2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Günün talihlisi sen olmuşsun nasılsın peki ağrılı mi oldun ? Yan etki yapti mi canım aşı?

Günün talihlisi sen olmuşsun nasılsın peki ağrılı mi oldun ? Yan etki yapti mi canım aşı?
Normal regli oldum çok ağrılı olmazdı reglilerim hafif olurdu şuan da da çok ağrım yok canım. Bakalım kaç gün sürecek çok yoğun ama saat başı değiştirtorım ped taşacak duruma geliyor hatta altıma alyanın 2 Numara olmayan bezlerini takıyorum koltuğa yatağa geçmesin diye taşarsa eğer. Bezin yanlarını lastik kısmını söküyorum öyle takıyorum.
Aşı oldu akşama kadae uyudu hala uykulu sadece mamaya kalkıyor. Geri uyuyor. Gece ateş yapiyormuş genelde bende gece yatırmadan önce ateş düşürücü ağrı kesici vereceğim öyle yatacağım en azından ağrısı olursa diye.

İyi bari ağrın olmuyorsa benim çok ağrılı oluyor yoğun olursa dependleri bitiririm ben de. Ekin de aşı olduğu gün çok halsizdi ilk gün halsizlik yapıyor demek ki hep. İnşallah ateşte yapmaz

İyi bari ağrın olmuyorsa benim çok ağrılı oluyor yoğun olursa dependleri bitiririm ben de. Ekin de aşı olduğu gün çok halsizdi ilk gün halsizlik yapıyor demek ki hep. İnşallah ateşte yapmaz
Evet Ekim annelerinden 4 kişi var arkadaş olmuçtık whatsap grubumuz var onlarda hep uyudu dedi gece ateş yapmıl ama 2sinde. İnşalaj bende de çıkmaz canım.
15 gğn sonra da rota yaptıracağım o zaman damla ağızdan veriliyor sıkıntı olmuyor. Haziranın 19 unda yine aşı yazmış aşıya çağırdı o ne aşısı oluyor sormayı unuttum valla. Aile hekimi yapiyormuş onu da

Dogum yaptin ya bir sure agrin olmaz canim. Kendine dikkat et usutme usutunce tekrardan agrili oluyord. Benim de asiri agrim olur. Dogumdan sonra baya rahatlamistim sonra tekrar.agrilarim olmustu ama eskisi kadar agir olmamisti ama idrar yolu enfeksiyonu olmusum o da etkilemisti

4. Ay 2. Ay yapilan KPA Ve 5li karma nin 2. Dozu var canım. İnşallah ateş olmaz

İnşallah canım bakalım nasıl olacak meraktayim Hiç özlemedim o ağrıyı

Doktor yorum yapmadı cnm az demi ben bida gideyim en iyisi oy kıyamam ya zaten minicik migdeleri var geri cikarmasinlar onuda inşallah toparlarlar daha çok kg alırlar sen de üzülme şimdi böyle uğraşıyoruz ilerde de ellerinden çikolata alıyoruz işte annelik hep böyle zor

Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin

Her akşam duş yaptırıyor musun?
Hepinizin yazdıklarınızı okuyunca fark ettim ki benim böyle madde madde sıralayacak bir düzenim yok, bir şeyleri yanlıs mı yapıyorum acaba. Ne zaman isterse emiyor mesela saat aralığı tutmuyorum canı istiyor ki emiyor diyorum ya da uyuyor karışmıyorum. Sabah kalkıyoruz yemek alt değişmi kucakta gezme biraz karın üstü egzersiz sonra yine aynı döngü yemek alt değiştirmee….. gibi

Off bnde anlamıyorum bu çocukların kucağa alma heveslerini hele yetişkinler de destekliyo ya. Benim eşim de onlardan veriyo kucağa bı de ayakta zaten tutamaz tutsa ne yapacak kucağına almış put gibi duruyo anca. Sürekli diyorum kucakta olmaz eşim de verince hemen müdahale ediyorum kafasını tut belini destekle falan zaten rahatsız olup birakiyolar. Bnde şirin bı şekilde diyodum uyandirmayin diye ama artık farklı konuşulacak mecbur .

En iyisini yaptın. Keşke onu aile içine bende yaapbilseydim çok içli dişli oldum çok. Yeni evleneceklere tavsiyem hep bı mesafeniz olsun oluyo vallahi .
Bir ay sonra eşimin iş arkadaşların düğünü var eşime diyorum çocuk sendeyken kimseye opturme öpecek olana opmemi diyeyim diyo evet dedim bu çocuk daha aşılı değil bağışıklık yok . Ben öyle diyemem falan dedi. Bende bu uçuk virusuyle alakalı bı örnek söyledim bı sessiz kaldı kesin intten baktı ve ciddi bı sorun olduğunu gördü bı kaç dk sonra gelmiş beni öpüyor dedim ne oldu içimden geldi diyo. Öpmenin kimseye zararı olmayacağını dusunuyodu heralde araştırınca anladı.

Off bu örnekleri suydukca sinirim artıyor. Oğlum çok hareketli hele altını ıslatıp değişmesini isteyince pır pır hiç durmaz. Hala aynı. Kötüyü de düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…