedi ama çok canımız sıkıldı, hem çok ağladı hem kan aldıramadık baygın gibi oldu çocuk
Bana cocuk doğduğundan beri bi sinir yüklendi ya söz konusu çocuksa bağırıp çağırıyorum millete belki bu kadarı da abartı ama baştan herkese yerini bildirmek lazım sanırım yoksa sınırlar çok aşılıyorOlur mu canım kiyamazlar onlar. Ablam kibarca söylüyor ama anlamiyo tabi biraz sert olmak şartgörümcem de aynı hatta yapma bile demedi sanırım biraz sertleşmem lazım yoksa bu pitbullar bnim safligimdan faydalanır
El üstü bide kol denediler damarlarıda belirgin aslında nasıl kan çıkmaz anlamadım her bebek ağlayınca kasılmaz mıCanim biz 4 gunlukken ve bir haftalikken Kan vermistik. Hep topuktan almislardi. Minicik bebek damari kil gibi incedir
Gözden en son çıkarmış sarılık canım gözünde varsa vardır ama pimpiriklenmek mi doğru rahat olmak mı bilmiyorum kan aldırmak falan bişey yoksa çocuğa eziyet resmenBenim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dediama yuzu vucudunda gore sari...
Az cnm Dr bir şey dedi mi, benim kızında kilo alımı az gibi 10 günde 200 gr almış benim sütüm çok duru su gibi rengi çok açık. Salı kontrolümüz var gidicem üstüne bi de kusma eklendi çok az kilo alıyor moralim çok bozuk zaten zayıf doğduKızlar iki haftada 250 Gr kilo normal mi ki az gibi geldi bana
Atak döneminde mi acaba ? Genelde uyku gerilemesi, iştah kesilmesi gibi ne kadar olumsuz bizi yıpratan şey varsa atak döneminde oluyorKızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Reflüdür büyük ihtimalle , benim oğlum da çok emince ya da mama çok içince fışkırır tarzda kusuyorKızlar ilk zamanlar yoktu ama son 20 gündür kızımda burundan kusma oluyor Dr söyledim pramatüre bebeklerde burundan olurmuş 1-2 aya ağzından kusmaya başlar dedi. Ya ama her beslenme sonrası kusuyor neredeyse 1 saat yüz üstü göğsüme yatırıyorum gazını alıyorum öyle kusmuyor. Beslendikten sonra gazını alıp yatırsamda kusuyor duş aldırdım 1 gibi uyudu uyandı biraz önce çocuk aç ama 3 defa süt verdim üçünde de fışkırır tarzda çıkardı burnundan su akıyor sanki. Bu normal mi acaba, yada alerjisi mi yoksa reflüsü mü var??
O sari renk biraz zor geciyor ilk.oglum da epey sari kalmisti onun 9 du amaBenim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dediama yuzu vucudunda gore sari...
Çok uyumaktan kastın ne canim. Mesela benim oğlan uyuyor ama 2 saat geçmeden emmeye uyanıyor ,emip tekrar uyuyor sonra yeniden uyanıp emiyor vs. Ben müdahale etmiyorum.Canım kullanıyorum kullanmaz olur muyum ama gözler faltaşı mübarekgündüz uykusunda da kaldırmaya kıyamıyorum uyuyor çok güzel bir şekilde sonra gece uyumuyor siz ne yapıyorsunuz gündüz çok uyursa uyandırıyor musunuz?
Onu çocuk doktorunuz daha iyi yönlendirir canım.Hangi bölüme götürmeliyim acaba
konuşmak gerek canım. Eczaneden alıp yapabilir doktor. Bizim takibimiz özelde. Doktorun kendi dolabında tüm asilar var. Ben eczaneden almıyorum gidince direk ordan kendisi yapıyor.Cidden çok ağlatıyorlar. Başka yollari var halbuki.Özel aşılarını ben de doktorunda yaptıracağım. Devlet aşıları özelde yapılıyor muydu?
4.ay atağı biraz zor geçiyor doğru canım. Hem dış dönemi diş sancısı, hemde 4.ay atağında uyku gerilemesi oluyor. Uyumak istemiyorlar uyumayınca çok aksilesiyorlar vs. Gerçekten zorluyor.İlla ki uyuyacak canım Ekin ilk doğduğunda sabah 7 ye kadar uyumuyorduHep öyle olacak sanmıştım İlk 2 ay cidden çok zordu. Ama sonra blok uykular yapmaya başlıyorlar hele gece gündüzü öğrendiler mi daha güzel oluyor. Cidden 4-5 saat kesintisiz gece uykusu yapmak çok farkediyor. Gündüz uyusan da gece uykusu gibi olmuyor. Az kaldı sabır Benim korkum 4. Ay atağı herkes çok korkunç anlatıyor bakalım neler olacak
Canim.ozel de mi aldirdin devlette mi? Kan alma islerini devlettekiler cok guzel beceriyorlar.Buyuk oglumda ozelde bir.turlu kan alamamislardi. Devlette ne zaman gotursem 2 dakika da hallediyorlardi. Cok zor olmus canim yazik insan cok uzuluyor. Ben devlet hastanesinde kan aldiracagimYa perişan oldum kızlar,bebeğin 3 yerini deldiler damarı buluyorlar oğlum ağlıyor ama nasıl ağlamak kan gelmiyor damardan sıkıyor kendini aldıramadık vazgeçtik, doktor aciliyeti yok pazartesi tekrar bakalım değerine dedi ama çok canımız sıkıldı, hem çok ağladı hem kan aldıramadık baygın gibi oldu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?