2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hayırlı olsun maşallah darısı oğluma inşallah. Bende çok meraktayim nasıl olacak diye 3 ay dolmadan bizde yaptırırız sanırım

Evet canım her gün yaptırıyorum. 5 dk sürüyor zaten eşim tutuyor ben yıkıyorum sonra kurulayıp hemen giydiriyoruz sonra emzirme.. gözler gidiyor zaten o sıra, eşim mama hazırlayıp şırkngayla veriyor gazını çıkartıp yatağa koyuyoruz. Uyuyor bi güzel .

O kadar çok canım çekiyor ki bu fasulyeyi yemeyi ufff
Ben yedim canım ve gaz yapmadı fakat şöyle yaptım fasulyeyi hasladim önce sarı bi suyu çıkıyor köpüklü o suyu döktüm onu kullanmadim. Sonra salça soğan kavurup fasulyeleri içine attiktan sonra yeni su ekleyip o şekilde pişirdim çok canım çekiyorsa bu şekilde yapabilirsin canim

Aslında hep böyle yapıyorum ama korkuyorum ya dayanamıyorum artık yarın bi mercimek köftesi gömeceğim yetti

Merhaba hala devam edıyor mu bogazında balgamlı hırıltı benım devam edıyor benek huzursuzlnıyor dil cıkarıyor sureklı balgamı atamadıgı için gecti ise ne kadar surede gecti sizin

Hayirli olsun Olmus bitmis masallah darisi bize Canim sureci bi anlatir misiniz? 2.ayi secmenizin bir onemi var miydi boyle mi denk geldi?

Aslında hep böyle yapıyorum ama korkuyorum ya dayanamıyorum artık yarın bi mercimek köftesi gömeceğim yetti
Akıllarda kalplerde tek soru mercimekli köfte gaz yapacak mı Benim de canım istiyor hem de bol salata ayran acı turşu eşliğinde Yazarken ağzım sulandı.

Trukid alcam canım

Ben de Sivas mezunuyum

Aa fahrî Sivasli Sivas kampüsü güzeldi, üstelik öğrencinin karnın doyacağı güzel dürümcüleri vardır

Akıllarda kalplerde tek soru mercimekli köfte gaz yapacak mı Benim de canım istiyor hem de bol salata ayran acı turşu eşliğinde Yazarken ağzım sulandı.

Ben 40 içindeyken yedim mercimekli köfteyi komşum yollamıştı o kadar güzeldi ki kayıtsız kalamadım o da basmıştı kimyonlu, ben de yedikten sonra kimyon çayı filan içmiştim. Hiç gaz yapmadı diyebilirim, şaşırmıştım

Ayy zaten ortalık karışık bir de regl çıkmasın lütfen
Biz de sün aşı olduk, biraz huzursuz ama ateş çıkmadı çok şükür.

Benimki çok ağlıyor ya bari beslenmemle destek olayım diyorum. O kadar ağlama duyacağıma mercimekl köfteye küstüm Kimyon içiyorum ben gün içinde muhakkak. Anason ve rezene de.

Aynen kampüs güzeldi ama benim favorim her zaman Sivas köftesi şimdi bile ara ara aklıma geliyor ne güzel doyardık

bende kesimlikle buna varım sürekli yapıyoruz ama arkadaşı emzik ağzında bırakıp gidince uyuya kalıyo bazen diyorum ki koyiyim yatağına ama noo asla
Evet Ekin emzik istediğinde yapiyor onu genellikle
komik insanlar

Kimyonu bol at canım üstüne de kimyon çayı iç. Artik ilk zamanlardaki gibi çok gaz yapmaz bence
Ya da şöyle düşün, yesem de ağlıyor yemesem de.. o halde bari karnım doysun
Ben de bu kafadayim artık
Kızlar eldiven takıyo musunuz hala bebişlere
Yok canim ben hiç takmadim desem yeridir. Elleriyle öğrendiği ve kendini o şekilde güvende hissettiği için takmadım ben

Ne guzel atlatmissiniz biz de nasip olursa 3. Ayda yaptiracagiz buyuk oglumu da 3. Ayda yaptirmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…