- 24 Kasım 2021
- 5.231
- 6.431
- 148
- 32
Devlet ya hemşirede o kadar mahcup oldu ki kadına da bişe diyemem dedi ki 25 yıllık çocuk hemşiresiyim böyle bişe görmedim düşün benim ki nasıl bi ağlama yaptı, azıcık sakinleşse kan akacak asla hep katılacak gibi ağlıyor ilerde ben aşıda falan napacaksamCanim.ozel de mi aldirdin devlette mi? Kan alma islerini devlettekiler cok guzel beceriyorlar.Buyuk oglumda ozelde bir.turlu kan alamamislardi. Devlette ne zaman gotursem 2 dakika da hallediyorlardi. Cok zor olmus canim yazik insan cok uzuluyor. Ben devlet hastanesinde kan aldiracagim
Duruma gore degisir...El üstü bide kol denediler damarlarıda belirgin aslında nasıl kan çıkmaz anlamadım her bebek ağlayınca kasılmaz mı
İnternetten baktım ama değil. Atak dönemi 40.haftasından itibaren hesaplanıyor dimi kızlarAtak döneminde mi acaba ? Genelde uyku gerilemesi, iştah kesilmesi gibi ne kadar olumsuz bizi yıpratan şey varsa atak döneminde oluyor
Reflüdür büyük ihtimalle , benim oğlum da çok emince ya da mama çok içince fışkırır tarzda kusuyor
Aslinda.topuktan aliyorlar canim cok daha kolay oluyorEl üstü bide kol denediler damarlarıda belirgin aslında nasıl kan çıkmaz anlamadım her bebek ağlayınca kasılmaz mı
Selam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi
Size danışmak istediğim şey sünnet sonrası doktor çok sık altını değiştirme demişti birde kantaron kullanıyorduk derken nemli kalınca isilik olmuş minnoşumun özel bölgesinde krem öneriniz var mı yada başka bir öneriniz var mı
Ekin de bugün gündüz uykusu hiç yapmadı ağlamadi da. Yeni bir şeyler öğrendiği için algısı daha da açılıyor ve o yüzden uykuya direniyor aslında. Ben de zorlamadim hiç uyusun diye bütün gün oyun oynadik, konuştuk, güldük, kucakta gezdik, gaz çıkardık akşam oldu ve az önce uykuya geçtiKızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Evet canım 40.haftasindan sonra itibaren hesaplanıyor.İnternetten baktım ama değil. Atak dönemi 40.haftasından itibaren hesaplanıyor dimi kızlar
Isilik için bir bilgim yok ama pişik olmasın o canım?Selam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi
Size danışmak istediğim şey sünnet sonrası doktor çok sık altını değiştirme demişti birde kantaron kullanıyorduk derken nemli kalınca isilik olmuş minnoşumun özel bölgesinde krem öneriniz var mı yada başka bir öneriniz var mı
Ben mustela kullandım hep.Kızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Benim de tüm gün böyle geçti, akşam 9-12 arası huzursuzluk hali hep vardı o sanki tüm güne yayildi bugunKızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Bizim de bütçenin büyük kısmını yedek uc oluşturuyor şu an yikanabilire geçmezsem yıkamaya başlıycam ben deOda sıcaklığı ne kadar ve tulum kaç tog canım.?
Şuan öyle yapıyorum çünkü günde 1 kutu bitirdiğim oluyordu o kadar tikaniyordu. Butcemi sarsti resmenher gece çocuklar uyuyunca güzelce temizliyorum hepsini
Kesinlikle öyle eskiden herkes cahilmiş ebe dedikleri insanlar da senin benim gibi insanlar bile.Okurken cok uzuldum annene ayri uzuldum icim acidi eski insanlar cok zalimlermis
Hayır hareketlileri çok azmış bikaç aylık olduktan sonra anlamış mesela havada tutuyor ama ayaklarını pek oynatmıyor adım atamıyormuş normalde 4/5/6. Aylarda elinde tutarsın o yürümek için adım atar onu da yapmıyormuş. Öyle anlamış ayaklarımla adım atmıyor diyormuş zateb etlisininde aynı aylarda bebeği varmış o adım atıyormuş 5/6 aylıkken koştuk altından tutuyormuş o yürüyormuş yürütüyormuş annesi. Ablam sabit kalıyormuş ameliyat olmuş tutmamış bacakları o yüzden 4 defa olmuş sağ taraftanNe diyosun yaakimbilir daha ne örnekler var. Annen nasıl anlamış bı kısa bı uzun mu görünmüş bacaklar
Sivaslıyık YiğidoYavrucum sen Sivaslı mısınhemşom ben de sivaslıyım
6 aydan önce Güneş kremi kullanilmiyor canim.6 ay sonrasi için minoris,ecowell,siveno bakabilirsinKızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Artık öyle yapacağım canım hep kullan at yaptım çok masraflı oluyorCanım yıpranana kadar 1 süngeri kullanabilirsin her defasında atmak yerine. Suyun altına tut aksın gitsin pislikler. Kuruyunca eski haline dönüyor. Bir müddet sonra yıpranınca atarsın.
Yaz gelince rahatlarız inşallah canimBenim de öyle hemen bitiyor bi iki günde..bendeki braun pilli olan ama çok işe yaracak gibi durmuyor zaten yenidoğan için uygun değil. Şu süpürgeye takılandan sipariş ederim ilerde o da yenidoğan için uygun değil şuan. Ama onların tek kullanımlıkları yok, temizleme işine giremem battı balık yan gider diyip tek kullanımlık ne varsa onunla devam ederim.
Sarılık bir bir buçuk ayı bulur tamamen geçmesi ve en son yüzü geçer demişti ilk gittiğim doktor. Benimkinin de hala gözleri sarı gibi. Bu gittiğim doktor baktı bir şey demedi. Normal olabilir43 gunluk kizimin da yuzu sari geliyir,hatta gecen komsu da yuzu sari dedi ama aylik kontrolde doktor bir sey demedi,anormal bor sey olsa soylerdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?