- 31 Temmuz 2019
- 323
- 370
- 103
- 33
Off hem de ne sınavLohusalik bi sinavmis onu anladiminsanlar evden gidince lohusalik falan kalmiyor. Sendroma sebep olan insanlar tamamen. Can sıkan herkese gereken cevabı vermek gerekli valla geçmiş o eski dönemler. Herkes işine baksın. İnsanlar haddini bilmeden her yorumu yapıyor ama biz bişey diyince biz kötü oluyoruz hadi yallah
Aynen degisik emme sekilleri var. Bazen oyun arkadasi, bazen beslenme kaynagi, bazen uyku arkadasi, bazen sadece temas ihtiyaci vs vs gidiyor...Süt gelmeyecek şekilde emiyorsadece dudak tiryakiligi oluyor
Ya ne güzel ben yıkama filesine koyamadım hiç katlanır küveti var altına bir havlu seriyorum biraz su koyuyorum köpürtıyorum kızı eşim tutuyor ben de hemen yıkıyorum tek kova su yetiyorYaaaAlışma süresi olabilir canım. ben pro oldum yıkama konusunda yatırıyorum filesine vücudunu yıkıyorum sonra çevirip sırtını en son az şampuanla kafasını yıkayıp bitiyorum 5 dakikayı geçmiyordur:/ duş yapınca çok güzel uyuyor benimki. 5.5 saat uyuyoruz ortalama. Sonra acıkıyor uyanıyor altını değiştiriyorum emziriyorum hemen uyuyor yine 3-4 saat. Ben mecbur gece uyumaya alıştırdım eşim işte oluyor fl gündüz de yardımcılar var benim için olması gereken bu :/ Ama gündüz uyanık genelde. Üzüldüm uykusuz kalmana
Peki elleri soğuk olunca takmıyor musun ben de sürekli takmıyorum ama bazen bakıyorum elleri buz gibi olmuş hemen geçiriyorum bir şeylerBenimki doğduğu gün odaya götürüp kucağıma verdiklerinde emiyordu elini. Hala emiyor.. ama benimki hep aç ne versem yer o yüzden neden böyle yapıyor bilmiyorum açlıktan sanıyordum. Emzirirken sonra da emiyor. Çok acıktığında cuk cuk sesine uyanıyorum uyanıyorum parmaklar ağızda favorisi baş parmak nanik yapar gibi emiyoremzirmezsem ağlamaya başlıyor. Ben hiç eldiven kullanmadım hastanede ilk taktılar gece çıkardım bi daha takmadım.
Benim annem de kesinlikle eleştiri kabul etmiyor en ufak eleştirimi büyüttü de büyüttü şimdi de arayıp çok kırıldım vs diyor. Ben daha çok kırıldım o zaman. Yapacak bir şey yok.Benimde annemle bozuldu. Surekli panik haldeydi ve ortami geriyordu. Kizim etkileniyordu. Defalarca konustum, yok olmadi. En sonunda daha kotu olmadan gonderdim kibarca. Aslinda onun benimle bozulmadi, benim onunla bozulduHala aramak bile gelmiyor icimden mesajla gecistiriyorum...
Yani diyelim ki haklilar. Yahu insan kac kere lohusa olur. Tamam diyip gecemiyorlar... Neyin ego savasidir buBenim annem de kesinlikle eleştiri kabul etmiyor en ufak eleştirimi büyüttü de büyüttü şimdi de arayıp çok kırıldım vs diyor. Ben daha çok kırıldım o zaman. Yapacak bir şey yok.
Aynen öyleYani diyelim ki haklilar. Yahu insan kac kere lohusa olur. Tamam diyip gecemiyorlar... Neyin ego savasidir bu
Annen gereksiz alınmış bence ben anneme neler diyorum onlara da bişey diyemiceksek ölelimBenim annem de kesinlikle eleştiri kabul etmiyor en ufak eleştirimi büyüttü de büyüttü şimdi de arayıp çok kırıldım vs diyor. Ben daha çok kırıldım o zaman. Yapacak bir şey yok.
