2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar canim cok sıkkın oglum 2 gundur emme saatlerini cok.uzatti ve bugun gunduz neredeyse hic emdi diyemem agzina alip iki emimip birakiyor karnina sancida giriyor anliyorum emerken. Goguslerimi hic bosaltladi gece dolu dolu emmisti hep bosaltti en.son sabah 7 de dolu dolu emmisti goguslerim şiş umarim bugunluk bir seydir. Dun sarilik kontrolu icin goturmustum.doktor bakti baya gazli deyip sab simleksi gaz damlasi verdi. Acaba ondan mi bilmiyorum da bugun baya kaka yapti ve hep.uyudu baygindi aksama.kadar yarin vermesem mi diye dusundum. 1. Ay. Cok guzel kilo almisti boyle yaparsa gerileyecek diye uzuldum ve asil uzuntum ilk oglumda 1 aylik.olunca asiri gazi basladi ve meme reddi yapmisti simdi bu da oyle olur mu diyr korkuyorum cunku onda asiri yipranmistim.

Bebeğim 70 günlük yüzüstü yastığa yatırdığımda yada elimde yüzüstü tuttuğumda başını çok güzel tutuyor arada dinlenerek ama sırt üstü yatırıp kollarından kaldırınca kafasını geride bırakıyor aile hekimi bu şekilde yaptı tutamadı çok korkuyorum bi sıkıntı var diye. Biraz iri bir bebeğiz ve kafamızda büyük 7 kilo boyumuz 66 cm kafa çevresinde 43 cm. Bundan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum . Araştırdığıma göre mayıs 2022 den beri topuk kanında sma taraması yapılıyormuş. Ben 2023 te doğum yaptım. Sizin bebekleriniz tutabiliyor mu

Ay biz yaptırdık ama yaptırmaz olaydık işkence gibi bişeydi yavrum nasıl ağladı gözünü kancayla açıp içini oydu resmen ya hatırladıkça üzülüyorum
Bizim dr buna gerek yok dedi. Zaten kesin sonuçta vermiyormus göz dibi mi ne ona zaten çocuk doktoru bakıyor. Çok kötü ya böyle yapıldığını bilmiyordum

Ekin de gaz yüzünden etkili ememiyor memeyi çekip çekip birakiyor ıkınıyor sonra ağlıyor tekrar meme ver 5 dk olmadan aynı şeyler. Bana da meme reddi olacak gibi geliyor. Ama napabilirim onu da bilmiyorum çünkü bu gazın hiç bir çaresi yok

Kızlar ya bizimkinin tırnak aralarında kir birikiyor. Sanırsın sokakta toprakla oynamış da eve gelmiş. Tam uzamadığı için törpü vs de yapamıyorum. Sizde de oluyor mu? Şimdi bi de aşı yüzünden banyo da yaptıramıyorum bi çözüm bulamadım elini ağzına götürüyor sürekli mikrop kapacak diye korkuyorum

Ay bizimkide öyle sanki sokakta oynamış dedim geçen gün bende. Halbuki siliyorum falan nasıl oluyor anlamıyorum

Bizim dr buna gerek yok dedi. Zaten kesin sonuçta vermiyormus göz dibi mi ne ona zaten çocuk doktoru bakıyor. Çok kötü ya böyle yapıldığını bilmiyordum
İçimiz gidiyor hatırladıkça. Eşim muayene yapılırken ben çıkmak istiyorum dayanamıcam dedi hatta. Çıkıncada bir daha böyle bişey yaptırmam çocuğumuza dedi çok üzüldü

Belki dediğin gibi iri bir bebek olduğu için tutamıyordur. Gözlemle biraz daha istersen.

Valla alin de sanki tarlada çapa yapmış ama kıyafetlerin falan kumaş parçaları gibi geliyo bana mikrop falan kapmazlar bence

Eşin tutsun sen de ellerini lavaboda bebek sampuani ile yika canım duş aldirinca çıkıyor o kirler şuan duş aldiramayacagin için bunu deneyebilirsin

Canım mavi molfix aldim denemek için bu fotodaki gibi çıkmadı senin aldığın bezin paketi nasıl acaba, bizimkinin arkası lastiksiz çıktı
Canım bu paket bak üstünde de super elastic waist area yaziyor sen hangi paketi aldın atar misin sen de merak ettim

Eklentiler

• 16831447289167669602590990141456.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 47
Oyy çok sevindim canım çok şükür erken farkına varmak çözümü kolaylastiriyo siz de güzel sonuç almışsınız. Daha da iyi olacak inşallah
Hepimizin bebesinde var bı huysuzluk isteyen valla burdaki herkes öyle bnce bnim de tek sosyal hayatım burası ona da beyfendi izin verirse. Duzelicez inşallah

Canım bu paket bak üstünde de super elastic waist area yaziyor sen hangi paketi aldın atar misin sen de merak ettim
Mavi paketler arasında da mı fark varmış demek ben hiç dikkat etmemiştim

Eklentiler

• Screenshot_20230503-231711_Hepsiburada.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20230503-231820_Gallery.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20230503-231816_Gallery.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 50
Valla alin de sanki tarlada çapa yapmış ama kıyafetlerin falan kumaş parçaları gibi geliyo bana mikrop falan kapmazlar bence
Ben de dışarı falan çıkıyoruz illaki yüzüne toz vs yapışıyodur elini yüzüne değdirdiğinde mi oluyor acaba diye düşündüm :/ neyse tek değilmişim bi bizimki pis heralde diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…