- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Kaçırır mıyız canım eşimi yolladım sabah sıraya girsin diyeKızlar bugün bime çok güzel şeyler gelmiş kaçırmayın
Maşallah tombikss yaaaaKızlar bugün 2. Ay aşımızı da yaptırdık inşllah sıkıntı olmaz hemşireye tutup tutmadığını nasıl anlarız dedim 7 yaşında test yaptırabilirsiniz dedi kolda izi olunca tutyormuş vs diyorlar dedim öyle birşey yok bende veremden iz var ama test yaptrdım tutmamış hiç izi olmayıp %100 tutanda oluyor dedi bilginiz olsun
3. Ayda da rotayı yaptıracağız
Kilomuz da kıyafetleri ile 6350 Gr geldi geçen ay kıyafetli 5470 Gr di güzel kilo almış çok şükür
Canım o bize ilk atakta geldi şok olmuştum o kadar huzursuz o kadar bana yapışıktı ki baktım ellerini emiyor,herhalde sütüm yetmiyor doymuyor ki böyle yapıyor dedim sonra baktım normalmiş içim rahatlamıştıKızlar bizimkine yeni özellik yüklendi. Sürekli eli ağzında. Elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ellerini keşfetme zamanı biliyorum normal olduğunun da farkındayım. Ama malesef çevrehemen “niye eli hep ağzında” “acıkmış elini emiyor” yeni emzirmiş olsam bile.. Cehalet işte anlatamıyorsun ki. Bir de yeğenim de böyleydi elini emmekten yara oldu hem eli hem ağzının kenarı.. Eldiven takmıyorum çoktaaan kaldırdım hepsini. Ne yapsam yara olmaması için. Aynı haftalarda olduklarımız sizinkiler de emiyor mu elini?
Benimki uyusa inanin dokunmam. Suraya yazsam bizim durumu nasil ayaktasin dersinizYa inşallahgece bi beş saat uyumak cidden fark yaratıyor
Gece de gündüz deyani mesela sabah altı buçuk gibi emdi 11 buçuk gibi uyandı hiç dokunmadım bilmiyorum doğru mu
MasallahKizlar benim kızıma yeni güncelleme geldi artık bilinçli olarak dönmeye başladı
Tam 5 dk once yazmistim mesaji, simdi uyandiBenimki uyusa inanin dokunmam. Suraya yazsam bizim durumu nasil ayaktasin dersinizMesela bugun 6 da uyandi yeni uyudu
Evet canım normalmiş de korkuyorum eli yara olacak diye :/Kaçırır mıyız canım eşimi yolladım sabah sıraya girsin diye
Maşallah tombikss yaaaa
Canım o bize ilk atakta geldi şok olmuştum o kadar huzursuz o kadar bana yapışıktı ki baktım ellerini emiyor,herhalde sütüm yetmiyor doymuyor ki böyle yapıyor dedim sonra baktım normalmiş içim rahatlamıştı
Yardım eden var mi? Allah kolaylık versinBenimki uyusa inanin dokunmam. Suraya yazsam bizim durumu nasil ayaktasin dersinizMesela bugun 6 da uyandi yeni uyudu
Esim Ile birlikte bakiyoruz, 6 gibi geliyor sagolsun cogunlukla onda oluyor... Ama bazen ikimizin de pili bitiyor. Oglumun dedikodusunu yapip rahatliyoruzYardım eden var mi? Allah kolaylık versinbizim de akşamlar çok fena ağlama krizleri yüzünden
Kızlar bebegimin genzinde yogun balgam birikimi var serum fizyolojik burnunu acıyor ama genzındeki balgama etki etmıyor ne yapabılırım uyurken hiç rahat uyuyamıyor yavrum ateşi vb yok cok arada olan öksürüğü basladı bugun ne önerirsiniz 2 mayısta doktor randevumuz var
Ben de 2.ay asisinda sonra yaptirmaya yakinim...
