2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de kısa süre
Bunu bende paylasmistim gercekten cok etkili surekli yapıyorum
Uyguladım 2 haftadan fazla oldu ne masaj yapiyorum ne ilac veriyorum kendi kendine gazini cıkariyor artık

Umarım şüpheden ibaret kalır canim umarım güzel haberler alırsınız Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık versin. Kendini suçlama canım senin elinde olan bir şey olsa keşke.

Kizlar dün bir oyuncak sipariş ettim 1700tlydi o parayla kendime alisveris yapardim diye düşünüyorum adam kargoya versin diye dua edip duruyorum yoksa iptal edicem 2hjdjeejd

Eklentiler

• Screenshot_20230503_104737_Amazon Shopping.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 76
Ben de kısa süre

Uyguladım 2 haftadan fazla oldu ne masaj yapiyorum ne ilac veriyorum kendi kendine gazini cıkariyor artık
Bunu Ekin yeni doğduğunda her gün düzenli yaptım ben her alt almada özellikle i love you masaji ve mideden bagirsaklara itme hareketi. Şu an Ekin de kendi cikarabiliyor bağırsak gazını ağlamadan. O zamanlar her gazda bi ağlama krizi yaşıyorduk şimdi bacaklari ileri geri yapsam bile pirt pirt çıkıyor kötülükler

Benim kızım da aynen böyle. Gece de 3 gibi uykusunda sürekli ıkınma halinde. Zar zor altıya kadar duruyoruz sonra kalkıyoruz kakasını yapınca biraz rahatlıyor ama genel olarak biz de böyleyiz doğru düzgün ana kucağını kullanamadık bile

Durun bakalim suanlik supheymis. Insallah cozumu kolay basit bir seydir. Allah im tez sifa versin Insallah tekrar saglikli gunlere donersiniz

Kizlar dün bir oyuncak sipariş ettim 1700tlydi o parayla kendime alisveris yapardim diye düşünüyorum adam kargoya versin diye dua edip duruyorum yoksa iptal edicem 2hjdjeejd
Ben de aktivite masası alacağım. Bir çok oyuncak almaktansa bi tane bu tarz oyuncak almak daha mantıklı. Bu da o işlevde bi oyuncak çocuklar çok severek oynuyor bu tarz oyuncaklarla gelişimleri için faydalı bir oyuncak.

Ben de kısa süre

Mide gazini da cikartabiliyor mu? Cikartmadan yatirinca kusarak cikartiyor ya, o durumlar oluyor mu?

Mide gazini da cikartabiliyor mu? Cikartmadan yatirinca kusarak cikartiyor ya, o durumlar oluyor mu?
Ben mama veriyorsam eğer sirtina hafif pat pat yapiyorum geğiriyor diğer türlü kendisi yapiyor hiç kusma olmadi gazdan dolayi

Evet ben de aktivite masasi ve bunu almak istiyordum diğer türlü gereksiz oyuncakla doldurmak bana mantikli gelmiyor. Birisinde hem oyalansin eğlensin diğerinde kendisini geliştirsin yeterli bence. Aktivite masasini ben de çok istiyorum sen hangi markayi düşünüyorsun baktim da çok seçenek vardi. Bu oyuncaklar nasil bu kadar pahali anlamiyorum ya bana gereksiz pahali geliyor ama birkaç oyuncaga para vermek yerine de 1 tane adam akilli almak daha mantikli şuan

Ben mama veriyorsam eğer sirtina hafif pat pat yapiyorum geğiriyor diğer türlü kendisi yapiyor hiç kusma olmadi gazdan dolayi
Anladim canim, tesekkur ederim Demekki bizimkinin daha vakti var. Cidden bebeklerde bir gun bile cok fark ediyor...

Anladim canim, tesekkur ederim Demekki bizimkinin daha vakti var. Cidden bebeklerde bir gun bile cok fark ediyor...
Umarim bir an önce bebeğin de sen de bu gaz sorunundan kurtulursunuz

Umarim bir an önce bebeğin de sen de bu gaz sorunundan kurtulursunuz
Ne guzel bir dilek tesekkur ederim insallah hepimiz rahatlariz saglikla ... Bebegim iyi olsun da gecici gunler bunlar canim, kizimdan sonra oglum zorlasa da idare edebiliyorum cok sukur

Canım sen bebeği piyano kısmına yaklaştır ayağı değecek şekilde
O zaman da oyuncaklar arkada kalmıştı beceremedik durmadı pek şimdi boyu uzadı tekrar deneyeceğim bugün

Gerçekten iğrenc ya mavisini aldım içemedim aşırı şekerli pekmez suyu gibi bir şey (
Kızlar bu arada ben bebek spasına randevu aldım bu haftasonu için alin suyu çok seviyor hoşuna gider diye düşündüm bebisini götüren var mi?
Ben götürmeyi çok istiyordum kırkında ama 4 kg’ı geçmediği için olmuyor demişlerdi sonra da kaldı bu ay geçmişiz götürürüm inşallah

Kızlar biz asilari olduk yine her bebek gibi çok ağladı normal olarak. Kilosu 6.400 ama boyunu güzel ölcemedi çok hareketliydi 1.ayda 61 cm ölçülmusti bugün 62 cm olctu. Boyu yarın daha net belli olacak kendi doktorunda.
Verem asisina neden su degmemeliymis hemen açıklıyorum, normal aşılar kas içine yapılırken verem aşısı demen deri altına yapılıyormuş. O sebepten ötürü su ile teması çok kolay olduğu için deri altına su girebilirmiş bundan kaynaklı.

Canım bondigo hoşuma gidiyor benim büyük ve oyuncağı fazla. Yürümesi için de faydalıymis bu masalar emeklerken de bacaklarını çıkarıp yere koyabiliyorsun o şekilde oynuyorlar. Hem aktivite hem bunu neden aliyorsun peki canım? İkisi de aynı sayılır ben olsam bi tanesini alırdım

Kızlar sizinde göbeğinizdeki kahve rengi cizgi soyuluyor mu bir de göbeğinde pirsingi olan var mı benim vardı cıkarmıstım büzüsmüs hep formu bozulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…