Benim kızda 15 günde 250 gr almış. Kakası çişi normal ama çok az almış. Yarın kontrolümüz var Dr ne diyecek acaba ? Demir başlayabilirim demişti
Valla çok doğru demiş aynen öyle. Mama yedikten sonra uykusu varsa uyur yoksa neşeli neşeli etrafa bakar gülücükler saçar. Diyorum ya bazen beynim duruyo rutin bı şekilde mama vermedigim için memeden süt geliyosa doyuyor başka derdi vardır diyorum ama öyle olmadığını salim kafayla düşününce anlıyorum. Dün oğlum kucagimdayken kesinlikle gazı var diyodum sonra eşim aldı ben bı su icip kendime gelince anldim ki açAy yavrum ya açlıktan uyumuyormuş demek. Benim doktorum bir bebek ağlıyorsa uyumuyorsa ya gazı vardır ya altı pistir ya da açtır dedi. Karnı tok gazı olmayan altı temiz bebekler uyur özellikle ilk 3 ay gece gündüz uyur dedi.
Bazı sitelerde aylık 500 600 bazı yerlerde 700 800 Gr diyolar ama bu bebeğin doğum haftası kilosuna göre de değişebilir. Dr yonlendiricektir canımBenim kızda 15 günde 250 gr almış. Kakası çişi normal ama çok az almış. Yarın kontrolümüz var Dr ne diyecek acaba ? Demir başlayabilirim demişti
Mavilisi arasında pek bi fark yok neden pekmez aroması diye soruyor insan:/Aynen canim mavisini denemedim bu daha az sekerli diye aldim ama igrenc gercekten bi de 6 li aldim mecbur içtimspa ya havalar ısınınca götürücem canım ben şimdi hasta olur falan diye göze alamadım
Evet evet evet bizimki de böyleBak böyle kendi yapıp yutuyo geri bazen guluyo boğazına takiliyo falan. İçin rahat olsun diye Dr a da sor tabi canım
Bu videodan aldığım foto bı deEvet evet evet bizimki de böylebazen fazla bazen az oluyor çok teşekkür ederim arkadaşım 8inde randevumuz var sorayım
Canım geçmiş olsun. 1 ay olmuş fizik tedavi nasıl gidiyor umarım gelişme vardırÇok şükür tiroid olayını şimdilik izlemeye aldık 2 hafta sonra testi tekrarlıcaz o zamana inşaAllah daha da düşmüş olur da ilaç tedavisine gerek kalmadan bu durumu atlatırızDün ki sonucumuz 13 çıkmıştı.
Bu arada her şer de bi hayır varmış. Bebeğim normal doğumla dünyaya geldiği için doğum esnasında sol boyun kasında bi yırtılma oluşmuş ve kanama alanı olmuşve ben bunu dün ultrasona girdiğimizde öğrendim eğer tiroid problemimiz çıkmasaydı biz bunu hiç bilmicektik o kadar kızgınım kiii. Yenidoğan kontrollerinde bunlar hiç kontrol edilmiyo mu çok şaşkınım. Endokrin doktorumuzla az önce görüştük hemen çok acil beklemeden bugun ya da yarın fizik tedaviye gidip egzersizlere başlayın eğer geç kalınırsa boyun kaslarında ilerde ciddi hasarlar oluşur, hareket kısıtlaması olur dedi. Zaten kızım da hep kafasını sağ tarafa çevirip yatıyodu, ben de öyle rahat ettiğini düşünmüştüm, hiç kafası düz şekilde yatmıyodu, meğersem sebebi buymuş ben nasıl anlayamadım bu durumu diye kendimede kızıyorum.
İnşaAllah bu durumuda hayırlısıyla atlatırız da kızım sağlığına kavuşur
Bizde de var o ama sebebini bilmiyorumKızlar bebeklerinizde ağız köpürmesi var mı? Bizim bebişte çok fazla oluyornormal midir sizce? İnternete yazdım bir sürü saçma sapan şey okudum baya moralim bozuldu
Bacak asilarinda sorun olmuyor duş. Kol aşılarında veremde sadece şu değmemeli.
Nadiren mıkıldiyor
Dolveni 1.5.yasinda kullandik biz ilk olarak
O yaşına kadar inatçı ateş pek olmadı olanı da calpolle düşürmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ama 1.5 yaştan sonra inatçı ateşle çok imtihan olduk o zamanlar bizde donusumlu kullandik.
2. Çocukta 0 maliyet kesin bilgi
İlk dozu menenjitin 6 Ay olacak diye bir kaide yok canım . Arkadaşımın çocuğu 4 yaşında daha yaptirmamis 5.yasta tek doz şeklinde yaptıracağım dedi. Doz sayıları yaslara göre artıp azalıyor. Keşke kziimda yazdığı kağıdı bulabilsem...
