2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizde atak haftasındayız malesef bende diyorum ki bu çocuk niye sürekli ağlıyor sanki biyerini çimdiklemiş gibi baktım ki atak hafatsındaymışız bide 14 gün sürüyormuş bittik biz

Kızlar bizim oğluşta emzik emmiyordu kaç çeşit denedik asla emmedi. Philips avent aldık en son bunu gayet güzel emiyor çok şükür. Bazen ağladığında iyi oluyor emziği veriyorum dışarı çıkıncada kolaylık sağlıyor

Kızlar birinci ay göz muayenesinde neler yapılıyor, yarın başıma neler gelecek bilerek gideyim
Ay biz yaptırdık ama yaptırmaz olaydık işkence gibi bişeydi yavrum nasıl ağladı gözünü kancayla açıp içini oydu resmen ya hatırladıkça üzülüyorum

Merhaba kızlar bebeklerinizin gün içinde uyku saatlerini takip ediyor musunuz? Yani ayına uygun bir şekilde uyuyirlar mi mesela kızım 2 aylık ortalama 15 saat uyuması gerekiyormuş ben not ediyorum 10 gündür ama pek 15 olmuyor

Biz 40ı çıkınca gittik baya sevdi 3 defalık paket aldık 3.ayda tekrar gideceğiz sonra 6. ayda gideriz yine

Eklentiler

• 6A5FC274-C76C-4A96-B9B1-06E9D5C90719.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 85
Ne kadar oyuncak alırsanız alin bir çocuk en sevdiği oyuncakları
kumanda, tencere, kaşık, kepçe, makarna paketleri....
+ıslak mendil paketi beyfendiye hışırtılı kitap aldım hiiiç bakmıyor bile ıslak mendil paketinden çıkan sese dikkat kesiliyor ama

Ben takip ediyorum ama bir kaç gündür gündüz uykusu azaldı genelde gündüz de 3 er saatlik blok uykuları oluyor
Bakalım yarın tekrardan takip edeceğim

Reactions: Cmz
Ay biz yaptırdık ama yaptırmaz olaydık işkence gibi bişeydi yavrum nasıl ağladı gözünü kancayla açıp içini oydu resmen ya hatırladıkça üzülüyorum
Canım bizimde vardı bugün doktor sadece bana alt kapağından tutturup ışıkla baktı 1 dk sürmedi ya şaşırdım sizinkine

İlk ay göz muayenesi mi önerildi bizim doktorumuz 3 ay içinde dedi
Elzem mi ilk ay acaba?
Canım ilk ay gidin dedi devletteki bize ama yaptığı şu ışıkla refleks baktı sonra da katarak var mı diye aynı şekilde baktı, takibe başlar 3 ayda birşey farkederseniz getirin dedi bide göz ortasında beyazlık farkedersek getirin dedi

Canım bizimde vardı bugün doktor sadece bana alt kapağından tutturup ışıkla baktı 1 dk sürmedi ya şaşırdım sizinkine
Allah Allah ya şaşrııdm valla çoğu kişiye sizinki gibi ışıkla bakmışlar birde muayenede hiç bişey çıkmadı gayet iyi gözleri dedi

Canım geçmiş olsun. 1 ay olmuş fizik tedavi nasıl gidiyor umarım gelişme vardır
Çok sağol canım
Nadiren siteye girip bakıyorum ve hepinizi tebrik ediyorum, ben hayatta değilim sanki tüm sosyal hayatım bitti sizleri imrenek okuyorum ama bebem 2-3 sayfa anca okumama müsade ediyo
Çok mızmız, sürekli ağlayan kolik bir bebeğim var
Fizik tedavimiz 15 seans sürdü canım. Biraz ilerleme oldu kitle kayboldu ama kasta ki kalınlık hala biraz fazla.
Bugun tekrar 15 seans daha ekledik.
İşe yarıyo çok şükür
Evde de egzersiz yaparak kısa sürede bitirmeye çalışıcaz ama doktorumuz 1 yıl takipte kalıcaksınız dedi. 3 ay da bir kontrolumuz olacak. %95 hasar kalmaz düzelir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…