Bizimki de 2 gündür çok fena. Hiç bir şeyden mutlu değil sanki bir yeri ağrıyor gibi ağlıyor. 8. Haftada şuan ve 8. hafta büyüme atağı mı yaşıyor nedir.. bir de hepimiz evdeyiz gene de yetemiyoruz, 1 kişiyi kendine kitliyor resmen
Bizde atak haftasındayız malesef bende diyorum ki bu çocuk niye sürekli ağlıyor sanki biyerini çimdiklemiş gibi baktım ki atak hafatsındaymışız bide 14 gün sürüyormuş bittik biz
Kızlar bizim oğluşta emzik emmiyordu kaç çeşit denedik asla emmedi. Philips avent aldık en son bunu gayet güzel emiyor çok şükür. Bazen ağladığında iyi oluyor emziği veriyorum dışarı çıkıncada kolaylık sağlıyor
Merhaba kızlar bebeklerinizin gün içinde uyku saatlerini takip ediyor musunuz? Yani ayına uygun bir şekilde uyuyirlar mi mesela kızım 2 aylık ortalama 15 saat uyuması gerekiyormuş ben not ediyorum 10 gündür ama pek 15 olmuyor
Merhaba kızlar bebeklerinizin gün içinde uyku saatlerini takip ediyor musunuz? Yani ayına uygun bir şekilde uyuyirlar mi mesela kızım 2 aylık ortalama 15 saat uyuması gerekiyormuş ben not ediyorum 10 gündür ama pek 15 olmuyor
Canım ilk ay gidin dedi devletteki bize ama yaptığı şu ışıkla refleks baktı sonra da katarak var mı diye aynı şekilde baktı, takibe başlar 3 ayda birşey farkederseniz getirin dedi bide göz ortasında beyazlık farkedersek getirin dedi
Canım ilk ay gidin dedi devletteki bize ama yaptığı şu ışıkla refleks baktı sonra da katarak var mı diye aynı şekilde baktı, takibe başlar 3 ayda birşey farkederseniz getirin dedi bide göz ortasında beyazlık farkedersek getirin dedi
Çok sağol canım
Nadiren siteye girip bakıyorum ve hepinizi tebrik ediyorum, ben hayatta değilim sanki tüm sosyal hayatım bitti sizleri imrenek okuyorum ama bebem 2-3 sayfa anca okumama müsade ediyo
Çok mızmız, sürekli ağlayan kolik bir bebeğim var
Fizik tedavimiz 15 seans sürdü canım. Biraz ilerleme oldu kitle kayboldu ama kasta ki kalınlık hala biraz fazla.
Bugun tekrar 15 seans daha ekledik.
İşe yarıyo çok şükür
Evde de egzersiz yaparak kısa sürede bitirmeye çalışıcaz ama doktorumuz 1 yıl takipte kalıcaksınız dedi. 3 ay da bir kontrolumuz olacak. %95 hasar kalmaz düzelir dedi.