Ben de reflü yatağında uyutuyorum hala en başa koyuyorum kendini ittire ittire en uca gidiyorAy bizimkide takip ediyor peşimizden bakıyorbizimki yana da dönüyor bazen o yüzden koltukta yatakta falan en dibe koyuyorum hele ana kucağında ayaklarıyla kendini aşağıya ittirmesi
Canım dediğin gibi oldu ateşim düştü , benim de dediğin gibi sağ göğüs bi kere daha ağrıdıydı bide 4 saat fln emzirmedim gece heralde ondan oldu artık bakayım 2 saate fln mı kalkıyımEger acildiysa dusuyor. Ben de ilk hafta olmustum. Simdi memenin biri daha fazla uretiyor ya, o memeyi bi tik fazla veriyorum. Surekli dengeli vermek lazim. Gece emzirmezsem sabaha mastitaz da olsa emdimi olmuyor. Bi seferlikle olmamistir bence. Elinizle sut dugumlerine masaj yapin...en iyi de bebeginiz acar o dugumleri. O memeyi verin de acsin hemen ...
Aynen canım gece uykulu ve sakinken gündüz de sakinken emiyor ama gazı varsa çekip çekip ıkınarak birakiyor huzursuz bi şekilde. Devam ederse nasıl bir yol izleyeceksin?Gece cok guzel emiyor. Benim de anlattigin gibi oluyor dun ilk defa o kadar kendini ac birakti. Inan gaz olsa aglasa pispislasam falan cok zor gelmiyor ama beslenme konusu insani yoruyor. Insallah her gun her gun oyle yapmazlar.Doktor da 2 saatte bir emzirmek cok.erken artik 3 saat 4 saatte bir emzir dedi ama benim oglum 2 saatte bir kendi isterdi dun istemedi. Sanirim gaz da olusmasin diye uzatmami istedi
Artık gece kaka yapmıyor değiştirmiyorum canım. Yoksa uykusu bölünüyor ve bi daha uykuya geçirmek 2 saati buluyor. Ellemeyince uyuyor bez de pişik vs. Yapmıyor şükür. Ama kaka olsa bekletmem alırımKızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Sevindim sukurCanım dediğin gibi oldu ateşim düştü , benim de dediğin gibi sağ göğüs bi kere daha ağrıdıydı bide 4 saat fln emzirmedim gece heralde ondan oldu artık bakayım 2 saate fln mı kalkıyım
Kaka yapmiyorsa ben gece değiştirmiyorum uykusu kaçmasın diyeKızlar gece bebeklerin altını kaç defa değiştiriyorsunuz? Prima ile bile olsa dokunmasam diyorum ama baya şişiyor bez, bizimkinin her altını açtığımda uykusu kaçıyor da
Aa gerçekten mi bende sürekli sağayım diyorum öyle de aşırı mı artar ama bu neymiş canım ağrı çok oldu bide ben böyle titrediğimi hatırlamıyorum, korktum Allahtan kaynanam evdeydi bu sütten korkma dediSevindim sukurBu memeyi gunduz vermeyi biraz azalttin. Gunduz kontrolunuz altinda sut icinde dolu kalsin. 2 gun sonra uretim hemen azaliyor. Yeterince olsa sut yeter, fazlasini istemiyoruz Allah im olmayana versin. Gece uyuyorsa uyusun, siz de rahatinizi bozmayin bence. Keske hic uyanmasalar da 6 saat bi uyusak yani ben uyusam gunduz dedigimi yaparsiniz azalinca gece de rahatsiz etmez. Mesela bu memeyi bosalsin da rahat edeyim diye uyumadan bunu verirseniz gene cok sut olur uyudugunuzda. Dedigim gibi dengeyi takip etmeliyiz uretime gore. Yani yapacak bir sey yok, takip etmezsek hemen sisiyor
Evet ya komikler sıpalarBen de reflü yatağında uyutuyorum hala en başa koyuyorum kendini ittire ittire en uca gidiyorçok komikler ya sizin kontrol ne zaman bizim bu cuma kontrollar pzt de aşıları vurdurucam şimdiden stres oldum
Yok canim oldu bitti gazli. Aslinda kendi de cok gyzel cikariyor kendi kendine de. Bugun emmesi falan eskiye dondu cok sukur. 2 gundur emmesi zsyiflamistiOlumsuz dusunme Canim. Senin oglun gazli degildi ki... Doktor yazdi diye verme bence....Kendi gozlemine guven
Aynen 4 saat cok ya. Oglumu biliyorum 2 saatte acikir yani. Ama dun bir.haller vardi hic acikmiyor gibiydiBen oglumu 4 saatte bir emzirsem yikar ortaligidoktorlar da cok kitabi... Gercek hayatta keske uygulamak kolay olsa dediklerini.