Bazen araya mesafe koymak iyi geliyorKızlar lohusayken yanımda duran herkesle aram bozulduzaten çok tahammüllü biri değilim bir de kırk gün insanlara maruz kalınca böyle oldu
Doktorum şey demişti bebekler sadece beslenmek için emmez, annenin duygularını da emerAynen degisik emme sekilleri var. Bazen oyun arkadasi, bazen beslenme kaynagi, bazen uyku arkadasi, bazen sadece temas ihtiyaci vs vs gidiyor...Mesela bi teknikleri var, meme hamur gibi iken, o sekilde yapinca birden sizlama basliyor ve memeler tas gibi sut doluyor. Beni en cok sasirtan bu oluyor o yuzden hic bos kalmiyor mamisko
Elleri soğuk olduğunda da geçirmedim hiç. Hiç kullanmadım açıkçası.Peki elleri soğuk olunca takmıyor musun ben de sürekli takmıyorum ama bazen bakıyorum elleri buz gibi olmuş hemen geçiriyorum bir şeşeyler
Biz de onlarin bebegi olduk ya zamaninda, hani bu kadar emekle buyutuluyor bilmiyorum yetiskin olunca ne degisiyor! Buyuk konusmak da istemiyorum Allah korusun cocugunu evden kovanlar falan nasil yapiyor...Aynen öyleyoruyor insan ilişkileri
Benim.oluyor canim oyle aniden sertlesip akiyor sizliyorlar esime Yigit acikti diyorum Allah in mucizesi ya cok farkliKızlar sizlerde de süt sızısı oluyor mu. Mesela emziriyorum aradan belirli bir süre geçiyor iki göğsüm de sızlıyor... sizlama başladıktan 5 dakika içinde ufaklık acıkıp uyanıyor. Uzun zamandır acıkma alarmıni göğüslerim veriyorbayramda annemlere gittik oğlanı emzirip uyuttum. Kız parka istedi onu parka götürdüm baya oynadık sonra bir anda goguslerim sızlamaya başladı. Dedim Efe acıktı eve dönelim. Hemen döndük eve daha adımımı atmadan oğlan uyandi acikmis
Oluyor canım göğüslerin dolması ile acikma saatleri denk geliyorKızlar sizlerde de süt sızısı oluyor mu. Mesela emziriyorum aradan belirli bir süre geçiyor iki göğsüm de sızlıyor... sizlama başladıktan 5 dakika içinde ufaklık acıkıp uyanıyor. Uzun zamandır acıkma alarmıni göğüslerim veriyorbayramda annemlere gittik oğlanı emzirip uyuttum. Kız parka istedi onu parka götürdüm baya oynadık sonra bir anda goguslerim sızlamaya başladı. Dedim Efe acıktı eve dönelim. Hemen döndük eve daha adımımı atmadan oğlan uyandi acikmis
Ya ben buna çok güldümmmmKızlar lohusayken yanımda duran herkesle aram bozulduzaten çok tahammüllü biri değilim bir de kırk gün insanlara maruz kalınca böyle oldu
Kesinlikle acıktığını böyle anlıyorum benKızlar sizlerde de süt sızısı oluyor mu. Mesela emziriyorum aradan belirli bir süre geçiyor iki göğsüm de sızlıyor... sizlama başladıktan 5 dakika içinde ufaklık acıkıp uyanıyor. Uzun zamandır acıkma alarmıni göğüslerim veriyorbayramda annemlere gittik oğlanı emzirip uyuttum. Kız parka istedi onu parka götürdüm baya oynadık sonra bir anda goguslerim sızlamaya başladı. Dedim Efe acıktı eve dönelim. Hemen döndük eve daha adımımı atmadan oğlan uyandi acikmis
Oyleymis ama benik hiç 40. Haftaya göre olmadı ilk atak.İnternetten baktım ama değil. Atak dönemi 40.haftasından itibaren hesaplanıyor dimi kızlar
Sen bir şey değdirme canım, benim oğlumda çiş değe değe geçmişti. Krem vs vermedi doktorSelam kızlar kaç gündür giremedim çok yoğundu minik oğluşumu sünnet ettirdik geçen hafta, dünde mevlid yaptırdık çok yorucu ama güzeldi
Size danışmak istediğim şey sünnet sonrası doktor çok sık altını değiştirme demişti birde kantaron kullanıyorduk derken nemli kalınca isilik olmuş minnoşumun özel bölgesinde krem öneriniz var mı yada başka bir öneriniz var mı
Büyük oğlana mustela kullanıyorum, Ufak için haftaya doktor kontrolünde sorarım size de bilgi veririmKızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Benim de çok ağrım olurdu, ilk doğumdan sonra tamamen bitti ağrılar, inşallah senin de öyle olurİnşallah canım bakalım nasıl olacak meraktayimHiç özlemedim o ağrıyı
Öpmek nedir ya bebeği.En iyisini yaptın. Keşke onu aile içine bende yaapbilseydim çok içli dişli oldum çok. Yeni evleneceklere tavsiyem hep bı mesafeniz olsun oluyo vallahi .
Bir ay sonra eşimin iş arkadaşların düğünü var eşime diyorum çocuk sendeyken kimseye opturme öpecek olana opmemi diyeyim diyo evet dedim bu çocuk daha aşılı değil bağışıklık yok . Ben öyle diyemem falan dedi. Bende bu uçuk virusuyle alakalı bı örnek söyledim bı sessiz kaldı kesin intten baktı ve ciddi bı sorun olduğunu gördü bı kaç dk sonra gelmiş beni öpüyor dedim ne oldu içimden geldi diyo. Öpmenin kimseye zararı olmayacağını dusunuyodu heralde araştırınca anladı.
Canım weleda markasının ürünleri temiz içerikli bakabilirsin.Kızlar güneş kremi ne kullanacaksınız bebişlere, deniz ya da havuz için sormuyorum. Dışarı çıkarken kullandığınız/bildiğiniz temiz içerikli ürün var mı önereceğiniz?
Kesinlikle. Ben de hep kendime tekrarlıyorum kızıma karşı böyle olmayacağım diye. Allah sasirtmasinBiz de onlarin bebegi olduk ya zamaninda, hani bu kadar emekle buyutuluyor bilmiyorum yetiskin olunca ne degisiyor! Buyuk konusmak da istemiyorum Allah korusun cocugunu evden kovanlar falan nasil yapiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?