Aa evet canım aynı günlerimiz ben hemşireye sordum ellerini tanımaya çalışıyorlarmış normalmiş aç falan olduğu için değil yaniYa günlerimiz aynı ve hep aynı şeyleri yaşıyoruz inanamıyorumalin de elini yumruk yapıp emip duruyo şapır şupur valla neden acaba
Ben açmıyorum artık uykusu açılıyor çünkü
Bizimki artık dönüyor sizdede Varmı dönmeler canımYa günlerimiz aynı ve hep aynı şeyleri yaşıyoruz inanamıyorumalin de elini yumruk yapıp emip duruyo şapır şupur valla neden acaba
Ben açmıyorum artık uykusu açılıyor çünkü
Ben nadiren değiştiriyorum gece 1 defa uyaniyir geceleri uykusu bölünmesin diye açmıyorum ama bez çok sismisse değiştiriyorumKızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Kızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Aa evet canım aynı günlerimiz ben hemşireye sordum ellerini tanımaya çalışıyorlarmış normalmiş aç falan olduğu için değil yanibenimki meme emdikten sonrada elini emiyor
Ben takip ediyorum ama bir kaç gündür gündüz uykusu azaldı genelde gündüz de 3 er saatlik blok uykuları oluyor
Bakalım yarın tekrardan takip edeceğim
Çok sağol canım
Nadiren siteye girip bakıyorum ve hepinizi tebrik ediyorum, ben hayatta değilim sanki tüm sosyal hayatım bittisizleri imrenek okuyorum ama bebem 2-3 sayfa anca okumama müsade ediyo
Çok mızmız, sürekli ağlayan kolik bir bebeğim var
Fizik tedavimiz 15 seans sürdü canım. Biraz ilerleme oldu kitle kayboldu ama kasta ki kalınlık hala biraz fazla.
Bugun tekrar 15 seans daha ekledik.
İşe yarıyo çok şükür
Evde de egzersiz yaparak kısa sürede bitirmeye çalışıcaz ama doktorumuz 1 yıl takipte kalıcaksınız dedi. 3 ay da bir kontrolumuz olacak. %95 hasar kalmaz düzelir dedi.
Ayy bide iştahlı emiyor ki gülüyorum onu öyle görünceBen değiştirmiyorum, ama gün olarak sizden büyüğüz zaten. O dönemlerde de kaka yapmadıysa değiştirmedim, kâr-zarar hesabı yaptım
Bizimki de elini öyle bir emiyor kitükrükler salyalar akmaya başladı. Eşim dün diş kaşıyıcıyı çıkarmış dezenfekte ediyordu çocuğun dişi geliyor diye onun etkisi vardır bence ama canım kocam acele ediyor tabi. Büyük kızım 5 aylık çıkarmıştı dişini, belli de olmaz yani
Sabaha dogru aciyorum uyandiginda nadir uyanmadan acarim cunku altini acinca kac defa uykusu kacti saatlerce uyumadi artik acmiyorum bendeKızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Ben bir kere değiştiriyorum. Kız bebek olduğu için idrar yolu enfeksiyonu falan olur diye korkuyorum valla.Kızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Valla biz 2 taneye yetişmeye çalışırken yoruluyoruz Rabbim yardımcın olsun canım senin koşturmacan hiç bitmezminiklere de şifa versin Rabbim inşallah
Ah canım özleniyorsun vallahi de. 3 bebe kolaymı ben biz birisine dayanamıyoruz yorgunluklarına seni düşünemiyorum bile gerçekten devirirdi uyusa birisi uyanır. Bende ikizim ablamda bizden 1,5 yaş büyükmüş resmen annemde üçüz gibi büyütmüş en büyük ablamda yürüyemiyormuş ozaman kalçalarından dolayı. Annem hem üçümüze hemde en büyük ablama bakıyormuş. Allah sabrını veriyor demek ki. Rabbim dermansız dert vermesin dediğin gibi. İnan bana büyüdükleri zaman arkadaşa ihtiyaçları bile olmayacak çoo şanslı olacaksın canım. Çocuğun canı sıkılıyor demeyeceksin hiç
Bunu deneyeceğim canım teşekkür ederim. Peki ne kadar içtin? Bir de sağımı hangi cihaz ile yapıyorsun? Benimkinden hiç memnun değilim :/
Olumsuz dusunme Canim. Senin oglun gazli degildi ki... Doktor yazdi diye verme bence....Kendi gozlemine guvenKizlar canim cok sıkkın oglum 2 gundur emme saatlerini cok.uzatti ve bugun gunduz neredeyse hic emdi diyemem agzina alip iki emimip birakiyor karnina sancida giriyor anliyorum emerken. Goguslerimi hic bosaltladi gece dolu dolu emmisti hep bosaltti en.son sabah 7 de dolu dolu emmisti goguslerim şiş umarim bugunluk bir seydir. Dun sarilik kontrolu icin goturmustum.doktor bakti baya gazli deyip sab simleksi gaz damlasi verdi. Acaba ondan mi bilmiyorum da bugun baya kaka yapti ve hep.uyudu baygindi aksama.kadar yarin vermesem mi diye dusundum. 1. Ay. Cok guzel kilo almisti boyle yaparsa gerileyecek diye uzuldum ve asil uzuntum ilk oglumda 1 aylik.olunca asiri gazi basladi ve meme reddi yapmisti simdi bu da oyle olur mu diyr korkuyorum cunku onda asiri yipranmistim.
