2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bugün bime çok güzel şeyler gelmiş kaçırmayın
Kaçırır mıyız canım eşimi yolladım sabah sıraya girsin diye
Maşallah tombikss yaaaa
Canım o bize ilk atakta geldi şok olmuştum o kadar huzursuz o kadar bana yapışıktı ki baktım ellerini emiyor,herhalde sütüm yetmiyor doymuyor ki böyle yapıyor dedim sonra baktım normalmiş içim rahatlamıştı

Ya inşallah gece bi beş saat uyumak cidden fark yaratıyor

Gece de gündüz de yani mesela sabah altı buçuk gibi emdi 11 buçuk gibi uyandı hiç dokunmadım bilmiyorum doğru mu
Benimki uyusa inanin dokunmam. Suraya yazsam bizim durumu nasil ayaktasin dersiniz Mesela bugun 6 da uyandi yeni uyudu

Kızlar akşam B beyazkelebeksiyahlale ye uydum yıkadık minnoşu tabi öyle beş dk da falan olmadı ama neyse bir uyudu ki sabaha karşı dörde kadar o zaman da ben uyandırdım gidip altına baktım yaptıysa pişik olur acıkmıştır uyanmamıştır diye azıcık cıs vardı sonra uyutayım diye emzirdim iki kere kaka yaptı yani sabah dörtten beri ayaktayım kendim ettim kendim buldum

Evet canım normalmiş de korkuyorum eli yara olacak diye :/

Benimki uyusa inanin dokunmam. Suraya yazsam bizim durumu nasil ayaktasin dersiniz Mesela bugun 6 da uyandi yeni uyudu
Yardım eden var mi? Allah kolaylık versin bizim de akşamlar çok fena ağlama krizleri yüzünden

Yardım eden var mi? Allah kolaylık versin bizim de akşamlar çok fena ağlama krizleri yüzünden
Esim Ile birlikte bakiyoruz, 6 gibi geliyor sagolsun cogunlukla onda oluyor... Ama bazen ikimizin de pili bitiyor. Oglumun dedikodusunu yapip rahatliyoruz soyle bebek Boyle bebek falan filan ...

Kizlar hani diyosunuz ya devamli.memede nasil anlamiyorum bildigimiz durmaksizin emiyor mu? Benim oglumun karni toksa memeyi agzina alir bir.iki ceker sut gelince birakir yani sizinkileri sutun gelmesi rahatsiz etmiyor mu

Canım doğumdan kaynaklı bir hırıltı olur bebeklerde o mu sizdeki? Geçen haftalarda bizde de tıkanıklık oldu, açtım ben de. Ama o balgam kaynaklı hırıltı biraz kendiliğinden atıyor. Öksürüyor dediğin de geniz akıntısıdır muhtemelen. Buhar verme imkanın var mı?

Yaaa Alışma süresi olabilir canım. ben pro oldum yıkama konusunda yatırıyorum filesine vücudunu yıkıyorum sonra çevirip sırtını en son az şampuanla kafasını yıkayıp bitiyorum 5 dakikayı geçmiyordur:/ duş yapınca çok güzel uyuyor benimki. 5.5 saat uyuyoruz ortalama. Sonra acıkıyor uyanıyor altını değiştiriyorum emziriyorum hemen uyuyor yine 3-4 saat. Ben mecbur gece uyumaya alıştırdım eşim işte oluyor fl gündüz de yardımcılar var benim için olması gereken bu :/ Ama gündüz uyanık genelde. Üzüldüm uykusuz kalmana

Canım çok normal Ekin de öyle müdahele edilmemesi gerekiyor. Ne kadar elini ağzından çekersen o kadar sokar o şekilde kesfediyor çocuklar. Millete neymiş ya ne derlerse desinler salla geç.
Kizlar hani diyosunuz ya devamli.memede nasil anlamiyorum bildigimiz durmaksizin emiyor mu? Benim oglumun karni toksa memeyi agzina alir bir.iki ceker sut gelince birakir yani sizinkileri sutun gelmesi rahatsiz etmiyor mu
Benim kız da senin oğlan gibi karnı toksa ağzına imkanı yok veremezsin memeyi hele bi zorla çığlık kıyamet. Ama açsa şap şup emiyor işi bitince yüzüne bakmıyor

Benimki doğduğu gün odaya götürüp kucağıma verdiklerinde emiyordu elini. Hala emiyor.. ama benimki hep aç ne versem yer o yüzden neden böyle yapıyor bilmiyorum açlıktan sanıyordum. Emzirirken sonra da emiyor. Çok acıktığında cuk cuk sesine uyanıyorum uyanıyorum parmaklar ağızda favorisi baş parmak nanik yapar gibi emiyor emzirmezsem ağlamaya başlıyor. Ben hiç eldiven kullanmadım hastanede ilk taktılar gece çıkardım bi daha takmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…