2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizima yaptirmamistik biz. Insallah kapmaz. Bakalim doktor ne diyecek
Gönül ister ki tüm dünyadan çocukları hasta edecek tüm mikroplar vs yok olsa...
Kızdaki tüm oyuncakları ayırıp annemin arka balkona saklamıştım ben bugün benim kız balkonu açık bulunca gitmiş almış. Tüm gün onla oynadı sandalye niyetine kullandı
Bende o çizgi olmadı ama heryer çatlak
O mor çatlaklar nasıl gidecek....
Ay biz yaptırdık ama yaptırmaz olaydık işkence gibi bişeydi yavrum nasıl ağladı gözünü kancayla açıp içini oydu resmen ya hatırladıkça üzülüyorum
Rop muayenesinde kancayla bakıyorlar. Rop genelde erken doğan prematüre bebeklere yapılıyor. Kaldı ki eski usul yöntem. Yeni rop muayenelerinde ışıkla bakıyorlar sadece.(komşumuzun kızı yaptırdı o anlatmıştı)

Son düzenleme:
Şimdi baktım da sanirim sadece 1 ve 2 lastikli diğerleri lastiksiz canim ben daha 3 noya geçmedim evdekileri açınca bi bakayim
Tamam canım teşekkür ederim açınca benide etiketlersen sevinirim, lastikli çıkarsa bende alirkan dikkat edeyim bi daha

Eklentiler

• 20230503_234551.webp
    30 KB · Görüntüleme: 58
Baya baya yıllarca kullanıcaz o zaman desene

Canım mama mı versem ki? Yalnız genelde hep bezi aşırı şiş oluyor,baya çiş yapıyor yani…öyle olsa da süt yetmiyor olabilir mi acaba.Mama deneyim olmazsa ama ı da zaten gazlı iyice gazladırır hepten uyumazsa diye korkuyorum yavaş yavaş mı içirmem lazım acaba gaz yapmasın diye

Kızlar ürtikerim hala devam edıyor mecbur dun 1 ml kortizon iğnesi oldum o iyi geldi sukur ama 24 saat emziremedim bebegimi bu nedenle mama vermek durumunda kaldı 1 gun, suan emziriyorum , dun ilk defa 1 gunluk mamayla tanıştı daha once hiç mama almamıstı gelın gorunki bugun kabız olmus ilk defa katı kaka yaptı ne yapacagım ne yapılabılır

Gece cok guzel emiyor. Benim de anlattigin gibi oluyor dun ilk defa o kadar kendini ac birakti. Inan gaz olsa aglasa pispislasam falan cok zor gelmiyor ama beslenme konusu insani yoruyor. Insallah her gun her gun oyle yapmazlar.Doktor da 2 saatte bir emzirmek cok.erken artik 3 saat 4 saatte bir emzir dedi ama benim oglum 2 saatte bir kendi isterdi dun istemedi. Sanirim gaz da olusmasin diye uzatmami istedi

İçimiz gidiyor hatırladıkça. Eşim muayene yapılırken ben çıkmak istiyorum dayanamıcam dedi hatta. Çıkıncada bir daha böyle bişey yaptırmam çocuğumuza dedi çok üzüldü
Hadi ya bizim hicte oyle zor olmadi kancayla da acmadi gozunu eliyle acti karanlik bir odada bir isikla inceledi.Oglum oyle aglamadi da

Yaa bizim bebe 40+2 de doğdu ne alaka o zaman anlamadım gitti yeni ve teknolojik aletle dolu bir şehir hastanesinde yapıldı birde

Kızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da

Bizimkide şapır şapır emiyor elini
Ya günlerimiz aynı ve hep aynı şeyleri yaşıyoruz inanamıyorum alin de elini yumruk yapıp emip duruyo şapır şupur valla neden acaba
Kızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Ben açmıyorum artık uykusu açılıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…