Ya öyle miymiş ben de diyorum diş falan da olamaz iki aylık dahaAa evet canım aynı günlerimiz ben hemşireye sordum ellerini tanımaya çalışıyorlarmış normalmiş aç falan olduğu için değil yanibenimki meme emdikten sonrada elini emiyor
Yan yatırdığımda sırt üstü dönüyor mesela sizin de mi öyleBizimki artık dönüyor sizdede Varmı dönmeler canımkonuşuyorum oğluşla bana cevap veriyormuş gibi oda mırıldanıyor bişeyler söylüyor çok hoşuma gidiyor
Ben oglumu 4 saatte bir emzirsem yikar ortaligiGece cok guzel emiyor. Benim de anlattigin gibi oluyor dun ilk defa o kadar kendini ac birakti. Inan gaz olsa aglasa pispislasam falan cok zor gelmiyor ama beslenme konusu insani yoruyor. Insallah her gun her gun oyle yapmazlar.Doktor da 2 saatte bir emzirmek cok.erken artik 3 saat 4 saatte bir emzir dedi ama benim oglum 2 saatte bir kendi isterdi dun istemedi. Sanirim gaz da olusmasin diye uzatmami istedi
Canim uyumadan hemen once daha dogrusu uyutmaya niyetleninceKızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Ay bizimkide takip ediyor peşimizden bakıyorYa öyle miymiş ben de diyorum diş falan da olamaz iki aylık daha
Yan yatırdığımda sırt üstü dönüyor mesela sizin de mi öyleaşırı aktif bi şekilde dinliyor aynen cevap vermeye çalışıyor gülüyor devamlı bir de mesela odadan çıkıyorsak takip ediyor bizi bu da yeni bir güncelleme
Hepsini bosaltinca geciyor. Ama neden olan kanal tikali ise enfeksiyon yaptiysa gecmiyor. Ilac zorunlu o zaman. Biraz bekleyin, sicak dusta memeye masaj yapin belki acilir. Sonr gene sagin, o memeyi emsin bebek ... Insallah acilir. Sutu bol olanlarin da maalesef derdi bu oluyor...Kızlar gece biraz heryerin ağrıyor gibiydi sonra bebeği emzirdim yatırdım titreme tuttu sonra baktım ateş 39 sağ göğüs taş, sanırım mastit bu, aniden oldu anlamadım daha yeni emzirdiğini halde tek göğüs taş gibi , acile gitmeden çözümü var mı hemen sağdım , üstümü başımı açtım ama hala ateş düşmedi
Ateş varya enfeksiyon olmuşumdur kesinHepsini bosaltinca geciyor. Ama neden olan kanal tikali ise enfeksiyon yaptiysa gecmiyor. Ilac zorunlu o zaman. Biraz bekleyin, sicak dusta memeye masaj yapin belki acilir. Sonr gene sagin, o memeyi emsin bebek ... Insallah acilir. Sutu bol olanlarin da maalesef derdi bu oluyor...
şöyle soyliyim bugün sabahtan beri emziriyorum süt var emiyo da yani süt gelmeyince debeleniyo memede ama bugün süt vardı mama verdim yinne uyudu. Biz nasıl kahveye çaya alışıp içmeden kendimizi iyi hissetmiyosak o da mama içmeden mi rahat edemiyo anlamadım yada sütüm doyurucu değil son süt için hep en son ki memeden de başlıyorum.Canım mama mı versem ki? Yalnız genelde hep bezi aşırı şiş oluyor,baya çiş yapıyor yani…öyle olsa da süt yetmiyor olabilir mi acaba.Mama deneyim olmazsa ama ı da zaten gazlı iyice gazladırır hepten uyumazsa diye korkuyorum yavaş yavaş mı içirmem lazım acaba gaz yapmasın diye
Bunu dün yazmaya başladım şimdi tamamladımşöyle soyliyim bugün sabahtan beri emziriyorum süt var emiyo da yani süt gelmeyince debeleniyo memede ama bugün süt vardı mama verdim yinne uyudu. Biz nasıl kahveye çaya alışıp içmeden kendimizi iyi hissetmiyosak o da mama içmeden mi rahat edemiyo anlamadım yada sütüm doyurucu değil son süt için hep en son ki memeden de başlıyorum.
Mesela bu gece göğüslerim baya doldu 4 saatlik doluluk diyebilirim. 4 te her iki memeden emzirdim göğüslerim yumuşadı ama bebem uyumadı 40 ml de mama içti öyle uyudu. Midesi mi büyük turyaki mi anlamadım valla
Yani mamayı yukarı aşağı değil de hafif o çizer gibi mamayı erit bu gazı engelliyomus. Yavaş yada hızlı içmesi ona kalmış artık açsa saldırır.
Bizimki mama yiyince doyduysa ağzından gazı cikariyo kakası varsa da yapiyo karnı doydugu için bunları yapabiliyo ama karnı açsa ne gaz ne kaka çıkışı yok
Eger acildiysa dusuyor. Ben de ilk hafta olmustum. Simdi memenin biri daha fazla uretiyor ya, o memeyi bi tik fazla veriyorum. Surekli dengeli vermek lazim. Gece emzirmezsem sabaha mastitAteş varya enfeksiyon olmuşumdur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?