Persembe kontrolde soracağım mutlaka....
umarım iyi ve kalifiye denk geliriz bir an önceMaşallah canım ikizler büyüyor öyle böyle büyütüyoruz inşallah yeni bir yardımcı bulursun tez zamanda canım. Ben geçen hafta 2.ay aşılarını yaptırdım. Bir sıkıntı ateş vs olmadı tüm gün uyudu sadece. 19 haziranda da yine aşıya çağırdı bakalım. Rota aşısını henüz bende yaptırmadım önümüzdeki hafta yaptıracağım Allah izin verirse. İkizlerle vakit nasıl geçiyor canım. Birisi uyuyunca diğeride uyuyor mu:)
Doktorlar hep en kötü ihtimalden şüpheleniyor. İnşallah yoktur dualarımız sizinle sizde içinizi ferah tutunDoktorlar bebeğimin hidrosefali olabileceğinden şüpheleniyor. Çok üzgünüm kızlar nolur dua edin bize.
Sma opti pro kullaniyorum sonra hipp deneyeyim dedim simdide sma comfort 1 siparis verdim bakalim hepsini deniyorum ayrica gunlerdir kabiz olan bebem dun sonunda kendi kendine ikina ikina yapti aguline surup biraz fazla verdim ondan da olabilir bakalim hersehi deniyoruz iste:)Çok geçmiş olsun canım ne yaparsak yapalım özellikle ilk 3 ay gaz oluyoruz ben büyük kızımda çok çektim. Şimdi Alya da çok gazlıydı ben mamasını değiştirdim. Eğer Aptamil kullanıyorsan en çok gaz yapan mama oymuş değiştirdim çok rahatladım ben sma kullanıyorum artık gaz sorunum kalmadı ıkınmaları çok çok azaldı. Yine de danış tabiki de doktoruna benim doktorum değiştirdi.
Bunu bende paylasmistim gercekten cok etkili surekli yapıyorumkizlar sabah 6dan beri uyutamiyorum bebisi gazi var belli. Sirtina masaj yaptim, gaz damlasi verdim nafile. En son bu masajlari yaptim zort zort poposu susmadi masaj sonunda kendisi mayıştı gozleri kapandi. Denemeyen varsa bir baksin
Kızlar iyi akşamlar nasılsınızzz? Bayadır giremedim. Mevlit vardı cumartesi çok yıprandımbebişi salyalanan var mı
Alamadık maalesef. Alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap yazayım. Çok üzgünüm iki gündür. Arka bıngıldak şiş ve kapanmamış olunca ultrasona yönlendirdi çocuk dr u. Beyin içindeki sıvıda dengesizlik varmış. Bir süre bekleyip tekrar bakacaklar.Y yogurtlusemizotu canım naptin, bi sonuç alabildiniz mi?
Aminn, inşallah çok güzel geçsinAllah kabul etsin canım.
Bizim de Cuma günü, inşallah güzel geçer
Yo benimki bakınmak için ağlıyor. Yatınca çığlık kıyamet böyle her şeyi tek tek bakıp görecek....Ay yavrum ya açlıktan uyumuyormuş demek. Benim doktorum bir bebek ağlıyorsa uyumuyorsa ya gazı vardır ya altı pistir ya da açtır dedi. Karnı tok gazı olmayan altı temiz bebekler uyur özellikle ilk 3 ay gece gündüz uyur dedi.
İnşallah unutmam
Ben büyük oğlumu bexsora 6. Ay 8. Ay 24. Ay olmak üzere bexsora üç doz yapmışlardı. Nimenrix 6. Ay ve 12 ayda iki doz, yada istersen 12. Aydan sonra yaptırmak istersen tek dozhay Allah razı olsun ya valla artık beynim de durdu hangi ay hangi aşı mantıklı olan ne kafamda oluşturamıyordum. şimdi yazdım bunu 6. ayda menenjitin ilk dozunu yaptıracağım
Bizimkide baloncuk yapmaya başladıKızlar bebeklerinizde ağız köpürmesi var mı? Bizim bebişte çok fazla oluyornormal midir sizce? İnternete yazdım bir sürü saçma sapan şey okudum baya moralim bozuldu
dediği nimenrix dört beş yaşa kadar beklemeye gerek yok riskli bir yaşından sonra nimenrix tek doz zaten, bexsora mecbur üç doz amaBacak asilarinda sorun olmuyor duş. Kol aşılarında veremde sadece şu değmemeli.
Nadiren mıkıldiyor
Dolveni 1.5.yasinda kullandik biz ilk olarak
O yaşına kadar inatçı ateş pek olmadı olanı da calpolle düşürmüştüm o yüzden bilemiyorum. Ama 1.5 yaştan sonra inatçı ateşle çok imtihan olduk o zamanlar bizde donusumlu kullandik.
2. Çocukta 0 maliyet kesin bilgi
İlk dozu menenjitin 6 Ay olacak diye bir kaide yok canım . Arkadaşımın çocuğu 4 yaşında daha yaptirmamis 5.yasta tek doz şeklinde yaptıracağım dedi. Doz sayıları yaslara göre artıp azalıyor. Keşke kziimda yazdığı kağıdı bulabilsem...
Persembe kontrolde soracağım mutlaka....
Bir yasinda tek doz daha iyi degil mi?Ben büyük oğlumu bexsora 6. Ay 8. Ay 24. Ay olmak üzere bexsora üç doz yapmışlardı. Nimenrix 6. Ay ve 12 ayda iki doz, yada istersen 12. Aydan sonra yaptırmak istersen tek doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?