Hayırlı olsun maşallahSelam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi
Size danışmak istediğim şey sünnet sonrası doktor çok sık altını değiştirme demişti birde kantaron kullanıyorduk derken nemli kalınca isilik olmuş minnoşumun özel bölgesinde krem öneriniz var mı yada başka bir öneriniz var mı
Evet canım her gün yaptırıyorum. 5 dk sürüyor zaten eşim tutuyor ben yıkıyorum sonra kurulayıp hemen giydiriyoruz sonra emzirme.. gözler gidiyor zaten o sıra, eşim mama hazırlayıp şırkngayla veriyor gazını çıkartıp yatağa koyuyoruz. Uyuyor bi güzel .Her akşam duş yaptırıyor musun?
Hepinizin yazdıklarınızı okuyunca fark ettim ki benim böyle madde madde sıralayacak bir düzenim yok, bir şeyleri yanlıs mı yapıyorum acaba. Ne zaman isterse emiyor mesela saat aralığı tutmuyorum canı istiyor ki emiyor diyorum ya da uyuyor karışmıyorum. Sabah kalkıyoruz yemek alt değişmi kucakta gezme biraz karın üstü egzersiz sonra yine aynı döngü yemek alt değiştirmee….. gibi
Ben yedim canım ve gaz yapmadıO kadar çok canım çekiyor ki bu fasulyeyi yemeyi ufff
Aslında hep böyle yapıyorum ama korkuyorum ya dayanamıyorum artıkBen yedim canım ve gaz yapmadıfakat şöyle yaptım fasulyeyi hasladim önce sarı bi suyu çıkıyor köpüklü o suyu döktüm onu kullanmadim. Sonra salça soğan kavurup fasulyeleri içine attiktan sonra yeni su ekleyip o şekilde pişirdim çok canım çekiyorsa bu şekilde yapabilirsin canim
Merhaba hala devam edıyor mu bogazında balgamlı hırıltı benım devam edıyor benek huzursuzlnıyor dil cıkarıyor sureklı balgamı atamadıgı için gecti ise ne kadar surede gecti sizinEvet bu durumu biliyorum. Bizim çocuk doktorumuz jel vermiyor. Ve ilginç şekilde piyasada en çok satılan diş çıkartma döneminde kullanılan jelin (örnegin calgel) içeriğinde bu maddeler var. Kızım çok zor diş cikartti, eczacı bu jel çok iyi gelir diye vermiş eşimde almış. Kapağını açmadan çöpe atmıştım mesela. Jel yerine tetagil toz var. Tamamen bitkisel. Çocuğu rahatlatıyor ve çıkmış dişlere de zarar vermiyor. Ek gıda zamanındaysa pirasa sapi, yesil soganin beyaz kismi cok kurtarici.. Kutu kutu tetagil kullandık tadı da çok güzel
Ben yoğun geniz akıntısı oluyor, acaba alerjik rinit mi diye kbb doktoruna götürdüm gecen haftaadam 1 aylık bebegi bana neden getirdin dedi resmen muayene etti bir sorun yok dedi. Alerjik rinit mi alerjiye bağlı tıkanıklık mi diye sordum değil ilk 6 ay alerjiye karşı anne sütü koruyor. Alerjik rinitse 6. Ayda ek gıdaya ortaya çıkar dedi. Düz yatirmıyoruz, yetişkin yastığına yatiricaksiniz dedi. Popo yere değecek vücut eğimli şekilde olacak. Emzirirken de hep eğimli kafa yukarda olacak dedi. Biz surekli o şekilde yapıyoruz ve balgam oluyor ama tıkanmıyor en azından. O hiriltili ses boğazdan geliyor kendi kendine atıp geçecek solunum sistemi havaya adapte olmaya çalışıyor dedi. Ben gece gündüz sürekli yastıkta eğimli yatiriyorum.
