Ben de 2.ay asisinda sonra yaptirmaya yakinim...Ne guzel atlatmissiniz biz de nasip olursa 3. Ayda yaptiracagiz buyuk oglumu da 3. Ayda yaptirmistik
Sağolasın canım evet yarayı pişirsin diye sık değişme dedi kantaron da beze yapışmasın diye önerdiHayırlı olsun canım, Rabbim bütün mürüvvetlerini görmeyi nasip etsinben kantarondan sonra sudocrem’e geçiyorum. Daha diğer eczane ürünü ilaçları kullanmadık şükür. Bezi değişme demesinin nedeni, çişin iyileştirici bir etkisi var sanırım yarayı. Onunla ilgili diye biliyorum ama gene de yanıltmayayım
Canım 6. Aya kadar önermiyorlar güneş koruyucu sonrasında da 30 spf öneriliyor henüz marka araştırmadımKızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Canım ailr hekimine danıştım kuru tutup havalandır dedi pişik kremi kullan dedi mustela kullanıyorum bakalım inşallah hemen geçerEvet canım 40.haftasindan sonra itibaren hesaplanıyor.
Isilik için bir bilgim yok ama pişik olmasın o canım?
Ben mustela kullandım hep.
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin
Sağol canım darısı size olsun inşallahHayırlı olsun maşallahdarısı oğluma inşallah. Bende çok meraktayim nasıl olacak diye 3 ay dolmadan bizde yaptırırız sanırım
Sağol canımHayirli olsunOlmus bitmis masallah darisi bize Canim sureci bi anlatir misiniz? 2.ayi secmenizin bir onemi var miydi boyle mi denk geldi?
Teşekkürler canım erkek çocuğunda bu stresi oluyor en azından atlattık darısı size olsun kolaylıkla geçer inşallahNe guzel atlatmissiniz biz de nasip olursa 3. Ayda yaptiracagiz buyuk oglumu da 3. Ayda yaptirmistik
bende kesimlikle buna varım sürekli yapıyoruz ama arksdsş kendi uyuya kalıyo o yüzden uyusun diyorum ama yoookEkin de bugün gündüz uykusu hiç yapmadı ağlamadi da. Yeni bir şeyler öğrendiği için algısı daha da açılıyor ve o yüzden uykuya direniyor aslında. Ben de zorlamadim hiç uyusun diye bütün gün oyun oynadik, konuştuk, güldük, kucakta gezdik, gaz çıkardık akşam oldu ve az önce uykuya geçtiÖyle zamanlarda saliyoruk ben zorlamıyorum uyusun diye hen ben strese girmiyorum hem bebek o gün ki işler de bekleyiversin napalim
komik insanlarEvetEkin emzik istediğinde yapiyor onu genellikle
Ben hiç takmadım neredeyse canım. Elleriyle kesfediyorlar çünküKızlar eldiven takıyo musunuz hala bebişlere
Sabah sabah koştum gittim vallaKızlar bugün bime çok güzel şeyler gelmiş kaçırmayın
En son fasulye ne zaman yedim diye düşündümO kadar çok canım çekiyor ki bu fasulyeyi yemeyi ufff
Halen devam ediyor canım.Merhaba hala devam edıyor mu bogazında balgamlı hırıltı benım devam edıyor benek huzursuzlnıyor dil cıkarıyor sureklı balgamı atamadıgı için gecti ise ne kadar surede gecti sizin
Yeni dogan da dahil hiç kullanmadımKızlar eldiven takıyo musunuz hala bebişlere
Elleri hep ağzında hemde öyle güzel emiyor kiKızlar bizimkine yeni özellik yüklendi. Sürekli eli ağzında. Elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ellerini keşfetme zamanı biliyorum normal olduğunun da farkındayım. Ama malesef çevrehemen “niye eli hep ağzında” “acıkmış elini emiyor” yeni emzirmiş olsam bile.. Cehalet işte anlatamıyorsun ki. Bir de yeğenim de böyleydi elini emmekten yara oldu hem eli hem ağzının kenarı.. Eldiven takmıyorum çoktaaan kaldırdım hepsini. Ne yapsam yara olmaması için. Aynı haftalarda olduklarımız sizinkiler de emiyor mu elini?
