2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar günaydın
Dün Defnenin iki ay kontrolü vardı. Boyu 56 cm olmuş 4 cm uzamış.
Dr kilosunu 4300 bekliyorum dedi kilosu da 4200 çıktı 800 gram almış bu ay. biraz az daha cok emzir dedi. Biraz üzüldüm tabi ama ne dertler var dedim her zamanki gibi sonra hemen düzeldim.
Bayramda misafirler geldi gündüz gezdik gece cok emmeye kalkmadık uyuduk bence onun etkisi var. Bir de gece huzursuz uyumuyor diye yazmıstım ya dr a sordum ataktan falan mı diye dört aydan önce ataklar gelmez gece süt azalır doymuyor olabilir dedi.
şimdi beslenmeye,dinlenmeye ve su içmeye cok dikkat edip bu iki haftayı öyle geçirip sağlık ocagında tartıya götürüreceğim.
Aşılar içinde haber bekliyorum ebeden yirmi kişi olması lazım aşıyı açınca yoksa bozuluyor dedi arayacakmış bakalım.
Bizden bu kadar sizde haberler nasıl?

Aktivite masasi biraz daha eğitici ve desteksiz ayakta kalmasini sagliyor benim aldigimda egitici bir sey yok daha cok zipliyor sarkilar caliyor oyuncaklari var. Baktim aktivite masasinsa sayilar harfler falan ögretmeye çalışıyor

Düzelir canım zamanla bağırsaklar alışmala çakışıyor onlarda kendi kendine yapmayı öğreniyorlar. Ben mamasına kabız olduğu zaman hakiki zeytinyağ koyuyorum 3/4 damla çok rahatlatıyor doktorum da koy dedi zatwn

Yo benimki bakınmak için ağlıyor. Yatınca çığlık kıyamet böyle her şeyi tek tek bakıp görecek....

İnşallah unutmam yarın sabah kontrol 11 de
Seninkisinin gözü gönlü açılmış demekki benimkisi de öyle ama 1/1,5 aylıklar zaten bakımamıjtl gözleri de net görmüyor benim kız hep aç kalıyordu öyle ağlıyordu

Kucak mi istiyor acaba canım? Her bebek farklı işte. Ekin ana kucağında bakinmayi çok seviyor gazimiz bi bitse zor bi bebek değil çok şükür

Evet Ekin de yapıyor böyle
Yok bitanem kucak istediği zaman ağlıyorum gezdiriyorum susuyor ama akşama kadar kim dolaştırsın onu ana kucağında durmuyor sabit durmayı sevmiyor sürekli beni uyut diyor resmen uyutuyorum ama bu seferde sürekli başında durayım istiyor. Neyse zamanla açılır herhalde böyle böylece çok şükür gece uykularımız çok düzenli artık

Ay mumkunse gitsin o cizgi ya Ben sevmiyorum onu evet burusuk gobisim maalesef 3 ayi bulurmus duzelmesi...
Yaa bende hiç sevmiyorum buruş buruş göbeğimi kahve çizgide hala duruyor. Karnım çekilsin diye spor yapıyorum ama daha hala çok yol var. Kızımın deyişiyle sılaym gibi karnım

iyi ama 1 yasina kadar mikrobu kapmayacagi belli degil iste...

Kızıma bundan almıştım. Baya oynadı zaten sonra atıp firlatiyorlar vuruyorlar vs... iş görür yani..
Kizima yaptirmamistik biz. Insallah kapmaz. Bakalim doktor ne diyecek

Yaa bende hiç sevmiyorum buruş buruş göbeğimi kahve çizgide hala duruyor. Karnım çekilsin diye spor yapıyorum ama daha hala çok yol var. Kızımın deyişiyle sılaym gibi karnım
Ama 3 ay demisti Dr bana. Sizin 2 ay olmus henuz... Benim kizimda cílk yumurta diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…