Uyguladım 2 haftadan fazla oldu ne masaj yapiyorum ne ilac veriyorum kendi kendine gazini cıkariyor artıkBunu bende paylasmistim gercekten cok etkili surekli yapıyorum
Umarım şüpheden ibaret kalır canim umarım güzel haberler alırsınızAlamadık maalesef. Alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap yazayım. Çok üzgünüm iki gündür. Arka bıngıldak şiş ve kapanmamış olunca ultrasona yönlendirdi çocuk dr u. Beyin içindeki sıvıda dengesizlik varmış. Bir süre bekleyip tekrar bakacaklar.Burada uyumuyor gazı var dediğim günleri mumla arıyorum. Çok şikayetlenmişim. Keşke sağlığı yerinde olsaydı da ben uykusuz kalsaydım dinlenmeseydim hiç.
Bunu Ekin yeni doğduğunda her gün düzenli yaptım ben her alt almada özellikle i love you masaji ve mideden bagirsaklara itme hareketi. Şu an Ekin de kendi cikarabiliyor bağırsak gazını ağlamadan. O zamanlar her gazda bi ağlama krizi yaşıyordukBen de kısa süre
Uyguladım 2 haftadan fazla oldu ne masaj yapiyorum ne ilac veriyorum kendi kendine gazini cıkariyor artık
Benim kızım da aynen böyle. Gece de 3 gibi uykusunda sürekli ıkınma halinde. Zar zor altıya kadar duruyoruz sonra kalkıyoruz kakasını yapınca biraz rahatlıyor ama genel olarak biz de böyleyiz doğru düzgün ana kucağını kullanamadık bileKızlar merhaba nasılsınız? Bebişten dolayı iptal vaziyetteyim gelemiyorum hiç giremiyorum kusura bakmayın. Bizim şöyle bir problemimiz var, bebeğim çok uykusuz daha yeni bir aylık beş günlük olduk, uykuya dalsada 5 dakika 10 dakika en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Şöyle örnek vereyim sabah yedide uyandı şu an saat 4:00 şu ana kadar toplasak 1 saat uyumamıştır. Uyumamasını geçtim bir de kesinlikle durmuyor oyun halısı ana kucağı Puset aklınıza gelebilecek her çeşit şeyi denedim 3 dakika 5 dakika sonrasında sürekli bir muzırdan mahalinde sürekli kucakta gezmek istiyor bu nedenle iptal vaziyetteyim yemek bile zor yiyorum ya yardım edecek de kimse yok eşimle birlikteyiz, oda destek olmaya çalışıyor ama onda da pek huzurlu durmuyor. Bunun için bir çözüm önerisi olan var mı? Büyük ihtimal gazdan böyle oluyor gene ama gaza da zaten bir sürü şey kullanıyorum probiyotik veriyorum,gripe water,harvey gaz damlası, daha ne yapayım bilmiyorum. Geceleri de genelde bu şekilde dün biraz daha iyi uyudu ama ondan önceki iki gece aynen bu anlattığım gibiydi tabi öyle olunca ben de de sıfır uyku oluyor.
Durun bakalim suanlik supheymis. Insallah cozumu kolay basit bir seydir. Allah im tez sifa versinAlamadık maalesef. Alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap yazayım. Çok üzgünüm iki gündür. Arka bıngıldak şiş ve kapanmamış olunca ultrasona yönlendirdi çocuk dr u. Beyin içindeki sıvıda dengesizlik varmış. Bir süre bekleyip tekrar bakacaklar.Burada uyumuyor gazı var dediğim günleri mumla arıyorum. Çok şikayetlenmişim. Keşke sağlığı yerinde olsaydı da ben uykusuz kalsaydım dinlenmeseydim hiç.