Canım kaçıncı haftadasınız ? Biz tam iki aylık olduk. Bir süredir el ağızda. Keşfetmeye çalışıyor tabiki emecek.Kızlar bizimkine yeni özellik yüklendi. Sürekli eli ağzında. Elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ellerini keşfetme zamanı biliyorum normal olduğunun da farkındayım. Ama malesef çevrehemen “niye eli hep ağzında” “acıkmış elini emiyor” yeni emzirmiş olsam bile.. Cehalet işte anlatamıyorsun ki. Bir de yeğenim de böyleydi elini emmekten yara oldu hem eli hem ağzının kenarı.. Eldiven takmıyorum çoktaaan kaldırdım hepsini. Ne yapsam yara olmaması için. Aynı haftalarda olduklarımız sizinkiler de emiyor mu elini?
Bence doğru yapıyorsunuz. Yenidoğan değil artık nihayetinde. Benimki de uyusa da 5 saat dokunmasam yaKızlar ben artık alini hiç uyandırmıyorum ya doğru mu yapıyorum? Birinci ay kontrolünde doktor dört saatte bir beslenmeli demişti uzun süre öyle devam ettim ama çocuk zor uyuyor zaten içim el vermiyor. Bazen beş altı saat uyuduğu oluyor dokunmuyorum.
Gunduz mu yoksa gece mi 5 6 saat uyandirmiyorsun canim. Ben gece yine.uzun tutuyorum da gunduz kaldirip.emzirip yerine koyuyorum en fazla 2.5 saat nadir 3.saati bulduruyorum gunduzKızlar ben artık alini hiç uyandırmıyorum ya doğru mu yapıyorum? Birinci ay kontrolünde doktor dört saatte bir beslenmeli demişti uzun süre öyle devam ettim ama çocuk zor uyuyor zaten içim el vermiyor. Bazen beş altı saat uyuduğu oluyor dokunmuyorum.
Ya inşallahBence doğru yapıyorsunuz. Yenidoğan değil artık nihayetinde. Benimki de uyusa da 5 saat dokunmasam ya
Gece de gündüz deGunduz mu yoksa gece mi 5 6 saat uyandirmiyorsun canim. Ben gece yine.uzun tutuyorum da gunduz kaldirip.emzirip yerine koyuyorum en fazla 2.5 saat nadir 3.saati bulduruyorum gunduz
Maşallah maşallahKizlar benim kızıma yeni güncelleme geldi artık bilinçli olarak dönmeye başladı
2 ay 9 günlüğüz canım. Evet ben biliyorum bunu da gel de çevreye anlat.. Onlara göre çocuk açlıktan elini emiyor vah vah zavallı..Canım kaçıncı haftadasınız ? Biz tam iki aylık olduk. Bir süredir el ağızda. Keşfetmeye çalışıyor tabiki emecek.
Bizim kızlarda emiyor canim keşfediyorlar diye ben müdahale etmiyorum bizde 2.5 aylık olduk. Bosver milleti konuşsunlar dursunlar2 ay 9 günlüğüz canım. Evet ben biliyorum bunu da gel de çevreye anlat.. Onlara göre çocuk açlıktan elini emiyor vah vah zavallı..
kilo alimi iyi mi nasil. Yani gece degil de gunduz bana 5 6 saat cok geldi. Kucakla.emzir yerine tekrar koysan uyanir mi ben oyle yapiyorum. Buyuk oglumda bir tane cocuk doktoru cok sik emzirmekte kilo aldirmaz biraz arayi ac demisti o zaman tam 3 aylik yoktu mesela 3 saatte bir emzirmek cok erken demisti.Ya inşallahgece bi beş saat uyumak cidden fark yaratıyor
Gece de gündüz deyani mesela sabah altı buçuk gibi emdi 11 buçuk gibi uyandı hiç dokunmadım bilmiyorum doğru mu
Hastaneden çıkarken 2650 gramdı 29.günde 3560 gram olmuştu şu an kaç kg bilmiyorum haftaya kontrolü var. Sabah böyle bir uyku yapıyor sonra gün içinde uyumuyor sürekli memedekilo alimi iyi mi nasil. Yani gece degil de gunduz bana 5 6 saat cok geldi. Kucakla.emzir yerine tekrar koysan uyanir mi ben oyle yapiyorum. Buyuk oglumda bir tane cocuk doktoru cok sik emzirmekte kilo aldirmaz biraz arayi ac demisti o zaman tam 3 aylik yoktu mesela 3 saatte bir emzirmek cok erken demisti.
O zaman uyusun seninkiHastaneden çıkarken 2650 gramdı 29.günde 3560 gram olmuştu şu an kaç kg bilmiyorum haftaya kontrolü var. Sabah böyle bir uyku yapıyor sonra gün içinde uyumuyor sürekli memede
Değişik biriO zaman uyusun seninkiHincini cikartiyor nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?