E bebekten almıştım canım oradan bakabilirsin bende ki 9-12 şuan giydirdiğim. Kalıpları küçük ona göre almanı tavsiye ederimKullandığınız uyku tululumunun linki var mıdır veya benzeri
Ay Allah sabır versin o ne öyleBenim kanamam bitmedi hala 60 gün oldu
Haftaya doktor randevum var ama uzun geldi süresi bana hani 40 gündüAy Allah sabır versin o ne öylebenim 30 gün sürdü sonlara doğru sinir geldi artık
YaaaKızlar akşam B beyazkelebeksiyahlale ye uydum yıkadık minnoşu tabi öyle beş dk da falan olmadı ama neyse bir uyudu ki sabaha karşı dörde kadar o zaman da ben uyandırdım gidip altına baktım yaptıysa pişik olur acıkmıştır uyanmamıştır diye azıcık cıs vardı sonra uyutayım diye emzirdim iki kere kaka yaptı yani sabah dörtten beri ayaktayım kendim ettim kendim buldum
Kanama şeklinde mi akıntı şeklinde mi? Belki alıntı şeklindeyse normaldir veya regl olmuş olabilir misinHaftaya doktor randevum var ama uzun geldi süresi bana hani 40 gündü
Akıntıya döndü artık ama çok uzun sürdü. Yok canım regl değil bence.Kanama şeklinde mi akıntı şeklinde mi? Belki alıntı şeklindeyse normaldir veya regl olmuş olabilir misin
Canım çok normal Ekin de öyle müdahele edilmemesi gerekiyor. Ne kadar elini ağzından çekersen o kadar sokar o şekilde kesfediyor çocuklar. Millete neymiş ya ne derlerse desinler salla geç.Kızlar bizimkine yeni özellik yüklendi. Sürekli eli ağzında. Elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ellerini keşfetme zamanı biliyorum normal olduğunun da farkındayım. Ama malesef çevrehemen “niye eli hep ağzında” “acıkmış elini emiyor” yeni emzirmiş olsam bile.. Cehalet işte anlatamıyorsun ki. Bir de yeğenim de böyleydi elini emmekten yara oldu hem eli hem ağzının kenarı.. Eldiven takmıyorum çoktaaan kaldırdım hepsini. Ne yapsam yara olmaması için. Aynı haftalarda olduklarımız sizinkiler de emiyor mu elini?
Benim kız da senin oğlan gibi karnı toksa ağzına imkanı yok veremezsin memeyi hele bi zorla çığlık kıyamet. Ama açsa şap şup emiyor işi bitince yüzüne bakmıyorKizlar hani diyosunuz ya devamli.memede nasil anlamiyorum bildigimiz durmaksizin emiyor mu? Benim oglumun karni toksa memeyi agzina alir bir.iki ceker sut gelince birakir yani sizinkileri sutun gelmesi rahatsiz etmiyor mu
Benimki doğduğu gün odaya götürüp kucağıma verdiklerinde emiyordu elini. Hala emiyor.. ama benimki hep aç ne versem yer o yüzden neden böyle yapıyor bilmiyorum açlıktan sanıyordum. Emzirirken sonra da emiyor. Çok acıktığında cuk cuk sesine uyanıyorum uyanıyorum parmaklar ağızda favorisi baş parmak nanik yapar gibi emiyorKızlar bizimkine yeni özellik yüklendi. Sürekli eli ağzında. Elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor. Ellerini keşfetme zamanı biliyorum normal olduğunun da farkındayım. Ama malesef çevrehemen “niye eli hep ağzında” “acıkmış elini emiyor” yeni emzirmiş olsam bile.. Cehalet işte anlatamıyorsun ki. Bir de yeğenim de böyleydi elini emmekten yara oldu hem eli hem ağzının kenarı.. Eldiven takmıyorum çoktaaan kaldırdım hepsini. Ne yapsam yara olmaması için. Aynı haftalarda olduklarımız sizinkiler de emiyor mu elini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?