2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Off hem de ne sınav

Süt gelmeyecek şekilde emiyor sadece dudak tiryakiligi oluyor
Aynen degisik emme sekilleri var. Bazen oyun arkadasi, bazen beslenme kaynagi, bazen uyku arkadasi, bazen sadece temas ihtiyaci vs vs gidiyor... Mesela bi teknikleri var, meme hamur gibi iken, o sekilde yapinca birden sizlama basliyor ve memeler tas gibi sut doluyor. Beni en cok sasirtan bu oluyor o yuzden hic bos kalmiyor mamisko

Ya ne güzel ben yıkama filesine koyamadım hiç katlanır küveti var altına bir havlu seriyorum biraz su koyuyorum köpürtıyorum kızı eşim tutuyor ben de hemen yıkıyorum tek kova su yetiyor yıkama filesi yüksek ya su olmuyor üşür diye koyamadım hiç
Peki elleri soğuk olunca takmıyor musun ben de sürekli takmıyorum ama bazen bakıyorum elleri buz gibi olmuş hemen geçiriyorum bir şeyler

Benim annem de kesinlikle eleştiri kabul etmiyor en ufak eleştirimi büyüttü de büyüttü şimdi de arayıp çok kırıldım vs diyor. Ben daha çok kırıldım o zaman. Yapacak bir şey yok.

Benim annem de kesinlikle eleştiri kabul etmiyor en ufak eleştirimi büyüttü de büyüttü şimdi de arayıp çok kırıldım vs diyor. Ben daha çok kırıldım o zaman. Yapacak bir şey yok.
Yani diyelim ki haklilar. Yahu insan kac kere lohusa olur. Tamam diyip gecemiyorlar... Neyin ego savasidir bu

Kızlar kanamam biteli 15 gün olcak ama yine başladı ve aniden allahtan evdeydim öyle böyle gelmedi acaba regl mi oldum

Kızlar lohusayken yanımda duran herkesle aram bozuldu zaten çok tahammüllü biri değilim bir de kırk gün insanlara maruz kalınca böyle oldu
Bazen araya mesafe koymak iyi geliyor
Doktorum şey demişti bebekler sadece beslenmek için emmez, annenin duygularını da emer
Peki elleri soğuk olunca takmıyor musun ben de sürekli takmıyorum ama bazen bakıyorum elleri buz gibi olmuş hemen geçiriyorum bir şeşeyler
Elleri soğuk olduğunda da geçirmedim hiç. Hiç kullanmadım açıkçası.

Aynen öyle yoruyor insan ilişkileri
Biz de onlarin bebegi olduk ya zamaninda, hani bu kadar emekle buyutuluyor bilmiyorum yetiskin olunca ne degisiyor! Buyuk konusmak da istemiyorum Allah korusun cocugunu evden kovanlar falan nasil yapiyor...

Kızlar sizlerde de süt sızısı oluyor mu. Mesela emziriyorum aradan belirli bir süre geçiyor iki göğsüm de sızlıyor... sizlama başladıktan 5 dakika içinde ufaklık acıkıp uyanıyor. Uzun zamandır acıkma alarmıni göğüslerim veriyor bayramda annemlere gittik oğlanı emzirip uyuttum. Kız parka istedi onu parka götürdüm baya oynadık sonra bir anda goguslerim sızlamaya başladı. Dedim Efe acıktı eve dönelim. Hemen döndük eve daha adımımı atmadan oğlan uyandi acikmis

Benim.oluyor canim oyle aniden sertlesip akiyor sizliyorlar esime Yigit acikti diyorum Allah in mucizesi ya cok farkli

Oluyor canım göğüslerin dolması ile acikma saatleri denk geliyor

Kesinlikle acıktığını böyle anlıyorum ben

İnternetten baktım ama değil. Atak dönemi 40.haftasından itibaren hesaplanıyor dimi kızlar
Oyleymis ama benik hiç 40. Haftaya göre olmadı ilk atak.
Sen bir şey değdirme canım, benim oğlumda çiş değe değe geçmişti. Krem vs vermedi doktor
Kızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Büyük oğlana mustela kullanıyorum, Ufak için haftaya doktor kontrolünde sorarım size de bilgi veririm
İnşallah canım bakalım nasıl olacak meraktayim Hiç özlemedim o ağrıyı
Benim de çok ağrım olurdu, ilk doğumdan sonra tamamen bitti ağrılar, inşallah senin de öyle olur
Öpmek nedir ya bebeği.
Ben gidip asla birinin bebeğini öpmem, insanları anlamıyorum. Benim de eşimin ailesi sürekli kucağa almak için birbirleriyle yarış halindeler. .
Oğlum sanki çok uslu bebekte, ağladı mı benden önce koşuyolar, bende durmayan sende duracak sanki.
Sinirlendim gene

Kızlar bebeğimin gaz problemi için yapmadığım kalmadı ama yok olmuyor geçmeyecek sanırım en son çare bir de mamayı değiştirmeyi deneyeceğim. Mama değiştirip de gaz problemine iyi gelen oldu mu? Hipp organic combiotic kullanıyordum neye geçmemi tavsiye edersiniz?

Kızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Canım weleda markasının ürünleri temiz içerikli bakabilirsin.

Biz de onlarin bebegi olduk ya zamaninda, hani bu kadar emekle buyutuluyor bilmiyorum yetiskin olunca ne degisiyor! Buyuk konusmak da istemiyorum Allah korusun cocugunu evden kovanlar falan nasil yapiyor...
Kesinlikle. Ben de hep kendime tekrarlıyorum kızıma karşı böyle olmayacağım diye. Allah sasirtmasin

Bugün bebeğim uyuyunca bir iki saatliğine uyuma hayalim vardı yok olmadı, yine çok gazı var 30dkdan fazla uyumak bilmedi, memeden çekince ağlıyor bazen de memedeyken ağlıyor ememiyor gaz krizi gelince, ben de psikolojik bir çöküş yaşıyorum resmen. Gaz için burada yazan yazmayan ne duysam denedim deniyorum. Herkes bunu yaşıyor falan diyorlar ama bence gazlı bebek annesi olmak başka bir şey yaşayan bilir, anneme evine dönmesin diye yalvarıyorum çünkü 10dk bile bebeği benden alsa rahat bir nefes alıyorum, haftaya gidecek çok çaresiz hissediyorum. Buraya negatif şeyler yazmak istemiyorum aslında ama içimi dökmek istedim bazı günler çok zor geçiyor kimse anlamıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…