Şimdi baktım da sanirim sadece 1 ve 2 lastikli diğerleri lastiksiz canim ben daha 3 noya geçmedim evdekileri açınca bi bakayimMavi paketler arasında da mı fark varmış demek ben hiç dikkat etmemiştim
Gönül ister ki tüm dünyadan çocukları hasta edecek tüm mikroplar vs yok olsa...Kizima yaptirmamistik biz. Insallah kapmaz. Bakalim doktor ne diyecek
Kızdaki tüm oyuncakları ayırıp annemin arka balkona saklamıştım ben bugün benim kız balkonu açık bulunca gitmiş almış. Tüm gün onla oynadıYa iyi bari
O mor çatlaklar nasıl gidecek....Bende o çizgi olmadı ama heryer çatlak
Rop muayenesinde kancayla bakıyorlar. Rop genelde erken doğan prematüre bebeklere yapılıyor. Kaldı ki eski usul yöntem. Yeni rop muayenelerinde ışıkla bakıyorlar sadece.(komşumuzun kızı yaptırdı o anlatmıştı)Ay biz yaptırdık ama yaptırmaz olaydık işkence gibi bişeydi yavrum nasıl ağladıgözünü kancayla açıp içini oydu resmen ya hatırladıkça üzülüyorum
Tamam canım teşekkür ederim açınca benide etiketlersen sevinirim, lastikli çıkarsa bende alirkan dikkat edeyim bi dahaŞimdi baktım da sanirim sadece 1 ve 2 lastikli diğerleri lastiksiz canim ben daha 3 noya geçmedim evdekileri açınca bi bakayim
İnan ben de yeni öğrendim
Bundan sonra paket üzerindeki şekillere daha dikkat edeceğimTamam canım teşekkür ederim açınca benide etiketlersen sevinirim, lastikli çıkarsa bende alirkan dikkat edeyim bi daha
Canim sen 3 no mu almıştın seninki lastikli mi?Bundan sonra paket üzerindeki şekillere daha dikkat edeceğim
Bendeki 3 no canım lastiksiz...Canim sen 3 no mu almıştın seninki lastikli mi?
2 den sonrakiler lastiksizmiş canım. Pure&soft olan sari paketler lastikliymiş. Nasıl peki kullanımı memnun kaldin mı sen ?Bendeki 3 no canım lastiksiz...
Baya baya yıllarca kullanıcaz o zaman deseneGönül ister ki tüm dünyadan çocukları hasta edecek tüm mikroplar vs yok olsa...
Kızdaki tüm oyuncakları ayırıp annemin arka balkona saklamıştım ben bugün benim kız balkonu açık bulunca gitmiş almış. Tüm gün onla oynadısandalye niyetine kullandı
O mor çatlaklar nasıl gidecek....
Rop muayenesinde kancayla bakıyorlar. Rop genelde erken doğan prematüre bebeklere yapılıyor. Kaldı ki eski usul yöntem. Yeni rop muayenelerinde ışıkla bakıyorlar sadece.(komşumuzun kızı yaptırdı o anlatmıştı)
Aynen bizde 3 no pure soft var hatta özel durumunuzdan dolayı baya bi kullanmıştım o lastikliydi2 den sonrakiler lastiksizmiş canım. Pure&soft olan sari paketler lastikliymiş. Nasıl peki kullanımı memnun kaldin mı sen ?
Canım mama mı versem ki? Yalnız genelde hep bezi aşırı şiş oluyor,baya çiş yapıyor yani…öyle olsa da süt yetmiyor olabilir mi acaba.Mama deneyim olmazsa ama ı da zaten gazlı iyice gazladırır hepten uyumazsa diye korkuyorum yavaş yavaş mı içirmem lazım acaba gaz yapmasın diyeİnşallah kısa sürer biter gider bu durum. Gaz olduğundan emin misiniz canım. Yani herkese bunu söylüyorum ama bı ihtimal işte cozum bulunsun diye. bn bununyasadigim gün çocuk aç oluyo tabi uykusuzluk binton düşünce olunca aklıma acıkmış olacağı gelmiyo. Dün tam sütüm var dedim mama vermeyecektim aklımda yer edindi çocuk 15 dk da bir uyandı strese girdim çığlık cigliga agliyo ayakta sırtı bize dönük rahat ediyodu emiyo gaz cikarmiyo kesin gazı var dedik eşimle banyoda masaj yaptık yok sonra aklıma geldi aç olabilir mi diye. Mama verdim 6 saat uyudu gece.
Gece cok guzel emiyor. Benim de anlattigin gibi oluyor dun ilk defa o kadar kendini ac birakti. Inan gaz olsa aglasa pispislasam falan cok zor gelmiyor ama beslenme konusu insani yoruyor. Insallah her gun her gun oyle yapmazlar.Doktor da 2 saatte bir emzirmek cok.erken artik 3 saat 4 saatte bir emzir dedi ama benim oglum 2 saatte bir kendi isterdi dun istemedi. Sanirim gaz da olusmasin diye uzatmami istediEkin de gaz yüzünden etkili ememiyor memeyi çekip çekip birakiyor ıkınıyor sonra ağlıyor tekrar meme ver 5 dk olmadan aynı şeyler. Bana da meme reddi olacak gibi geliyor. Ama napabilirim onu da bilmiyorum çünkü bu gazın hiç bir çaresi yok
Hadi ya bizim hicte oyle zor olmadi kancayla da acmadi gozunu eliyle acti karanlik bir odada bir isikla inceledi.Oglum oyle aglamadi daİçimiz gidiyor hatırladıkça. Eşim muayene yapılırken ben çıkmak istiyorum dayanamıcam dedi hatta. Çıkıncada bir daha böyle bişey yaptırmam çocuğumuza dedi çok üzüldü
Canım bugun bendenyaptırdım doktor ertesi günü yapabılır bir mahsuru yok dediKızlar sabah 2. ay aşılarını olduk. Hemşire bir şey söylemedi ama 3 gün banyo yaptırılmıyormuş sanırım doğru mu?
Bizimkide şapır şapır emiyor eliniBen de çözemedim valla eli de hep ağzında
Yaa bizim bebe 40+2 de doğdu ne alaka o zaman anlamadım gittiGönül ister ki tüm dünyadan çocukları hasta edecek tüm mikroplar vs yok olsa...
Kızdaki tüm oyuncakları ayırıp annemin arka balkona saklamıştım ben bugün benim kız balkonu açık bulunca gitmiş almış. Tüm gün onla oynadısandalye niyetine kullandı
O mor çatlaklar nasıl gidecek....
Rop muayenesinde kancayla bakıyorlar. Rop genelde erken doğan prematüre bebeklere yapılıyor. Kaldı ki eski usul yöntem. Yeni rop muayenelerinde ışıkla bakıyorlar sadece.(komşumuzun kızı yaptırdı o anlatmıştı)
Farklı muayene edilmiş valla bende şaşırdımHadi ya bizim hicte oyle zor olmadi kancayla da acmadi gozunu eliyle acti karanlik bir odada bir isikla inceledi.Oglum oyle aglamadi da
Ya günlerimiz aynı ve hep aynı şeyleri yaşıyoruz inanamıyorumBizimkide şapır şapır emiyor elini
Ben açmıyorum artık uykusu açılıyor çünküKızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?