- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Aktivite masasi biraz daha eğitici ve desteksiz ayakta kalmasini sagliyor benim aldigimda egitici bir sey yok daha cok zipliyor sarkilar caliyor oyuncaklari var. Baktim aktivite masasinsa sayilar harfler falan ögretmeye çalışıyorCanım bondigo hoşuma gidiyor benim büyük ve oyuncağı fazla. Yürümesi için de faydalıymis bu masalar emeklerken de bacaklarını çıkarıp yere koyabiliyorsun o şekilde oynuyorlar. Hem aktivite hem bunu neden aliyorsun peki canım? İkisi de aynı sayılır ben olsam bi tanesini alırdım
Ay mumkunse gitsin o cizgi yaKızlar sizinde göbeğinizdeki kahve rengi cizgi soyuluyor mu bir de göbeğinde pirsingi olan var mı benim vardı cıkarmıstım büzüsmüs hep formu bozulmus
Düzelir canım zamanla bağırsaklar alışmala çakışıyor onlarda kendi kendine yapmayı öğreniyorlar. Ben mamasına kabız olduğu zaman hakiki zeytinyağ koyuyorum 3/4 damla çok rahatlatıyor doktorum da koy dedi zatwnSma opti pro kullaniyorum sonra hipp deneyeyim dedim simdide sma comfort 1 siparis verdim bakalim hepsini deniyorum ayrica gunlerdir kabiz olan bebem dun sonunda kendi kendine ikina ikina yapti aguline surup biraz fazla verdim ondan da olabilir bakalim hersehi deniyoruz iste:)
Seninkisinin gözü gönlü açılmış demekki benimkisi de öyle ama 1/1,5 aylıklar zaten bakımamıjtl gözleri de net görmüyor benim kız hep aç kalıyordu öyle ağlıyorduYo benimki bakınmak için ağlıyor. Yatınca çığlık kıyamet böyle her şeyi tek tek bakıp görecek....
İnşallah unutmamyarın sabah kontrol 11 de
Yok bitanem kucak istediği zaman ağlıyorum gezdiriyorum susuyor ama akşama kadar kim dolaştırsın onuKucak mi istiyor acaba canım? Her bebek farklı işte. Ekin ana kucağında bakinmayi çok seviyor gazimiz bi bitse zor bi bebek değil çok şükür
Evet Ekin de yapıyor böyle
iyi ama 1 yasina kadar mikrobu kapmayacagi belli degil iste...Bir yasinda tek doz daha iyi degil mi?
Kızıma bundan almıştım. Baya oynadı zaten sonra atıp firlatiyorlar vuruyorlar vs... iş görür yani..
Yaa bende hiç sevmiyorum buruş buruş göbeğimiAy mumkunse gitsin o cizgi yaBen sevmiyorum onu evet burusuk gobisim maalesef 3 ayi bulurmus duzelmesi...
He bide ıslak mendil ve plastik su şişesiNe kadar oyuncak alırsanız alin bir çocuk en sevdiği oyuncakları
kumanda, tencere, kaşık, kepçe, makarna paketleri....
Kizima yaptirmamistik biz. Insallah kapmaz. Bakalim doktor ne diyecekiyi ama 1 yasina kadar mikrobu kapmayacagi belli degil iste...
Kızıma bundan almıştım. Baya oynadı zaten sonra atıp firlatiyorlar vuruyorlar vs... iş görür yani..
Ama 3 ay demisti Dr bana. Sizin 2 ay olmus henuz... Benim kizimda cílk yumurta diyorYaa bende hiç sevmiyorum buruş buruş göbeğimikahve çizgide hala duruyor. Karnım çekilsin diye spor yapıyorum ama daha hala çok yol var. Kızımın deyişiyle sılaym gibi karnım
Ya iyi bariiyi ama 1 yasina kadar mikrobu kapmayacagi belli degil iste...
Evet daha iyi ama bu ikisi farklı menenjit türleri için. Nimenrix başka bexsora başka ikisi birbirinin yaptığı işi yapmıyor. İki aşıyı da olması gerekiyor.Bir yasinda tek doz daha iyi degil mi?
Bende o çizgi olmadı ama heryer çatlakYaa bende hiç sevmiyorum buruş buruş göbeğimikahve çizgide hala duruyor. Karnım çekilsin diye spor yapıyorum ama daha hala çok yol var. Kızımın deyişiyle sılaym gibi karnım
yaza gecse bariAy mumkunse gitsin o cizgi yaBen sevmiyorum onu evet burusuk gobisim maalesef 3 ayi bulurmus duzelmesi...
Valla önümüzdeki ay ilk işim bunu almakBöyle bir eğlenme yooook
kesinlikle al canım, baya oyalandı çok eğlendii video çektim bir sürü o uyuyor ben izliyorumValla önümüzdeki ay ilk işim bunu almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?