2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Devlet ya hemşirede o kadar mahcup oldu ki kadına da bişe diyemem dedi ki 25 yıllık çocuk hemşiresiyim böyle bişe görmedim düşün benim ki nasıl bi ağlama yaptı, azıcık sakinleşse kan akacak asla hep katılacak gibi ağlıyor ilerde ben aşıda falan napacaksam

İnternetten baktım ama değil. Atak dönemi 40.haftasından itibaren hesaplanıyor dimi kızlar

Selam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi

Size danışmak istediğim şey sünnet sonrası doktor çok sık altını değiştirme demişti birde kantaron kullanıyorduk derken nemli kalınca isilik olmuş minnoşumun özel bölgesinde krem öneriniz var mı yada başka bir öneriniz var mı

Hayırlı olsun canım, Rabbim bütün mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin ben kantarondan sonra sudocrem’e geçiyorum. Daha diğer eczane ürünü ilaçları kullanmadık şükür. Bezi değişme demesinin nedeni, çişin iyileştirici bir etkisi var sanırım yarayı. Onunla ilgili diye biliyorum ama gene de yanıltmayayım

Kızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Ekin de bugün gündüz uykusu hiç yapmadı ağlamadi da. Yeni bir şeyler öğrendiği için algısı daha da açılıyor ve o yüzden uykuya direniyor aslında. Ben de zorlamadim hiç uyusun diye bütün gün oyun oynadik, konuştuk, güldük, kucakta gezdik, gaz çıkardık akşam oldu ve az önce uykuya geçti Öyle zamanlarda saliyoruk ben zorlamıyorum uyusun diye hen ben strese girmiyorum hem bebek o gün ki işler de bekleyiversin napalim

İnternetten baktım ama değil. Atak dönemi 40.haftasından itibaren hesaplanıyor dimi kızlar
Evet canım 40.haftasindan sonra itibaren hesaplanıyor.
Isilik için bir bilgim yok ama pişik olmasın o canım?
Kızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Ben mustela kullandım hep.

Kızlar çığlık atıcam. 2 gündür bi döngünün içindeyim gözleri kıpkırmızı oldu. Ama uyumuyo deli dehşet bi ağlamada yok aç gaz çiş kaka vs. Değil. Yani yıprandım yaaaaaa
Benim de tüm gün böyle geçti, akşam 9-12 arası huzursuzluk hali hep vardı o sanki tüm güne yayildi bugun artık en son memede de çok agladi tüm gün uyanık kalıp emdiği için sutum az geliyor ona mı sinirlendi acaba dedim mama verdim. Bu da korkutuyor beni meme reddi olursa diye ama ya açsa diye de içim rahat etmiyor. Konuşmaya başlasa da derdini anlatsa ben böyle bittim artık öyle miydi böyle miydi diye

Bizim de bütçenin büyük kısmını yedek uc oluşturuyor şu an yikanabilire geçmezsem yıkamaya başlıycam ben de

Ne diyosun yaa kimbilir daha ne örnekler var. Annen nasıl anlamış bı kısa bı uzun mu görünmüş bacaklar
Hayır hareketlileri çok azmış bikaç aylık olduktan sonra anlamış mesela havada tutuyor ama ayaklarını pek oynatmıyor adım atamıyormuş normalde 4/5/6. Aylarda elinde tutarsın o yürümek için adım atar onu da yapmıyormuş. Öyle anlamış ayaklarımla adım atmıyor diyormuş zateb etlisininde aynı aylarda bebeği varmış o adım atıyormuş 5/6 aylıkken koştuk altından tutuyormuş o yürüyormuş yürütüyormuş annesi. Ablam sabit kalıyormuş ameliyat olmuş tutmamış bacakları o yüzden 4 defa olmuş sağ taraftan

Kızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
6 aydan önce Güneş kremi kullanilmiyor canim.6 ay sonrasi için minoris,ecowell,siveno bakabilirsin

Canım yıpranana kadar 1 süngeri kullanabilirsin her defasında atmak yerine. Suyun altına tut aksın gitsin pislikler. Kuruyunca eski haline dönüyor. Bir müddet sonra yıpranınca atarsın.
Artık öyle yapacağım canım hep kullan at yaptım çok masraflı oluyor

minseo dün konuyu açtık ben dün akşam regli oldum canım. Resmen çağırdım normal gidiyor şuan biraz yoğun ama çok fazla değil.
Bu arada kızlar bugün aşımızı oldum
Haftaya tam 3 aylık olacağız
Baş 38
Boy 60cm
5800 kg olmuşuz normal dediler hatta çok iyi dediler gelişimi için.

Yaz gelince rahatlarız inşallah canim

43 gunluk kizimin da yuzu sari geliyir,hatta gecen komsu da yuzu sari dedi ama aylik kontrolde doktor bir sey demedi,anormal bor sey olsa soylerdi herhalde
Sarılık bir bir buçuk ayı bulur tamamen geçmesi ve en son yüzü geçer demişti ilk gittiğim doktor. Benimkinin de hala gözleri sarı gibi. Bu gittiğim doktor baktı bir şey demedi. Normal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…