Ben de aktivite masası alacağım. Bir çok oyuncak almaktansa bi tane bu tarz oyuncak almak daha mantıklı. Bu da o işlevde bi oyuncak çocuklar çok severek oynuyor bu tarz oyuncaklarla gelişimleri için faydalı bir oyuncak.Kizlar dün bir oyuncak sipariş ettim 1700tlydi o parayla kendime alisveris yapardim diye düşünüyorumadam kargoya versin diye dua edip duruyorum yoksa iptal edicem 2hjdjeejd
Mide gazini da cikartabiliyor mu? Cikartmadan yatirinca kusarak cikartiyor ya, o durumlar oluyor mu?Ben de kısa süre
Uyguladım 2 haftadan fazla oldu ne masaj yapiyorum ne ilac veriyorum kendi kendine gazini cıkariyor artık
Ben mama veriyorsam eğer sirtina hafif pat pat yapiyorum geğiriyor diğer türlü kendisi yapiyor hiç kusma olmadi gazdan dolayiMide gazini da cikartabiliyor mu? Cikartmadan yatirinca kusarak cikartiyor ya, o durumlar oluyor mu?
Evet ben de aktivite masasi ve bunu almak istiyordum diğer türlü gereksiz oyuncakla doldurmak bana mantikli gelmiyor. Birisinde hem oyalansin eğlensin diğerinde kendisini geliştirsin yeterli bence. Aktivite masasini ben de çok istiyorum sen hangi markayi düşünüyorsun baktim da çok seçenek vardi. Bu oyuncaklar nasil bu kadar pahali anlamiyorum ya bana gereksiz pahali geliyor ama birkaç oyuncaga para vermek yerine de 1 tane adam akilli almak daha mantikli şuanBen de aktivite masası alacağım. Bir çok oyuncak almaktansa bi tane bu tarz oyuncak almak daha mantıklı. Bu da o işlevde bi oyuncak çocuklar çok severek oynuyor bu tarz oyuncaklarla gelişimleri için faydalı bir oyuncak.
Anladim canim, tesekkur ederimBen mama veriyorsam eğer sirtina hafif pat pat yapiyorum geğiriyor diğer türlü kendisi yapiyor hiç kusma olmadi gazdan dolayi
Umarim bir an önce bebeğin de sen de bu gaz sorunundan kurtulursunuzAnladim canim, tesekkur ederimDemekki bizimkinin daha vakti var. Cidden bebeklerde bir gun bile cok fark ediyor...
Ne guzel bir dilekUmarim bir an önce bebeğin de sen de bu gaz sorunundan kurtulursunuz
O zaman da oyuncaklar arkada kalmıştı beceremedik durmadı pek şimdi boyu uzadı tekrar deneyeceğim bugünCanım sen bebeği piyano kısmına yaklaştır ayağı değecek şekilde
Ben götürmeyi çok istiyordum kırkında ama 4 kg’ı geçmediği için olmuyor demişlerdi sonra da kaldı bu ay geçmişiz götürürüm inşallahKızlar bu arada ben bebek spasına randevu aldım bu haftasonu için alin suyu çok seviyor hoşuna gider diye düşündüm bebisini götüren var mi?
Canım bondigo hoşuma gidiyor benim büyük ve oyuncağı fazla. Yürümesi için de faydalıymis bu masalar emeklerken de bacaklarını çıkarıp yere koyabiliyorsun o şekilde oynuyorlar. Hem aktivite hem bunu neden aliyorsun peki canım? İkisi de aynı sayılır ben olsam bi tanesini alırdımEvet ben de aktivite masasi ve bunu almak istiyordum diğer türlü gereksiz oyuncakla doldurmak bana mantikli gelmiyor. Birisinde hem oyalansin eğlensin diğerinde kendisini geliştirsin yeterli bence. Aktivite masasini ben de çok istiyorum sen hangi markayi düşünüyorsun baktim da çok seçenek vardi. Bu oyuncaklar nasil bu kadar pahali anlamiyorum ya bana gereksiz pahali geliyor ama birkaç oyuncaga para vermek yerine de 1 tane adam akilli almak daha mantikli şuan
Yaşlara göre doz sayıları farklı canim.O
dediği nimenrix dört beş yaşa kadar beklemeye gerek yok riskli bir yaşından sonra nimenrix tek doz zaten, bexsora mecbur üç doz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?