Hayirli olsunSelam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi
Size danışmak istediğim şey sünnet sonrası doktor çok sık altını değiştirme demişti birde kantaron kullanıyorduk derken nemli kalınca isilik olmuş minnoşumun özel bölgesinde krem öneriniz var mı yada başka bir öneriniz var mı
ÇözemedikNasıl çözüdunuz sorunu cnm
Akıllarda kalplerde tek soru mercimekli köfte gaz yapacak mıAslında hep böyle yapıyorum ama korkuyorum ya dayanamıyorum artıkyarın bi mercimek köftesi gömeceğim yetti
Trukid alcam canım
Ben de Sivas mezunuyum
Akıllarda kalplerde tek soru mercimekli köfte gaz yapacak mıBenim de canım istiyor hem de bol salata ayran acı turşu eşliğinde Yazarken ağzım sulandı.
minseo dün konuyu açtık ben dün akşam regli oldum canım. Resmen çağırdım normal gidiyor şuan biraz yoğun ama çok fazla değil.
Bu arada kızlar bugün aşımızı oldum
Haftaya tam 3 aylık olacağız
Baş 38
Boy 60cm
5800 kg olmuşuz normal dediler hatta çok iyi dediler gelişimi için.
Benimki çok ağlıyor ya bari beslenmemle destek olayım diyorum. O kadar ağlama duyacağıma mercimekl köfteye küstümAa fahrî SivasliSivas kampüsü güzeldi, üstelik öğrencinin karnın doyacağı güzel dürümcüleri vardır
Ben 40 içindeyken yedim mercimekli köfteyikomşum yollamıştı o kadar güzeldi ki kayıtsız kalamadım o da basmıştı kimyonlu, ben de yedikten sonra kimyon çayı filan içmiştim. Hiç gaz yapmadı diyebilirim, şaşırmıştım
Benimki çok ağlıyor ya bari beslenmemle destek olayım diyorum. O kadar ağlama duyacağıma mercimekl köfteye küstümKimyon içiyorum ben gün içinde muhakkak. Anason ve rezene de.
Aynen kampüs güzeldi ama benim favorim her zaman Sivas köftesi şimdi bile ara ara aklıma geliyor ne güzel doyardıkAa fahrî SivasliSivas kampüsü güzeldi, üstelik öğrencinin karnın doyacağı güzel dürümcüleri vardır
Ben 40 içindeyken yedim mercimekli köfteyikomşum yollamıştı o kadar güzeldi ki kayıtsız kalamadım o da basmıştı kimyonlu, ben de yedikten sonra kimyon çayı filan içmiştim. Hiç gaz yapmadı diyebilirim, şaşırmıştım
bende kesimlikle buna varım sürekli yapıyoruz ama arkadaşı emzik ağzında bırakıp gidince uyuya kalıyo bazen diyorum ki koyiyim yatağına ama noo aslaEkin de bugün gündüz uykusu hiç yapmadı ağlamadi da. Yeni bir şeyler öğrendiği için algısı daha da açılıyor ve o yüzden uykuya direniyor aslında. Ben de zorlamadim hiç uyusun diye bütün gün oyun oynadik, konuştuk, güldük, kucakta gezdik, gaz çıkardık akşam oldu ve az önce uykuya geçtiÖyle zamanlarda saliyoruk ben zorlamıyorum uyusun diye hen ben strese girmiyorum hem bebek o gün ki işler de bekleyiversin napalim
komik insanlarEvetEkin emzik istediğinde yapiyor onu genellikle
Kimyonu bol at canım üstüne de kimyon çayı iç. Artik ilk zamanlardaki gibi çok gaz yapmaz benceAslında hep böyle yapıyorum ama korkuyorum ya dayanamıyorum artıkyarın bi mercimek köftesi gömeceğim yetti
Ben de bu kafadayim artıkYa da şöyle düşün, yesem de ağlıyor yemesem de.. o halde bari karnım doysun
Yok canim ben hiç takmadim desem yeridir. Elleriyle öğrendiği ve kendini o şekilde güvende hissettiği için takmadım benKızlar eldiven takıyo musunuz hala bebişlere
Ne guzel atlatmissiniz biz de nasip olursa 3. Ayda yaptiracagiz buyuk oglumu da 3. Ayda yaptirmistikSelam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi
Doğduğu ilk hafta taktım sanırım sadece. Tırnaklarını kestikten sonra hiç takmadım. Elleriyle dokunması da bir nevi tentene temasKızlar eldiven takıyo musunuz hala bebişlere
Hic takmadim canim, basindan bu yana tirnaklarini kestim. Benim oglum Anne karninda baslamis da yuzunu cizmeyeKızlar eldiven takıyo musunuz hala bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?