2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de o şekilde kullanayım canım evet ya sevdi ya ben de çok sevindim kurtarıcı olacak bizim için de

Sağol canımm sakin bi yer gibi gözüküyor.. ben çocuğu akşam 10 a kadar kadar salonda tutuyorum gürültülü ortam 11 de duşunu aldırıp 12 ye kadar eözirip mama yakviyesi veriyorum bi uyuyor 5.ie 6 ya kadar. Sonra uyanıyor altını değiştir gazını çıkart emzirmdeken bi tekrar uyuyor 9-10 a kadar sonra alıyorum hoppp aydınlık gürültülü ortama.. diğer türlü pert oluyordum. Gündüz de yardımcı fl idare ediyorum.

Kızlar ilk zamanlar yoktu ama son 20 gündür kızımda burundan kusma oluyor Dr söyledim pramatüre bebeklerde burundan olurmuş 1-2 aya ağzından kusmaya başlar dedi. Ya ama her beslenme sonrası kusuyor neredeyse 1 saat yüz üstü göğsüme yatırıyorum gazını alıyorum öyle kusmuyor. Beslendikten sonra gazını alıp yatırsamda kusuyor duş aldırdım 1 gibi uyudu uyandı biraz önce çocuk aç ama 3 defa süt verdim üçünde de fışkırır tarzda çıkardı burnundan su akıyor sanki. Bu normal mi acaba, yada alerjisi mi yoksa reflüsü mü var??

Ya perişan oldum kızlar,bebeğin 3 yerini deldiler damarı buluyorlar oğlum ağlıyor ama nasıl ağlamak kan gelmiyor damardan sıkıyor kendini aldıramadık vazgeçtik, doktor aciliyeti yok pazartesi tekrar bakalım değerine dedi ama çok canımız sıkıldı, hem çok ağladı hem kan aldıramadık baygın gibi oldu çocuk

Olur mu canım kiyamazlar onlar. Ablam kibarca söylüyor ama anlamiyo tabi biraz sert olmak şart görümcem de aynı hatta yapma bile demedi sanırım biraz sertleşmem lazım yoksa bu pitbullar bnim safligimdan faydalanır

Benim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dedi ama yuzu vucudunda gore sari...
43 gunluk kizimin da yuzu sari geliyir,hatta gecen komsu da yuzu sari dedi ama aylik kontrolde doktor bir sey demedi,anormal bor sey olsa soylerdi herhalde

Canim biz 4 gunlukken ve bir haftalikken Kan vermistik. Hep topuktan almislardi. Minicik bebek damari kil gibi incedir

Bana cocuk doğduğundan beri bi sinir yüklendi ya söz konusu çocuksa bağırıp çağırıyorum millete belki bu kadarı da abartı ama baştan herkese yerini bildirmek lazım sanırım yoksa sınırlar çok aşılıyor mesela şu öpme konusunda baştan sınır çizmeseydim gelen geçen öpecekti çocuğu o kadar eminim ki yüz kere söylememe rağmen öpmeye yeltenenler oldu

Canim biz 4 gunlukken ve bir haftalikken Kan vermistik. Hep topuktan almislardi. Minicik bebek damari kil gibi incedir
El üstü bide kol denediler damarlarıda belirgin aslında nasıl kan çıkmaz anlamadım her bebek ağlayınca kasılmaz mı

Benim oglumda yuzu bana sari geliyor ama babasi normal diyor. Aile hekimi isikla bakti. Bir sey yok iyi dedi ama yuzu vucudunda gore sari...
Gözden en son çıkarmış sarılık canım gözünde varsa vardır ama pimpiriklenmek mi doğru rahat olmak mı bilmiyorum kan aldırmak falan bişey yoksa çocuğa eziyet resmen

Kızlar iki haftada 250 Gr kilo normal mi ki az gibi geldi bana
Az cnm Dr bir şey dedi mi, benim kızında kilo alımı az gibi 10 günde 200 gr almış benim sütüm çok duru su gibi rengi çok açık. Salı kontrolümüz var gidicem üstüne bi de kusma eklendi çok az kilo alıyor moralim çok bozuk zaten zayıf doğdu

Kızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Atak döneminde mi acaba ? Genelde uyku gerilemesi, iştah kesilmesi gibi ne kadar olumsuz bizi yıpratan şey varsa atak döneminde oluyor
Reflüdür büyük ihtimalle , benim oğlum da çok emince ya da mama çok içince fışkırır tarzda kusuyor

O sari renk biraz zor geciyor ilk.oglum da epey sari kalmisti onun 9 du ama

Çok uyumaktan kastın ne canim. Mesela benim oğlan uyuyor ama 2 saat geçmeden emmeye uyanıyor ,emip tekrar uyuyor sonra yeniden uyanıp emiyor vs. Ben müdahale etmiyorum.
Hangi bölüme götürmeliyim acaba
Onu çocuk doktorunuz daha iyi yönlendirir canım.
Cidden çok ağlatıyorlar. Başka yollari var halbuki. Özel aşılarını ben de doktorunda yaptıracağım. Devlet aşıları özelde yapılıyor muydu?
konuşmak gerek canım. Eczaneden alıp yapabilir doktor. Bizim takibimiz özelde. Doktorun kendi dolabında tüm asilar var. Ben eczaneden almıyorum gidince direk ordan kendisi yapıyor.
4.ay atağı biraz zor geçiyor doğru canım. Hem dış dönemi diş sancısı, hemde 4.ay atağında uyku gerilemesi oluyor. Uyumak istemiyorlar uyumayınca çok aksilesiyorlar vs. Gerçekten zorluyor.

Canim.ozel de mi aldirdin devlette mi? Kan alma islerini devlettekiler cok guzel beceriyorlar.Buyuk oglumda ozelde bir.turlu kan alamamislardi. Devlette ne zaman gotursem 2 dakika da hallediyorlardi. Cok zor olmus canim yazik insan cok uzuluyor. Ben devlet hastanesinde kan aldiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…