2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Napmak lazim gazdan kivraniyor resmen sabah da lavmanla kakasini yaptirdim emzirdim mama verdim kucakta salladim yok susmuyor kafayi yicem
Çok geçmiş olsun canım ne yaparsak yapalım özellikle ilk 3 ay gaz oluyoruz ben büyük kızımda çok çektim. Şimdi Alya da çok gazlıydı ben mamasını değiştirdim. Eğer Aptamil kullanıyorsan en çok gaz yapan mama oymuş değiştirdim çok rahatladım ben sma kullanıyorum artık gaz sorunum kalmadı ıkınmaları çok çok azaldı. Yine de danış tabiki de doktoruna benim doktorum değiştirdi.

Benim kız da bayılıyor buna ayaklariyla bir vuruşu var ses çıktıkça daha da hirslaniyor
Ben daha erken diye almamıştım bu hafta alacağım ama. Nasıl tepkisi canım sıkılıyor mu hemen yoksa dikkatini çekiyor mu bu

Ay yavrum ya açlıktan uyumuyormuş demek. Benim doktorum bir bebek ağlıyorsa uyumuyorsa ya gazı vardır ya altı pistir ya da açtır dedi. Karnı tok gazı olmayan altı temiz bebekler uyur özellikle ilk 3 ay gece gündüz uyur dedi.

Aynen canim mavisini denemedim bu daha az sekerli diye aldim ama igrenc gercekten bi de 6 li aldim mecbur içtim spa ya havalar ısınınca götürücem canım ben şimdi hasta olur falan diye göze alamadım
Ay ben de bi gaza geldim götürücem havalar da ısındı diye ama üşütmeyiz inş

Maşallah canım ikizler büyüyor öyle böyle büyütüyoruz inşallah yeni bir yardımcı bulursun tez zamanda canım. Ben geçen hafta 2.ay aşılarını yaptırdım. Bir sıkıntı ateş vs olmadı tüm gün uyudu sadece. 19 haziranda da yine aşıya çağırdı bakalım. Rota aşısını henüz bende yaptırmadım önümüzdeki hafta yaptıracağım Allah izin verirse. İkizlerle vakit nasıl geçiyor canım. Birisi uyuyunca diğeride uyuyor mu:)

İnşallah az kaldı canım Büyüyor teyzesi bazen güneşli bazen fırtınalı Gündüzleri karnı aç değilse ağlamıyor canım. Bakınıyor oyalaniyor acıkınca mizirdanmaya başlıyor. Ekin kuralları olan bi bebek eğer onlara uygun davranırsak o da bizi üzmüyor
Yalnız çocuk nasıl alışmışsa hiç tepki yokben serum fizyolojikle temizlerken bile kafasını yukarıya itiyor benim kız.
Valla Ekin de yaptırmıyor ben de yapmıyorum
Ben daha erken diye almamıştım bu hafta alacağım ama. Nasıl tepkisi canım sıkılıyor mu hemen yoksa dikkatini çekiyor mu bu
Ohoo durmaz mi yarım saat kadar duruyor bakıyor ayaklariyla vuruyor sevdi baya canım

Benimkisi ağlıyor teyzesi daha sürekli uyusun istiyor uyanınca ağlıyor uyutuyorum sürekli uyanıp uyanıp ağlıyor artık gece rahatım en azından ama geceleri uyuyor gündüzde durmayı öğrenirse benden rahatı olmaz herhalde bende alayım o zaman sever benimkisi de yatırırken pencereye doğru bakıyor hep zaten. Burun olayı da artık zorla yapıyorum ağlamıyor aka kafasını geriye atıyor yapmamam için rahatlayınca da hemen peşine gülmeye başlıyor. Tabi yapana kadar akla karayı seçiyorum

Kucak mi istiyor acaba canım? Her bebek farklı işte. Ekin ana kucağında bakinmayi çok seviyor gazimiz bi bitse zor bi bebek değil çok şükür
Kızlar sizin bebişlerin de elleri hep böyle mi çift taraflı yapıyor valla akşama kadae böyle hatta uyurken gece bile
Evet Ekin de yapıyor böyle

Damak tadına hayran kaldım

Ama bu sefer ruh sağlığından zarara uğruyor insan

Anladım canim o kadar da geciktirilmez ya menenjit riskli
Off sorma zehir olsa güzel daha çok içeyim dicem şuan süt azaldı mama vericem memeyi emebildigi kadar emsin diye uğraşıyorum uyukluyo yatırıyorum 10 dk ya kalmadan uyaniyo

Kızlar sizin bebişlerin de elleri hep böyle mi çift taraflı yapıyor valla akşama kadae böyle hatta uyurken gece bile
Yaaa isirmalik bu parmaklar bizimki de öyle. Bı defa babası bez konusund öğüt verirken oğlum hareketini yaptı ve babasına cevabini verdi

Kucak mi istiyor acaba canım? Her bebek farklı işte. Ekin ana kucağında bakinmayi çok seviyor gazimiz bi bitse zor bi bebek değil çok şükür

Evet Ekin de yapıyor böyle
Aman dilini ısır iyi bişey söylemeye gelmiyo bu bebeler bizimkinin de şeyi olmasa şey bı bebek aslinda babasıyla konuşmam bu şekil Geçen gorumceme dedim mamayı bıraktım 2-3 gündür kilosu falan iyi hopp süt azaldı aklımdan geçse azaliyo ne alıngan sütüm var anlamıyorum

Valla arkadaşım internete bakmaz olaydım acayip canım sıkıldı, saçma sapan birşeyler okudum inşallah sorun yokturda sadece tükrüktür
Bak böyle kendi yapıp yutuyo geri bazen guluyo boğazına takiliyo falan. İçin rahat olsun diye Dr a da sor tabi canım

Eklentiler

• IMG_20230502_233212.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar iyi akşamlar nasılsınızzz? Bayadır giremedim. Mevlit vardı cumartesi çok yıprandım bebişi salyalanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…