2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim kızda 15 günde 250 gr almış. Kakası çişi normal ama çok az almış. Yarın kontrolümüz var Dr ne diyecek acaba ? Demir başlayabilirim demişti

Valla çok doğru demiş aynen öyle. Mama yedikten sonra uykusu varsa uyur yoksa neşeli neşeli etrafa bakar gülücükler saçar. Diyorum ya bazen beynim duruyo rutin bı şekilde mama vermedigim için memeden süt geliyosa doyuyor başka derdi vardır diyorum ama öyle olmadığını salim kafayla düşününce anlıyorum. Dün oğlum kucagimdayken kesinlikle gazı var diyodum sonra eşim aldı ben bı su icip kendime gelince anldim ki aç

Benim kızda 15 günde 250 gr almış. Kakası çişi normal ama çok az almış. Yarın kontrolümüz var Dr ne diyecek acaba ? Demir başlayabilirim demişti
Bazı sitelerde aylık 500 600 bazı yerlerde 700 800 Gr diyolar ama bu bebeğin doğum haftası kilosuna göre de değişebilir. Dr yonlendiricektir canım

Canım geçmiş olsun. 1 ay olmuş fizik tedavi nasıl gidiyor umarım gelişme vardır

Rheaa menrnjit aşısı kısmına beni de etiketler misin yazdığında

umarım iyi ve kalifiye denk geliriz bir an önce
ikizlerle vakit dolu dizgin geçiyor gerçekten bugün mesela 71 gün olmuş biz 71 gün nasıl geçirdik diye sordum kendime şu an uyku konusu karışık bizde. karakterleri tam zıt ikisinin biri uyku biri meme düşkünü öyle olunca benim bebekler uyuyor da diyemiyorum uyumuyorlar da diyemiyorum. şu an spontane ilerliyorum içimden geldiği gibi bebekler ve benim iyi hissettiğim şekilde. bi düzen , rutin oluşturmak için biraz daha büyümelerini bekleyeceğim.

grubun aceleci kızlarından biri nasıl ablasına gülücükler saçmaya başladı mı ?

Sma opti pro kullaniyorum sonra hipp deneyeyim dedim simdide sma comfort 1 siparis verdim bakalim hepsini deniyorum ayrica gunlerdir kabiz olan bebem dun sonunda kendi kendine ikina ikina yapti aguline surup biraz fazla verdim ondan da olabilir bakalim hersehi deniyoruz iste:)

kizlar sabah 6dan beri uyutamiyorum bebisi gazi var belli. Sirtina masaj yaptim, gaz damlasi verdim nafile. En son bu masajlari yaptim zort zort poposu susmadi masaj sonunda kendisi mayıştı gozleri kapandi. Denemeyen varsa bir baksin
Bunu bende paylasmistim gercekten cok etkili surekli yapıyorum

Y yogurtlusemizotu canım naptin, bi sonuç alabildiniz mi?
Alamadık maalesef. Alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap yazayım. Çok üzgünüm iki gündür. Arka bıngıldak şiş ve kapanmamış olunca ultrasona yönlendirdi çocuk dr u. Beyin içindeki sıvıda dengesizlik varmış. Bir süre bekleyip tekrar bakacaklar. Burada uyumuyor gazı var dediğim günleri mumla arıyorum. Çok şikayetlenmişim. Keşke sağlığı yerinde olsaydı da ben uykusuz kalsaydım dinlenmeseydim hiç.

Yo benimki bakınmak için ağlıyor. Yatınca çığlık kıyamet böyle her şeyi tek tek bakıp görecek....
Rheaa menrnjit aşısı kısmına beni de etiketler misin yazdığında
İnşallah unutmam yarın sabah kontrol 11 de

hay Allah razı olsun ya valla artık beynim de durdu hangi ay hangi aşı mantıklı olan ne kafamda oluşturamıyordum. şimdi yazdım bunu 6. ayda menenjitin ilk dozunu yaptıracağım
Ben büyük oğlumu bexsora 6. Ay 8. Ay 24. Ay olmak üzere bexsora üç doz yapmışlardı. Nimenrix 6. Ay ve 12 ayda iki doz, yada istersen 12. Aydan sonra yaptırmak istersen tek doz

O
dediği nimenrix dört beş yaşa kadar beklemeye gerek yok riskli bir yaşından sonra nimenrix tek doz zaten, bexsora mecbur üç doz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…