Canim bugun cok sukur gune guzel basladik. Demek ara ara olacak. Buyuk.oglum daha beterdi yani meme pozisyonuna bile tahmmulu yoktu.Biogaiyi duzenli kullandim falan buyudukce de duzeldi. Hoplata ziplata emzirdim.Bu oglum icin ise doktor biogaiyi sordu 1 ayda etki eder dedi 1 ay olmadi kullanali.insallah ise yarar baska bir cozum de yok kiraz cekirdegi falan isitip karnina koyuyorum buyuk oglumun doktoru vardi olmadi ona gidecegim bunda aman aman sikintim olmazsa ona gitmem diye dusunmustum ama olmadi giderimAynen canım gece uykulu ve sakinken gündüz de sakinken emiyor ama gazı varsa çekip çekip ıkınarak birakiyor huzursuz bi şekilde. Devam ederse nasıl bir yol izleyeceksin?
Artık gece kaka yapmıyor değiştirmiyorum canım. Yoksa uykusu bölünüyor ve bi daha uykuya geçirmek 2 saati buluyor. Ellemeyince uyuyor bez de pişik vs. Yapmıyor şükür. Ama kaka olsa bekletmem alırım
Normal canım oluyor. Kikirdaklari sertlesince ses çıkmamaya başlıyorSelam kızlar, sizin de bebişlerinizin eklem yerlerinden çıt sesi geliyor mu? Bizim oğluşta var, doktorlar olabilir normal diyor ama başka yaşayan var mı bu durumu?
Bize doktor sab simple diye bir gaz ilacı verdi. Günde 4 kez 20 damla dedi ama ben sadece gazı olduğunda veriyorum o da bazen günde bir kez. Düzenli mi verilmesi gerekiyor bunun?Canim bugun cok sukur gune guzel basladik. Demek ara ara olacak. Buyuk.oglum daha beterdi yani meme pozisyonuna bile tahmmulu yoktu.Biogaiyi duzenli kullandim falan buyudukce de duzeldi. Hoplata ziplata emzirdim.Bu oglum icin ise doktor biogaiyi sordu 1 ayda etki eder dedi 1 ay olmadi kullanali.insallah ise yarar baska bir cozum de yok kiraz cekirdegi falan isitip karnina koyuyorum buyuk oglumun doktoru vardi olmadi ona gidecegim bunda aman aman sikintim olmazsa ona gitmem diye dusunmustum ama olmadi giderim
Bende öyle yapıyordum ama gun içinde düzenli saatlerle verilince daha etkili. Şuanda gazı olsun olmasın düzenli veriyorum.Bize doktor sab simple diye bir gaz ilacı verdi. Günde 4 kez 20 damla dedi ama ben sadece gazı olduğunda veriyorum o da bazen günde bir kez. Düzenli mi verilmesi gerekiyor bunun?
Sleppy çok küçük onu kullan canım saçma bi boyutu varKızlar resmen sleepynin üç numarası molfixin iki numarasından daha kücük. Sleepyi önce mi kullansam acaba
Yaaa,’…Sabaha dogru aciyorum uyandiginda nadir uyanmadan acarim cunku altini acinca kac defa uykusu kacti saatlerce uyumadi artik acmiyorum bende
Bence de kullan derimKızlar resmen sleepynin üç numarası molfixin iki numarasından daha kücük. Sleepyi önce mi kullansam acaba
Sağımdansa bebek çok daha iyi açıyor kesinlikleEger acildiysa dusuyor. Ben de ilk hafta olmustum. Simdi memenin biri daha fazla uretiyor ya, o memeyi bi tik fazla veriyorum. Surekli dengeli vermek lazim. Gece emzirmezsem sabaha mastitaz da olsa emdimi olmuyor. Bi seferlikle olmamistir bence. Elinizle sut dugumlerine masaj yapin...en iyi de bebeginiz acar o dugumleri. O memeyi verin de acsin hemen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?